انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

کدام یک کاربر پسند تر است و پشتیبانی بهتری دارد ؟ (کدام یک را پیشنهاد میکنید ؟)

Linux Mint
Ubuntu
AriOS
open SUSE
Netrunner
دیگر ... (در تاپیک بگویید)

نویسنده موضوع: Mint , Ubuntu , AriOS , open SUSE ؟ کدام یک ؟ (مشکل حل شد(اوبونتو نصب شد))  (دفعات بازدید: 3304 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
به نظر شما کدوم این ها برای یه نسبتا تازه کار مناسبه ؟
6 ماهی میشه که با مینت 13 کار میکنم دیگه کم کم بهش عادت کردم و کار های روزمره خودمو با مینت انجام میدم ولی جدیدا هی ارور میده دیوونم کرده میخوام پاکش کنم و یه چیز دیگه نصب کنم می خواستم Ubuntu نصب کنم ولی اونجوری که دیدم و شنیدم وقتی نصب میشه به اندازه ی نصف مینت هم نرم افزار نداره و همه رو باید خودم از نو نصب کنم و ...
از اونور یه سرچی که کردم دیدم AriOS هم گزینه ی خوبیه همون Ubuntuـه ولی فارسیش کردن و یکم تغییرش دادن و وقتی نصب میشه تعدادی نرم افزار هم به صورت پیشفرض نصب میشه (به اندازه ی مینت) ولی یه لپ تاپ دیگه توی خونمون هست که اون برای استفاده ی عمومیه منم به عنوان موش آزمایشگاهی ازش استفاده کردم و آریوس رو روش نصب کردم در کل خوبه ولی دسکتاپ سینامون روش نصب نمیشه mate  هم روش نصب نمیشه و یه سری مشکلات دیگه ...
در بقیه ی سرچی که کردم open SUSE رو دیدم که وقتی نصب میشه 1000 تا نرم افزار داره (البته نسخه ی دی وی دی) اون روز چیزی به تورم نخورد دانلود کنم 4.3 گیگ دانلودش کردم
حالا موندم کدومشون ؟
البته مینت 13 خودم درست کار میکرد ها از وقتی یونیتی روش نصب کردم سینامون و گنوم عین هم شدن !
Desktop navigator هم ندارن !!!!
خواهشا در اسرع وقت بهترین جوابتونو ارائه بدید !
ممنون (و ببخشید که پر حرفی کردم )
« آخرین ویرایش: 29 دی 1391، 10:24 ب‌ظ توسط Masih007110 »
<<
نرم افزارهای آزاد، نرم افزار نیستند بلکه فرهنگ و تفکر است نه فقط راجع به قانون حق اثر سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره بازم لاتی راه میره ... ("MADMAN")
>>

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
پاسخ : Mint , Ubuntu , AriOS , open SUSE ؟ کدام یک ؟
« پاسخ #1 : 20 دی 1391، 12:01 ب‌ظ »
اگه توزیع دیگه ای مد نظرتون هست لطفا بگید ...
 ](*,) ](*,) ](*,)
 ](*,) ](*,)
 ](*,)
<<
نرم افزارهای آزاد، نرم افزار نیستند بلکه فرهنگ و تفکر است نه فقط راجع به قانون حق اثر سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره بازم لاتی راه میره ... ("MADMAN")
>>

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #2 : 20 دی 1391، 12:37 ب‌ظ »
خب اوبونتو رو نصب کن و نرم افزارایی که لازم داری رو روش نصب کن ، خیلی طول نمیکشه ;D

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #3 : 20 دی 1391، 12:45 ب‌ظ »
اگر روشت در آینده هم این باشه که یک کم با سیستم ور بری (مثلا میز کار غیر از چیزی که استاندارد روش بوده) نصب کنی و بعد که مشکل پیش اومد اسمایلی  ](*,) بذاری و دنبال یک توزیع دیگه بگردی، همه توزیع ها مشکلات مشابه درست خواهند کرد ولی خب فان است دیگه و بد هم نیست (:

اگر دوست داری توزیع عوض کنی و تست کنی که خیلی خیلی هم عالیه. پیشنهاد من چیزی مثل آریوس است که تا حدی متفاوته ولی کماکان نزدیک. چک کردن اوپن زوزه و غیره خوبه ولی چون خیلی فرق می کنن انرژی بیشتری باید بذاری.

