انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا اندروید بده؟ (البته الآن شد مقایسه اندروید و سیمبین :|)  (دفعات بازدید: 10519 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
یکی از دوستام دیروز بدون هیچ دلیلی برداشت گفت اندروید مزخرفه، منم ازش پرسیدم چرا؟ جوابش رو حال کنین:

نقل‌قول
چون این امکان رو داره که از برنامه ها رو دستاپ شورت کات بذاری و همیشه دم دست باشن

واقعا با چه آدمایی زندگی میکنم! آدمایی که آزادی واسشون یعنی مزخرف بودن! و محدودیت رو دوست دارن. جالبه که این بنده خدا اپل پرست هم هست (تا حالا هم هیچ ابزار اپلی نداشته) فقط هرچی که میشه میگه اپل! فقط من موندم این که عشقه اپل هست چرا رفته گوشی اندرویدی خریده؟! واقعا دارم افسوس میخورم....

(فکر کنم این پستم بیشتر بدرد پست شدن توی یه وبلاگ میخورد تا پست کردن توی یک انجمن...)
« آخرین ویرایش: 24 بهمن 1391، 12:05 ب‌ظ توسط حامد سپهر »

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
پاسخ : چرا اندروید بده؟ :))
« پاسخ #1 : 16 بهمن 1391، 09:57 ب‌ظ »
از این به بعد حرفای این دوستت رو از این گوش بشنو از اون یکی در کن.
من جای تو بودم یک مدت می رفتم روی اعصابش: با تریپ خودش باهاش برخورد کن.

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 16 بهمن 1391، 10:01 ب‌ظ »
از این به بعد حرفای این دوستت رو از این گوش بشنو از اون یکی در کن.
من جای تو بودم یک مدت می رفتم روی اعصابش: با تریپ خودش باهاش برخورد کن.

خیلی وقته حرفاش رو فقط میشنوم!

با تریپ خودش یعنی دقیقا چجوری باهاش برخورد کنم؟

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #3 : 16 بهمن 1391، 10:08 ب‌ظ »
مزخرفه چون آومد و بازار نوکیا (اسمارت فون ها)رو گرفت (اینو جدی گفتما)
مزخرفه چون خیلی برنامه داره :)
مزخرفه چون کرنالش لینوکسه ;D
مزخرفه چون ... ;D ;D ;D

ولی خداییش یکی از دوستام رفته بود گرفته بود منم حسابی زدم تو زوقش  ;D ;D ;D ;D
حالا من داشتم اذیتش می کردم اون فکر می کرد یارو بهش گوشیه رو بهش انداخته (با عرض معذرت)
من یه نوکیا n 80  داشتم که روش پر برنامه بود (سیمبینه خوب) یه چیزی در حد اعجوبه هست (گوشیای من)بقول همون دوستم اگه اینو تو فیلم تبدیل شوندگان نمایش ندن خیلی نامردیه (N80 رو میگفت)
هر که دستش می گرفت نمی تونست باهاش کار کنه(گوشیمو می گما از نرم افزار تبدیل فیلم و صوت گرفته  تا آخرین پلیرها و ... تا جون آدمیزاد روش نصب بود )

