انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: این پست را از دست ندهید !!!  (دفعات بازدید: 7314 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Paracode.net

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
  • vive la liberté - - - زنده باد آزادی
    • کدهای موازی
این پست را از دست ندهید !!!
« : 17 دی 1391، 04:00 ق‌ظ »
میخوام بدونم این جامعه کاربری کیه که ۳ تا امتیاز منفی داده ؟؟؟ زشته به خدا نکنید این کارارو .
نمیخوام بگم خیلی حالیمه و یه کاربر خیلی مفید از جامعه کاربران آزاد رفت و این حرفا . . . ولی این فروم کاری باهام کرده که حالم از هرچی نرم افزار آزاد به هم میخوره .
آدم پول بده با شرافت باهاش برخورد بشه بهتر از اینه که زیر یه پست حرف دلشو بزنه بیاد ببینه امتیاز منفی گرفته .
شاید العان با خودتون بگید این امتیازها واستون ارزشی نداره ولی واقعا قبول کنید واسه من که ۱ ماه نشده با اوبونتو دارم کار میکنم مثل جاییزه میمونه .
نکته بعدیشم اینه میخواین قبول کنین یا نه بیشتر از ۸۵ ٪ استفاده کنندگان کامپیوتر محصولات مایکروسافت دارن ، پس قبل از اینکه دهنمون رو باز کنیم مغزمون رو باز کنیم ؛ حتما خیلی بهتره که اینقدر استفاده کننده داره (۱۵ ٪ باقیمانده شامل کاربران اپل هم میشوند)
دوست عزیزی که اسمت جامعه کاربری هستش مواظب رفتارت باش تا سیستم عامل محبوبت واسه بقیه نشه سیستم عامل منفور همون طور که واسه من شد .
کل چیزهایی که تو این مدت کمتر از ۱ ماه از این سیستم عامل فهمیدم :
۱ - کاربراش خودشون رو بالاتر از کاربرای ویندوزی میبینن (حتما همین طوره ولی اینترنت رو ازشون بگیری هیچی نیستن )
۲ - هر بار که با کامپیوترم کار دارم کلی وقتمو از بین میره بخاطر اینکه یه سری کانفیگ رو باید انجام بدم تا اینکه کارم راه بیفته ولی تو ویندوز نیاز به این مسخره بازیا نیست ( همین مقدار وقت واسه ویندوز گذاشته بودم العان ادمین سایت وزارت مسکن و شهرسازی شده بودم )
۳ - نرم افزار هایی که واسه ویندوز ریلیز میشه ۱۰۰ برابر بهتر و بیشتر از نرم افزارهای تحت این سیستم عامل هست ( تونستی کرک کن پولت رسید بخر نتونستی از تریالش استفاده کن بازم میازره مثلا گیمپ < فوتوشاپ )
۴ - به یه مشکلی تو ویندوز بر میخوری ۱۰ دیقه سرچ کردن باعث میشه مشکلت حل شه چون راه های برطرف کردن مشکل تو ویندوز استاندارد سازی شده ولی تا حالا به هر مشکلی خوردم حد اقل ۴ ساعت وقتمو گرفته ( مشکلم چیه خوب با ویندوز کار میکنم )
۵ - به من اصلا ربطی نداره که مایکروسافت انحصار طلبه ، دزده ، قاتله ، سارقه بانکه هرچی اصلا مهم اینه که اینقدر خوبه که بیشتر از رفع نیازم بهم امکانات میده ( یه مثال ساده «دات نت فریمورک» )
۶ - کساییم که میگن ویندوز نیاز هاشونو بر آورده نمیکنه ، شک نکنید اصلا شک نکنید حرف مفت میزنن ( به جز دوستانی که صاحبان وی پی اس یا میزبانان سایت ها هستند ) ( ساده ترین نیازهای یه فرد عادی : دانلود منیجر + یاهو مسنجر )
موفق و سلامت باشید.
سعی نکن از من (یه نفر دیگه) بهتر باشی، از خودت بهتر باش

