انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: برنامه پلیر SMPlayer نسخه 0.8.3 منتشر شد !  (دفعات بازدید: 6385 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
با سلام خدمت دوستان گلم

من این رو 7-1-2013 ترجمه کردم ولی ببخشید یه 10 روزی اینترنت نداشتم و از طرفی امتحان هم داشتم پس آلان براتون گذاشتم

برنامه پلیر SMPlayer نسخه 0.8.3 منتشر شد !

SMPlayer یک برنامه چند رسانه ای اوپن سورس هست که همه کدک های صوتی و تصویری را اجرا می کند. در این برنامه نیاز به هیچ کدک خارجی نیست. در SMPlayer همچنین می توانید اجرا   جستجو و  دانلود کنید ویدیوها رو در سایت  ™  YouTube   به عنوان موتور پخش  قادر است تقریبا تمام فیلم شناخته شده و فرمت های صوتی را اجرا کند.

ویژگی های SMPlayer

در اون مرورگر یوتیوب گنجانده شده است که با این امکان اجرا و دانلود فیلم های یوتیوب را میسر می کند، و اجازه می دهد تا به راحتی ویدیوها Youtube را  دانلود کنید.
در تنظیمات کامل،  در آن شما می توانید با کلید میانبر، رنگ و فونت زیرنویس را تغییر دهید، و بسیاری از کارهای  دیگر.
 پشتیبانی از پوسته و تم و آیکون.
 امکان جستجو و دریافت زیرنویسها از opensubtitles.org.
 فیلترها. ویدیو و بسیاری از فیلتر های صوتی در دسترس که عبارتند از: deinterlace، پس پردازش، denoise ... و حتی یک فیلتر کارائوکه (حذف صدا).
 به دنبال چرخ ماوس. شما می توانید با چرخ ماوس خود  برای رفتن به جلو یا رو به عقب در این ویدئو استفاده کنید. دکمه های ماوس نیز می تواند سفارشی شود.
 ویدئو اکولایزر، اجازه می دهد تا به شما برای تنظیم روشنایی، کنتراست، رنگ، اشباع و گاما تصویر ویدئویی.
 پخش سرعت چندگانه. شما می توانید در 2X، 4X اجرا کنید  ... و حتی در حرکت آهسته .
 صدا و زیرنویس تنظیم تاخیر. به شما اجازه می دهد تا  صوت و زیرنویس را هماهنگ کنید.
 گزینه های پیشرفته مانند انتخاب یک demuxer و یا کدک های صوتی و تصویری.
  زبان : در حال حاضر SMPlayer را به بیش از 30 زبان، از جمله اسپانیایی، ژاپنی آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی، روسی، چینی، ترجمه شده است ....
 آزاد و منبع باز است. SMPlayer است که تحت مجوز GPL است.

چه چیزی در نسخه 0.8.3 جدید است

تعمیر پلی بک برای پخش در یوتیوب.

برای نصب SMPlayer در اوبونتو

ترمینال را باز کنید و دستورات زیر را اجرا کنید

sudo add-apt-repository ppa:rvm/smplayer
 sudo apt-get update
 sudo apt-get install smplayer smplayer-themes smtube

حذف SMPlayer

ترمینال را باز کنید و دستورات زیر را اجرا کنید

sudo apt-get remove smplayer*
 sudo add-apt-repository --remove ppa:rvm/smplayer
 sudo apt-get update

امیدوارم خوب ترجمه کرده باشم

موفق و پیروز باشید
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
پاسخ : برنامه پلیر SMPlayer نسخه 0.8.3 منتشر شد !
« پاسخ #1 : 29 دی 1391، 04:39 ب‌ظ »
تا جایی که من میدونم smplayer تنها یک پوسته (براساس Qt) بر روی mplayer است و از خود کدک و یا چیزی دیگه‌ای نداره. smplayer پلیر مورد علاقه من هست و اصلا درک نمی‌کنم چرا عده‌ای از وی‌ال‌سی استفاده می‌کنن ;D

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
« پاسخ #2 : 29 دی 1391، 04:51 ب‌ظ »
تا جایی که من میدونم smplayer تنها یک پوسته (براساس Qt) بر روی mplayer است و از خود کدک و یا چیزی دیگه‌ای نداره. smplayer پلیر مورد علاقه من هست و اصلا درک نمی‌کنم چرا عده‌ای از وی‌ال‌سی استفاده می‌کنن ;D
یکی از دلایل می تونه صدای بیشتر وی ال سی نسبت به ام پلیر باشه !

