انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: هشدار: امکان دزدیده شدن نام‌کاربری و رمز‌عبور اکانت adsl شما به راحتی  (دفعات بازدید: 9638 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
من میخوام یوزر و پسورد رو عوض کنم ولی مینویسه ACS URL نیاز داره. این چیه؟

نمیدونم والا !
من که اون آی پی رو هر سری میزنم (192.168.1.1) یوزر و پسورد خودمو میگیره و وارد میشم ، بعدش میرم توی تب Maintenance قسمت Administration و اونجا یوزر رو که ثابته ظاهرا و ۲ تا کادر داره که واسه وارد کردن پسورد جدیده مه جفتشو میزنم و ok ! تموم !
این چیزی که میگین دقیقا کجاش اتفاق میوفته ؟
یعنی وقتی جفت اون کادر ها رو ۱ پسورد جدید میدین و اوکی میکنین میره توی یک صفحه ی دیگه که توش اونا رو مینویسه ؟ یا یه کادر میاد پیغام میده ؟

آفلاین noorallah

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
  • ای روزگار ...
ممنون دوست عزیز توضیحات تکمیلی رو از یه سایت دیگه پیدا کردم .عجب بدبختیه ها . یعنی به این سادگی ؟؟؟ حالا اگه از اینترنت طرف استفاده کنیم طرف میتونه بفهمه به غیر این راه که افت سرعت داره ؟ راه کاری دارید برای اینکه بفهمیم کی از یوزر ما استفاده میکنه ؟
ندانستن عیب نیست , نپرسیدن عیب است .

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
البته دونستن نام کاربری و گذرواژه اشتراک من به درد هیچ کس نمی‌خوره!
چون isp یه سویچ گذاشته که فقط پورت خودم بتونه از اشتراک من استفاده کنه.
البته قبلا که این سویچ نبود این هشدار واقعا جدی بود :‌)

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
الان هم میشه حداقل یکم اذیت کرد دیگه !
پسورد رو عوض کنی طرف دوباره باید مودمشو از بیخ (!) ری ست کنه و واسه کانفیگ هم که اکثرا بلد نیستن و ۵ تومن باید پیاده بشن :پی

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
خیلی فکرای بحال نمی خواد بکنین چون خود من یه تست کردم با یه برنامه آی پی اسکنر که تو 1 دقیقه 1000 تا آی پی رو برام مشخصاتش رو در آورد و همراه با کلی چیز میز مثل نام گروه کاربری و نام یوزرهاش و ... همراه با نام شرکت سرویس دهنده (که خودتون میدونین بدرد چه کاری می خوره) اگه بخواین توقید این چیزا برین که اصلا اینترنت نریم بهتره ;)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
ممنون دوست عزیز توضیحات تکمیلی رو از یه سایت دیگه پیدا کردم .عجب بدبختیه ها . یعنی به این سادگی ؟؟؟ حالا اگه از اینترنت طرف استفاده کنیم طرف میتونه بفهمه به غیر این راه که افت سرعت داره ؟ راه کاری دارید برای اینکه بفهمیم کی از یوزر ما استفاده میکنه ؟
اگه شما در حال استفاده از اینترنت کس دیگه ای باشین خود اون طرف نمیتونه وصل شه به اینترنت. و اگه به این شک نکرد و به آی اس پی اطلاع نداد، وقتی ترافیکش زود به زود تموم شه که میفهمه و اطلاع میده. آی اس پی هم لاگ های روتر رو نگاه میکنه و از طریق Mac Address شما میفهمه که غیرقانونی از اینترنت یکی دیگه استفاده کردین. بعدشم که دادگاه و ...  ;D
Freedom and community are important