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
پاسخ : این پست را از دست ندهید !!!
« پاسخ #1 : 17 دی 1391، 04:57 ق‌ظ »
سلام خدمت شما.
بنده آدم متعصبی نیستم چون یه سیستم عامل اونقدر با اهمیت نیست که بخوام واسش تعصبی بشم ولی لازمه یه سری نکات رو متذکر بشم.
اینکه میفرمایید ۸۵ درصد ویندوزی هستن، علتش اینه که کار باهاش راحتتره. در ضمن اکثر اون ۸۵٪ مصرف کننده هستن و در زمینه کامپیوتر سواد خاصی ندارن. به قول یکی از دوستان حتی اگه جای My Computer رو هم عوض کنی کارشون گیر میکنه.
اینکه نرم افزار های ویندوزی بهتره در بسیاری موارد شکی درش نیست. چون اونور دارن واسه پول کار میکنن ولی توی نرم افزار آزاد داوطلبانه است. قشنگیش هم همینه. حتی در مواردی از معادل ویندوزیش خیلی بهتره. علت اینکه نرم افزاراش بعضا از معادل ویندوزی عقب تره این کم کاری من و شمای نوعی توی نوشتن یا بهبود برنامه هاست. این مشکل لینوکس یا هر سیستم عامل دیگه نیست.
نکته بعد اینه که شما که یک ماهه داری از اوبونتو استفاده میکنی و خیلی چیزاشو بلد نیستی چطور این رو با ویندوزی مقایسه میکنی که حداقل ۷ ۸ ساله داری باهاش کار میکنی؟ شاید حل کردن بعضی مسایل که توی ویندوز واسه شما عین آب خوردن باشه واسه من که مثلا تا حالا ویندوز کار نکردم یا ندارم خیلی سخت باشه.
در مورد قسمت ۶ هم عرض کنم که حرفتون یکم تندروی هست و شاید توهین محسوب بشه. بنده اصلا از یاهو مسنجر استفاده نمیکنم و دانلود منیجرهای لینوکس هم نیازهامو برطرف میکنه. در ضمن یکی از نیازهای اساسی که ویندوز اصلا قادر به تامینش نیست امنیته و بنده اصلا برای همین از ویندوز کوچ کردم.

در هر صورت موفق باشید.
امیدوارم از سیستم عاملتون (هر چی میخواد باشه) بهترین استفاده رو ببرید.
« آخرین ویرایش: 17 دی 1391، 05:22 ق‌ظ توسط majidkamali1370 »
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #2 : 17 دی 1391، 08:04 ق‌ظ »
بهترین سیستم امتیاز دهی را اینجا دیدم:

http://stackoverflow.com

آفلاین ahmadubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 240
    • ahmadubuntu.ir
« پاسخ #3 : 17 دی 1391، 08:32 ق‌ظ »
منم یه کاربر نیمه معمولیم
کلی نرم افزار تخصصی رشته فیزیک دارم که اصلا نمیتونم در مورد نصبشون روی ویندوز حرف بزنم و روی گنولینوکس براحتی نصب میشن و مهمتر از اون اینکه پرقدرت کار میکنن 8)
اگه احیانا فکر میکنین حرف مفت میزنم میتونم چندتاشونو بدم یه تستی بفرمایین!
کارای معمولی هم که شما فرمودین همینجا انجام میدم چه دانلود (استفاده از یک شل ساده برای دانلود) و چه چت(یاهو ، جی میل و اسکایپ دارم)!
تنها وقتی که از ویندوز استفاده میکنم(اونم روی ویرچوال باکس) مربوط میشه به وقتی که میخوام وارد سایت گلستان بشم که بخاطر طراحیش فقط با اینترنت اکسپلورر باز میشه! ](*,)
فتوشاپ هم برنامه خیلی خوبیه ولی امکاناتش خیلی به کار من نمیاد و gimp و inkscape همیشه کارمو عالی راه میندازن!
چه داخل ویندوز و چه توی گنولینوکس مشکلاتی داشتم ولی همیشه حل مشکلات داخل لینوکس واسم راحتتر بوده و اصلا اینکه درک میکردم مشکل چیه و راه حل چیه (بخاطر ساختار فایلی)!الانم که جامعه کاربری گنولینوکس داره بزرگ میشه خیلی راحتتر از قبل میشه جواب مشکلات رو پیدا کرد!
درمورد کابرا هم اینکه همیشه توی همه جوامع افراد خوب و بد دیده میشن و در مورد اینکه "کاربرای فعلی" اگه خودشونو برتر میبینن شاید یه علتش اینه که اصلا این کاربرا دنبال دردسرن و نسبت به کاربرای ویندوز بیشتر به زیرو رو کردن سیستم علاقمدند تا اینکه بقول دوستون با جابجا کردن mycomputer گیج بشن!

