انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چرا اندروید بده؟ (البته الآن شد مقایسه اندروید و سیمبین :|)  (دفعات بازدید: 10525 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
پاسخ : چرا اندروید بده؟ :))
« پاسخ #15 : 23 بهمن 1391، 01:31 ق‌ظ »
زیاد جدّی نگیر این امتیاز ها رو. من سه ماه نبودم، اومدم دیدم ۵۷ تا منفی گرفتم ;D دوستان ارادت دارن! :D

;;D ;D ;D ;D ;D ;DD
گاهی دوستان آدم رو شرمنده می کنن  :oops:فقط من موندم ملاک این امتیاز دادنشون چیه!!!!!!  ;D ;D خیلی فیلمه آدم کلا همش تو کفش میمونه چی شد من که درست جواب دادم (چرا منفی گرفتم!!!!!) ;D ;D ;D ;D ;D
شما نبودین ولی یادتون بود ;D ;D داشتم یه سایت رو میخوندم در مورد گوشی بود و طرفی آمده بود و گفته بود که فایرفاکس داره کاری جالبی میکنه لینوکس رو میاره تو گوشی که شما بهش توپیده بودین (که قبلا این کار انجام شده و براش مثال زده بودین)من هی میومدم نگاه میکردم میدیدم نوشته دانیال بهزادی (آواتارش هم همین بود)هی میخندیدم میگفتم بابا این دانیال حالا که چند وقتیه نیست ما دارین تو انجمن خوش میگزرونیم (بابا تو وب پیچ دست از سرمون بردار) ;D ;D ;D هی نگاه میکردم هی میخندیدم ;D ;D ;D گاهی قیافه طرف رو تصور میکردم که تو اولین برخوردش با دانیال بهزادی چی شکلی شده ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D آق منو بگو دیگه نمیتونستم جلوی خودم رو بگیرم (ابجیم گفت چته گفتم من از دست این آدم چند وقتیه راحت شدیم بابا تو وب پیج هم دست از سرمون بر نمی داره) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #16 : 23 بهمن 1391، 09:02 ق‌ظ »
آقا من می خواستم یه چیزی بگم ولی گفتم سانسورش کنم و نگم چون میپرین بهم که چته؟!!!!! (ولی حرفم واقعیته)
بنده عضو گروه همین کاربرا هستم و دوس نداشتم حرفم سانسور بمونه و گفتم تو پست قبلی نزدم چون تایپیک اومد بالا میزنم
(اگه آزادیه باید حرفم رو بزنم و بهم گیر ندن چون این یه نظره و کار و عمل منفی نیست که با من مثل کسایی که این حرفا رو زدن برخورد بشه؟!!!!!!!)
من نمی گم اندروید بده (اول کار بگم که بد برداشت نکنین) ولی اندروید نیاز به سخت افزار قوی داره و حتی تا 10 برابر سیمبین بیخودی منابع سخت افزاری مصرف میکنه (که اومدن با سخت افزار قوی زدن حلش کردن)ولی از حق نگزریم که حلش نکردن !!!! چرا چون اگه حلش میکردن گوشیای مدل پایین اندرویدی رو میشد به ورژن های بالا تر آپدیت کرد!!!!!(گفتم مدل پایین نیایی یه گوشی 1ghz 512ram برام مثال بزنی!!!) و به نظر من اندروید خوره استفاده از cpu  -  ram و gpu تو گوشی هست
* نکته اگه گوشیایی که آلان از سیستم عامل بادا و یا سیمبن استفاده میکنن رو در اجرای نرم افزار و مالتی مدیا با هم رده های آندرویدیشون مقایسه کنین (خدایش این کار رو بکنین و بعد بیاین بهم بتوپین بیخودی وقت خودتون و منو الکی تلف نکنین حوصله جواب دادن به پاسخ غیر منطقی و اشتباه دوستان ندارم آلان بگم تا دلخوری از طرف دوستان پیش نیاد :oops:) متوجه ضعف شدید و فاحش گوشی های اندرویدی با هم رده های ذکر شدهشون خواهید شد!!!!!!

