حالا برای توسعه اطلاعات وسطح علمی یا حدتا شغل اینده میشه رو لینوکس حساب کنم؟باید چیکار کنم؟
چند سال داری؟ (یعنی بعد چقدر وقت گذاشتن میخوای به پول برسی؟) مثلا یک نوجوان 16 ساله تصمیم داره از 23 سالگی مستقل بشه پس 7 سال وقت داره یک فن یاد بگیره. شما چند سال/ماه میخوای وقت بذاری؟
من رشتم کامپیوتر نیست (ریاضیه) و اینهایی که میگم بیشتر حسی یه تا علمی
کلا از سه (با تبصره 4) طریق می تونی مستقیم از هنر گنو/لینوکسی ات پول دربیاری که هیچ کدومش پایدار نیست چون مدرک دانشگاهی مرتبط نداری! پس کار دولتی اگر 1 درصد هم موجود باشه برای شما نشدنیه چون مدرک کامپیوتر نداری.
1. تدریس گنو/لینوکس و یا نرم افزارهای خاصش توی موسسات یا اینکه خودت یک شرکت یا موسسه بزنی. پول در آوردن از این روش با فقط سواد لینوکسی بالا (بدون مهارت و کار عملی) هم شدنیه
2. فراگیری سرورهای لینوکس نه در حد این ادمین های هاست-فروشهای ایرانی که از ویندوز ریموت میشن به سرور لینوکس و چند تا دستور رو وارد میکنند. در حدی که بشه بهت گفت ادمین لینوکس که برای این قبل از لینوکس باید از شبکه در حد عالی و از امنیت در حد معمول یاد بگیری.
3. انجام سفارش های پروژه با نرم افزارهای لینوکس. مثلا طراحی با نرم افزارهای گنو/لینوکسی مثل بلندر که البته باید مازوخیسم داشته باشی برای پول درآوردن به جای فوتوشاپ بری با گیمپ طراحی کنی
4. حالت خاص: سطح سوادت خیلی بالا باشه و آدم خاصی تو دنیای گنو/لینوکس ایران بشمار بیای که شرکتها خودشون بیان دنبالت
با روشهای بامزه هم میتونی پول دربیاری ولی پاره وقت. مثل این یکی:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,54052.msg425397.html#msg425397