البته توی این مورد من نتونستم با ام پلیر انجام بدم ولی شاید انجام شود، با وی ال سی چندین فایل رو با پنجره نمایش مختلف می توان باز کرد ولی با ام پلیر ..
نمی دونم شما هم تست کنید ببنید شدنی یا نه ! :D
« آخرین ویرایش: 29 دی 1391، 04:57 ب‌ظ توسط سید مسعود امامیان »
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • ٍ Everything is gonna be alright with LINUX
« پاسخ #3 : 29 دی 1391، 05:04 ب‌ظ »
هردو خوب هستن ولی من امتحان کردم sm player یکسری از  زیر نویس هار بخش نمیکنه همانطور که VLC یکسری از زیر نویس هارو بخش نمیکنه در کل هر دو خوب هستن ولی از آرم VLC  زیاد خوشم نمیاد  ;D مانند یه مانع هستش
خاموش خاطران در ناز نعمتند ای روشنی عقل تو بر ما بلا شدی
سایت شخصی :
http://purplesrc.com/

:linux study
:FB

https://www.facebook.com/linuxstudy

:+google

https://plus.google.com/u/0/communities/107142073472124864081

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #4 : 29 دی 1391، 05:13 ب‌ظ »

فقط تنبلی  ;D اونم چون حوصله نصب کدکها رو ندارم
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 29 دی 1391، 05:48 ب‌ظ »
یکی از دلایل می تونه صدای بیشتر وی ال سی نسبت به ام پلیر باشه !

البته توی این مورد من نتونستم با ام پلیر انجام بدم ولی شاید انجام شود، با وی ال سی چندین فایل رو با پنجره نمایش مختلف می توان باز کرد ولی با ام پلیر ..
نمی دونم شما هم تست کنید ببنید شدنی یا نه ! :D
در مورد صدا: بابا بپرسید خوب ](*,). برو options--preferences-->general-->Audio و Max Amplification رو بزار رو ۱۰۰۰  تا خونه‌رو بلرزونی (خراب شدن بلندگوها به عهده خودتون ;D).

در مورد اجرا همزمان چند فایل: بین همه پیغمبرها جرجیس رو پیدا کردی ;D. این در حقیقت یک ویژگی است. من وقتی که دارم در فایلهای موسیقی به دنبال چیزی می‌گردم و هی فایلهای مختلف رو باز می‌کنم دیگه نگران بستن قبلی نیستم چون با اجرای هر کدام، دیگری بسته میشه. اتفاقا من این رو دوست دارم.

در مورد زیرنویس: هیچ تفاوتی نمی‌کنن. لااقل من تا حالا چیزی نبوده که با smplayer نتونسته باشم باز کنم. VLC رو نمی‌دونم.

در مقایسه‌ای که همین الان انجام دادم VLC دو برابر smpalyer رم و سی‌پی‌یو اشغال می‌کنه. باید اذعان کنم که انگار VLC جدیدا (نمیدونم از قبل بوده یا نه) از رو smplayer تقلید کرده و کلیدهای میانبرش رو مثل smplayer کرده. البته مهم نیست که کی از روی کی تقلید کرده، مهم اینه که هر دو الان تقریبا یه سبک دارند. مزیت دیگه smplayer اینه که مکان قطع شدن یک قطعه رو یاداشت میکنه و در اجرای بعدی از همون نقطه پایان قبلی ادامه میده. در VLC این خاصیت رو ندیدم که خیلی برای من مهمه.
« آخرین ویرایش: 29 دی 1391، 06:08 ب‌ظ توسط omidtavana »

آفلاین آیدین

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 733
  • Die it such FRIENDLY word for me
« پاسخ #6 : 29 دی 1391، 06:32 ب‌ظ »
نقل‌قول
در مورد زیرنویس: هیچ تفاوتی نمی‌کنن. لااقل من تا حالا چیزی نبوده که با smplayer نتونسته باشم باز کنم. VLC رو نمی‌دونم.

چرا من هم با این زیر نویس ها مشکل دارم ! srt ها رو اصلا بدون مشکل باز میکنن هر جفتشون ولی با sub/idx مشکل دارن و بعضی وقتها ( بستگی به فایل زیرنویس داره ) نشون نمیده و باید سوئیچ کنم از اس ام پلیر به وی ال سی :دی

ولی در کل چیزی بهتر از این اس ام پلیر ندیدم من ! خیلی عالیه
« آخرین ویرایش: 29 دی 1391، 06:34 ب‌ظ توسط آیدین »
من از سرزمین آه آمده ام! سرزمین اندوه های بسیار! از جایی که هیچگاه نخندیده ام!!
من زاده ی‌ سرزمین آه هستم. من از سرزمین شرم آمدم،
از سرزمین حیا‌های بی‌ خاصیت، سرزمین قایم شدن‌های پر قیمت،
من از سرزمین حصار‌های بی‌ منفعت آمده ام !! من از سرزمین پنهان شدن آمده ام
من به رسم آهیان ، همچنان می‌‌آیم!!