گوشی من با رم 46 و سی پی یو 206 مگاهرتز داره با سیمبین فیلم هایی رو با کیفیت اچ دی (البته با نرم افزار پخش میکنم)و گاها فول اچ دی رو داره !!!!!) کجاست اون اندرویدی که بخوادبیاد و این کار رو با حداقل منابع بکنه!!!!!!!!
گوشی 6600 نوکیا سی پی یو 103 مگاهرتز و رم 10 مگابایت (اگه اشتباه نکنم)داره سیمبین رو خیلی رون اجرا میکنه!!!!!!!

* این عقب موندگی شرکت نوکیا بود که سیمبین رو خراب کرد چون 60 ٪ سهام سیمبین از آن نوکیا بود (از زمان تاسیس و راه اندازی و جدیدا بیشتر هم شد!!)و سیاست غلط این شرکت باعث نابودی سیمبین شد!!! و این واقعیت عقب موندن سیمبین هست!!!!!

* بادا متاسفانه با عرضه همزمان اندروید مواجع شد که باعث عدم پیشرفت بادا شد!!!!!و چون اختصاصی و در انحصار سامسونگ بود دیگر شرکت ها از اون استفاده نکردن (چون استفاده از اندروید رایگان بود و شرکت ها دنبال قیمت تمام شده پایین تر  برای گوشیاشون بودن)

در کل این نتیجه رو بگیرم که اندروید برای سازنده های گوشی خیلی خوب شد که آومد بازار .  ولی نوکیا و یکمی هم سامسونگ که البته سامسونگ سریع تغییر عقیده داد و همرنگ جماعت شد ضربه بدی بخاطر اندروید خوردن و شاید علت اصلی این که نوکیا هیچ وقت به طرف اندروید نیومد باعثش همون ضربه هست و دلیل دیگه ای برای این کار نمیبینم

از همه بابت وقتی که گذاشتن ونقد و بررسی منو خوندن کمال تشکر رو دارم
موفق و پیروز و سر بلند باشین

دوست عزیز من amin7r؛شما دچار اشتباه در مقایسه شدید.
هدف از به وجود آمدن سیستم عامل اندروید فراهم کردن یک کامپیوتر کامل در جیب شماست و برای داشتن یک کامپیوتر کامل در جیب احتیاج به سخت افزار پیشرفته تری دارید هر چند عملکرد اندروید روی سخت افزار های نه چندان قوی هم خیلی عالیه.(خواهر من یه گوشیه اکسپریا مینی با یک گیگا هرتز cpu داره که اندروید 4 رو به خوبی اجرا میکنه.) و اگر غیر از این بود هرگز سراغ هسته ایی به گستردگی لینوکس نمی رفتن و خودشون یه هسته جدید با قابلیت های کافی برای دیوایس های همراه تهیه می کردن؛درست مثل اپل.و همین امر باعث شده که اندروید سوراخ سنبه هاش زیاد بشه و شاید یکی از دلایل استفاده بیشترش از منابع سخت افزاری همین باشه.

شما به هیچ وجه نباید اندروید رو با سیمبین مقایسه کنید چون سیمبین بیشتر محصول نوکیا بود و به همین دلیل رو تعداد محدود تری از سخت افزار نصب می شد،اما اندروید رو گستره وسیعی از گوشی ها و تبلت و البته سخت افزار های مختلف نصب میشه و روی تموم اونها به خوبی کار می کنه که البته این یکی از مزایای متن باز بودن این سیستم عامله.

امیدوارم توضیحاتم قانع کننده بوده باشه. :)

در ضمن برای پخش فیلم های HD تنها به یک اندروید 2.2 و اپلیکشنی به اسم Mobo player احتیاج دارید ;)
« آخرین ویرایش: 23 بهمن 1391، 09:05 ق‌ظ توسط mohsen-rashidi »