بگذریم این رفیقمون (با هم همخونه بودیم) قبول شد یه جایه دیگه و رفت بعد چقدر وقت منو دید گفت ببین گوشیم چقدر برنامه داره (منو بگو داشتم از خنده می مردم) اون ادامه داد که تو می گفتی مزخرفه (من گفتم بیا یه 12 گیگ برنامه اندروید دارم بهت بدم (دوستم برگشت بهم نگاه کرد البته با تعجب زیاد) گفت تو کثیف ترین آدم توی دنیا هستی (منو بگو بعد این حرفش بلند زدم زیر خنده :))
یادش بخیر
هر جا باشه موفق باشه (این پست رو دیدم یاد خاطراتم افتادم ;D)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #4 : 16 بهمن 1391، 10:15 ب‌ظ »
بنظر من،
شاید بعضی از آدم‌ها از سر بی‌اطلاعی حرفی رو بزنن. این وظیفه‌ی ما هست که اون‌ها رو روشن کنیم و بهشون توضیح بدیم که آزادی یعنی چی،‌ نرم‌افزار متن‌باز یعنی چی، نرم‌افزار آزاد یعنی چی، چجوری اپل خون سامسونگ رو کرد تو شیشه!، اینکه اپل و مایکروسافت چجوری دارن همه‌چیز رو patent می‌کنن و علیه بقیه‌ی انسان‌ها استفاده می‌کنن و همچنین باید بهشون بگیم که استفاده از نرم‌افزار آزاد یه فعل اخلاقی هست، و استفاده نکردن از محصولات انحصاری یعنی کمک به دانش بشری، کمک به محقق‌ها، کمک به دوستداران آزادی، باید بهش بگی که »جنبش نرم‌افزار آزاد» یک جنبش صرفا نرم‌افزاری نیست بلکه جنبشی سیاسی اجتماعی هست که هدفش بر روی کمک به نوع بشر هست، آزادی اطلاعات، آزادی نرم‌افزار، برابری انسان‌ها در استفاده از نرم‌افزارها، همکاری بین انسان‌ها،‌تقویت روابط اخلاقی بین انسان‌ها و ...
باید بهش بگی که مثلا ویکی‌پدیا بر اثر تفکرات «جنبش نرم‌افزار آزاد» بوجود آمده و نه تفکرات شرکت‌های اپل و مایکروسافت. باید بهش بگی که با استفاده نکردن از محصولات انحصاری تولیدی توسط مایکروسافت، اپل، آدوبی و ... اون هم داره در این حرکت جهانی به همه‌ی انسان‌های خیرخواه کمک می‌کنه. باید بهش بگی که اپل و مایکروسافت محصولاتشون رو به ایرانی‌ها نمی‌فروشند ولی جنیش نرم‌افزار آزاد داره میگه که نه، ما نباید هیچ‌کس رو از استفاده از نرم‌افزارها محروم کنیم.

اگه این‌ها رو بگی مطمئن باش که دیگه هیچ‌جا اسمی از اپل نمی‌یاره. چون می‌دونم ذات انسان‌ها آزادی طلب و ضد انحصار هست.
« آخرین ویرایش: 16 بهمن 1391، 10:17 ب‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
« پاسخ #5 : 16 بهمن 1391، 10:34 ب‌ظ »
شما باید می گفتی خیلی همم خوبه چون نمیشه روی دسکتاپش  شورتکات گداشت! این جوری اس؟ل می شد می رفت پی کارش!  ;D
« آخرین ویرایش: 16 بهمن 1391، 10:36 ب‌ظ توسط mohsen69 »
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 17 بهمن 1391، 11:14 ق‌ظ »
بنظر من،
شاید بعضی از آدم‌ها از سر بی‌اطلاعی حرفی رو بزنن. این وظیفه‌ی ما هست که اون‌ها رو روشن کنیم و بهشون توضیح بدیم که آزادی یعنی چی،‌ نرم‌افزار متن‌باز یعنی چی، نرم‌افزار آزاد یعنی چی، چجوری اپل خون سامسونگ رو کرد تو شیشه!، اینکه اپل و مایکروسافت چجوری دارن همه‌چیز رو patent می‌کنن و علیه بقیه‌ی انسان‌ها استفاده می‌کنن و همچنین باید بهشون بگیم که استفاده از نرم‌افزار آزاد یه فعل اخلاقی هست، و استفاده نکردن از محصولات انحصاری یعنی کمک به دانش بشری، کمک به محقق‌ها، کمک به دوستداران آزادی، باید بهش بگی که »جنبش نرم‌افزار آزاد» یک جنبش صرفا نرم‌افزاری نیست بلکه جنبشی سیاسی اجتماعی هست که هدفش بر روی کمک به نوع بشر هست، آزادی اطلاعات، آزادی نرم‌افزار، برابری انسان‌ها در استفاده از نرم‌افزارها، همکاری بین انسان‌ها،‌تقویت روابط اخلاقی بین انسان‌ها و ...
باید بهش بگی که مثلا ویکی‌پدیا بر اثر تفکرات «جنبش نرم‌افزار آزاد» بوجود آمده و نه تفکرات شرکت‌های اپل و مایکروسافت. باید بهش بگی که با استفاده نکردن از محصولات انحصاری تولیدی توسط مایکروسافت، اپل، آدوبی و ... اون هم داره در این حرکت جهانی به همه‌ی انسان‌های خیرخواه کمک می‌کنه. باید بهش بگی که اپل و مایکروسافت محصولاتشون رو به ایرانی‌ها نمی‌فروشند ولی جنیش نرم‌افزار آزاد داره میگه که نه، ما نباید هیچ‌کس رو از استفاده از نرم‌افزارها محروم کنیم.

