انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: درخواست معرفی پلیر موزیک (حل شد)  (دفعات بازدید: 8621 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
پاسخ : درخواست معرفی پلیر موزیک
« پاسخ #15 : 16 بهمن 1391، 05:45 ب‌ظ »
بنظر شخصی من و بسیاری از دکترها و دانشمندان، گوش دادن به هر نوع موسیقی (به جز صداهای ریتمیک موجود در طبیعت) باعث «تخریب ذهن»، «خستگی سیستم عصبی» و «افزایش ناگهانی ضربان قلب» و غیره می‌شود و تاثیرش از لحاظ از دست دادن هوشیاری با الکل یکی هست.
تخریب ذهن؟ صدای موتور و ماشین و محل‌های شلوغ کاری و غیره و غیره چطور؟ اونها تاثیر خاصی ندارن؟ یک‌باره بفرمایید مردم شهری همه باید از مخ رها باشن دیگه. راستی چطوریه که بعضیا تو موسیقی نابغه می‌شن؟ مگه قرار نیست ذهنشون تخریب شده باشه؟
خستگی سیستم عصبی؟ منظورتون دقیقا چیه؟ سیستم عصبی چطوری خسته می‌شه؟ (اطلاعاتم ناقصه دیگه)
افزایش ناگهانی ضربان قلب؟ یعنی مثلا ورزشکاران و به طور خاص دوندگان دوی سرعت دارن بدن خودشون رو نابود می‌کنند؟
از دست دادن هوشیاری رو هم که دیگه نمی‌دونم این دانشمندان محترم از کجاشون در آورده‌اند.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #16 : 16 بهمن 1391، 06:01 ب‌ظ »
بنظر شخصی من و بسیاری از دکترها و دانشمندان، گوش دادن به هر نوع موسیقی (به جز صداهای ریتمیک موجود در طبیعت) باعث «تخریب ذهن»، «خستگی سیستم عصبی» و «افزایش ناگهانی ضربان قلب» و غیره می‌شود و تاثیرش از لحاظ از دست دادن هوشیاری با الکل یکی هست.
اگر یک کم از اغراقت رو کم کنیم میشه تا حدی قبول کرد، اما آیا تخریبش از از تخریبی که استفاده از کامپیوتر و موبایل ایجاد میکنه بیشتره؟
تخریب ذهن؟ صدای موتور و ماشین و محل‌های شلوغ کاری و غیره و غیره چطور؟ اونها تاثیر خاصی ندارن؟ یک‌باره بفرمایید مردم شهری همه باید از مخ رها باشن دیگه.
مگه رها نیستن؟‌ تا حالا تو شهر قدم زدی؟ هیچ وقت سوار تاکسی شدی؟ موقع راه رفتن توی پیاده رو شده ناخواسته به یکی تنه بزنی و عکس العمل اون شخص رو ببینی؟

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #17 : 16 بهمن 1391، 06:08 ب‌ظ »
تخریب ذهن؟ صدای موتور و ماشین و محل‌های شلوغ کاری و غیره و غیره چطور؟ اونها تاثیر خاصی ندارن؟ یک‌باره بفرمایید مردم شهری همه باید از مخ رها باشن دیگه.
مگه رها نیستن؟‌ تا حالا تو شهر قدم زدی؟ هیچ وقت سوار تاکسی؟ موقع راه رفتن توی پیاده رو شده ناخواسته به یکی تنه بزنی و عکس العمل اون شخص زو ببینی؟
[/quote]
بنده نمی‌دونم شما کجا سکونت دارید. اما شکر خدا در محیط‌هایی که بنده معمولا رفت و آمد دارم، اگر گله و شکایت‌های مردم رو بعضی از چیزا که خودتون می‌دونید چین ندید بگیریم، دیگه مشکل خاصی نیست. ما مردم ایران هر چی رو بلد نباشیم، وفق پیدا کردن با شرایط و تحمل سختی‌ها و شاد بودن در عین حال رو بلدیم خدا رو شکر. البته مجبوریم! این کارو نکنیم چی‌کار کنیم.
نکته مهم اما اینه که در شادی و سلامت روان جامعه هزار و یک علت دیگه دخیله. فقط صدا نیستش که. اما طبق صحبت سلمان جان مردم از دم باید روانی شده باشن.