یک پیشنهاد هم اینه که سعی کنی سیستم فعلی رو درست کنی، ببینی چیش کار نمی کنه و راهش بندازی و دائما از این پروسه چیزهای جدید یاد بگیری. تنها اشکال این گزینه اینه که حوصله و دقت بیشتری می خواد و شروع پروسه اش اصلا لذت بخش یست مگر اینکه جو هکر بودن بگیری ((:

انتخاب با شما (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
« پاسخ #4 : 20 دی 1391، 01:02 ب‌ظ »
وقتی توی صفحه ی لاگین session رو انتخاب میکنم گنوم و سینامون با هم هیچ فرقی ندارن ! از وقتی یونیتی رو نصب کردم اینتوره و هی ارور میده انگار گنوم و سینامون رو میانگین گرفتن خیلی بده حالا عکسشو میگیرم توی همین تاپیک میزارم یونیتی رو پاک کردم هیچ فرقی نکرد ...
البته توی اریوس هم یه مشکلی دارم درایور مودم وای فای لپ تاپ رو نمیشناسه ....
<<
>>

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
« پاسخ #5 : 21 دی 1391، 08:30 ب‌ظ »
اگر روشت در آینده هم این باشه که یک کم با سیستم ور بری (مثلا میز کار غیر از چیزی که استاندارد روش بوده) نصب کنی و بعد که مشکل پیش اومد اسمایلی  ](*,) بذاری و دنبال یک توزیع دیگه بگردی، همه توزیع ها مشکلات مشابه درست خواهند کرد ولی خب فان است دیگه و بد هم نیست (:

اگر دوست داری توزیع عوض کنی و تست کنی که خیلی خیلی هم عالیه. پیشنهاد من چیزی مثل آریوس است که تا حدی متفاوته ولی کماکان نزدیک. چک کردن اوپن زوزه و غیره خوبه ولی چون خیلی فرق می کنن انرژی بیشتری باید بذاری.

یک پیشنهاد هم اینه که سعی کنی سیستم فعلی رو درست کنی، ببینی چیش کار نمی کنه و راهش بندازی و دائما از این پروسه چیزهای جدید یاد بگیری. تنها اشکال این گزینه اینه که حوصله و دقت بیشتری می خواد و شروع پروسه اش اصلا لذت بخش یست مگر اینکه جو هکر بودن بگیری ((:

انتخاب با شما (:

جو هکر بودن یعنی چی ؟ هکر تا اونجایی که میدونم :
"رخنه کردن یا هک یعنی استفاده از یک روش سریع و هوشمندانه برای حل مشکلی تکنیکی و غلبه بر محدودیت‌ها و در واقع به معنای کنکاش به منظور کشف حقایق و نحوهٔ کار یک سیستم است، و رخنه‌گر[۱] یا هکر به کسی اطلاق می‌شود که توانایی چنین کاری را دارد. وارد شدن به سیستم و یا شکست دادن محاسبات، کنجکاوی در اطلاعات محرمانه از خصوصیات یک هکر است. هکر یک برنامه نویس کنجکاو است که صدمه‌ای وارد نمی‌کند و حتی باعث تحکیم انتقالات می‌شود. امروزه رخنه‌گر بیشتر در زمینه رایانه به کار می‌رود و برای اشاره به چندین گروه از کاربران رایانه استفاده می‌گردد. ویژگی مشترک این گروه‌ها در استفادهٔ آن‌ها از رایانه و امکانات آن در سطحی بالاتر از سطح عمومی‌و پشتوانه توانمند تکنیکی آن‌هاست و دو دسته‌اند:

متخصصان امنیت رایانه که توانایی ورود به سیستم‌های رایانه‌ای و دردست گرفتن کنترل آنان را دارند.
کاربران خانگی که علاقه‌مند به تغییر دادن عمده نرم‌افزار و سخت‌افزار رایانه‌شان هستند تا بتوانند عملکرد آن را بهبود ببخشند و یا قابلیت‌های جدید و پیش‌بینی‌نشده‌ای به آن بیافزایند." از ویکی پدیا دانشنامه آزاد

