انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: برنامه پلیر SMPlayer نسخه 0.8.3 منتشر شد !  (دفعات بازدید: 6393 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
پاسخ : برنامه پلیر SMPlayer نسخه 0.8.3 منتشر شد !
« پاسخ #30 : 01 بهمن 1391، 11:49 ب‌ظ »
تا جایی که من میدونم smplayer تنها یک پوسته (براساس Qt) بر روی mplayer است و از خود کدک و یا چیزی دیگه‌ای نداره. smplayer پلیر مورد علاقه من هست و اصلا درک نمی‌کنم چرا عده‌ای از وی‌ال‌سی استفاده می‌کنن ;D

کی گفته یونیتی یوسته نداره این لینک رو یه نگاه بندار ببین چه خبره

http://gnome-look.org/index.php?xcontentmode=131
من که نفهمیدم منظورتون چیه و جوابتون چه ربطی به حرف من داشت :)

ببخشید منظورم smplayer بود(اشتباه تایپی بود اصلاحش کردم)
بازم ربطی نداره. من گفتم smplayer یک پوسته بر روی mplayer است. خود این پوسته ممکنه تم‌های مختلف داشته باشه. ولی به هرحال موتور پخش همان mplayer است.

آهان فهمیدم ولی مگه پلیر های دیگه موتور پخش دیگه ای هم دارن  من که تو لینوکس همچین چیزی ندیدم
(تو ویندوز وجود داره ولی به ندرت مثل مدیا پلیر کلاسیک که آلان نسخه 9.7 هست)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #31 : 01 بهمن 1391، 11:55 ب‌ظ »
بله! وی ال سی که همراه باموتور mplayer  نیست!

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
« پاسخ #32 : 02 بهمن 1391، 12:01 ق‌ظ »
بله! وی ال سی که همراه باموتور mplayer  نیست!
در VLC موتور و پوسته با هم هستند. البته یه نسخه خط‌فرمانی هم از VLC وجود داره که معروف نیست. انشعابی از mplayer وجود داره به نام mplayer2 که ظاهرا امکانات بیشتری داره ولی یکی دوسال پیش که تست کردم خیلی پایدار نبود. دوباره تست می‌کنم و گزارش می‌دم.

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
« پاسخ #33 : 02 بهمن 1391، 04:34 ب‌ظ »
خوب mplayer2 رو دوباره تست کردم و معلوم شد که قبلن انتظار داشتم پوسته smplayer با موتور mplayer2 هم سازگار باشد، که نبود و مخصوصن صدا مشکل داشت؛ و من فکر می‌کردم مشکل از mplayer2 بوده، در حالی که نبوده. انشعابی از smplayer هم وجود داره با نام smplayer2 که پوسته‌ای بر mplayer2 است. mplayer2 و smplayer2 که تا حالا مشکلی نداشته‌اند و به خوبی کار می‌کنن و حتی زیرنویس فارسی با تنظیمات پیش‌فرض smplayer2 به خوبی نمایش داده میشه و نیازی نیست پشتیبانی freetype رو ناپویا کنید. می‌تونید این دو رو هم امتحان کنید چون طبق منابع اینترنتی، smplayer2 دارای امکانات بیشتری از mplayer است.
این هم مقایسه و روش نصب

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #34 : 02 بهمن 1391، 10:03 ب‌ظ »
خوب mplayer2 رو دوباره تست کردم و معلوم شد که قبلن انتظار داشتم پوسته smplayer با موتور mplayer2 هم سازگار باشد، که نبود و مخصوصن صدا مشکل داشت؛ و من فکر می‌کردم مشکل از mplayer2 بوده، در حالی که نبوده. انشعابی از smplayer هم وجود داره با نام smplayer2 که پوسته‌ای بر mplayer2 است. mplayer2 و smplayer2 که تا حالا مشکلی نداشته‌اند و به خوبی کار می‌کنن و حتی زیرنویس فارسی با تنظیمات پیش‌فرض smplayer2 به خوبی نمایش داده میشه و نیازی نیست پشتیبانی freetype رو ناپویا کنید. می‌تونید این دو رو هم امتحان کنید چون طبق منابع اینترنتی، smplayer2 دارای امکانات بیشتری از mplayer است.
این هم مقایسه و روش نصب
والبته خوبه که با شتابدهنده کارت گرافیکی mplayerنصب بشه
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
« پاسخ #35 : 04 بهمن 1391، 11:56 ق‌ظ »
تا جایی که من میدونم smplayer تنها یک پوسته (براساس Qt) بر روی mplayer است و از خود کدک و یا چیزی دیگه‌ای نداره. smplayer پلیر مورد علاقه من هست و اصلا درک نمی‌کنم چرا عده‌ای از وی‌ال‌سی استفاده می‌کنن ;D
یکی از دلایل می تونه صدای بیشتر وی ال سی نسبت به ام پلیر باشه !

البته توی این مورد من نتونستم با ام پلیر انجام بدم ولی شاید انجام شود، با وی ال سی چندین فایل رو با پنجره نمایش مختلف می توان باز کرد ولی با ام پلیر ..
نمی دونم شما هم تست کنید ببنید شدنی یا نه ! :D
در مورد اجرای همزمان چند فایل در smplayer به طریق زیر این قابلیت رو پویا کنید
Options-->Preferences-->Interface-->Instances-->uncheck Use only one running instance of smplayer