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #18 : 16 بهمن 1391، 06:40 ب‌ظ »
یـــــــــــــا امام بیــــــــــــــــــژن :D
موسیقی؟؟؟؟؟؟؟  تخریب؟  ](*,)
من اعصابم متلاشی باشه میرم دوتا کلاسیک یا new age گوش میدم آروم میشم!!
حتی یه ثانیه هم نمیتونم تصورم کنم زندگی رو بدون موسیقی !
آقا سلمان ، نکن آقا ... نکن  :D

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #19 : 16 بهمن 1391، 07:19 ب‌ظ »
چون دیگه بیش‌ از اندازه off-topic میشه به صورت خلاصه می‌گم. (اگه ناظرین محترم دیدن که بیش از اندازه نا مرتبط هستن می‌تونن که حذفش کنن)
اول از همه من این نکته رو بگم که خدای نکرده قصد توهین به هیچ انسانی رو نداشتم و به انسانی هم نسبت ناروا ندادم، اگه کسی ناراحت شده ازش عذر می‌خوام. چیزی که بنده گفتم براساس یک سری paper که در مجله‌های معتبر علمی (نمایه‌‌شده در ISI) به چاپ رسیده‌اند، بوده.کسانی هم که دسترسی برای دانلود ندارند، می‌تونن که abstract مقاله‌ها رو به صورت رایگان بخونن.

البته این رو بگم که میحثی در پزشکی وجود داره به اسم «music therapy» (موسیقی درمانی=تحت تاثیر موسیقی قرار گرفتن زیر نظر therapist) که الآن مورد بحث ما اون نیست. (از دیگر مباحث مرتبط میشه گفت: Art therapy، dance therapy و ...)

برای آشنایی با مبحث، این‌ها رو فعلا مطالعه بفرمایید، بعد از مطالعه می‌تونیم در مورد مسایل بعدی اگه دوست داشتید به صورت علمی با همدیگه صحبت کنیم.

۱.https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0301051105000049

۲.https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0304394007010981

۳. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0899900712000779
« آخرین ویرایش: 16 بهمن 1391، 07:24 ب‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #20 : 16 بهمن 1391، 07:40 ب‌ظ »
منم اینها رو میدونم آقا سلمان عزیز (از کتابای بابام خوندم)
خوب اگه یه سرچ در گوگل کنین حرف آقا سلمان رو تایید می کنین
مثلا همین لینکی که گذاشتم http://antizionizm.blogfa.com/post/116/%D9%85%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%82%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C رو یه نیم نگاه بندازین (البته بلاگه ولی بی ربط هم نیست)

ولی من اگه موسیقی رو ازم بگیرن دیونه می شم (معتاد موسیقی هستم)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #21 : 16 بهمن 1391، 08:58 ب‌ظ »
اول از همه من این نکته رو بگم که خدای نکرده قصد توهین به هیچ انسانی رو نداشتم و به انسانی هم نسبت ناروا ندادم، اگه کسی ناراحت شده ازش عذر می‌خوام. چیزی که بنده گفتم براساس یک سری paper که در مجله‌های معتبر علمی (نمایه‌‌شده در ISI) به چاپ رسیده‌اند، بوده.کسانی هم که دسترسی برای دانلود ندارند، می‌تونن که abstract مقاله‌ها رو به صورت رایگان بخونن.

البته این رو بگم که میحثی در پزشکی وجود داره به اسم «music therapy» (موسیقی درمانی=تحت تاثیر موسیقی قرار گرفتن زیر نظر therapist) که الآن مورد بحث ما اون نیست. (از دیگر مباحث مرتبط میشه گفت: Art therapy، dance therapy و ...)

برای آشنایی با مبحث، این‌ها رو فعلا مطالعه بفرمایید، بعد از مطالعه می‌تونیم در مورد مسایل بعدی اگه دوست داشتید به صورت علمی با همدیگه صحبت کنیم.

