منم یه کاربر نیمه معمولیم
کلی نرم افزار تخصصی رشته فیزیک دارم که اصلا نمیتونم در مورد نصبشون روی ویندوز حرف بزنم و روی گنولینوکس براحتی نصب میشن و مهمتر از اون اینکه پرقدرت کار میکنن
اگه احیانا فکر میکنین حرف مفت میزنم میتونم چندتاشونو بدم یه تستی بفرمایین!
کارای معمولی هم که شما فرمودین همینجا انجام میدم چه دانلود (استفاده از یک شل ساده برای دانلود) و چه چت(یاهو ، جی میل و اسکایپ دارم)!
تنها وقتی که از ویندوز استفاده میکنم(اونم روی ویرچوال باکس) مربوط میشه به وقتی که میخوام وارد سایت گلستان بشم که بخاطر طراحیش فقط با اینترنت اکسپلورر باز میشه!
فتوشاپ هم برنامه خیلی خوبیه ولی امکاناتش خیلی به کار من نمیاد و gimp و inkscape همیشه کارمو عالی راه میندازن!
چه داخل ویندوز و چه توی گنولینوکس مشکلاتی داشتم ولی همیشه حل مشکلات داخل لینوکس واسم راحتتر بوده و اصلا اینکه درک میکردم مشکل چیه و راه حل چیه (بخاطر ساختار فایلی)!الانم که جامعه کاربری گنولینوکس داره بزرگ میشه خیلی راحتتر از قبل میشه جواب مشکلات رو پیدا کرد!
درمورد کابرا هم اینکه همیشه توی همه جوامع افراد خوب و بد دیده میشن و در مورد اینکه "کاربرای فعلی" اگه خودشونو برتر میبینن شاید یه علتش اینه که اصلا این کاربرا دنبال دردسرن و نسبت به کاربرای ویندوز بیشتر به زیرو رو کردن سیستم علاقمدند تا اینکه بقول دوستون با جابجا کردن mycomputer گیج بشن!