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #4 : 17 دی 1391، 09:23 ق‌ظ »
با سلام.

سیستم امتیاز دهی خوبه ولی به شرطی که امتیاز منفی نداشته باشه.چون واسه کاربران انجمن و مهمان یه ذهنیت منفی رو نسبت به فرد و انجمن به وجود میاره.

باور کنید یا نه،اوبونتو تمام نیاز منو برطرف کرده.فقط جز یه مورد که یه برنامه است که فقط و فقط تو xp اجرا میشه و نمونه مشابه هم نداره.

من واسه نرم افزار ازاد و لینوکس احترام خاصی قایل هستم و همیشه هم (البته منطقی) ازش طرفداری کردم،ولی متاسفانه تو انجمن یه فکر خیلی زیان بار رشد کرده که،شما باید حتما از ویندوز و اپل بد بگین و از لینوکس طرفداری کنید و گرنه منفی میگیرید.خوب عزیز من در این صورت ما که حرف از ازادی میزنیم ،از شرکت های انحصار گرا مثل ویندوز و اپل که بدتر عمل میکنیم.

(مثل قبل منتظر هستم که باز 9 امتیاز منفی بگیرم.)
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین Plugin

• Full Member
  • *
  • ارسال: 139
  • applet سابق
« پاسخ #5 : 17 دی 1391، 09:27 ق‌ظ »
سلام
ببخشید یه توصیه داشتم براتون
اندکی راجع به فلسفه اوبونتو، لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد/متن‌باز مطالعه بفرمایید. و اگر به آزادی، امنیت، یاد گرفتن، یاد دادن، پیشرفت و کنکاش در علم علاقه دارید و مواردی چون انحصارطلبی، محصور نگه داشتن دانش براتون ناپسند است از نرم افزارهای آزاد استفاده کنید و در این صورت وقت با ارزشتون رو صرفش کنید در غیر این صورت توصیه می کنم به سمت ویندوز و انحصار بر گردید.

پ ن(شوخی): ویندوزی بشید بهترم هست آخه هنوزم واسه ادمین سایت وزارت مسکن و شهرسازی شدن دیر نیست ;D
« آخرین ویرایش: 17 دی 1391، 10:25 ق‌ظ توسط Plugin »
شیرینى پیروزى، تلخى صبر را از میان مى‏ برد.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #6 : 17 دی 1391، 09:43 ق‌ظ »
نکته بعدیشم اینه میخواین قبول کنین یا نه بیشتر از ۸۵ ٪ استفاده کنندگان کامپیوتر محصولات مایکروسافت دارن ، پس قبل از اینکه دهنمون رو باز کنیم مغزمون رو باز کنیم ؛ حتما خیلی بهتره که اینقدر استفاده کننده داره (۱۵ ٪ باقیمانده شامل کاربران اپل هم میشوند)
قبول میکنیم. کاربرای لینوکس زیر 2 درصدند.
بی بی سی: اوبونتو در حال حاضر 20 میلیون کاربر دار داره.

نقل‌قول
۴ - به یه مشکلی تو ویندوز بر میخوری ۱۰ دیقه سرچ کردن باعث میشه مشکلت حل شه چون راه های برطرف کردن مشکل تو ویندوز استاندارد سازی شده ولی تا حالا به هر مشکلی خوردم حد اقل ۴ ساعت وقتمو گرفته ( مشکلم چیه خوب با ویندوز کار میکنم )
این حرفت رو موافقم. یک علتش اینه که لینوکس زودتر تکنولوژی های جدید رو پورت میکنه و راه حل تکنولوژی های جدید هم زمان میبره تا استاندارد بشه. علت دیگه اینه کاربرای لینوکس از یک سطح حرفه ای به سطح معمولی افت کردن. مثالش همین فروم که کم کاربری پیدا میشه که بتونه مشکلت رو درک کنه و یک پاسخ اصولی بده. اکثرا مثل خودم هستند که مدتی با اوبونتو کار کردند و پاسخ یک چیزهای مشخص رو میدونند؟ مشکلات فونت رو حل کنند. دسکتاپ دستکاری کنند. نصب کنند و پاک کنند ولی باید یاد بگیری برای حل مشکلاتت بری به سراغ جامعه کاربری جهانی.
مشکل بعدی کاربر هست که نمیتونه مشکلش رو خوب شرح بده!