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #17 : 23 بهمن 1391، 10:40 ق‌ظ »
امین جان راست می‌گه آقا دانیال. امتیاز می‌خوای که چی؟ تعاونی سر کوچه‌اتون بن امتیاز قبول می‌کنه؟ داداش نترس و حرفتو بزن. ترولا همه جا هستن. وقتی یه نفر نتونه به اعتقادات دیگران احترام بذاره و به خاطر عقاید شخصیشون امتیاز منفی بده دیگه کاریش نمی‌شه کرد. من خودم تا حالا خیلی منفی گرفته‌ام. یه بار 19- شده بود امتیازم :)
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
« پاسخ #18 : 23 بهمن 1391، 11:18 ق‌ظ »
سلام دوست عزیزmohsen-rashidi بنده اصل مقایسه ام روی سنگین بودن اندروید و نیاز به سخت افزار قوی داشتن بود من کاری به فلسفه بوجود آمدن اندروید ندارم و در مطلبم نیاوردم (در ضمن هر گوشی اسمارت فونی این قابلیت رو داره که خودش یک کامپیوتر همراه باشه و فقط اندروید این کار رو نکرده هدف از اسمارت فون ها چه از پالم تا iOS و چه از سیمبین تا ویندوز موبایل بادا بلک بری و ... تا اندروید و ... هدفی جز این نداشتن)ولی من اصلا کاری به هدف از بوجود آمدن اندروید نیاوردم وسط
این رو هم بگم که پالم و سیمبین پدر گوشی های اندرویدی و سایر گوشی های اسمارت فون هستن و در زمان خودشون رو دستشون سیستم عاملی نبود
برای این حرفتون
شما به هیچ وجه نباید اندروید رو با سیمبین مقایسه کنید چون سیمبین بیشتر محصول نوکیا بود و به همین دلیل رو تعداد محدود تری از سخت افزار نصب می شد،اما اندروید رو گستره وسیعی از گوشی ها و تبلت و البته سخت افزار های مختلف نصب میشه و روی تموم اونها به خوبی کار می کنه که البته این یکی از مزایای متن باز بودن این سیستم عامله.
هم برین و یکم تحقیق کنین بوجود آورنده اصلی سیمبین خود شرکت سیمبین بوده و بعدش توسط تمام غول های گوشی دنیا در آن زمان (بین 20 تا 30 شرکت معتبر)توسعه داده شده و فقط نوکیا نبوده و از نطر سخت افزاری هم اون زمان محدودیت بوده نه این که سیمبین رو هر سخت افزاری جواب نمیداده (اینو همه درک می کنن)از این حرفم هم میشه فهمید که اون موقع چقدر از لحاظ سخت افزاری مشکل داشتن
نقل‌قول
گوشی 6600 نوکیا سی پی یو 103 مگاهرتز و رم 10 مگابایت (اگه اشتباه نکنم)داره سیمبین رو خیلی رون اجرا میکنه!!!!!!!
و برای مثال گوشی که زدین نیاین این حرف رو بزنین
نقل‌قول
اندروید نیاز به سخت افزار قوی داره و حتی تا 10 برابر سیمبین بیخودی منابع سخت افزاری مصرف میکنه (که اومدن با سخت افزار قوی زدن حلش کردن)ولی از حق نگزریم که حلش نکردن !!!! چرا چون اگه حلش میکردن گوشیای مدل پایین اندرویدی رو میشد به ورژن های بالا تر آپدیت کرد!!!!!(گفتم مدل پایین نیایی یه گوشی 1ghz 512ram برام مثال بزنی!!!) و به نظر من اندروید خوره استفاده از cpu  -  ram و gpu تو گوشی هست
منظورم گوشی های با سخت افزار پایین تر بود و من این سخت افزار رو مثال زدم
نقل‌قول
گوشی من با رم 46 و سی پی یو 206 مگاهرتز داره با سیمبین فیلم هایی رو با کیفیت اچ دی (البته با نرم افزار پخش میکنم)و گاها فول اچ دی رو داره !!!!!) کجاست اون اندرویدی که بخوادبیاد و این کار رو با حداقل منابع بکنه!!!!!!!!
در ضمن اون گوشی که اندروید 4 روش نصب میشه حتما سخت افزار قوی داره
و اندوریدی که داره فیلم اچ دی رو پخش میکنه هم همینطور من گفتم رم 46 میگ و cpu206 مگاهرتز شما برو دو برابر این سخت افزار (اصلا سه برابر)نه بابا چهار برابر همین سخت افزار رو برو روش فیلم اچ دی و فول اچ دی پخش کن و بیا برامون فیلمش رو بزار اونوقت من قانع میشم که اندروید سنگین و خوره مصرف منابع سخت افزاری نیست

