بنده قبلا هم گفتم
خیلی کلی هم جلو رفتم
و شما واقعا عالی کار کردین و باید بهتون تبریک گفت
من اگه بخوام مثل شما کار کنم که یه سایت باید راه بندازم و تمام وقتم رو بزارم روی اون سایت تازه نمیتونم نرمافزارا رو بر تعداد بیشتر معرفی کنم (البته کمیت کمتر و بیشتر ملاک کار نیست) ولی خوب من این همه نرم افزار رو بخوام معرفی کنم کارم نمیشه(اینجوری راحت بگم)
برا همین سایت دادم تا دوستان برن خودشون در مورد اون نرم افزار اطلاعات کسب کنن (از این بابت شرمنده دوستان هستم
) این بچه ها اداشون داشتن اطلاعات بیشتر از بچه هایی هست که با ویندوز کار میکنن هست!! بقول خودشون یه سرو گردن بالاترن خوب اگه هستن باید خودشون رو نشون بدن!!!!! غیر از اینه!!!
در ضمن قدرت یه برنامه ای مثل فایروال به کانفیگی که کاربر روی برنامه اعمال میکنه بستگی بیشتری داره تا به جدید یا قدیمی بودن اون
اگه یه کاربری یه فایروال 2013 رو بنصبه و نتونه کانفیگش بکنه شاید کار رو هم خراب تر بکنه
(کار فایروال ها معمولا بستن پرتهای اضافیه و این به قدرت و توانایی کاربر برمیگرده که پورت ها رو بشناسه و کدوم بلوک کنه و کدوم رو باز بزاره)
قبول دارم که خیلی از نرم افزارا قدیمیه ولی مهم اینه که کار کاربرا رو راه بندازه (بنده دوست داشتم سطح دسترسی دیگران هم برای ویرایش این پست فعال بود تا دیگران هم کمکی می کردن)
به هر حال من از وجود سایت قشنگی مثل مال شما خبر نداشتم و واقعا از دیدن سایتتون لذت بردم
اینشالله که موفق و پیروز باشین