یکی از دلایل می تونه صدای بیشتر وی ال سی نسبت به ام پلیر باشه !
البته توی این مورد من نتونستم با ام پلیر انجام بدم ولی شاید انجام شود، با وی ال سی چندین فایل رو با پنجره نمایش مختلف می توان باز کرد ولی با ام پلیر ..
نمی دونم شما هم تست کنید ببنید شدنی یا نه !
در مورد صدا: بابا بپرسید خوب
. برو options--preferences-->general-->Audio و Max Amplification رو بزار رو ۱۰۰۰ تا خونهرو بلرزونی (خراب شدن بلندگوها به عهده خودتون
).
در مورد اجرا همزمان چند فایل: بین همه پیغمبرها جرجیس رو پیدا کردی
. این در حقیقت یک ویژگی است. من وقتی که دارم در فایلهای موسیقی به دنبال چیزی میگردم و هی فایلهای مختلف رو باز میکنم دیگه نگران بستن قبلی نیستم چون با اجرای هر کدام، دیگری بسته میشه. اتفاقا من این رو دوست دارم.
در مورد زیرنویس: هیچ تفاوتی نمیکنن. لااقل من تا حالا چیزی نبوده که با smplayer نتونسته باشم باز کنم. VLC رو نمیدونم.
در مقایسهای که همین الان انجام دادم VLC دو برابر smpalyer رم و سیپییو اشغال میکنه. باید اذعان کنم که انگار VLC جدیدا (نمیدونم از قبل بوده یا نه) از رو smplayer تقلید کرده و کلیدهای میانبرش رو مثل smplayer کرده. البته مهم نیست که کی از روی کی تقلید کرده، مهم اینه که هر دو الان تقریبا یه سبک دارند. مزیت دیگه smplayer اینه که مکان قطع شدن یک قطعه رو یاداشت میکنه و در اجرای بعدی از همون نقطه پایان قبلی ادامه میده. در VLC این خاصیت رو ندیدم که خیلی برای من مهمه.