سلام
من هم مشکلاتی رو با لینوکس دارم ولی تا حالا از جامعه کاربری بدی ندیدم(خدایش)
البته دوستمون یه موضع گیری تند داشت که من نمی پسندم ولی ایشون درست می گه من هم تازه لینوکسی هستم (رشته ام هم مهندسی جوش هست)
خوب شما ربط لینوکس رو به مهندسی جوش بگین
!!!!!!!
من کاربر ویندوزی هستم ولی الان دارم بصورت جد لینوکس یاد می گیرم از یاد گرفتن خوشم میاد اگه کامپیوتری باشه!!
حالا آومدیم و تو ایران قانون کپی رایت اجرا شد بعدش چی؟؟؟ خودتون میدونین چی میشه درضمن بنده وقتی ویندوز 8 رو نصب کردم دیدم اگه یه سیستم عامل دیگه کار کنم راحت تره تا برم صفحه تاچ بخرم !!
در کل من تازه کارم ولی اونقدر ها هم پخ نیستم ! کار کردن با لینوکس واقعا اذاب آوره تا ویندوز
من وقتی تازه ویندوز کار می کردم اینقدر مشکل نداشتم که حالا تو لینوکس دارم !! ویندوز راحت تره
این هم که دوستان گفتن اینجا موتعصب زیادن و طوری حرف می زنن که کونیکال مال ... هست (با عرض معذرت) ویندوز هم همینطوره
ولی اگه یه روزی کپی رایت رعایت بشه ما باید کاری کنیم تا مردم ایران بتونن یه سیستم عامل بعد از ویندوز پیدا کنن (جا رو ما باید باز کنیم ما باید برای ایرانیا توسعش بدیم) شاید ما آلان مشکل زیاد داشته باشیم ولی همش قابل حله
من یه مشکل دارم وقتی که یه سری فایل تو درایو ویندوزی سیو کردم چک دیسک کرد و همه رو به فنا داد ((این ویندوز دلش با لینوکس یکی نیست)) همه رو پاک کرد البته تو ویندوز اونها رو اجرا نمی کرد !!
من کاری به کسی ندارم ولی تا حالا حدود ده نفر به طور مرتب به من کمک کردن (خودشون می دونن)
اینا باعث شدن من هنوز لینوکسی بمونم(ممنونم بابت کمکتون)
من قبلا هم از سیستم امتیاز دهی گله کردم ولی خوب کاریش نمیشه کرد(بعضی مواقع ما خودمون رو با محیط وقف می دیم دیگه)
من تو ویندوز هیچ مشکلی ندارم تا الان همه مشکلام رو خودم رفع می کنم ویروسی هم تا آلان نشدم (سیستم و هارد و فلش دوستان رو همیشه من اسکن می کنم) این به خاطر اطلاعات ویندوزیمه که تا حالا اینطوری بودم و هیچ مشکلی نداشتم
دوستان بیایید ما که ربطی به لینوکس نداریم رو تشویق به استفاده از این سیستم عامل کنین(ایقدر به هم نپرین)
من صرفا به خاطر یادگیری اینجام پس هدفم رو مشخص کردم دیگران مهم نستن مهم منم و هدفم
انشالله همیشه موفق و پیروز باشین
سرتونم درد آوردم ببخشید
ولی برای حل مشکلم و دوباره فنا نشدن فایلام فکری بکنین!!!