یه سوال آخر کار می پرسم جوابش روبده:
فکر میکنی این شرکت های سازنده گوشی چرا همش دارن سخت افزاراشون رو بالا می برن؟؟؟؟؟
پی نوشت همین سوال شرکت های 5 سال قبل اگه برای نشون دادن توانشون به رخ هم کشیدن یه گوشی تاپ می دادن بازار و بقیه معمولی بود ولی گوشی های اندرویدی همشون سخت افزار قوی دارن(چون بهش احتیاج دارن!!!!!!)و همشون تاپ هستن و معمولی وجود نداره!!!!!!! مگه اینکه یه شرکتی اولین گوشیش باشه مثل GLX خودمون یا ... خودمون که خودشون فهمیدن با این سخت افزار آشغال درست کردن و گر نه همشون سخت افزار قوی دارن

در پایان بنده باز عنوان میکنم شما اول تست کنین و منطقی بیاین جلو و حرف اصلی منو منحرف نکنین(چون جوابی براش وجود نداره و حرفم درسته)و دوباره میگم بنده با اندروید هیچ مشکلی ندارم و اتفاقا کار قشنگی بوده و منم ازش استفاده کردم (البته خودم گوشی اندرویدی ندارم برای دوستان بوده ازش مثل بنز کار میگشیدم یارو کف کرده بود که تا حالا اندروید دست نگرفتم اینجوریم اندروید داشتم چیکار با گوشیش میکردم)

بازم از همه دوستان ممنون
جهت اینکه دوست داشته باشین یه بحثی مثل این بار علمیش بره بالا من پیشنهادم اینه بریم تو یه انجمن تخصصی موبایل همین حرفا رو مطرح کنیم تا یه وقت مشکلی پیش نیاد و من همش بگم اندروید خوره هست و شما نقضش کنین (من با اندروید چند ساعت بیشتر کار نکردم شاید مشکلای دیگه ای هم داشته باشه من خبر ندارم)
بازم حرفام رو سانسور میکنم چون با جواب  شما دوست عزیز دلیلی برای ادامه بحثم در این موردی که روش پا فشاری دارم نمیبینم و شما اگه منطقی تر عمل کنین و حرفام رو خوب بخونین متوجه میشین بنده اشتباه نمیکنم(البته شایدم بکنم ;D ولی اونوقت اون 7 تجربه سال کار با انواع اسمارت فون ها زیر بار سوال و علامت تعجب با اون نقطه بزرگش له و لورده میشه ;D )
حالا برنامه نویسی هایی که در سطح ابتدایی برای سیمبین کردم هم بماند(البته سریع گذاشتم کنار)
از آرمان عزیز هم ممنون من همین دیروز و امروز فکر کنم اینقدر منفی مثبت شدم (البته منفیا بیشتر)که خودم موندوم چی داره میشه (البته بخاطر این پست نبود چون این پست رو آخر وقت دادم)
پاینده وپیروز باشید

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
« پاسخ #19 : 23 بهمن 1391، 11:32 ق‌ظ »
این رو بگم که گوشی من اصلا GPU نداره و کار پردازش گرافیکی CPU داره انجام میدهو با این وجود بار بیشتری باید رو cpu باشه و سرعت و قابلیت کمتر در صورتی که این قضیه در مقابل اندروید برعکس شده و گوشی من قابلیت بیشتری داره

البته سخت افزار گوشی من رو نگاه کنین نسبت به گوشی نوت سامسونگ quid core 1.7ghz 2gig ram و یا اچ تی سی بتلفلای quid core1.5 ghz  2 gig ram و اس تری سامسونگ هم مثل همون اچ تی سی و ... اگه بخوام مثال بزنم باید تک تک گوشی های اندروید رو مثال بزنم ولی پایین ترین اندروید 600mhz cpu + ram 283 +... رو که اندروید 1.6 روش نصبه!!!!!!!!

