حرف شما به نظرم خیلی عیر منطقیه. شما کسی که کرک میکنه رو دزد میدونی، چون چند هزار تومن که ممکن بوده بره تو جیب یه نفر نرفته، ولی کسی رو که علم رو که غیرقابل ارزشگذاریه از کل نوع بشر دزدیده رو نادیده میگیری! در برابر دزدی کسی که اثرش رو تحت کپیرایت منشتر میکنه این آفتابه دزدیها اصلاً قابل بحث نیستن
چه جالب.؟!
دزد میدونی، چون چند هزار تومن که ممکن بوده بره تو جیب یه نفر نرفته
شاید شما جایی بزرگ شدید که چند هزار تومان از پول دیگران براتون مثل اب خوردن باشه،فک مکنم همه این نظر رو نداشته باشن. شما نیاز دارید مطالب مربوط به کپی رایت-کپی لفت-نرم افزار آزاد رو یک بار دیگه با دقت مطالعه کنید.
من زیاد علاقه ای ندارم وارد این مسائل بشم.هر کسی برای خودش نظری داره و قابل احترامه.حالا بیل گیتس باشه یا لینوس توروالد.
مثلا:
یکی از همین اعضای گروه راهبران سایت که در برنامه نویسی جاوا شرکت تجاری دارن و فعالیت میکنن چرا نرم افزار هاشون رو بصورت هم آزاد و هم رایگان توی فروم به ما نمیدن و منتشر نمیکنن؟(فک کنم برنامه نویسی جاوا انجام میدن)
خوب به این دلیل میگم که ایشون (عضو گروه رهبران) مگر با فلسفه و دیدگاه نرم افزار آزاد نفس نمکشن و زندگی نمیکنن؟!
چرا همچین شخص مدیر سایت(و ایضا شما که از سوادتون اطلاعی ندارم ->بهزادی ) نرم افزار ها تون (البته اگه شما تا حالا نوشته باشید) رو منتشر نمی کنید به اسم نرم افزار آزاد، حداقل کاربران فروم ابونتوی ایران ازش استفاده ببرن.چرا؟
چرااون آقایی که شما به اسم "دزدی علم از نوع بشر" ازش اسم میبرید رو برای سایر افراد ازش اسم نمیبرد.؟
مگه شما افرادی مثل (بیل گیتس-استیو جابز و ...) رو محکومش نمی کنید که نرم افزار انحصاری دارن و دزد علمی میدونید و خودتون رو طلایه دار راه لینوس توروالد میدونید.؟خوب بسم الله.
حرف من واضح و روشنه و احساس نمیکنم جاییش مبهم باشه.
اگه قرار جایی این اتفاق بیفته چرا ما از خودمون شروع نمیکنیم.؟چسپیدیم به دم یکی دیگه.
حالا هر دلیلی که برای دوستتون و حمایت از اون توی ذهن زیباتون شکل گرفته برای امثال کفار حربی هم به کار بگیرید.