اگه این‌ها رو بگی مطمئن باش که دیگه هیچ‌جا اسمی از اپل نمی‌یاره. چون می‌دونم ذات انسان‌ها آزادی طلب و ضد انحصار هست.

کو گوش شنوا سلمان جان؟ طرف زندگیش داره رو نرم افزارهای رایگان و نرم افزارهای آزاد میچرخه ولی بازم حاضر نیست که قبول کنه نرم افزارهای آزاد خیلی خوبن... :( خودشون رو زدن به خواب...

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #7 : 17 بهمن 1391، 01:01 ب‌ظ »

K/e/r  n/e/L
ک ر ن ل
 ](*,)

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #8 : 21 بهمن 1391، 04:35 ب‌ظ »

K/e/r  n/e/L
ک ر ن ل
 ](*,)

هر سری دیدمت داشتی سرتو میکوبیدی توی دیفال (قمی گفتم :دی !)
بیخیال دادا ، سوتی میدیم همه مون دیگه !
چرا اعصاب خودتو خورد میکنی ؟!
جاتون خالی دارم تلاش میکنم واسه اندروید برنامه بنویسم !
(هنوز که نفهمیدم چی به چیه ! :دی)

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #9 : 21 بهمن 1391، 08:52 ب‌ظ »
بد بودن آندروید فقط در سیاست های گوگل هست. که اونا هم همه با یه کلیک به تاریخ میپویندند :D
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #10 : 22 بهمن 1391، 11:19 ب‌ظ »
بد بودن آندروید فقط در سیاست های گوگل هست. که اونا هم همه با یه کلیک به تاریخ میپویندند :D

با وجود اینکه محدودیت هایی در محصولات گوگل هست اما این غول دوستداشتنی ثابت کرده که بسیار باهوش تر از رقباشه و همین هوش برتر باعث شده که رابطه ی بسیار خوبی با نرم افزار های متن باز داشته باشه و من از این بابت بسیار خوشحالم \\:D/
درسته که کاستی هایی در فلسفه‌ی اندروید هست اما به نظر من بودش هزاران بار بهتر از نبودشه و به شخصه از گوگل به خاطر به اشتراک گذاشتن این دانش عظیم و سرمایه هنگفت تشکر میکنم.
ایکاش جامعه گنولینوکس ایران به جای انتقادهای خالی از منطقی که به آزاد نبودن اندروید داره ازش حمایت کنه و به اون، همون علاقه ایی که اپلی ها به ios دارن رو داشته باشه.

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 23 بهمن 1391، 12:41 ق‌ظ »
آقا من می خواستم یه چیزی بگم ولی گفتم سانسورش کنم و نگم چون میپرین بهم که چته؟!!!!! (ولی حرفم واقعیته)
بنده عضو گروه همین کاربرا هستم و دوس نداشتم حرفم سانسور بمونه و گفتم تو پست قبلی نزدم چون تایپیک اومد بالا میزنم
(اگه آزادیه باید حرفم رو بزنم و بهم گیر ندن چون این یه نظره و کار و عمل منفی نیست که با من مثل کسایی که این حرفا رو زدن برخورد بشه؟!!!!!!!)
من نمی گم اندروید بده (اول کار بگم که بد برداشت نکنین) ولی اندروید نیاز به سخت افزار قوی داره و حتی تا 10 برابر سیمبین بیخودی منابع سخت افزاری مصرف میکنه (که اومدن با سخت افزار قوی زدن حلش کردن)ولی از حق نگزریم که حلش نکردن !!!! چرا چون اگه حلش میکردن گوشیای مدل پایین اندرویدی رو میشد به ورژن های بالا تر آپدیت کرد!!!!!(گفتم مدل پایین نیایی یه گوشی 1ghz 512ram برام مثال بزنی!!!) و به نظر من اندروید خوره استفاده از cpu  -  ram و gpu تو گوشی هست
* نکته اگه گوشیایی که آلان از سیستم عامل بادا و یا سیمبن استفاده میکنن رو در اجرای نرم افزار و مالتی مدیا با هم رده های آندرویدیشون مقایسه کنین (خدایش این کار رو بکنین و بعد بیاین بهم بتوپین بیخودی وقت خودتون و منو الکی تلف نکنین حوصله جواب دادن به پاسخ غیر منطقی و اشتباه دوستان ندارم آلان بگم تا دلخوری از طرف دوستان پیش نیاد :oops:) متوجه ضعف شدید و فاحش گوشی های اندرویدی با هم رده های ذکر شدهشون خواهید شد!!!!!!

