انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

کیفیت ویدئوها؟

خوبه، ادامه بده!
37 (94.9%)
جمش کن بابا!
2 (5.1%)

مجموع آرای اعضا: 40

نویسنده موضوع: آموزش تصویری HTML و CSS  (دفعات بازدید: 25668 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
پاسخ : آموزش تصویری HTML و CSS
« پاسخ #45 : 14 بهمن 1391، 12:47 ب‌ظ »
ما منتظر شیشمیش هستیم     هیچجا نمیریم همینجا هستیم   \\:D/
الان 6تایی شدن: 00  01  02  03  04  05
منتظر هفتمیش باش  ;D

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
  • زندگی زیباست...
« پاسخ #46 : 14 بهمن 1391، 03:00 ب‌ظ »
ممنونم از لطفت، فقط دو تا مسئله:
اول این‌که این سرورت پابرجاس دیگه؟! مثلا دو روز دیگه بیخیالش نمی‌شی که؟!
دوم اینکه دسته بندی رو عوض کنی ممنون می‌شم بهتره به این صورت باشه:
MP4
  00.mp4
  01.mp4
  02.mp4
  ...
WebM
  01.webm
  02.webm
  ...
OGV
  00.ogv
  01.ogv
  ...
ضمنا اون فایل منو بخون هم که ۴۰۴ می‌ده!
انشالله

دیشب ابتدا فایل رو ایجاد کردم بعد دیدم مناسب نیست پاک کردم ;D(منظورم متن و محتواشه)هرچی فکر می کنم چیزی به ذهنم نمی رسه.اگه پیشنهادی دارید لطف کنید

منظورتون از این شیوه دسته بندی اینه که یک ایندکس درست شه و هر فایل لینک بخوره؟یا به همین روشی که انجام دادم(ایجاد پوشه های مختلف) ولی شیوه دسته بندی عوض شه؟
« آخرین ویرایش: 14 بهمن 1391، 03:03 ب‌ظ توسط nafeldo »
بهترین کارها این است که در جوانی دانش اندوزی و در پیری به کار بری.

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #47 : 15 بهمن 1391، 01:14 ق‌ظ »
پست اول به‌روز شد!
کار با لینک اضافه شد!
--------------------------------------
یکسری تگ‌ها هست که توی هیچ دسته بندی قرار نمی‌گیرن! به نظرتون آخر هر ویدئو یکیشو بگم تا تموم شن یا همه رو بکنم یک ویدئو؟!

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #48 : 15 بهمن 1391، 01:22 ق‌ظ »
نقل‌قول
منظورتون از این شیوه دسته بندی اینه که یک ایندکس درست شه و هر فایل لینک بخوره؟یا به همین روشی که انجام دادم(ایجاد پوشه های مختلف) ولی شیوه دسته بندی عوض شه؟
به جای این که برای هر شماره یک فولدر بسازی، کلا سه تا فولدر بساز: MP4 ، WebM ، OGV و بعد فایل‌های هرکدوم رو بذار تو فولدر مربوط به خودش!
احتمالا به عنوان یک میرور اضافه کنم به جدول دانلود، همین‌طور گوگل درایو هم به زودی اضافه خواهم کرد :)

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
  • زندگی زیباست...
« پاسخ #49 : 15 بهمن 1391، 01:58 ق‌ظ »
http://www.finalupload.com/ma3x-html/
بروز شد
شیوه دسته بندی عوض شد
کار با لینک اضافه شد

یکسری تگ‌ها هست که توی هیچ دسته بندی قرار نمی‌گیرن! به نظرتون آخر هر ویدئو یکیشو بگم تا تموم شن یا همه رو بکنم یک ویدئو؟!
همه رو در یک ویدئو کنی ممکنه یکم یادگیری سخت تر شه اما از نظر آرشیو بهتره
« آخرین ویرایش: 15 بهمن 1391، 02:00 ق‌ظ توسط nafeldo »
بهترین کارها این است که در جوانی دانش اندوزی و در پیری به کار بری.

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #50 : 15 بهمن 1391، 10:58 ق‌ظ »
هم اکنون تمامی ویدئو ها از سرورهای گوگل درایو و نیز (با تشکر از nafeldo عزیز) سرورهای final upload قابل دریافت هستند! :)

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #51 : 16 بهمن 1391، 11:18 ق‌ظ »
تا هفته آینده ویدئو جدید نخواهیم داشت!
چرا؟!
  • خودم احساس می‌کنم ویدئوها از دسته بندی استانداردی بهره مند نیستن، باید ابتدا یک چارت تا قسمت آخر می‌کشیدم که نکشیدم ولی ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه‌س، پس اول از همه استاندارد سازی روند ویدئوها
  • دوم این‌که برخی توضیحات پراکنده هستن که جاشون توی یک ویدئو هست
  • سوم توی ویدئوها زیاد مِنّ و مِنْ می‌کنم، به جاش می‌تونم مطالب مفید بیشتری بگم
  • چهارم سعی می‌کنم بیشتر آب جوش بخورم
  • پنجم در مورد فرمت ویدئوها، الان یک ویدئو به سه فرمت وجود داره، شخصا فکر نمی‌کنم اینقدر درخواست بالا باشه که سه تا فرمت داشته باشیم
  • ششم که مرتبط با پنجم هست، هر ویدئو ۳ جا آپلود شده، جمعا هر قسمت ۹ بار آپلود شده، که باعث هدر رفت وحشتناک ترافیک و سر در گمی مخاطب خواهد شد
  • هفتم مشکلاتی که دوستان با اوبونتو وان دارند، دنبال یک هاست خوب هستم تا ویدئوها از یک جا قابل دریافت باشند
حل مسائل بالا حدود یک هفته تا  ۱۰ روز زمان می‌بره ولی در پایان هم خودم و هم شما راحت‌تر هستیم.
:)

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #52 : 16 بهمن 1391، 12:02 ب‌ظ »
    • پنجم در مورد فرمت ویدئوها، الان یک ویدئو به سه فرمت وجود داره، شخصا فکر نمی‌کنم اینقدر درخواست بالا باشه که سه تا فرمت داشته باشیم
    • ششم که مرتبط با پنجم هست، هر ویدئو ۳ جا آپلود شده، جمعا هر قسمت ۹ بار آپلود شده، که باعث هدر رفت وحشتناک ترافیک و سر در گمی مخاطب خواهد شد
    • هفتم مشکلاتی که دوستان با اوبونتو وان دارند، دنبال یک هاست خوب هستم تا ویدئوها از یک جا قابل دریافت باشند
    حل مسائل بالا حدود یک هفته تا  ۱۰ روز زمان می‌بره ولی در پایان هم خودم و هم شما راحت‌تر هستیم.
    سلام بر ماتریکس عزیز
    خوب مشکل پنجم اگه شما یه فایل با فرمت خوب و با کیفیت داشته باشین نیازی به سه تا فرمت نیست (mp4 - web) هر دو خوب هستند و گیفیت لازم رو دارن
    خوب مشکل پنجم با شیشم یکیه و جوابش همون قبلیه هست
    مشکل هفتم هم اگه شما روی سرور http://persiangig.com/ ذخیره کنی هم راحتره (10 گیگ فضای هاست داری) و خوب مشکل دانلود هم نداری

در کل کارت عالیه ببخشید که من خودم رو دور رسوندم ولی کار قشنگیه (البته قبلا یه سری زده بودم ;D)
    امیدوارم که همیشه موفق باشی ;)
    بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
    • *
    • ارسال: 558
    « پاسخ #53 : 16 بهمن 1391، 12:50 ب‌ظ »
    تا هفته آینده ویدئو جدید نخواهیم داشت!
    چرا؟!
    • خودم احساس می‌کنم ویدئوها از دسته بندی استانداردی بهره مند نیستن، باید ابتدا یک چارت تا قسمت آخر می‌کشیدم که نکشیدم ولی ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه‌س، پس اول از همه استاندارد سازی روند ویدئوها
    • دوم این‌که برخی توضیحات پراکنده هستن که جاشون توی یک ویدئو هست
    • سوم توی ویدئوها زیاد مِنّ و مِنْ می‌کنم، به جاش می‌تونم مطالب مفید بیشتری بگم
    • چهارم سعی می‌کنم بیشتر آب جوش بخورم
    تا همین جاش هم کار خیلی خوبی انجام دادی و حرف هایی که گفتی کاملا درست بود،مثلا من خودم فقط اون فرمت با کیفیت تر رو دانلود میکنم و مابقی رو دانلود نمیکنم (چون فونت محیط یه کم ریزه و به زحمت خونده میشه  :) ) .
    در واقع تفاوت بین کم کیفیت و بی کیفیت در حدود حداکثر 5 یا 6 مگ بیشتر نیست (دانلود کننده حجم زیادی مصرف نمیکنه چون از هر کدوم یه فایل بیشتر دانلود نمیکنه ) ولی بخاطر همین شما مجبور میشد چند برابر از حجم خودتون رو صرف UPload کنی که در دراز مدت حجم زیادی مصرف میکنی.
    در ضمن پیشنهاد میکنم که که Demo- پروژه کوچک طراحی کنی و طبق اون جلو بری.  ;)
    و ما میطوانیم

آفلاین adel1368

• Sr. Member
    • *
    • ارسال: 387
    « پاسخ #54 : 17 بهمن 1391، 04:12 ب‌ظ »
    با تشکر از آموزشهایی که قرار میدین خیلی عالین امیدوارم ادامه داشته باشه

یک مشکلی که من دارم نمی تونم aptana رو دانلود کنم تو قسمتی که فایل میخواد دانلو بشه صفحه ف+ی+ل+ر+ی+ن+گ ماید نمیذاره فایل دانلود بشه.

کسی میتونه کمک کنه
    (((خالیق یازان خطی هش کیم پوزابیلمز)))

آفلاین کیان

• High Hero Member
    • *
    « پاسخ #55 : 17 بهمن 1391، 07:11 ب‌ظ »
    یک مشکلی که من دارم نمی تونم aptana رو دانلود کنم تو قسمتی که فایل میخواد دانلو بشه صفحه ف+ی+ل+ر+ی+ن+گ ماید نمیذاره فایل دانلود بشه.
    یک روشی که @aliboy معرفی کرد: توی سایت www.opendrive.com یک اکانت بساز. این سایت بهت اجاز fetch میده. یعنی به اوپن-درایو میگی فایل رو بگیره و چون سرورهای این سایت تو ایران نیست میتونه فایل رو از هر جایی برات بگیره و ذخیره کنه و تو از روی اوپن-درایو دانلود میکنی :)

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
    • *
    • ارسال: 3117
    • Your Future is our Past!
    « پاسخ #56 : 17 بهمن 1391، 08:52 ب‌ظ »
    لینک مستقیم آخرین نسخه Aptana :

http://leecher.jabir-next.com/files/Aptana_Studio_3_Setup_Linux_x86_3.3.1.zip

در صورت ریلیز نسخه جدید خبرم کنید :D
    قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
    چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
    قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
    چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین کیان

• High Hero Member
    • *
    می تونی از ویدیوی زیر (350MB) ایده به گیری:
    http://dll-aghazeh.com/film%20amozeshi%20/html/HTML_Learning%20farsi%20www.aghazeh.com.part1.rar
    http://dll-aghazeh.com/film%20amozeshi%20/html/HTML_Learning%20farsi%20www.aghazeh.com.part2.rar
    http://dll-aghazeh.com/film%20amozeshi%20/html/HTML_Learning%20farsi%20www.aghazeh.com.part3.rar
    http://dll-aghazeh.com/film%20amozeshi%20/html/HTML_Learning%20farsi%20www.aghazeh.com.part4.rar
    PassWord: www.aghazeh.com

یا این یکی که آموزش php توسط مهندس کیانیان (از اساتید برنامه نویسی برتر کشور) تهیه شده:
    http://dll-aghazeh.com/film%20amozeshi%202/php%20and%20mysql%20kiyaniyan/PHP_MySQL_www.aghazeh.com.part1.rar
    http://dll-aghazeh.com/film%20amozeshi%202/php%20and%20mysql%20kiyaniyan/PHP_MySQL_www.aghazeh.com.part2.rar
    http://dll-aghazeh.com/film%20amozeshi%202/php%20and%20mysql%20kiyaniyan/PHP_MySQL_www.aghazeh.com.part3.rar
    « آخرین ویرایش: 20 بهمن 1391، 08:52 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
    • *
    • ارسال: 467
    • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
      • دات امین / حرف های آزاد من

آفلاین کیان

• High Hero Member
    • *
    اینا کامله ؟ mysql رو چقدر درس داده !؟
    با dreamweaver توی ویندوزxp، سرفصلهای زیر رو درس داده:ajaxaddrow1.wmv  check.wmv     file3.wmv          phpdb1.wmv
    ajaxaddrow2.wmv  cmderror.wmv  file4.wmv          phpdb2.wmv
    ajaxdelrow1.wmv  cookie.wmv    fileupload.wmv     savepass.wmv
    ajaxdelrow2.wmv  css1.wmv      introtodream1.wmv  timer.wmv
    ajaxdelrow3.wmv  css2.wmv      introtodream2.wmv  webform1.wmv
    ajax.wmv         css3.wmv      loginform.wmv      webform2.wmv
    catlist1.wmv     delcat.wmv    makedb.wmv         webform3.wmv
    catlist2.wmv     editcat.wmv   makefiles.wmv      webform5.wmv
    catlist3.wmv     file1.wmv     newcat.wmv
    changepass.wmv   file2.wmv     php4file.wmv