سلام. این چیزایی که میگمو خودم پیدا کردهام.
1. احتمالا خبر دارید که هر isp رنجی از ipها (مثلا 10000تا) رو تهیه میکنه و هر بار که کانکت میگیرید، یکی از این ipها به شما تعلق میگیره. همچنین میدونید که اگر ip خود رو داخل مرورگر وارد کنید تنظیمات مودم adslتون باز میشه.
2. با دستور curl ifconfig.me آیپی خود رو بدست بیارید. مثلا میشه 87.128.112.22. حالا یک واحد از (به) عدد آخر کم کنید (اضافه کنید): 87.128.112.21 (87.128.112.23) و داخل مرورگر وارد کنید. اگر اتفاقی نیفتاد اینقدر این کار را تکرار کنید تا ازتون یوز و پس بپرسه. درون هر دو کادر بنویسید: admin و اینتر کنید. به احتمال بسیار زیاد وارد خواهید شد!!! وارد کجا؟
وارد تنظیمات مودم یک بندهی خدا که از همون isp که شما اکانت دارید، خرید کرده. دیگه بقیشو یاد نمیدم.
3. اگر هنوز دو زاری نیفتاده باید بگم که بنده با این روش در عرض کمتر از 5 دقیقه تونستم حدود 10 عدد یوز و پس بدست بیارم. (
اینجانب، آرمان اسماعیلی، هیچ مسئولیتی در قبال اعمال غیر قانونی دیگران قبول نمیکنم و هدفم از آموزش این روش، فقط و فقط آگاه نمودن عموم مردم است.)
4. راه حل چیه؟ خیلی ساده. تنبلی رو کنار بذارید و رمز ورود به تنظیمات مودم رو عوض کنید.
5. مسلما من اولین کسی نیستم که این کار رو انجام داده یا چنین متنی نوشته. خیلیها ممکنه این صحبتها واسشون بدیهی باشه. ولی مطمئنم همه کس نمیدونن این چیزا رو. دلایل:
* خود من نمیدونستم.
* بند 3.
* نصابهای ispها این رمز رو روی حالت پیشفرض رها میکنند.
* پشتیبانی ispها این هشدار رو به کسی نمیدن.
* با یک جست و جوی ساده به نتایج مشابهی در سراسر اینترنت خواهید رسید. مثلا:
http://data-sk.blogfa.com/post/33پس تا میتونید اطلاعرسانی بکنید. میدونم خیلیا هستن که حلقهی آخر زنجیرن و این اطلاعات ازشون جلوتر نمیره. اما اگر تعداد افراد مسؤول بیشتر باشه دیگه شانسی برای خرابکارها نمیمونه.
یا حق.