انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ادامه علم اندوزی  (دفعات بازدید: 1751 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین wolf

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 72
ادامه علم اندوزی
« : 06 بهمن 1391، 10:08 ب‌ظ »

من یه کاربر ویندوز بودم که همه کارای نرم و سخت افزاریم رو خودم انجام میدادم و حتی بهتر از خدمات کامپیوتری همه کارا رو ردیف میکردم
حالا 3 ساله لینوکس کارم چتدتا توزیع رو تجربه کردم تو محیط گرافیکی کارمو راه میندازم
رشته تحصیلیم ربطی به کامپیوتر نداره.زبان در حد کار راه انداز بلدم

حالا برای توسعه اطلاعات وسطح علمی یا حدتا شغل اینده میشه رو لینوکس حساب کنم؟باید چیکار کنم؟

ممنون از راهنمایی شما دوستان

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : ادامه علم اندوزی
« پاسخ #1 : 06 بهمن 1391، 10:19 ب‌ظ »
چون منم رشته‌ام مرتبط با رایانه نیست خوب درک می‌کنم  ;D
به نظر من بستگی به رشته‌ی تحصیلیت داره که بشه یه جورایی اون رو با گنو/لینوکس قاطی کرد. چدتا راه داری.
۱. رشته‌ی قبلیت رو کامل بذاری کنار و بچسبی به گنو/لینوکس
۲. رشته‌ی قبلیت رو با گنو/لینوکس قاطی کنی ولی بیشتر توجهت به گنو/لینوکس باشه.
۳. رشته‌ی قبلیت رو با گنو/لینوکس قاطی کنی و بیشتر توجهت به رشته‌ی قبلیت باشه.
۴. گنو/لینوکس رو کامل بذاری کنار و بچسبی به رشته‌ی قبلیت :o

برای هرکدوم از این‌ها راه‌حل‌های جداگونه داره.

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
« پاسخ #2 : 06 بهمن 1391، 11:42 ب‌ظ »
نقل‌قول
برای هرکدوم از این‌ها راه‌حل‌های جداگونه داره.
میشه یکم مساله رو باز تر کنید؟
من هم در این زمینه مثل شما هستم.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #3 : 07 بهمن 1391، 12:30 ق‌ظ »
حالا برای توسعه اطلاعات وسطح علمی یا حدتا شغل اینده میشه رو لینوکس حساب کنم؟باید چیکار کنم؟
چند سال داری؟ (یعنی بعد چقدر وقت گذاشتن میخوای به پول برسی؟) مثلا یک نوجوان 16 ساله تصمیم داره از 23 سالگی مستقل بشه پس 7 سال وقت داره یک فن یاد بگیره. شما چند سال/ماه میخوای وقت بذاری؟

من رشتم کامپیوتر نیست (ریاضیه) و اینهایی که میگم بیشتر حسی یه تا علمی ;D
کلا از سه (با تبصره 4) طریق می تونی مستقیم از هنر گنو/لینوکسی ات پول دربیاری که هیچ کدومش پایدار نیست چون مدرک دانشگاهی مرتبط نداری! پس کار دولتی اگر 1 درصد هم موجود باشه برای شما نشدنیه چون مدرک کامپیوتر نداری.
1. تدریس گنو/لینوکس و یا نرم افزارهای خاصش توی موسسات یا اینکه خودت یک شرکت یا موسسه بزنی. پول در آوردن از این روش با فقط سواد لینوکسی بالا (بدون مهارت و کار عملی) هم شدنیه
2. فراگیری سرورهای لینوکس نه در حد این ادمین های هاست-فروشهای ایرانی که از ویندوز ریموت میشن به سرور لینوکس و چند تا دستور رو وارد میکنند. در حدی که بشه بهت گفت ادمین لینوکس که برای این قبل از لینوکس باید از شبکه در حد عالی و از امنیت در حد معمول یاد بگیری.
3. انجام سفارش های پروژه با نرم افزارهای لینوکس. مثلا طراحی با نرم افزارهای گنو/لینوکسی مثل بلندر که البته باید مازوخیسم داشته باشی برای پول درآوردن به جای فوتوشاپ بری با گیمپ طراحی کنی ;D

4. حالت خاص:‌ سطح سوادت خیلی بالا باشه و آدم خاصی تو دنیای گنو/لینوکس ایران بشمار بیای که شرکتها خودشون بیان دنبالت

با روشهای بامزه هم میتونی پول دربیاری ولی پاره وقت. مثل این یکی: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,54052.msg425397.html#msg425397
« آخرین ویرایش: 07 بهمن 1391، 12:35 ق‌ظ توسط کیان »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #4 : 07 بهمن 1391، 09:46 ق‌ظ »
اگه می‌خواید تو خارج از ایران کار کنید که مساله‌اش فرق می‌کنه، فعلا من نظرمو رو در مورد داخل ایران می‌گم:
با تشکر از کیان جان با توضیحات خوبش.

