سطر پنجم در آخر فیلم چه مشکلی داره؟
اصل در html اینه که اتریبیوتها به حروف کوچک نوشته بشن، هرچند بزرگ نوشتنشون مشکلی ایجاد نمیکنه، اون هشدار خط ۵ مربوط به همین اصل هست، کما اینکه شما با حروف کوچک بنویسین type رو دیگه بهتون اشکال نمیگیره!
منظورم اینه که مثلا وقتی تگ table باز می کنه به جای اینکه بنویسه ((<table></table>)) بنویسه: ((<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr><th>Header</th></tr>
<tr><td>Data</td></tr>
</table>
))
یا هر چیز دیگه ای که ما می خوایم
خب aptana علاوه بر اینکه تگها رو حدس میزنه، اتریبیوتها رو هم حدس میزنه کافیه اونجا که تگ باز میشه یک space فشار بدیم تا لیست اتریبیوتهایی که میتونیم برای اون تگ بیاریم رو نشون بده! در واقع نیازی نمیبینم وقتی یک جدول میسازیم خودش برامون اتریبیوتهای اون جدول رو هم بسازه!
من با IDM دانلود میکنم (از سرور ابونتو وان) وقتی به هر دلیلی موقتا متوقف میشه دیگه از سرگیری مجدد (resume broken download) وجود نداره،خطای سرور میده.
تست کردم، مشکلی با ریزام نداره!
جای دیگه امکان داره آپلودش کنی؟(در صورت امکان) نمیدونم مابقی هم این مشکل رو با ابونتو وان دارن یا نه؟
بنده سرعتم افتضاح پایینه، ولی اگر یک جای مطمئن و خوب سراغ دارین که لینک مستقیم بده، امکان استریم مستقیم ویدئوها رو بده، سرعتش قابل قبول باشه و سرویسشم رایگان باشه بگین تا یک فکری بکنیم!
دوستان دیگه؛ آیا مشکلی با پاوز و ریزام دانلودها دارین؟!