اول از همه من این نکته رو بگم که خدای نکرده قصد توهین به هیچ انسانی رو نداشتم و به انسانی هم نسبت ناروا ندادم، اگه کسی ناراحت شده ازش عذر میخوام. چیزی که بنده گفتم براساس یک سری paper که در مجلههای معتبر علمی (نمایهشده در ISI) به چاپ رسیدهاند، بوده.کسانی هم که دسترسی برای دانلود ندارند، میتونن که abstract مقالهها رو به صورت رایگان بخونن.
البته این رو بگم که میحثی در پزشکی وجود داره به اسم «music therapy» (موسیقی درمانی=تحت تاثیر موسیقی قرار گرفتن زیر نظر therapist) که الآن مورد بحث ما اون نیست. (از دیگر مباحث مرتبط میشه گفت: Art therapy، dance therapy و ...)
برای آشنایی با مبحث، اینها رو فعلا مطالعه بفرمایید، بعد از مطالعه میتونیم در مورد مسایل بعدی اگه دوست داشتید به صورت علمی با همدیگه صحبت کنیم.
نه توهین و اینا که نداریم
دوستانه داریم بحث میکنیم .
ولی خب درک کن، بعضی وقتا آدم یهو یه چیزی میشنوه که اگه کلشو نزنه دیوار به خودش ظلم کرده
مثلا بحث درباره ی یه چیز گنگ و تازه هم به جاست هم بدجور پتانسیل بحث داره، ولی خدایی سخته که بخوای یه چیزه بدیهی رو منتقل کنی!!
داریم درباره ی یکی از ناب ترین هنرا صحبت میکنیم!! ساده بگم هر آدمی وقتی موسیقی رو میشنوه غیر ارادی لذت میبره و
"احساس بهتری" بهش دست میده . این چیزی نیست که دو نفر اثبات کنن بعد
علم پیشرفت کنه دو نفر دیگه نقضش کنن!
موسیقی (یا کلا هنر) رو از زندگی آدم جدا کن تا بفهمی چقدر زندگی چقدر بی معنی و خرابه میشه . من نظر شخصیم اینه که کسایی که این چیزا رو درک نمی کنن واقعا تو خالین. (به هیچ وجه منظورم شما و دوستان نیست. یه هم اتاقی داشتم اینطوری بود.به یاد اون گفتم).
اینا هستن که تخریب شده انآقا امین دست شمام درد نکنه که تذکر دادین با سرچ کردن حرفا اثبات میشه
این لینکی که دادی یه چندتا چیز خیلی باحال داشت ، مثلا :
"قصد این وبلاگ نقد و بررسی درباره صهیونیست و جوامع مخفی با توجه به اسناد ومدارک می باشد..."
لذا این بیماری در میان موسیقی دانان بازار گرمی دارد و چنان در وجود این افراد ریشه دوانده است که افرادی مانند "بتهون" و "ریشارد واگنر" که دو موسیقی دان معروف و مشهور هستند به خاطر این بیماری
از خدا طلب مرگ کردند.و طبق آمار دانشمندان بیش از 80٪ موسیقی دانان مبتلا به این مرض می باشند....
پ . ن : از اخبار صدا و سیما گرفته شده احتمالا