نه توهین و اینا که نداریم :) دوستانه داریم بحث میکنیم .
ولی خب درک کن، بعضی وقتا آدم یهو یه چیزی میشنوه که اگه کلشو نزنه دیوار به خودش ظلم کرده  :D
مثلا بحث درباره ی یه چیز گنگ و تازه هم به جاست هم بدجور پتانسیل بحث داره، ولی خدایی سخته که بخوای یه چیزه بدیهی رو منتقل کنی!!
داریم درباره ی یکی از ناب ترین هنرا صحبت میکنیم!! ساده بگم هر آدمی وقتی موسیقی رو میشنوه غیر ارادی لذت میبره و "احساس بهتری" بهش دست میده . این چیزی نیست که دو نفر اثبات کنن بعد علم پیشرفت کنه دو نفر دیگه نقضش کنن!
موسیقی (یا کلا هنر) رو از زندگی آدم جدا کن تا بفهمی چقدر زندگی چقدر بی معنی و خرابه میشه . من نظر شخصیم اینه که کسایی که این چیزا رو درک نمی کنن واقعا تو خالین. (به هیچ وجه منظورم شما و دوستان نیست. یه هم اتاقی داشتم اینطوری بود.به یاد اون گفتم).
اینا هستن که تخریب شده ان

آقا امین دست شمام درد نکنه که تذکر دادین با سرچ کردن حرفا اثبات میشه  ;D
این لینکی که دادی یه چندتا چیز خیلی باحال داشت ، مثلا :

"قصد این وبلاگ نقد و بررسی درباره صهیونیست و جوامع مخفی با توجه به اسناد ومدارک می باشد..."

لذا این بیماری در میان موسیقی دانان بازار گرمی دارد و چنان در وجود این افراد ریشه دوانده است که افرادی مانند "بتهون" و "ریشارد واگنر" که دو موسیقی دان معروف و مشهور هستند به خاطر این بیماری از خدا طلب مرگ کردند.و طبق آمار دانشمندان بیش از 80٪ موسیقی دانان مبتلا به این مرض می باشند....
پ . ن : از اخبار صدا و سیما گرفته شده احتمالا ;D
« آخرین ویرایش: 16 بهمن 1391، 09:00 ب‌ظ توسط amin/~: »

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 16 بهمن 1391، 09:11 ب‌ظ »
اگر قرار به بحث علمی باشه که اونوقت هزار و یک عادت نادرست در زندگیمون پیدا می کنیم که باید کنار گذاشته بشه. هزار و یک عادت مفید هم پیدا می‌شه که در زندگیمون نیست. مباحث علمی بیش از حد ایده‌آل هستند. همچنین همواره در حال تصحیح و تکامل. یک زمانی صاف بودن زمین، وحی منزل بوده. بعد از اون اثبات شده که صاف نیست! این مقالات نیز به همچنین. پس‌فردا یه گروهی یه تحقیق دیگه انجام می‌دن و می‌گن نه موزیک خیلی هم خوبه. تا می‌تونین گوش بدین! اصلا ذات علوم تجربی همینطوره.
البته بنده به هیچ وجه منکر تاثیر موسیقی روی آدمی نیستم. جسم که در سایه‌اس. موسیقی روی روح انسان تاثیر می‎‌ذاره. چون ادراک کار روحه. دیدن و شنیدن و حس کردن و ... همه و همه از اعمال روح انسانه. پس مسلمه که هر چیزی که می‌شنویم مؤثره.
در آخر باید بگم که زیاد به مقالات توجه نکنید. قرار نیست اینها حتما درست باشن. من برای شما لینک چند تا تحقیق علمی مختلف رو میارم در رابطه با مفید بودن مواد مخدر!!! به فطرت خودتون رجوع کنید. به تجربیات اطرافیان توجه کنید.
« آخرین ویرایش: 16 بهمن 1391، 09:13 ب‌ظ توسط آرمان اسماعیلی »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #23 : 16 بهمن 1391، 09:13 ب‌ظ »
خیلی از چیزهایی که اطراف ما هستند برای ما مضر هستند، ولی هر کدوم درجه‌بندی دارند. مثلا بسیاری از غذاها (بخصوص غذاهای ایرانی) بسیار مضر هستند. یا موبایل خودش بسیار مضر هست. حتی راه رفتن توی تهران به دلیل هوایی که داره مضر هست. به نظر شخصی من و طبق چیزهایی که دیدم، اثرات مفید موسیقی بسیار بیشتر از اثرات مضرش هست (تعداد مقالاتی که در این مورد پیدا می‌شه هم به وفور بیشتره) و ترجیح می‌دم که موسیقی رو همیشه در زندگی داشته باشم.

