انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کتاب آموزش اوبونتو فارسی  (دفعات بازدید: 17289 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
پاسخ به: کتاب آموزش اوبونتو فارسی
« پاسخ #15 : 12 امرداد 1387، 04:36 ق‌ظ »
منم  موافقم ،  برو  سراغ  کتاب های انگلیسی ...  سختیش  20  30   صفحه  اوله   لغتها ی  اون  چند  صفحه ی اول رو که  در بیاری و  بفهمی  که  چی میگه  بقیش برات آسون  میشه ...  کلا فاز اول توی خوندن  کتاب های زبان اصلی  جمع آوری اطلاعات از صفحه های اول کتابه  ...  به نظر من  با توجه به اینکه  انگلیسی  نسبت  به   فارسی زبان  کاملتریه   و  مخصوصا بیس و پایه ی  علوم مربوط به کامپیوتر  هم  بیس و پایه ای به زبان انگلیسی هست  در نتیجه  کتابی هم که می خونیم  یک برگردان و برداشت شخصی  از  مفاهیم هست که به این ترتیب بخشی از اطلاعات از بین میره یا کلا عوض میشه!!  نمونه این  ترجمه هارو زیاد داریم که  دوستان  به  یکی اشاره  کردن  ، مثلا  من  برای درس   هوش  مصنوعی  ۳  تا  کتاب  ترجمه ی  راسل  به  زبان  فارسی داشتم  ولی  هرچی  می خوندم  هیچ  چیزی  نمی فهمیدم !!!  آخرسر  رفتم  سراغ   کتاب  اصلی و  اسلایدهای  دانشگاه  MIT  ...  باورت  نمیشه  اینقدر  ساده و  جالب  نوشته بود  که  الان  اون  ۳  تا  کتابو  گذاشتم زیر   پایه ی شکسته ی میزم ...  ،پس  از  نظر  انتقال  مفهوم  هم   کتاب انگلیسی  خیلی   خیلی سر تره...  باز هم می گردیم اگر  کتاب فارسی  مناسب  پیدا  کردیم  معرفی می کنیم.

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
« پاسخ #16 : 12 امرداد 1387، 08:23 ق‌ظ »
گشتیم نبود، نگرد نیست. بخصوص اگه منظورت چرند و پرندهای جعفرنژاد باشه؟؟؟ :D ;)
کتاب خوب تو چه موردی فارسیش پیدا میشه که تو این پیدا بشه؟؟؟؟؟؟ ???
ولی اگه حوصله انگلیسی خوندن داشته باشی، من سه تا کتاب بهت معرفی میکنم.

اگه میشه معرفی کنید  ;)
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین ghreza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 58
« پاسخ #17 : 13 امرداد 1387، 07:33 ب‌ظ »
۱- Apress.Beginning.Ubuntu.Linux.2nd.Edition.Mar.2007 رو از سایت ebooksboard.com بگیرید.
۲- Wiley.Ubuntu.Linux.Bible.Jan.2007 از مجموعه کتاب آبی میتونی پیدا کنی یا از اینترنت search کنی. اگه نتونستی پیدا کنی بگو برات بفرستم (البته چون حجم فایل ۳۰ مگابایت همین اول کار نفرستادم).
۳- (ubuntu linux toolbox (1000+ commands for ubuntu and debian users کتاب عالی باید باشه. البته هنوز پیدا نکردم و نخوندم. اگه دوستان پیدا کردن آدرسش رو به ما هم بگن. اگه پیداش کردم میگم.
۴- یه کتاب دیگه بود فعلا اسمش یادم رفته. اونم خوبه. پیدا میکنم میگم.

کتاب اولی بد نیس (۷۲۱ صفحه) ولی کتاب دومی مثل همه محصولات bible عالیه (حدودا ۹۰۰ صفحه).

آفلاین ghreza

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #18 : 13 امرداد 1387، 08:15 ب‌ظ »
کتاب چهارم اسمش A Practical Guide to Ubuntu Linux هست. این کتاب و چند تا کتاب دیگه رو میتونی توی سایت زیر پیدا کنی.
http://www.netbks.com/programming/general-programming-programming/a-practical-guide-to-ubuntu-linux-2_7032.html
بخون لذتشو ببر

آفلاین arash-lin

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
« پاسخ #19 : 13 امرداد 1387، 08:21 ب‌ظ »
فکر کنم ناقوس هم یک کتاب درباره ubuntu  باید داشته باشه  :o

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #20 : 13 امرداد 1387، 10:16 ب‌ظ »
دوستان عزیز فقط مراقب لینکهایی که تو انجمن میگذارید باشید تا خدای نکرده حقی از کسی ضایع نشه...
یه کتاب خیلی خوب دیگه کتابی هست که خود Canonical منتشر کرده. ظاهرا لینک دانلودش مشکل داشت ولی از طریق این تورنت میتونید دانلودش کنید. مجوز انتشارش هم اینه :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Masoud

• Full Member
  • *
  • ارسال: 120
« پاسخ #21 : 13 امرداد 1387، 10:37 ب‌ظ »
به نظر من بهترین مرجع ، کتاب نصب و برپاسازی سرورهای لینوکس از آلن باغومیان هستش. عالیه!