گوشی من با رم 46 و سی پی یو 206 مگاهرتز داره با سیمبین فیلم هایی رو با کیفیت اچ دی (البته با نرم افزار پخش میکنم)و گاها فول اچ دی رو داره !!!!!) کجاست اون اندرویدی که بخوادبیاد و این کار رو با حداقل منابع بکنه!!!!!!!!
گوشی 6600 نوکیا سی پی یو 103 مگاهرتز و رم 10 مگابایت (اگه اشتباه نکنم)داره سیمبین رو خیلی رون اجرا میکنه!!!!!!!

* این عقب موندگی شرکت نوکیا بود که سیمبین رو خراب کرد چون 60 ٪ سهام سیمبین از آن نوکیا بود (از زمان تاسیس و راه اندازی و جدیدا بیشتر هم شد!!)و سیاست غلط این شرکت باعث نابودی سیمبین شد!!! و این واقعیت عقب موندن سیمبین هست!!!!!

* بادا متاسفانه با عرضه همزمان اندروید مواجع شد که باعث عدم پیشرفت بادا شد!!!!!و چون اختصاصی و در انحصار سامسونگ بود دیگر شرکت ها از اون استفاده نکردن (چون استفاده از اندروید رایگان بود و شرکت ها دنبال قیمت تمام شده پایین تر  برای گوشیاشون بودن)

در کل این نتیجه رو بگیرم که اندروید برای سازنده های گوشی خیلی خوب شد که آومد بازار .  ولی نوکیا و یکمی هم سامسونگ که البته سامسونگ سریع تغییر عقیده داد و همرنگ جماعت شد ضربه بدی بخاطر اندروید خوردن و شاید علت اصلی این که نوکیا هیچ وقت به طرف اندروید نیومد باعثش همون ضربه هست و دلیل دیگه ای برای این کار نمیبینم

از همه بابت وقتی که گذاشتن ونقد و بررسی منو خوندن کمال تشکر رو دارم
موفق و پیروز و سر بلند باشین

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 23 بهمن 1391، 12:44 ق‌ظ »
دوست من amin7r، چرا شما همه‌اش انتظار داری بهت منفی بدن؟ :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 23 بهمن 1391، 01:11 ق‌ظ »
دوست من amin7r، چرا شما همه‌اش انتظار داری بهت منفی بدن؟ :D
اااااااااااا آقا دنیال من امروز هر جا رفتم شما بودین!!!!!!!!!!!!!!
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
منفی که دست من نیست دوستان میدن دوستان هم پس میگیرن!!! ;D ;D ;D

ولی از حق نگزریم من البته تو بحث قبلی (سرچ کردم و هیچکاری با اوبونتو نتونستم بکنم)خوب اگه توجه کنین من همیشه منابع خوبی دارم (منابع اطلاعاتی) و نگفتم اندروید هم بده!!! و خوب از دوستان خواهش کردم که اینو تست کنن (من این حرف رو از روی تجربه شخصی میگم) والبته منابعی که اسماشون رو یادم نیست ولی میتونم بگردم براتون پیدا کنم

ولی شما سر ما منت بزار ببین اگه حرفم (اشتباهش تو آزمایشاتون ثابت شد!) من رو از این فروم بندازین بیرون (اینقدر به حرفم مطمین هستم)

منفی مثبت ها هم به کرم دوستان هم بدست میاریم و هم از دست میدیم (اگه از دست نداده بودم تا حالا 100 تا مثبت داشتم ولی همین امروز 10 تا منفی عزیز نسیبم شد !!!! :'() :'( :'( :'( :'(

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #14 : 23 بهمن 1391، 01:14 ق‌ظ »
زیاد جدّی نگیر این امتیاز ها رو. من سه ماه نبودم، اومدم دیدم ۵۷ تا منفی گرفتم ;D دوستان ارادت دارن! :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن