و البته امکان اتصال به سایت لست اف ام رو هم داشته باشه.
سایت لست-اف-ام چه کاری انجام میده که خیلی ها دیدم میخوان بهش وصل بشن؟
سایت خیلی خوبیه
تمام موزیک هایی که شما گوش می کنید رو توی سایت Scroble می کنه و در ضمن similar artist ها رو هم معرفی می کنه. یه گروه اجتماعیه که تمام کسانی که طرفدار یه بند هستند اونجا دور هم جمع میشن.
من با rhythmbox امتحان کردم خوب بوده صدا. البته سابووفر ندارم.
در ضمن پلاگین لست اف ام هم روش داره ولی فکر کنم نیاز به چیز پی ان داشته باشی به خاطر هیلتر و اینجور حرفا.
من ساب ووفر دارم
rhythmbox بد نبود ولی اون چیزی که من می خوام نیست.
audacious هم بد نیست، فایل های اکولایزر winamp هم میشه توش import کرد :)
نصبش کردم ولی هنوز تست نشده
من زمانی که در ویندوز بودم از وینمپ استفاده می کردم که پخش صدای خوبی داشت (البته با توجه به نوع موزیکی که من گوش می کنم). الان هم دنبال نرم افزاری می گردم که تفکیک صدا رو به خوبی انجام بده و وقتی که حجم صدا رو زیاد می کنم اسپیکرها به خرخر کردن نیفتن و البته امکان اتصال به سایت لست اف ام رو هم داشته باشه.
VLC عموما بهترین انتخاب هستش.
خرخر افتادن اسپیکر بخاطر خود اسپیکر هست، صدا رو بیش از ۱۰۰٪ بیشتر نکنید، کامپیوتر آمپلیفایر نیست! اگر پلیر دیگهای با زیاد کردن صدا مشکل نداره، بخاطر این هست که به صورت خطی صدا رو زیاد نمیکنه و این خوب نیست! این یعنی داره با زیاد کردن صدا آهنگ شما رو هم تغییر میده.
راه درست اینه که اگر واقعا کار موسیقی میکنید یا به صورت جدی به اون علاقه دارید، برای اون هزینه کنید، یک Audio Monitor مثل B1030A یا B2030A یا B3030A از Behringer بگیرید که نسبت به کیفیتشون قیمت خیلی مناسبی دارند (پیشنهاد من B3030A بدلیل Ribbon-based بودن هستش) و اگر ۱۰۰٪ صدا اونجا هم براتون کم هست، باز هم بالاتر از ۱۰۰٪ نرید، سراغ چیز قویتری مثل A3031A برید.
راه دیگه (و میشه گفت اشتباه) هم اینه که صدا رو بالای ۱۰۰٪ ببرید، ولی با Equalizer اون فرکانسهایی که باعث خرخر میشن رو کم کنید.
البته یک چیز دیگه هم که میتونه باعث خرخر بشه، کیفیت پایین فایلها میتونه باشه. حداقل Bitrate مناسب برای MP3 تقریبا 192kbps هستش و بهتر هست سراغ کمتر از اون نرید.
دقیقا مشکل من با VLC ـه
اسپیکرهای من Edifier 5.1 هست که قبلا صدای خوبی داشت ولی در مورد Audio Monitor هم پیشنهاد خوبی دادید.
کیفیت فایل هام هم بد نیست... سعی می کنم علیرغم اینکه گفتید راه اشتباهیه در نهایت از طریق اکولایزر مشکل رو حل کنم.
حدس می زدم با عوض کردن پلیر مشکلم حل بشه.
ممنون از همه دوستان و پیشنهادات برای clementine