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #20 : 23 بهمن 1391، 06:05 ب‌ظ »
دیگه ادعای سیستم عامل موبایل واسه من نکنید  ;D سیمبیان، آندروید و آی ا او اس رو همزمان دارم! از همشون هم استفاده میکنم.

سیمبیان، سیستم عامل ساده و سبکی هست که باعث میشه گوشی جاهای دیگه بتونه خودش رو نشون بده (دقیقا فیلم برداری HD گوشی Vivaz مصداق کاملشه!) ، آندروید بزرگترین خوبیش برنامه های زیادشه و iOS هم شیک و تر تمیز از آب در اومده!
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
« پاسخ #21 : 23 بهمن 1391، 08:38 ب‌ظ »
دیگه ادعای سیستم عامل موبایل واسه من نکنید  ;D سیمبیان، آندروید و آی ا او اس رو همزمان دارم! از همشون هم استفاده میکنم.

سیمبیان، سیستم عامل ساده و سبکی هست که باعث میشه گوشی جاهای دیگه بتونه خودش رو نشون بده (دقیقا فیلم برداری HD گوشی Vivaz مصداق کاملشه!) ، آندروید بزرگترین خوبیش برنامه های زیادشه و iOS هم شیک و تر تمیز از آب در اومده!
به به آقای حقیری هم آمد آقا بلاخره یکی غیر مستقیم گفت سیمبین سبکه و واقعا روان!!!!
قربون آدم چیز فهم منم دارم همینو میگم(کجایی بابا خودشون رو خفه کردن با منفی دادناشون ;D)

آقای حقیری شما فقط فیلم برداری رو با اون سخت افزار پایین دیدین خداییش اگه تست کردین (برنامه اسمارت مووی lonelycatgames رو رو سیمبین اجرا کنین و باهاش فیلم اچ دی پخش کنین بیاین بگین که بابا سیمبین توان برنامه نویساش رو اجرا شدن رو سخت افزار پایین هست)
برنامه های دیگه ای هم هستند مثل corecodec player که اولش فقط برای سیمبین بود (بعدش برای ویندوز داد و بعدش برا بقیه)رو نصب کنین و ببینین تو سیمبین چه فایلی رو نمیتونی تو دسته مالتی مدیا اجرا کنی از vlc هم شاید سر تر باشه (بر تو تنظیماتش میفهمی)حتی زیر نویس هم نسخه 2006 این نرم افزار ساپورت میکنه ;D

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #22 : 23 بهمن 1391، 08:47 ب‌ظ »

به به آقای حقیری هم آمد آقا بلاخره یکی غیر مستقیم گفت سیمبین سبکه و واقعا روان!!!!
قربون آدم چیز فهم منم دارم همینو میگم(کجایی بابا خودشون رو خفه کردن با منفی دادناشون ;D)

آقای حقیری شما فقط فیلم برداری رو با اون سخت افزار پایین دیدین خداییش اگه تست کردین (برنامه اسمارت مووی lonelycatgames رو رو سیمبین اجرا کنین و باهاش فیلم اچ دی پخش کنین بیاین بگین که بابا سیمبین توان برنامه نویساش رو اجرا شدن رو سخت افزار پایین هست)
برنامه های دیگه ای هم هستند مثل corecodec player که اولش فقط برای سیمبین بود (بعدش برای ویندوز داد و بعدش برا بقیه)رو نصب کنین و ببینین تو سیمبین چه فایلی رو نمیتونی تو دسته مالتی مدیا اجرا کنی از vlc هم شاید سر تر باشه (بر تو تنظیماتش میفهمی)حتی زیر نویس هم نسخه 2006 این نرم افزار ساپورت میکنه ;D

امین جان همه میدونن سیمبین خیلی شاخه  ;)
خودشونو به اون راه میزنن  ;D ;D ;D
دمت گرم دادا این نرم افزارا رو زودتر معرفی میکردی !!!
خیلی به پلیر قدرتمند واسه ویواز جونم نیاز داشتم !!!