چجوری میتونم اشکال یابی کنم ؟
تا اونجایی که میدونم مینت در واقع همون اوبونتو هستش از وقتی هم که دسکتاپ unity رو دیدم نمی تونم ازش بگذرم خیلی قشنگتر از گنوم و سینامونه (البته به نظر من) اما mate هم یه چیز دیگس ولی به هر حال آخرش باید unity رو نصب کنم .
الآن دقیقا مشکلی که دارم اینه که crash report میده و میگه ubuntu 12.04 has been crashed توجه داشته باشید که نمیگه linux mint 13 میگه ubuntu 12.04 به غیر از این من 2 تا کارت گرافیک دارم که موقعی که شارژ نیستم از اون intel hd graphic استفاده میکنم که باتری دیر تر تموم بشه ولی توی مینت فقط درایور ati radeon hd 6550m رو که برای بازی و ... هست رو میتونم نصب کنم و فکر میکنم اصلا وقتی از شارژ خارج مشم کارت گرافیک رو عوض نمیکنه و به غیر از این مشکل گنوم هم مثل سینامون شده و چند تا از آیکون هاشون هم حزف شده و وقتی pointer (ماوس) رو گوشه ی بالا سمت راست صفحه میبرم workplace هارو نشون نمیده و انگار نه انگار ...
حالا به نظر شما من یه مقداری html بلدم و یکمی هم قبلا #c کار میکردم action script 3 فلش رو هم بلدم با این اطلاعات کم برنامه نویسی میتونم درستش کنم ؟
چجوری ؟
لطفا در اسرع وقت بهترین جوابتون رو بدید , ممنون
<<
>>

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
« پاسخ #6 : 29 دی 1391، 11:54 ق‌ظ »
ubuntu نصب شد ...
<<
>>

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
« پاسخ #7 : 29 دی 1391، 07:05 ب‌ظ »

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
« پاسخ #8 : 29 دی 1391، 09:10 ب‌ظ »
 \\:D/
ممنون
<<
>>

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #9 : 29 دی 1391، 09:12 ب‌ظ »
ببخشید یعنی شما به این نتیجه رسیدید که اوبونتو بهترین توزیعه؟
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
« پاسخ #10 : 29 دی 1391، 09:59 ب‌ظ »
نقل‌قول
من اوایل آشناییم با گنو/لینوکس در به در دنبال بهترین توزیع بودم. هی دانلود توزیع هی امتحانش سر آخر به این نتیجه رسیدم که بهترین توزیع وجود نداره. نه اینکه وجود نداره بلکه یکتا نیست واسه یکی اوبونتو بهترینه واسه یکی مینت واسه یکی آرچ واسه یکی جنتو واسه یکی اپن سوزه واسه یکی آریوس و...

آفلاین tazekar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
  • آی نفس کش!
« پاسخ #11 : 29 دی 1391، 10:08 ب‌ظ »
امروز Linux mint و Fedora رو برای اولین بار تست کردم از روی دی وی دی live. از مینت خوشم اومد. بدم نمیاد از اوبونتو برم :)
ای بابا!

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
« پاسخ #12 : 29 دی 1391، 10:27 ب‌ظ »
نقل‌قول
من اوایل آشناییم با گنو/لینوکس در به در دنبال بهترین توزیع بودم. هی دانلود توزیع هی امتحانش سر آخر به این نتیجه رسیدم که بهترین توزیع وجود نداره. نه اینکه وجود نداره بلکه یکتا نیست واسه یکی اوبونتو بهترینه واسه یکی مینت واسه یکی آرچ واسه یکی جنتو واسه یکی اپن سوزه واسه یکی آریوس و...
موافقم
برای من بازم مینته ولی بالاخره باید طعم اوبونتو رو هم بچشم اگه شور بود دوباره مینت 13 (امیدوارم شیرین باشه)
<<
>>

آفلاین tazekar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
  • آی نفس کش!
« پاسخ #13 : 29 دی 1391، 10:36 ب‌ظ »
نقل‌قول
موافقم
برای من بازم مینته ولی بالاخره باید طعم اوبونتو رو هم بچشم اگه شور بود دوباره مینت 13 (امیدوارم شیرین باشه)
چرا مینت 14.1 رو تست نمیکنی؟ اگه میخوای برگردی یه آپدیت هم بکنی بد نیست ;)
ای بابا!

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...