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 29 دی 1391، 07:05 ب‌ظ »
نقل‌قول

چرا من هم با این زیر نویس ها مشکل دارم ! srt ها رو اصلا بدون مشکل باز میکنن هر جفتشون ولی با sub/idx مشکل دارن و بعضی وقتها ( بستگی به فایل زیرنویس داره ) نشون نمیده و باید سوئیچ کنم از اس ام پلیر به وی ال سی :دی

ولی در کل چیزی بهتر از این اس ام پلیر ندیدم من ! خیلی عالیه
اگر به چنین مشکلی برخوردید مطرح کنید تا ببینیم مشکل چیه. ولی من مشکلی نداشتم. این هم اسکرین‌شات از هر دو پلیر در یک سیستم ۶۴ بیت. اگر مشکلی در smplayer با زیرنویسی داشتید پشتیبانی Freetype رو ناپویا کنید از Options-->Preferences-->Subtitles-->subtitles و تیک Freetype support رو بردارید.

« آخرین ویرایش: 29 دی 1391، 07:12 ب‌ظ توسط omidtavana »

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #8 : 29 دی 1391، 07:36 ب‌ظ »
mplayer روی سیستم اوبونتو 12.10 من بیخودی کرش میکنه و چون گفتید smplayer یک پوسته بیش نیست پس نصبش نمیکنم ;D
vlc استفاده میکنم! سبک سریع توانا

فقط تنبلی  ;D اونم چون حوصله نصب کدکها رو ندارم
حوصله ات میذاره وی ال سی نصب کنی چطور حوصله ات نمیذار یک بسته restricted extras رو نصب کنی؟

پس بسته های پیشنیازی از kde رو نصب میکنه؟! رد شد.

البته بهترین راه برای یوتیوب اینه: http://saarblog.wordpress.com/2008/08/03/download-from-youtube-2
« آخرین ویرایش: 29 دی 1391، 08:26 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #9 : 29 دی 1391، 08:08 ب‌ظ »
نقل‌قول
حوصله ات میذاره وی ال سی نصب کنی چطور حوصله ات نمیذار یک بسته restricted extras رو نصب کنی؟

اون حوصله نیست دیگه :D ترافیک اینترنته :D (دیشب شارژ کردم مطمئنم امشب کل ۸ گیگ تمومه!)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 29 دی 1391، 08:17 ب‌ظ »
mplayer روی سیستم اوبونتو 12.10 من بیخودی کرش میکنه و چون گفتید smplayer یک پوسته بیش نیست پس نصبش نمیکنم ;D
vlc استفاده میکنم! سبک سریع توانا
پس بسته های پیشنیازی از kde رو نصب میکنه؟! رد شد.
mplayer هم میتونه از یوتیوب بخونه و دانلودکنه!
البته بهترین راه برای یوتیوب اینه: http://saarblog.wordpress.com/2008/08/03/download-from-youtube-2
Qt ربطی به KDE نداره. خود VLC هم با Qt درست شده. موقع نصب smplayer هیچ چیزی از KDE نصب نمیشه.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #11 : 29 دی 1391، 08:27 ب‌ظ »
خودmplayer هم میتونه از یوتیوب بخونه و دانلودکنه؟

آفلاین آیدین

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 733
  • Die it such FRIENDLY word for me
« پاسخ #12 : 29 دی 1391، 08:29 ب‌ظ »
@omidtavana

باور کن بلدم زیرنویس رو اجرا کنم تووی گنو/لینوکس :دی ! مشکلی بابت این ندارم ولی عرض کردم (( بعضی )) از زیرنویسها اینجوری میشن ! ۹۹درصد میخونه ۱درصد مشکل داره که مثلا وی ال سی اجرا میکنه !‌ چشم اگر به موردی برخوردم عرض میکنم خدمتتون :)
من از سرزمین آه آمده ام! سرزمین اندوه های بسیار! از جایی که هیچگاه نخندیده ام!!
من زاده ی‌ سرزمین آه هستم. من از سرزمین شرم آمدم،
از سرزمین حیا‌های بی‌ خاصیت، سرزمین قایم شدن‌های پر قیمت،
من از سرزمین حصار‌های بی‌ منفعت آمده ام !! من از سرزمین پنهان شدن آمده ام
من به رسم آهیان ، همچنان می‌‌آیم!!

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 29 دی 1391، 08:35 ب‌ظ »
خودmplayer هم میتونه از یوتیوب بخونه و دانلودکنه؟
smplayer که مستقیم میتونه. برای mplayer هم اسکریپت‌های زیادی هست. این یکی خیلی ساده و خوبه

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
« پاسخ #14 : 29 دی 1391، 10:16 ب‌ظ »
منم از smplayer به عنوان player پیش‌فرض استفاده می‌کنم یکی از دلیلاش اینه که هنگاو تماشای فیلم مجبور نیستم هی یه دقیقه یه بار موس رو تکون بدم که صفحه تاریک نشه ولی نمیدونم چرا زیر‌نویس‌های sub/idx رو نمی‌خونه