انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: برای Ubuntu متاسفم  (دفعات بازدید: 3124 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین iman30v

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
برای Ubuntu متاسفم
« : 05 دی 1391، 02:00 ق‌ظ »
متسافم برای Ubuntu. چون واقعا با اینترنت مشکل داره (لااقل واسه درصد قابل توجهی)
دوما میخواستم Wine و FlashPlayer نصب کنم، ارور های بیخود میداد و نصب نشد.
سوما برای این فروم متاسفم. چون عضو فعال نداره و کسی کمکت نمیکنه.
از Ubuntu زده شدم. اولش خیلی با شوق نصبش کردم و خوشحال بودم. دلم خوش بود سیستم عامل اصلی نصب میکنم و توش میتونم از طریق Wine برنامه های ویندوز هم اجرا کنم، اما همش فکر بیهوده بود. بدجور حالم رو گرفت.
حالا مجبورم دوباره برم به سمت ویندوز، چون لااقل سرعت اینترنتش خیلی بیشتره.
دلم شکست. خیلی دوست داشتم از Ubuntu استفاده کنم :(

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
پاسخ : برای Ubuntu متاسفم
« پاسخ #1 : 05 دی 1391، 02:10 ق‌ظ »
خوش آمدید

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
« پاسخ #2 : 05 دی 1391، 02:27 ق‌ظ »
متسافم برای Ubuntu. چون واقعا با اینترنت مشکل داره (لااقل واسه درصد قابل توجهی)
دوما میخواستم Wine و FlashPlayer نصب کنم، ارور های بیخود میداد و نصب نشد.
سوما برای این فروم متاسفم. چون عضو فعال نداره و کسی کمکت نمیکنه.
از Ubuntu زده شدم. اولش خیلی با شوق نصبش کردم و خوشحال بودم. دلم خوش بود سیستم عامل اصلی نصب میکنم و توش میتونم از طریق Wine برنامه های ویندوز هم اجرا کنم، اما همش فکر بیهوده بود. بدجور حالم رو گرفت.
حالا مجبورم دوباره برم به سمت ویندوز، چون لااقل سرعت اینترنتش خیلی بیشتره.
دلم شکست. خیلی دوست داشتم از Ubuntu استفاده کنم :(
اولا سلام  :D
دوما بهتره میون یه سری گنو/لینوکسی متعصب یکم میانه رو تر صحبت کنید  :D
سوما کی گفته اینجا عضو فعال نداره؟ به شخصه برای خودم توی این چندسال که دارم از اینترنت استفاده میکنم مفیدترین فروم، همینجا بوده.
چهارما دلتون الکی خوش بوده که با استفاده از wine میتونین تمام برنامه های ویندوز رو توی اوبونتو اجرا کنین.
پنجما اینهمه کاربر که دارن از اوبونتو استفاده میکنن اکثرشون اول ویندوزکار بودن و به حدی رسیدن که سیستم عاملی مثل ویندوز جوابگوی نیازهاشون نبوده، کوچ کردن به گنو/لینوکس.
ششما شما باید توی دنیای نرم افزارهای آزاد یاد بگیرین مشکلاتتون رو خودتون حل کنین، اگه به هر دلیلی موفق نشدین قطعا تعداد زیادی از کاربرا هستن که کمکتون کنن. اگه این کاربرا نبودن من الان برگشته بودم به ویندوز  :D دنیای نرم افزارهای آزاد توسط جوامع کاربریش اداره میشه ;)
هفتما توی این دنیا شما آزادین. میتونین توی این دنیا بمونین، یا برگردین به ویندوز. من توی شرایط مشابه شما بودم و گزینه ی اول رو انتخاب کردم. به هر حال آرزو میکنم هرراهی رو که انتخاب میکنین توی اون راه موفق باشین، دوست من  ;)
« آخرین ویرایش: 05 دی 1391، 02:30 ق‌ظ توسط AUTORuN »
Freedom and community are important

آفلاین Saeid aZm

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
  • سعید اعظمی هستم و ادمین ماهنامه آنلاین iHARDWARE
« پاسخ #3 : 05 دی 1391، 03:14 ق‌ظ »
با عرض سلام و احترام

در مورد نصب برنامه هایی چون ادوب فلش بنده تا جایی که دیدم هیچ مشکلی وجود نداشته به خوبی از طریق software center    نصب و اجرا شده .برای من این قسمت از جملتون خیلی بی معنی جلوه کرد استفاده از ابونتو و wine برای بهره از نرم افزار های تحت ویندوز ؟؟؟ فلسفه استفاده از دنیای متن باز یعنی چی یعنی بهره از امکاناتی مناسب ان هم بدون دغدغه هایی چون کرک و این سری...

در مورد اوبونتو هم مشکل از نحوه پیکربندی شماست نه خود سیستم عامل است .اگه مایلید می تونم نوت بوک خودم رو برای تون بیارم نشون بدم که ببینید که به اندازه ای در ابونتو سریع و پایداره در نحیط ویندوز نیست.(لطفا بدون تحقیق و و با اولین مشکل در استفاده از اوبونتو وجهه این توزیع رو زیر سوال نبرید)

چه زیباست رایگان بهتر زیستن را به دیگران بیاموزیم .به نظرم همون کاری که با دنیای متن باز میشه کرد.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #4 : 05 دی 1391، 07:54 ق‌ظ »
خوب بهتر بود در ابتدا یه سری به این فروم می زدید تا راهنمایی کامل بشید. بعضی از کاربران اوبونتو معمولا ویندوز رو برای بازی یا موارد دیگر در کنار اوبونتو نصب دارند.
در رابطه با سرعت نت برخب از کاربران با مشکل مواجه بودند که در برخی موارد با راهنمای دوستان حل  و برخی پابرجا مانده. به هر حال اوبونتو در هر نسخه بهتر خواهد شد.
در دنیای گنو لینوکس توزیع های معروف وفراوان دیگری هم هست که میتونید امتحان کنید.

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #5 : 05 دی 1391، 03:14 ب‌ظ »
هر چیزی هزینه‌ای داره دوست عزیز. هزینه (و البته مزیت) دنیای نرم‌افزارهای آزاد هم اینه که شما باید همت کنی و یاد بگیری. اگه وقت کافی برای این کار نداری (که مثلا پیغام‌هایی که می‌بینی رو بخونی و تحلیل کنی) بهتره اصلا سمتش نیای...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #6 : 05 دی 1391، 04:39 ب‌ظ »
اینجا به این فعالی  >:(
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین iman30v

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
« پاسخ #7 : 06 دی 1391، 12:16 ق‌ظ »
دوستان عزیز. تمام این هایی که میگید رو قبول دارم. (ای کاش واسه تاپیکی که واسه پیدا کردن راه حل سرعت کم اینترنت زدم هم اینقدر فعال بودید)
اما خدایی خودتون رو بزارید جای من.
سرعتم نابود شده (۲ الی ۳ کیلوبایت در ثانیه) اینجا هم که مطرح کردم، کسی جوابم نمیده. واقعا نمیدونم چطور باید درستش کنم.
خودتون رو بزارید جای من، اگه جای من بودید با این سرعت افتضاح، چطور میتونید از پس امور اینترنتی بر بیاید؟
واسه همینه که جوش آوردم.
من به شخصه خیلی حال میکنم با ubuntu ، اگه مشکل اینترنتم برطرف بشه، خیلی از مشکلاتم حل میشه.
لطفا کمکم کنید تا مثل شما بشم.