ولی یه نکته از ویواز بگم واسه فیلم برداریش ، اگه رم خالی نباشه یا دفرگ نشده باشه (منظورم اینه که فضای خالی پشت سرهم روش زیاد نباشه و تیکه تیکه باشه فضاهای خالی )، موقع فیلم برداری فیلم تیکه تیکه میشه ! یعنی اول سی پی یو میاد میگرده دنبال فضای خالی بعد میره فیلم رو بگیره میبینه چند ثانیه رفته ! :دی :o
واسه همین رم رو هر چند هفته ۱ بار دفرگ میکنم من !  ???

ولی همچنان شاهکاریه واسه خودش !

ویرایش : رم من مشکل داره ظاهرا !
باید یه پرسرعت تر بخرم !
مرسی امین جان واسه توضیحاتت (توی پ.خ  ;))
« آخرین ویرایش: 23 بهمن 1391، 10:00 ب‌ظ توسط محسن ح. »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #23 : 23 بهمن 1391، 08:51 ب‌ظ »
من از سری N نوکیا با سیمبیان بودم! N72 و بعدش Vivaz . هر کدوم هم مدت نسبتا زیادی دستم بودند. درسته که وقتی یه iPhone/iPod/iPad و همچنین یه محصول Galaxy یا HTC دست میگیری احساس بروز بودن داری، ولی به هیچ عنوان کاربردی بودن رو درونش نمیتونی ببینی! فقط خوشگلی همین! ولی N72 رو یادمه اندازه تراختور ازش کار میکشیدم هنوزم وقتی جناب گلکسی لطف میکنن خراب میشن میرم سمتش آخ نگفته! تازه با کلک Firmware گوشی N73 Music Edition رو روش نصب کرده بودم چون اهل موسیقی هستم :)

ویواز هم همینطور (فقط تاچش یکم ذغالی هست) و الان هم که بابام ازش راضیه. ولی خودم نه از iOS راضی هستم و نه Android . به نظرم Firefox OS میتونه جایگزین خوبی واس Symbian باشه (چون کلا HTML هست و سبکی سیمبیان رو داره!) .

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #24 : 23 بهمن 1391، 09:46 ب‌ظ »
جناب آقای امین ، بحث شما روی سنگین بودن اندرویده و من به این سوال شما پاسخ دادم.
من به شما گفتم اندروید سنگینه چون قراره به کامپیوتر کامل باشه.مثال هایی که شما اسم بردید درسته که هدفی مشابه اندروید داشتن اما هیچ کدوم به اندازه اندروید به این هدف نزدیک نشدن.
فکر می کنید چرا امروزه استفاده از اسمارت فون ها و تبلت ها اینقدر زیاد شده و حتی فروششون از کامپیوتر های رومیزی پیشی گرفته؟
آیا سلیقه میلیارد ها انسان در یک آن عوض شده و همگی تصمیم گرفتن به جای پی سی از اسمارت فون استفاده کنن؟قطعا چنین نیست.
انسان ها همیشه در پی تجهیزاتی سبک و با قابلیت پرتابلی بالا بودند تا بتونند بخش وسیعی از رایانششون رو با اون ها انجام بدن.پس چرا در زمان یکه تازی سیمبین این اتفاق نیوفتاد؟منظورم اقبال به شدت زیاد مردم به اسمارت فون هاست.
جواب اینه که سیمیبن،جاوا،پالم وغیره پلت فرم مناسبی برای این مهم نبودند.
پس میشه نتیجه گرفت حالا که این همه استفاده از دستگاه های اندرویدی و اپلی زیاد شده پس این دو مورد پلت فرم های مناسبی برای انجام این کار هستن که به نظر من اندروید از ios هم بهتره.
حالا بیا بررسی کنیم چرا اندروید به یک سکوی مناسب برای انجام بخش وسیعی از رایانش شده؟
جواب به نظر من در گسترده بودن این سیستم عامله که باعث میشه انواع اپلیکشن ها رو اجرا کنه و مطمئنا منکر این نیستید که هرچه که نرم افزار گسترده تر و دامنه عملیاتیش بیشتر بشه به طبع سنگین تر خواهد شد و برای به اجرا درآوردن یک نرم افزار سنگین به سخت افزار قوی تری نیاز خواهیم داشت.