ولی خوب اینکه یک نفر تصمیم بگیره موسیقی گوش بکنه یا نکنه، یا اینکه حتی چه موسیقی‌ای گوش بکنه (چه کلاسیک، چه پاپ، چه متال)، یک موضوع شخصی هستش و خود اون فرد باید طبق اولویت‌های خودش تصمیم بگیره.

آفلاین ســـــیا (ه) وش

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
  • Ubuntu Satanic Edition
    • سپوخته
« پاسخ #24 : 16 بهمن 1391، 10:03 ب‌ظ »
بحث های جالبی شد البته گرچه به قول دوستمون (البته اگه بنده رو به عنوان دوست در جمع قبول داشته باشید) بحث انحرافی شد.
با احترام به نظر تمامی دوستان من معتقدم که: زندگی بدون موسیقی اشتباه است. (فردریش نیچه)
در ضمن celementine رو هم نصب کردم. محشره.... \\:D/
« آخرین ویرایش: 16 بهمن 1391، 10:07 ب‌ظ توسط Sepookhteh »
Part of the dialogue of the movie When Nietzsche Wept:
Choose between comfort and the truth.
If you want to choose the pleasure of growth,
prepare yourself for some pain.
Less pain, shrink. Go. Be part of the herd

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #25 : 16 بهمن 1391، 11:17 ب‌ظ »
قبلاها یادش بخیر راجع به بد بودن و مضررات موسیقی توی یه فروم که الان تعطیل شده بحث کردیم.
کتاب میاوردم از اسلام و مسلمین حرف می زدم حدیث میاوردم تا اینکه ملت این قدر از خوبی های موسیقی گوش دادن اون ها شنیدم که خودم هم نه تنها موسیقی رو گوش می دم بلکه دستی هم به ساخت و پرداختشون می زنم.
دوست عزیز اگه کار موسیقی انجام می دید می تونید توی ترمینال بزنید:
sudo apt-get install beast ardour bristol composite fluidsynth gmidimonitor milkytracker mixxx muse qjackctl qmidiarp qmidinet qsynth qtractor rosegarden terminatorx hydrogen moc lmms hydrogen amarok vlc smplayer transmageddon winff audacious audacity

این برنامه ها رو هم یه نگا بنداز شاید به کارت بیاد من خودم یه لیست کامل تری دارم از همه ی برنامه هایی که استفاده می کنم بعد از نصب توزیع روی هر سیستم اون کد رو کپی و پیست می کنم همه چی حله البته نرم افزار غیر مرتبط با صدا رو از لیست حذف کردم شد این.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : درخواست معرفی پلیر موزیک (حل شد)
« پاسخ #26 : 23 بهمن 1391، 02:55 ق‌ظ »
و اگه کارت با موسیقی حرفه‌ای تره، احتمالاً از LMMS هم خوشت می‌آد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ســـــیا (ه) وش

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
  • Ubuntu Satanic Edition
    • سپوخته
پاسخ : درخواست معرفی پلیر موزیک (حل شد)
« پاسخ #27 : 23 بهمن 1391، 08:54 ق‌ظ »
و اگه کارت با موسیقی حرفه‌ای تره، احتمالاً از LMMS هم خوشت می‌آد

ممنون حتما استفاده می کنم
Part of the dialogue of the movie When Nietzsche Wept:
Choose between comfort and the truth.