متسافم برای Ubuntu. چون واقعا با اینترنت مشکل داره (لااقل واسه درصد قابل توجهی)
دوما میخواستم Wine و FlashPlayer نصب کنم، ارور های بیخود میداد و نصب نشد.
سوما برای این فروم متاسفم. چون عضو فعال نداره و کسی کمکت نمیکنه.
از Ubuntu زده شدم. اولش خیلی با شوق نصبش کردم و خوشحال بودم. دلم خوش بود سیستم عامل اصلی نصب میکنم و توش میتونم از طریق Wine برنامه های ویندوز هم اجرا کنم، اما همش فکر بیهوده بود. بدجور حالم رو گرفت.
حالا مجبورم دوباره برم به سمت ویندوز، چون لااقل سرعت اینترنتش خیلی بیشتره.
دلم شکست. خیلی دوست داشتم از Ubuntu استفاده کنم 
اولا سلام

دوما بهتره میون یه سری گنو/لینوکسی متعصب یکم میانه رو تر صحبت کنید

سوما کی گفته اینجا عضو فعال نداره؟ به شخصه برای خودم توی این چندسال که دارم از اینترنت استفاده میکنم مفیدترین فروم، همینجا بوده.
چهارما دلتون الکی خوش بوده که با استفاده از wine میتونین تمام برنامه های ویندوز رو توی اوبونتو اجرا کنین.
پنجما اینهمه کاربر که دارن از اوبونتو استفاده میکنن اکثرشون اول ویندوزکار بودن و به حدی رسیدن که سیستم عاملی مثل ویندوز جوابگوی نیازهاشون نبوده، کوچ کردن به گنو/لینوکس.
ششما شما باید توی دنیای نرم افزارهای آزاد یاد بگیرین مشکلاتتون رو خودتون حل کنین، اگه به هر دلیلی موفق نشدین قطعا تعداد زیادی از کاربرا هستن که کمکتون کنن. اگه این کاربرا نبودن من الان برگشته بودم به ویندوز

دنیای نرم افزارهای آزاد توسط جوامع کاربریش اداره میشه

هفتما توی این دنیا شما آزادین. میتونین توی این دنیا بمونین، یا برگردین به ویندوز. من توی شرایط مشابه شما بودم و گزینه ی اول رو انتخاب کردم. به هر حال آرزو میکنم هرراهی رو که انتخاب میکنین توی اون راه موفق باشین، دوست من