اینم لینک دانلود مقدمش
http://www.box.net/shared/0u6eqlmwwc

اینم لینک دانلود کتاب Wiley Ubuntu Linux Toolbox 1000+ Commands
http://www.box.net/shared/me8hez94wg
!Open mind, open source

آفلاین ghreza

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #22 : 15 امرداد 1387، 12:57 ق‌ظ »
من همه کتاب های لینک http://www.netbks.com/programming/general-programming-programming/a-practical-guide-to-ubuntu-linux-2_7032.html
که rapid share هستند دانلود کردم. ۸ تا کتاب توپ که بعضیهاشونو بالا معرفی کرده بودم. حتما دانلود کنید. ضرر نمیکنید.

در ضمن این سایت کتابهای خوبی در اغلب زمینه های کامپیوتر داره (از جمله عشق من جاوا) حتما یه سر بهش بزنید.

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
« پاسخ #23 : 23 امرداد 1387، 04:09 ب‌ظ »
سلام
دوستان زیاد به کتابهای فارسی توهین نکنید.
درسته بعضی کتابها محتوای علمی خوبی ندارند اما امروزه کتابهای فارسی کاملی هم در بعضی موارد می شه پیدا کرد.
در ضمن قیمت کتاب در ایران عالیه از یه همبرگر کمتره در صورتی که توی اروپا کتاب هم قیمت تحصیل علمه.
در ضمن دوستان بهترین راهنما راهنمای خود canonical که دوستان قبلا معرفی کردن در دو نسخه دانشجو و استاد هست.
لینکشم درست شده اینجاست.
https://wiki.ubuntu.com/Training?action=AttachFile&do=get&target=student.pdf
هر کدوم حدودا ۷۰ مگ هست.
به زبان کاملا ساده انگلیسی نوشته شده است. نگران نباشید.

موفق باشید

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین ghreza

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #24 : 23 امرداد 1387، 05:39 ب‌ظ »
ما که یه وقت خدای نکرده قصد توهین نداریم. ولی قبول کنید واقعا خوندن کتابهای فارسی با اصلاحهای عجیب و غریب و من درآوردی سخته و طاغت فرساست. انگلیسی که سهل کتاب روسی هم باشه خوندنش راحتتره.
چون انتشارات ایران دیگه شورش زبان پرستی رو در آوردن. اسامی خاص رو هم معادل گذاری میکنن.

قیمت کتاب توی کشورهای پیشرفته مثل قیمت نرم افزار گرونه درست. ولی درآمدشون هم خوبه و از کتابی که میخونن و از سوادشون پول خوبی درمیارن. یعنی کتاب خریدن تو اونجا ارزشش رو داره. ایران چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
« پاسخ #25 : 23 امرداد 1387، 07:28 ب‌ظ »
ما که یه وقت خدای نکرده قصد توهین نداریم. ولی قبول کنید واقعا خوندن کتابهای فارسی با اصلاحهای عجیب و غریب و من درآوردی سخته و طاغت فرساست. انگلیسی که سهل کتاب روسی هم باشه خوندنش راحتتره.
چون انتشارات ایران دیگه شورش زبان پرستی رو در آوردن. اسامی خاص رو هم معادل گذاری میکنن.

قیمت کتاب توی کشورهای پیشرفته مثل قیمت نرم افزار گرونه درست. ولی درآمدشون هم خوبه و از کتابی که میخونن و از سوادشون پول خوبی درمیارن. یعنی کتاب خریدن تو اونجا ارزشش رو داره. ایران چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
من قبول دارم کتابهای فارسی بعضی وقتها خوب ترجمه نشدن ولی مثلا ببین اگه 3d کار باشی کتابهای خیلی خوبی با ترجمه خوبی تو بازاره.
در ضمن چند سال خارج از ایران بودی.
تا حالا کتا ۱۵۰۰ دلاری C++‌رو خریدی وقتی در آمد سالیانت فقط ۴۰۰۰ دلاره.
همچین یه خورده تو ایران قیمت کتاب ارزونه.
البته عجله نکن قراره تا یکی دو سال دیگه قیمتا اصلاح بشه.

موفق باشی.

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین reza_4247

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
« پاسخ #26 : 15 مهر 1389، 06:42 ب‌ظ »
باسمه تعالی
سلام علیکم.
من یه تازه کار هستم که تازه هم وارد انجمن شدم و این اولین پست منه پس ناامیدم نکنید! ???
انتشاراتی را سراغ ندارید که کتاب آموزش اوبونتو داشته باشه؟ منظورم در ایرانه و فارسی! من خیلی دنبالشم و خسته شدم تو رو خدا کمک کنید! ](*,)
هرچی هست بگین ممنون می شم.
راستی اگه ebook فارسی درست و حسابیش هم هست بگین یعنی بفرمایید! یاحق
http://www.achoopani.ir/archives/linux/ubuntu-10-04-lts-arrived.aspx#more-194