سلام دوست عزیزmohsen-rashidi بنده اصل مقایسه ام روی سنگین بودن اندروید و نیاز به سخت افزار قوی داشتن بود من کاری به فلسفه بوجود آمدن اندروید ندارم و در مطلبم نیاوردم (در ضمن هر گوشی اسمارت فونی این قابلیت رو داره که خودش یک کامپیوتر همراه باشه و فقط اندروید این کار رو نکرده هدف از اسمارت فون ها چه از پالم تا iOS و چه از سیمبین تا ویندوز موبایل بادا بلک بری و ... تا اندروید و ... هدفی جز این نداشتن)ولی من اصلا کاری به هدف از بوجود آمدن اندروید نیاوردم وسط
این رو هم بگم که پالم و سیمبین پدر گوشی های اندرویدی و سایر گوشی های اسمارت فون هستن و در زمان خودشون رو دستشون سیستم عاملی نبود
برای این حرفتون
شما به هیچ وجه نباید اندروید رو با سیمبین مقایسه کنید چون سیمبین بیشتر محصول نوکیا بود و به همین دلیل رو تعداد محدود تری از سخت افزار نصب می شد،اما اندروید رو گستره وسیعی از گوشی ها و تبلت و البته سخت افزار های مختلف نصب میشه و روی تموم اونها به خوبی کار می کنه که البته این یکی از مزایای متن باز بودن این سیستم عامله.
هم برین و یکم تحقیق کنین بوجود آورنده اصلی سیمبین خود شرکت سیمبین بوده و بعدش توسط تمام غول های گوشی دنیا در آن زمان (بین 20 تا 30 شرکت معتبر)توسعه داده شده و فقط نوکیا نبوده و از نطر سخت افزاری هم اون زمان محدودیت بوده نه این که سیمبین رو هر سخت افزاری جواب نمیداده (اینو همه درک می کنن)از این حرفم هم میشه فهمید که اون موقع چقدر از لحاظ سخت افزاری مشکل داشتن
گوشی 6600 نوکیا سی پی یو 103 مگاهرتز و رم 10 مگابایت (اگه اشتباه نکنم)داره سیمبین رو خیلی رون اجرا میکنه!!!!!!!
و برای مثال گوشی که زدین نیاین این حرف رو بزنین
اندروید نیاز به سخت افزار قوی داره و حتی تا 10 برابر سیمبین بیخودی منابع سخت افزاری مصرف میکنه (که اومدن با سخت افزار قوی زدن حلش کردن)ولی از حق نگزریم که حلش نکردن !!!! چرا چون اگه حلش میکردن گوشیای مدل پایین اندرویدی رو میشد به ورژن های بالا تر آپدیت کرد!!!!!(گفتم مدل پایین نیایی یه گوشی 1ghz 512ram برام مثال بزنی!!!) و به نظر من اندروید خوره استفاده از cpu - ram و gpu تو گوشی هست
منظورم گوشی های با سخت افزار پایین تر بود و من این سخت افزار رو مثال زدم
گوشی من با رم 46 و سی پی یو 206 مگاهرتز داره با سیمبین فیلم هایی رو با کیفیت اچ دی (البته با نرم افزار پخش میکنم)و گاها فول اچ دی رو داره !!!!!) کجاست اون اندرویدی که بخوادبیاد و این کار رو با حداقل منابع بکنه!!!!!!!!
در ضمن اون گوشی که اندروید 4 روش نصب میشه حتما سخت افزار قوی داره
و اندوریدی که داره فیلم اچ دی رو پخش میکنه هم همینطور من گفتم رم 46 میگ و cpu206 مگاهرتز شما برو دو برابر این سخت افزار (اصلا سه برابر)نه بابا چهار برابر همین سخت افزار رو برو روش فیلم اچ دی و فول اچ دی پخش کن و بیا برامون فیلمش رو بزار اونوقت من قانع میشم که اندروید سنگین و خوره مصرف منابع سخت افزاری نیست
یه سوال آخر کار می پرسم جوابش روبده:
فکر میکنی این شرکت های سازنده گوشی چرا همش دارن سخت افزاراشون رو بالا می برن؟؟؟؟؟
پی نوشت همین سوال شرکت های 5 سال قبل اگه برای نشون دادن توانشون به رخ هم کشیدن یه گوشی تاپ می دادن بازار و بقیه معمولی بود ولی گوشی های اندرویدی همشون سخت افزار قوی دارن(چون بهش احتیاج دارن!!!!!!)و همشون تاپ هستن و معمولی وجود نداره!!!!!!! مگه اینکه یه شرکتی اولین گوشیش باشه مثل GLX خودمون یا ... خودمون که خودشون فهمیدن با این سخت افزار آشغال درست کردن و گر نه همشون سخت افزار قوی دارن
در پایان بنده باز عنوان میکنم شما اول تست کنین و منطقی بیاین جلو و حرف اصلی منو منحرف نکنین(چون جوابی براش وجود نداره و حرفم درسته)و دوباره میگم بنده با اندروید هیچ مشکلی ندارم و اتفاقا کار قشنگی بوده و منم ازش استفاده کردم (البته خودم گوشی اندرویدی ندارم برای دوستان بوده ازش مثل بنز کار میگشیدم یارو کف کرده بود که تا حالا اندروید دست نگرفتم اینجوریم اندروید داشتم چیکار با گوشیش میکردم)
بازم از همه دوستان ممنون
جهت اینکه دوست داشته باشین یه بحثی مثل این بار علمیش بره بالا من پیشنهادم اینه بریم تو یه انجمن تخصصی موبایل همین حرفا رو مطرح کنیم تا یه وقت مشکلی پیش نیاد و من همش بگم اندروید خوره هست و شما نقضش کنین (من با اندروید چند ساعت بیشتر کار نکردم شاید مشکلای دیگه ای هم داشته باشه من خبر ندارم)
بازم حرفام رو سانسور میکنم چون با جواب شما دوست عزیز دلیلی برای ادامه بحثم در این موردی که روش پا فشاری دارم نمیبینم و شما اگه منطقی تر عمل کنین و حرفام رو خوب بخونین متوجه میشین بنده اشتباه نمیکنم(البته شایدم بکنم
ولی اونوقت اون 7 تجربه سال کار با انواع اسمارت فون ها زیر بار سوال و علامت تعجب با اون نقطه بزرگش له و لورده میشه
)
حالا برنامه نویسی هایی که در سطح ابتدایی برای سیمبین کردم هم بماند(البته سریع گذاشتم کنار)
از آرمان عزیز هم ممنون من همین دیروز و امروز فکر کنم اینقدر منفی مثبت شدم (البته منفیا بیشتر)که خودم موندوم چی داره میشه (البته بخاطر این پست نبود چون این پست رو آخر وقت دادم)
پاینده وپیروز باشید