این موضوع رو ایجاد کردم تا همه ی دوستانی که اطلاعات کافی دارن دانسته هاشونو کنار هم بذارن تا افراد تازه کاری مثه من، بعد این به راحتی از این مطلب استفاده کنن!
سعی می کنم با طرح چند سوال به روند پست سمت و سو بدم:
اول اینکه کسایی که رایانشون "مک" هست می تونن با نصب توزیع های مختلف لینوکس و همچنین ویندوز به راحتی و با یه حرکت روی تاچ پد بین سیستم های عامل حرکت کنن و حتی وقتی فلش درایو وصل می کنن ازشون می پرسه که با کدوم سیستم عامل می خوان اجراش کنن! البته من چون "مک" ندارم نمیدونم اونجا چطور این کار انجام میشه اما به عنوان پرسش اول:
1- آیا چنین امکانی برای کاربرای رایانه های ویندوزی (مثلا ویندوز 8 ) هم به همین سهولت وجود داره؟ و اگه جواب مثبته چطور؟ (لطفا هر دوستی اطلاعات کافی داره جامع و از پایه توضیح بده که همه فهم باشه)
مطلب بعدی اینکه موقع نصب اوبونتو 12.10 روی سیستم ویندوزی با سه گزینه مواجه میشیم الف- نصب اوبونتو در کنار ویندوز(من هر چه قدر تلاش کردم فقط گفت باید restart بشه و دوباره اومد سر جای اولش و اصن کاری نکرد) ب- جایگزینی ویندوز با اوبونتو (که من ابتدا فک میکردم تو همون درایو ویندوز تغییرات اعمال میشه که بعد نصب فهمیدم کل هارد فرمت میشه!
) پ- حالت پیشرفته که برای پارتیشن بندی به صورت دلخواهه. پرسش دوم و سوم:
2- اون گزینه ی اول دقیقن چیکار میکنه و مشکل عمل نکردنش چی میتونه باشه و اگه عمل کنه اوبونتو رو کجا نصب میکنه و آیا به ویندوز و اطلاعات قبلی صدمه میزنه؟
3- دیگه کللن هر کی هرچی در این رابطه میدونه بگه!