نقل‌قول
شما جدا سیمبینی که ۶۶۰۰ اجرا می کنه رو با اندروید ۴ مقایسه می کنید؟
با این درک سطحی هفت سال که سهله،اگر هفتاد سال هم با اسمارت فون کار کنید در پایان چیز زیادی نخواهید آموخت.
در پایان جناب امین به جای غیر منطقی دونستن دیگران و اطمینان بیش از حد به نفس پیشنهاد می کنم که روی اندروید بیشتر مطالعه کنید تا دچار قیاس های اشتباه نشید و دو چیزی که اصلا با هم قابل مقایسه نیستند رو با هم نسنجید.

شاد و پیروز باشید.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #25 : 23 بهمن 1391، 09:58 ب‌ظ »
خب آندروید ۴ و iOS 6 کلا بحثشون جداست! چون شرکتها از هر دوطرف میدون رو برای خودشون باز تر دیدند (با مرگ سیمبیان، کم بودن تعداد سیستم عاملهای دیگر و ...) و بنابراین یجورایی تونستن بدرخشن. چه iPhone 5 و چه Note II ! ولی دوباره بازار داره مثل قبل میشه. یادمه اون موقع ها گوشی های I-MATE بودن که Win Mob داشتن و گرون بودند (یجورایی iPhone های الان!) یه سری هم Palm بود ، موتورلا هم یه سیستم عاملی داشت به اسم Linux Mobile که ظاهرا دبیان بیس هم بود. بعدش هم سیمبیان و جاوا. الان هم داره همونطور میشه! وین ۸ ، آی او اس، آندروید، فایرفاکس ، تایزن ، اوبونتو  و ... دارند بازار رو مثل گذشته میکنن ولی این بار به اهدافشون رسیدند!

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #26 : 23 بهمن 1391، 10:08 ب‌ظ »
ببینید جناب حقیری من اصلا قصد دشمنی با سیمبین رو ندارم برعکس خیلی هم دوستش دارم.(هنوز خاطرات خوشم با گوشی سونی اریکسون w960 رو به خاطر دارم) اما باور کنید در برابر تکنولوژی اندروید حرفی برای گفتن نداره چون اگه داشت نوکیا هیچ وقت دور نمی نداختش.
حالا اگر ما بیام لج بازی کنیم بگیم نه سیمبین خوبه چون میشه باهاش فیلم HD دید و ایرادات بنی اسرائیلی به اندروید بگیریم واقع بین نبودن خودمون رو ثابت کردیم.
« آخرین ویرایش: 23 بهمن 1391، 10:13 ب‌ظ توسط mohsen-rashidi »

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #27 : 23 بهمن 1391، 10:16 ب‌ظ »
نظرتون چیه اسم تاپیک رو بذارم مقایسه اندروید و سیمبین؟ :|

اسم برنامه؟

زیاد جدّی نگیر این امتیاز ها رو. من سه ماه نبودم، اومدم دیدم ۵۷ تا منفی گرفتم ;D دوستان ارادت دارن! :D
بچه ها دیدن فعالیتت کمه با نمره منفی تنبیهت کردن  :P

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
« پاسخ #28 : 23 بهمن 1391، 10:53 ب‌ظ »
آقای رشیدی عزیر
بنده از این که اندروید این فاصله رو کم کرده خیلی خوشحالم و سبک شدن سیستمی با این منابع خودش خیلی (قبلا هم گفتم که اون موقع سخت افزار ها محدود بودن)و 6600 رو به عنوان مثال آوردم و همچنین نخواستن منابع سخت افزاری زیاد برای سیمبین و گر نه قصدم از این مثال برای ... نبود.
جالبه که شما جاوا رو که پلت فرمه درست نوشتین پالم و سیمبین که سیستم عاملن رو با جاوا پلت فرم!!!!!!! آوردی!!!!!!!!!
در ضمن پالم به پای سیمین نمیرسه و البته اینم درسته که سیمبین به پای اندروید نمیرسه ;D

خوب با این دید که بخواد اندروید بیاد و یه کامپیوتر شه اینقدر نیاز به منابع سخت افزاری داره!!!! دید عجیبیه!!!! ولی خوب میشه قبولش کرد ولی سنگین بودن این سیستم عامل رو رد نمیکنه!

سیمبین شاید از بازار کنار رفته باشه و شاید نوکیا دیگه ازش استفاده نکنه ولی این دلیلی برای سنگین بودن اندروید نمیشه!!! که شما عنوان کردین خوب سیمبین هم خودشو با کامپیوتر نزدیک کرده بود و حتی من تو دو ترم اول کارشناسی چند تا پروژه با گوشیم دادم تحویل (به دلیل نداشتن سیستم)و چرت و پرت هایی که بچه هایی که باباشون براشون سیستم خریده و بلد نبودن باهاش کار کنن مجبور بودم به این آدما رو نزنم و گاهی هم پیش دوستانم میرفتم و کارا (تایپ و ... و پرزنتیشن های آن چنانی که گوشیم توان پردازشش رو نداشت با اونها انجام میدادم) در ضمن w960 گوشی خوبیه ولی چون سیمبین uiq3 هست که فقط سونی اریکسون ازش استفاده کرده براش برنامه زیادی وجود نداره که شما بخوایی با اون گوشی سیمبین رو برای مقایسه پیش بکشین (حتی 1 دهم 6600 هم برای این گوشی برنامه نوشته نشد)
کاش تجربه کار با سری n نوکیا مثل n70 , 90 , 6630 رو در سیمبین 6 و 7و 8 داشتین و برای سیمبین 9 هم n82 , n86 , 5630 , n96 و برای لمسی ها هم نوکیا 630 و 700 رو داشتین نه اینکه بیاین با یه گوشی که بخدا اگه دروغ بگم (چون دادشم w950 خرید و بعدش دیدبراش برنامه زیاد نیست فروختش)1دهم 6600 برنامه نداره رو برای مقایسه بزارین!!!!!
در ضمن مثال های بالا رو برای مقایسه سنگین بودن اندروید زدم (پستای قبلی)نه برای حرف دیگه ای

در ضمن اندروید برای کار نسبت به سیمبین 10 به 100 جای کار داره و روش شما توان شخصی سازی فوق العاده ای دارین (اون مثال چند ساعت کار کردم با اندروید رو جدی نگیرین من بیشتر از اینها با اندروید کار کردم(مگه میشه یه کسی مثل من چند ساعت گوشی اندروید رو بگیره دست) ولی ور رفتن باهاش و از اون کارا باهاش کردن رو منظورم چند ساعت بوده!)

آقا حامد اگه این کار رو بکنی ممنون میشم (عوض کردن اسم تایپیک) ;D ;D
برنامه ها رو در بالا آوردم smartmovie ورژن 1.45 از شرکت lonelycatgames اگه اسمش رو درست نوشته باشم و corecodec player  یکی از بهترین برنامه ها همین کورکودک هست که خودش کودک داره و شما میتونین مثل kmplayer در ویندوز رندر تعریف کنین و تنظیمات تصویر اکو و ... اعمال کنین و یا سابتایتل بیارین تو فیلماتون (اگه آقای رشیدی عزیز شما این برنامه ها رو داشتن و استفاده می کردین که البته برای گوشی شما هیچ وقت زده نشد نمی آمدین و این حرفا رو میزدین!!!!!!)این باعث تعجب بنده هست که تو این سایت (البته به آقای حقیری هم قبلا گفتم )همه این جوری برخورد می کنن!!!!!!!!!
علتش هم نمیدونم چیه؟!!!!!!!

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #29 : 23 بهمن 1391، 11:22 ب‌ظ »
نقل‌قول
هر سری دیدمت داشتی سرتو میکوبیدی توی دیفال (قمی گفتم :دی !)
مگه تو قمی هستی؟!