آقا من می خواستم یه چیزی بگم ولی گفتم سانسورش کنم و نگم چون میپرین بهم که چته؟!!!!! (ولی حرفم واقعیته)
بنده عضو گروه همین کاربرا هستم و دوس نداشتم حرفم سانسور بمونه و گفتم تو پست قبلی نزدم چون تایپیک اومد بالا میزنم
(اگه آزادیه باید حرفم رو بزنم و بهم گیر ندن چون این یه نظره و کار و عمل منفی نیست که با من مثل کسایی که این حرفا رو زدن برخورد بشه؟!!!!!!!)
من نمی گم اندروید بده (اول کار بگم که بد برداشت نکنین) ولی اندروید نیاز به سخت افزار قوی داره و حتی تا 10 برابر سیمبین بیخودی منابع سخت افزاری مصرف میکنه (که اومدن با سخت افزار قوی زدن حلش کردن)ولی از حق نگزریم که حلش نکردن !!!! چرا چون اگه حلش میکردن گوشیای مدل پایین اندرویدی رو میشد به ورژن های بالا تر آپدیت کرد!!!!!(گفتم مدل پایین نیایی یه گوشی 1ghz 512ram برام مثال بزنی!!!) و به نظر من اندروید خوره استفاده از cpu - ram و gpu تو گوشی هست
* نکته اگه گوشیایی که آلان از سیستم عامل بادا و یا سیمبن استفاده میکنن رو در اجرای نرم افزار و مالتی مدیا با هم رده های آندرویدیشون مقایسه کنین (خدایش این کار رو بکنین و بعد بیاین بهم بتوپین بیخودی وقت خودتون و منو الکی تلف نکنین حوصله جواب دادن به پاسخ غیر منطقی و اشتباه دوستان ندارم آلان بگم تا دلخوری از طرف دوستان پیش نیاد
) متوجه ضعف شدید و فاحش گوشی های اندرویدی با هم رده های ذکر شدهشون خواهید شد!!!!!!
گوشی من با رم 46 و سی پی یو 206 مگاهرتز داره با سیمبین فیلم هایی رو با کیفیت اچ دی (البته با نرم افزار پخش میکنم)و گاها فول اچ دی رو داره !!!!!) کجاست اون اندرویدی که بخوادبیاد و این کار رو با حداقل منابع بکنه!!!!!!!!
گوشی 6600 نوکیا سی پی یو 103 مگاهرتز و رم 10 مگابایت (اگه اشتباه نکنم)داره سیمبین رو خیلی رون اجرا میکنه!!!!!!!
* این عقب موندگی شرکت نوکیا بود که سیمبین رو خراب کرد چون 60 ٪ سهام سیمبین از آن نوکیا بود (از زمان تاسیس و راه اندازی و جدیدا بیشتر هم شد!!)و سیاست غلط این شرکت باعث نابودی سیمبین شد!!! و این واقعیت عقب موندن سیمبین هست!!!!!
* بادا متاسفانه با عرضه همزمان اندروید مواجع شد که باعث عدم پیشرفت بادا شد!!!!!و چون اختصاصی و در انحصار سامسونگ بود دیگر شرکت ها از اون استفاده نکردن (چون استفاده از اندروید رایگان بود و شرکت ها دنبال قیمت تمام شده پایین تر برای گوشیاشون بودن)
در کل این نتیجه رو بگیرم که اندروید برای سازنده های گوشی خیلی خوب شد که آومد بازار . ولی نوکیا و یکمی هم سامسونگ که البته سامسونگ سریع تغییر عقیده داد و همرنگ جماعت شد ضربه بدی بخاطر اندروید خوردن و شاید علت اصلی این که نوکیا هیچ وقت به طرف اندروید نیومد باعثش همون ضربه هست و دلیل دیگه ای برای این کار نمیبینم
از همه بابت وقتی که گذاشتن ونقد و بررسی منو خوندن کمال تشکر رو دارم
موفق و پیروز و سر بلند باشین