آفلاین noorallah

• Newbie
  • *
  • ای روزگار ...
اگه شما در حال استفاده از اینترنت کس دیگه ای باشین خود اون طرف نمیتونه وصل شه به اینترنت. و اگه به این شک نکرد و به آی اس پی اطلاع نداد، وقتی ترافیکش زود به زود تموم شه که میفهمه و اطلاع میده. آی اس پی هم لاگ های روتر رو نگاه میکنه و از طریق Mac Address شما میفهمه که غیرقانونی از اینترنت یکی دیگه استفاده کردین. بعدشم که دادگاه و ...  ;D

نه داداش منو این کارا !!!!!!!!  :) فقط محض شوخی رفتم یه چندتایی رو امتحان کردم جالب این بود که هرکدومی که نشون داده میشد از مودم tp-link استفاده میکرد . ( به این نتیجه رسیدم که امنیتش افتضاحه) فقط میخواستم جلوی هک شدن خودمو بگیرم و اگه کسی این کارو با خودم انجام داد  مچشو بگیرم .در اولین فرصت لازم شد پسوردمو عوض کنم چون صددرصد پسوردم لو رفته . >:(
در ضمن کی گفته نمیشه از پسورد و یوزر استفاده کرد . من که استفاده کردم ببینم طرف سرعتش چنده .انگار سرعت تقسیم میشه بین من و طرف .سرعت ثابت نمی ایستاد .
« آخرین ویرایش: 06 بهمن 1391، 04:10 ب‌ظ توسط noorallah »

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
عزیزم مدتهاست isp پارس آنلاین با یک سویچ جلوی این‌کار رو گرفته!
بنده خودم قبلا یک اکانت نامحدود داشتم که هم تو خونه استفاده می‌کردم و هم مغازه، الان فقط تو خونه می‌تونم استفاده کنم، و برای مغازه هم یک اکانت دیگه خریدم!

آفلاین noorallah

• Newbie
  • *
  • ای روزگار ...
عزیزم مدتهاست isp پارس آنلاین با یک سویچ جلوی این‌کار رو گرفته!
بنده خودم قبلا یک اکانت نامحدود داشتم که هم تو خونه استفاده می‌کردم و هم مغازه، الان فقط تو خونه می‌تونم استفاده کنم، و برای مغازه هم یک اکانت دیگه خریدم!
سلام دوست عزیز شما قبلا به پارس انلاین اشاره ای نکردید و به صورت کلی گفتید این کار نمیشه .
الان من از اینترنت مخابرات استفاده میکنم خوبی این مخابرات اینه که از یه شهر دیگه هم میشه با اکانتت وصل شد ولی اونجایی که میخوای استفاده کنی هم باید پورتی از مخابرات برای اینترنت داشته باشه .
یعنی اینکه طرف شارژ اینترنتش تموم شده و با اکانت یکی دیگه میتونه وارد بشه .
از یه طرف خوبه میتونی با یکی از دوستات اشتراکی بگیری و استفاده کنی . ;D

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« آخرین ویرایش: 11 بهمن 1391، 10:49 ق‌ظ توسط amin7r »
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
پست‌های اضافی و نامربوط پاک شدند.
قوانین و خط مشیِ رفتاری در انجمن‌های فارسی اوبونتو
نقل‌قول
اخطارها و الزامات
۳. انجمن‌های فارسی اوبونتو از پذیرش هر گونه عنوانی که به نحوی قوانین حقوق مؤلفین و مصنفین (کُپی‌رایت) را زیر پا بگذارد معذور است و حق حذف، قفل، انتقال یا ویرایش ارسال‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند. از مواردی که در شمول این بند قرار گیرند می‌توان به بکارگیری warez، توصیه به استفاده از crackها، مباحث مربوط به crack، خرابکاری و نفوذ، تبلیغ یا انتشار غیر قانونی نرم‌افزار، کتب، تولید Spam (هرزنامه) و موارد مشابه اشاره نمود.
« آخرین ویرایش: 11 بهمن 1391، 10:25 ق‌ظ توسط Sajjad Baroodkoo »
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]