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #7 : 17 دی 1391، 09:48 ق‌ظ »
فک کنم یکی از دلایلی که بچه ها منفی دادن بهت اینه که عنوان تاپیک هات اصولی نیس و به کار نمیاد و مشکل نفر بعدی که همین سوالو داره حل نمیکنه ???
بعدش تو که امتیازت مثبته و حرفاتم گاها منطقیه اما بچه ها هم اونطور نباید باشه که به کاربرای ویندوز دوست منفی بدن چون به هرحال بخش بزرگی از زندگی مردم رو تشکیل میده. 8)
« آخرین ویرایش: 17 دی 1391، 07:28 ب‌ظ توسط داریوش عباسی »
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
« پاسخ #8 : 17 دی 1391، 10:16 ق‌ظ »
نقل‌قول
اندگی راجع به فلسفه اوبونتو، لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد/متن‌باز مطالعه بفرمایید. و اگر به آزادی، امنیت، یاد گرفتن، یاد دادن، پیشرفت و کنکاش در علم علاقه دارید و مواردی چون انحصارطلبی، محصور نگه داشتن دانش براتون ناپسند است از نرم افزارهای آزاد استفاده کنید و در این صورت وقت با ارزشتون رو صرفش کنید در غیر این صورت توصیه می کنم به سمت ویندوز و انحصار بر گردید.

کاملا درسته...منم به همین دلیل همچنان دوست دارم با سیستم های ازاد بیشتر اشنا بشم...

ولی بحثهایی که دوستمونم گفت هم درسته(کم و بیش)... مخصوصا رفتار واقعا بد بعضی از دوستان که جوری با غرور جواب سوالات رو میدن ک ادم برای پرسیدن سوال بعدی کوچکترین انگیزه ای براش نمیمونه....و این منفی دادن های بی معنی...واقعا چرا؟

و اینکه اگر کسی چیز زیادی از برنامه نویسی ندونه میشه بی سواد(تو دنیای لینوکس)! حالا ممکنه اون کسی که از برنامه نویسی نمیدونه فیلسوف باشه!! اما سواد تو جامعه ی کاربری لینوکس جور دیگه ای تعریف شده گویا...

کسایی که با ویندوز کار میکنن بی سواد تعریف میشن!! واقعا جای کمی تامل داره این قضیه...

یکم غرورمون رو کم کنیم...و قبول کنیم هدف هر کس از کار کردن با سیستم فرق داره..همه قرار نیست از کرنل یک سیستم عامل سر در بیارن...اما یه سیستم دسکتاپ برای همه طراحی شده نه فقط برای برنامه نویسها!

موفق باشید

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
« پاسخ #9 : 17 دی 1391، 10:51 ق‌ظ »
من از سیستم امتیازدهی انجمن لینوکس ریویو خیلی خوشم میاد. امتیاز منفی که نداره بعد یه سیستم تشکر داره و یه سیستم اعتبار که هر کسی می‌تونه از دیگری بخاطر پستش تشکر کنه ولی واسه اعتبار دادن به کسی باید عضو ویژه‌ای باشی

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #10 : 17 دی 1391، 10:52 ق‌ظ »
بنظر من این مشکل تو همه زمینه‌ای هست و نه اینجا، شما باید ببینی که فلسفه‌اش چی میگه.
مثلا یکی میاد میگه من به دین X معتقدم و کلی از دین X تعریف می‌کنه ولی رفتارش با اون دین یکی نیست و بقیه رو کوچیک می‌کنه، دروغ می‌گه، دزدی می‌کنه و ... . خب حالا نمی‌شه که بگیم که دین X بد هست. نفر دوم باید بیاد «محتوای اصلی» و «فلسفه‌» و «جهان‌بینی» اون دین رو بررسی کنه و نباید بر اساس رفتار اون فرد، از اون دین خوشش بیاد یا بدش بیاد.

اینجا هم همینه، شما این‌ها رو بخون، اگه با خوشت نیومد و بد دونستی اون‌وقت از کل نرم‌افزارهای آزاد دوری کن:

http://www.gnu.org/philosophy/free-sw.fa.html
http://www.gnu.org/philosophy/why-free.fa.html
http://www.gnu.org/philosophy/pragmatic.fa.html
http://www.gnu.org/philosophy/right-to-read.fa.html
http://www.gnu.org/gnu/manifesto.html
http://www.gnu.org/philosophy/selling.html
http://www.gnu.org/philosophy/fs-motives.html

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #11 : 17 دی 1391، 12:02 ب‌ظ »
اصلا مزه کار کردن با اوبونتو و کلا گنوم/لینوکس اینه که خودت بتونی باهاش پیشرفت کنی و چیز جدید یاد بگیری و سواد کامپیوتریت بالا بره
و در مرحله بعد در توسعه نرم افزار آزادی که توی رشتت هست کمک کنی
وگرنه ویندوز هست!معلوم هم هست که کار باهاش ساده تره 8)
ولی خب به نظر من یه سیستم عامل مثل اوبونتو میتونه کارهای روزمره کاربرهای معمولی رو خیلی خوب پوشش بده مثل اینترنت و موسیقی و فیلم و... و سرعت بالاتری نسبت به ویندوز داره و نگرانی هم از ویروس و ... کمتر توش هست
ولی کلا تو هر چیزی! تعصب چشم آدم رو میبنده و مانع پیشرفت میشه،هر چیزی محاسن و مشکلات خودش رو داره
« آخرین ویرایش: 17 دی 1391، 12:06 ب‌ظ توسط علیرضااااا »

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #12 : 17 دی 1391، 12:10 ب‌ظ »
@ داریوش عباسی
اگه منظورتون من بودم،سپاس عزیز.راست میگین من یه پست خیلی بی ربط زدم.ولی ناراحتیم از گرفتن منفی نیست.الان کل ستاره های انجمن رو هم به من بدن به حال من فرقی نمیکنه،بگیرن هم نه چون من عاشق این انجمن هستم.ولی ناراحتیم ار اینه که برخی وقت ها اینقدر خود تو باید سانسور کنی که حتی خودت هم متوجه منظور خودت هم نمیشی.

دوستان من از اوبونتو راضیم.با همه جورش ساختم.جالبه بدونید که زمانی که من ابونتو رو برای اولین بار نصب کردم(هیچ اشنایی با گنو/لینوکس نداشتم)تا کاملا به اوبونتو مهاجرت کنم،3روز بوده.الان بیش تر از دو سال که ابونتو کار میکنم،و به هیچ قیمتی اونو ترک نمیکنم.ولی دوستان این ایراد گیری های من و دوستان از سر تنبلی نیست،بلکه دلمون واسه این انجمن و گنو/لینوکس می سوزه.دوست داریم که اگه ایرادی داره برطرف بشه.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #13 : 17 دی 1391، 12:14 ب‌ظ »
من یک منفی به این پست دادم به خاطر عنوان بد.

اگر به خاطر بی دردسر بودن اینجایی یا اگر به خاطر مثبت گرفتن، کلا راه رو اشتباه اومدی (: اگر لینوکس چیزی داره که به دردت می خوره برو سراغش وگرنه هیچ فایده ای نداره بخوای حرص بخوری و از کامپیوترت هم نتونی استفاده ای که می خوای رو بکنی (:

سیستم عامل ابزاره و اگر به دردمون نمی خوره می شه رفت سراغ چیزی که برات به درد بخورتره. هر وقت کارت جوری شد که حس کردی لینوکس برات مفیده می تونی برگردی (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #14 : 17 دی 1391، 12:27 ب‌ظ »
ولی به نظرم باید گزینه ای اضافه شود تا میزان مفید بودن هر پست مشخص گردد.
امتیاز به پست جالب است نه افراد، چه بسا فردی امتیاز بالایی دارد و راهنمایی اشتباه کند.