طبق اون دسته‌بندی که من انجام دادم:

۱. رشته‌ی قبلیت رو کامل بذاری کنار و بچسبی به گنو/لینوکس: تو اگه اینکار رو بکنی، زمینه‌ی کاریت با بچه‌هایی که کامپیوتر خوندن دقیقا یکی می‌شه. با این تفاوت که اون‌ها مدرک دارن ولی تو نداری. پس باید یه چیزی داشته باشی که بتونه جبران نداشتن مدرک رو بکنه. می‌تونی هم تو زمینه‌ی سرورهای گنو/لینوکس کار کنی (که عمدتا centos هستن و برپایه‌ی فدورا) و یا تو آموزشگا‌ه‌ها بری تدریس کنی (مثلا آموزش خط‌فرمان گنو/لینوکس و ... )، با اینکه خودت شرکت بزنی و خدمات گنو/لینوکس ارایه بدی (آموزش، پشتیبانی، نصب سیستم‌عامل، برنامه‌نویسی و ... )

۲.  رشته‌ی قبلیت رو با گنو/لینوکس قاطی کنی ولی بیشتر توجهت به گنو/لینوکس باشه. که این کار البته بیشتر به درد مراکز تحقیقاتی می‌خوره و بعضی جاهای خاص. من شرکت‌هایی رو تو ایران دیدم که کارشون «محاسبات علمی تو زمینه‌های تخصصی» هست. اون‌ها آدم‌هایی رو استخدام می‌کنن که علاوه بر رشته‌شون بر علوم محاسباتی هم تسلط داشته باشن.

۳. . رشته‌ی قبلیت رو با گنو/لینوکس قاطی کنی و بیشتر توجهت به رشته‌ی قبلیت باشه. این کار یعنی اینکه شما کارهایی که انجام می‌دی تو زمینه‌ی تخصصی خودت باشه ولی از ابزارهای گنو/لینوکس استفاده کنی. (یعنی یادگرفتن نرم‌افزارهای گنو/لینوکس و نه خود سیستم‌عامل و شبکه و  ...) بنظر من محتمل‌ترین راه برای کار این زمینه هست.

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #5 : 02 اسفند 1391، 12:27 ب‌ظ »
حالا اگه رشته ی تحصیلی مرتبط باشه چی ؟!
خودم IT میخونم ! (البته نرم افزار بودم که تغییر رشته دادم !
)

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 02 اسفند 1391، 03:36 ب‌ظ »
حالا اگه رشته ی تحصیلی مرتبط باشه چی ؟!
خودم IT میخونم ! (البته نرم افزار بودم که تغییر رشته دادم !)
نکته کنکوری مطرح میکنی؟
پستهای بالا رو بخون کل مسئله دستت میاد.
وگرنه سوالت رو جزیی تر بپرس

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #7 : 02 اسفند 1391، 04:00 ب‌ظ »
خوندم !
منظورم اینه که با توجه به اینکه توی دانشگاه هامون اصولا چیز خاصی درس نمیدن ، با داشتن یه مدرک محندسی (!) IT باید چه چیزهای دیگه ای بدونم و یادبگیرم تا بشه یه کار خوب دست و پا کرد ؟! (فرقی نمیکنه کار واسه خودم باشه یا اینکه اونجا کارمند باشم یا پروژه ای انجام بدم یا ... فقط داشتن درامد درست و حسابی مد نظرمه!)
اگه واسه لینوکس ، داشتن مدرک هم مهمه ، میشه بگین از کجا و طی چه دوره هایی میشه علم و مدرکشو گرفت ؟ و چقدر زمان و هزینه داره ؟
خودم به برنامه نویسی با جاوا علاقه دارم (البته زیاد هم بلد نیستم دارم تمرین میکنم و یاد میگیرم) جدا از این به نظرتون چه چیزهایی لازمه که یادبگیرم ؟ :)

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 02 اسفند 1391، 06:46 ب‌ظ »
شرکت های خصوصی هر جا بری که کار کنی نمیگن مدرکت چیه! میگن سرتیفیکیت چی داری؟
مدارک و کلاسها و دوره ها رو تا وقت داری از جیب بابا برو بگذرون:‌ LPI LPIC Oracle RedHat Cisco

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 03 اسفند 1391، 12:12 ق‌ظ »
از اون‌جایی که در زمینه‌ی رایانه و مخصوصاً کارهای مربوط به گنو/لینوکس (برخلاف تقریباً همه‌ی زمینه‌های دیگه) مدرک و سرتیفیکیت و این‌ها برای یافتن شغل به هیچ دردی نمی‌خوره و باید فقط سواد داشته باشی، بهترین کار اینه که:
۱. ببینی به چی علاقه داری
۲. ببینی آیا جایی در ایران چنین کاری می‌کنه، یا خودت توانایی ایجاد کسب و کاری در این زمینه رو داری یا نه؟
۳. بری و در اون زمینه شروع به یادگیری کنی و به قول دوستان ته‌اش رو دربیاری
۴. درخواستت رو برای اون شرکت بفرستی یا کسب‌وکار خودت رو شروع کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن