انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: هشدار: امکان دزدیده شدن نام‌کاربری و رمز‌عبور اکانت adsl شما به راحتی  (دفعات بازدید: 9631 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
سلام. این چیزایی که میگمو خودم پیدا کرده‌ام.

1. احتمالا خبر دارید که هر isp رنجی از ipها (مثلا 10000تا) رو تهیه می‌کنه و هر بار که کانکت می‌گیرید، یکی از این ipها به شما تعلق می‌گیره. همچنین می‌دونید که اگر ip خود رو داخل مرورگر وارد کنید تنظیمات مودم adslتون باز می‌شه.

2. با دستور curl ifconfig.me آی‌پی خود رو بدست بیارید. مثلا می‌شه 87.128.112.22. حالا یک واحد از (به) عدد آخر کم کنید (اضافه کنید): 87.128.112.21 (87.128.112.23) و داخل مرورگر وارد کنید. اگر اتفاقی نیفتاد اینقدر این کار را تکرار کنید تا ازتون یوز و پس بپرسه. درون هر دو کادر بنویسید: admin و اینتر کنید. به احتمال بسیار زیاد وارد خواهید شد!!! وارد کجا؟ وارد تنظیمات مودم یک بنده‌ی خدا که از همون isp که شما اکانت دارید، خرید کرده. دیگه بقیشو یاد نمی‌دم.

3. اگر هنوز دو زاری نیفتاده باید بگم که بنده با این روش در عرض کمتر از 5 دقیقه تونستم حدود 10 عدد یوز و پس بدست بیارم. (اینجانب، آرمان اسماعیلی، هیچ مسئولیتی در قبال اعمال غیر قانونی دیگران قبول نمی‌کنم و هدفم از آموزش این روش، فقط و فقط آگاه نمودن عموم مردم است.)

4. راه حل چیه؟ خیلی ساده. تنبلی رو کنار بذارید و رمز ورود به تنظیمات مودم رو عوض کنید.

5. مسلما من اولین کسی نیستم که این کار رو انجام داده یا چنین متنی نوشته. خیلی‌ها ممکنه این صحبت‌ها واسشون بدیهی باشه. ولی مطمئنم همه کس نمی‌دونن این چیزا رو. دلایل:
   * خود من نمی‌دونستم.
   * بند 3.
   * نصاب‌های ispها این رمز رو روی حالت پیشفرض رها می‌کنند.
   * پشتیبانی ispها این هشدار رو به کسی نمی‌دن.
   * با یک جست و جوی ساده به نتایج مشابهی در سراسر اینترنت خواهید رسید. مثلا: http://data-sk.blogfa.com/post/33

پس تا می‌تونید اطلاع‌رسانی بکنید. می‌دونم خیلیا هستن که حلقه‌ی آخر زنجیرن و این اطلاعات ازشون جلوتر نمی‌ره. اما اگر تعداد افراد مسؤول بیشتر باشه دیگه شانسی برای خراب‌کارها نمی‌مونه.

یا حق.
« آخرین ویرایش: 05 بهمن 1391، 10:22 ب‌ظ توسط آرمان اسماعیلی »
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
:D
ای بابا
این بنده خدا مودمش وایرلس نداره !!!! :دیییییی
 >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
ای بابا
اصلا ربطی به وایرلس نداره  ???

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
جالب بود ، من که بار اولم بود این مطلبو میدیدم ، البته خودم روز اول عوض کرده بودم پسوردمو کاش به همین بنده خدا میشد بگم ...
(خیالتون راحت بابا انقدرم دیگه  >:D نشدم ! بستمش‌ ! هیچ کاریش نکردم !)

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
ای بابا

منظورم این بود که آی پی رو که یکم عوض کردم و وارد تنظیمات یکی دیگه شدم ، دیدم که مودمش وایرلس نداره !

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
ای بابا

منظورم این بود که آی پی رو که یکم عوض کردم و وارد تنظیمات یکی دیگه شدم ، دیدم که مودمش وایرلس نداره !
آها. بازم خوبه که بستیش سریع!

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
Welcome to nginx!
خوب ممنون بابت آموزشت
من نمیتونم پسوردم رو عوض کنم
اصلا وارد تنضیمات نمیشه!!
این رو مینویسه  Welcome to nginx!

فکر کنم سیکورتی مودم من از اون خارجی هاست ؟؟!! نه؟؟ واردش هم نمی تونی بشی ;D
« آخرین ویرایش: 05 بهمن 1391، 05:58 ب‌ظ توسط amin7r »
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
Welcome to nginx!
خوب ممنون بابت آموزشت
من نمیتونم پسوردم رو عوض کنم
اصلا وارد تنضیمات نمیشه!!
این رو مینویسه  Welcome to nginx!

فکر کنم سیکورتی مودم من از اون خارجی هاست ؟؟!! نه؟؟ واردش هم نمی تونی بشی ;D
شما احیانا روی سیستم nginx نصب نداری؟

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
نصبه ؟ چطور یعنی این پ*ر*و*ک*س*ی نمیزاره به تنظیمات رفت؟
تاریخ نصب هم نزده بفهم کی نصبیدمش !!
حذفیدمش ولی بازم همین رو زد
دوباره مینصبم
بای
« آخرین ویرایش: 05 بهمن 1391، 07:13 ب‌ظ توسط amin7r »

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
Access to your DSL router s controlled through three user accounts: admin, support, and user
The user name "admin" has unres
  :o  ??? The user name "support" is used to allow an ISP technician to access your DSL Router for maintenance and to run diagnostics
The user name "user" can access the DSL Router, view configuration settings and statistics, as well as, update the router's software
Use the fields below to enter up to 16 characters and click "Apply" to change or create passwords. Note: Password cannot contain a space
فایرفاکس رو از دست پروچیز خلاص کن و آدرس زیر رو باز کن:
http://192.168.1.1
4. راه حل چیه؟ خیلی ساده. تنبلی رو کنار بذارید و رمز ورود به تنظیمات مودم رو عوض کنید.
با ریست کردن مودم، پسوردی که جای admin ست کردیم از بین میبره و برمیگرده به admin؟
« آخرین ویرایش: 05 بهمن 1391، 08:36 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
Access to your DSL router s controlled through three user accounts: admin, support, and user
The user name "admin" has unres
  :o  ??? The user name "support" is used to allow an ISP technician to access your DSL Router for maintenance and to run diagnostics
The user name "user" can access the DSL Router, view configuration settings and statistics, as well as, update the router's software
Use the fields below to enter up to 16 characters and click "Apply" to change or create passwords. Note: Password cannot contain a space
فایرفاکس رو از دست پروچیز خلاص کن و آدرس زیر رو باز کن:
http://192.168.1.1
با ریست کردن مودم، پسوردی که جای admin ست کردیم از بین میبره و برمیگرده به admin؟
همه رو خلاص کردم ولی نمیره
من قبلا یه سری تنظیماتی انجام دادم که یادم نیست و مال سرور ها بوده شاید اون کار خوردش رو کرده
درضمن ریست دستی من ندارم

یه برنامه گرفتم و یه ip مشخصاتش رو در آوردم که طرف تهرانی بود ولی من فکر می کردم که حداقل تو استان فارس باشه نه تهران!!!!!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
با فکتوری ریست بله. فشردن دکمه‌ی ریست بعضی از مدل‌ها باعث فکتوری ریست می‌شه. در صورتی که در بعضی دیگر تنها مودم رو ری‌استارت می‌کنه و همانند روشن و خاموش کردنه که در این صورت تنظیمات پابرجا می‌مونه.

آفلاین noorallah

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
  • ای روزگار ...
سلام دوستان
1ـ میخوام بدونم به این صورت باید وارید کنم ؟ 87.128.112.21 (87.128.112.23)
2ـ حال ما وارد کردیم و یک یوزر و پسورد پسورد پیدا کردیم ؟ برای اینکه یوزر و پسورد دو رو پیدا کنیم بازم باید اعداد بالا رو تغییر بدبدم یا همون رو تکرار کنیم .
3ـ من مودمو هر بار که روشن و خاموش میکنم ای پی عوض میشه اونم با اختلاف اعداد خیلی زیاد از کجا بدونم که یوزر و پسوردی که بدست میارم ماله منطقه خودمه ؟
4ـ اون برنامه nginx برای چیه ؟
ممنون میشم کمکم کنید .
ندانستن عیب نیست , نپرسیدن عیب است .

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
سلام دوستان
1ـ میخوام بدونم به این صورت باید وارید کنم ؟ 87.128.112.21 (87.128.112.23)
2ـ حال ما وارد کردیم و یک یوزر و پسورد پسورد پیدا کردیم ؟ برای اینکه یوزر و پسورد دو رو پیدا کنیم بازم باید اعداد بالا رو تغییر بدبدم یا همون رو تکرار کنیم .
3ـ من مودمو هر بار که روشن و خاموش میکنم ای پی عوض میشه اونم با اختلاف اعداد خیلی زیاد از کجا بدونم که یوزر و پسوردی که بدست میارم ماله منطقه خودمه ؟
4ـ اون برنامه nginx برای چیه ؟
ممنون میشم کمکم کنید .

ببین عزیز ، واسه اینکه بری توی تنظیمات مودم خودت باید از این آی پی وارد بشی :
192.168.1.1
که این آی پی رو روی هر کامپیوتری بزنی میره توی تنظیمات مودم همون کامپیوتر !
اما اون آی پی که هر سری عوض میشه بحثش یکم فرق داره اونی که واسه خودته (هر سری میزنی و میبینی که عوض شده !) اونو کامپیوتر خودت به مودمت نسبت نداده ، اونو سرویس دهنده ی اینترنتت به مودمت نسبت داده مثل یه شورت کات به همون آی پی اولی که گفتم واسه خودته میمونه ! که در کل اینترنت هرکی اون شورت کات رو داشته باشه میتونه به مودمت وصل بشه (البته با داشتن یوزر و پسورد !)
فک کنم دیگه متوجه کل قضیه شدی دیگه ؟ ;)
اون شورت کات ها پشت سر هم هستن و وقتی واسه خودتو بدونی میتونی واسه کسایی که توی همون محدوده هستن رو به راحتی تشخیص بدی و اگه پسورد رو عوض نکرده باشن میشه وارد هم بشی !‌(ولی چون بچه های خوبی هستیم کار بد نمیکنیم !!! :دی )

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
من میخوام یوزر و پسورد رو عوض کنم ولی مینویسه ACS URL نیاز داره. این چیه؟
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity