انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پارتیشنی مناسب برای نصب توزیع اوبونتو گنو/لینوکس  (دفعات بازدید: 209509 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
من یک مشکل شاید بزرگی دارم.من کتاب آموزشی بچه های آزاد راه رو خوندم و چندتا سوال برام پیش اومد.
۱- من نوع پارتیشن ریشه رو Logical گذاشتم و در حالی که داخل کتاب نوشته شده بود باید بزاری روی ‫‪Primary‬‬.
حالا باید چیکار کنم؟از نوع نصب کنم؟
۲- اگه باید از نوع نصب کنم یک مشکل دارم و اونم اینه که آپدیت ها رو باید دوباره بگیرم و این خیلی آزار دهنده هستش آیا نمیشه کاری کرد که آپدیت ها رو بعد از نصب مجدد دوباره از اینترنت نگرفت و از همین جا برداشت؟
۳- من در حال حاضر اوبونتو رو در کنار ویندوز نصب کردم و توی کتاب با برنامه ویرچوال آشنا شدم و حالا چه فرقی داره بصورت مجازی ویندوز رو داخل اوبونتو داشته باشی با اینکه ویندوز رو در کنار اوبونتو داشته باشی؟ (لطفا کامل توضیح بدید).

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من یک مشکل شاید بزرگی دارم.من کتاب آموزشی بچه های آزاد راه رو خوندم و چندتا سوال برام پیش اومد.
۱- من نوع پارتیشن ریشه رو Logical گذاشتم و در حالی که داخل کتاب نوشته شده بود باید بزاری روی ‫‪Primary‬‬.
حالا باید چیکار کنم؟از نوع نصب کنم؟
۲- اگه باید از نوع نصب کنم یک مشکل دارم و اونم اینه که آپدیت ها رو باید دوباره بگیرم و این خیلی آزار دهنده هستش آیا نمیشه کاری کرد که آپدیت ها رو بعد از نصب مجدد دوباره از اینترنت نگرفت و از همین جا برداشت؟
۳- من در حال حاضر اوبونتو رو در کنار ویندوز نصب کردم و توی کتاب با برنامه ویرچوال آشنا شدم و حالا چه فرقی داره بصورت مجازی ویندوز رو داخل اوبونتو داشته باشی با اینکه ویندوز رو در کنار اوبونتو داشته باشی؟ (لطفا کامل توضیح بدید).

۱. بهتر بود ابتدایی می‌ذاشتی، ولی منطقی هم مشکلی نداره. لازم نیست دوباره نصب کنی.
۲. چرا. می‌تونی از شاخه‌ی /var/cache/apt/archive/ پشتیبان بگیری و بعد دوباره رونوشت کنی همون‌جا
۳. فرقش اینه که اگه مجازی نصب کرده باشی برای رفتن به ویندزد لازم نیست اوبونتو رو خاموش کنی و از همون‌جا می‌تونی به ویندزد دست‌رسی داشته باشی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
۱- مثلا من برای استفاده بازی در ویندوز اگر بصورت مجازی عمل کنم آیا به همان اندازه فضا از پردازنده و رم موجود هست که در حالت نصب عادی دارم؟
۲-اگر به اندازه نصب عادی فضا از رم و سی پی سو موجود نباشه این فضای اشغال شده چقدر هستش؟
۳-اگر ویندوز زو بصورت مجازی نصب کنم امنیت و پایداری اوبونتو دچار مشکل نمیشه؟
۴-تفاوت بین نوع پارتیشن ابتدایی و منطقی در چیه؟
« آخرین ویرایش: 17 مهر 1391، 06:30 ب‌ظ توسط علیرضا غریب »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
۱- مثلا من برای استفاده بازی در ویندوز اگر بصورت مجازی عمل کنم آیا به همان اندازه فضا از پردازنده و رم موجود هست که در حالت نصب عادی دارم؟
۲-اگر به اندازه نصب عادی فضا از رم و سی پی سو موجود نباشه این فضای اشغال شده چقدر هستش؟
۳-اگر ویندوز زو بصورت مجازی نصب کنم امنیت و پایداری اوبونتو دچار مشکل نمیشه؟
۴-تفاوت بین نوع پارتیشن ابتدایی و منطقی در چیه؟

۱. در مجازی‌سازی خودت می‌تونی مشخّص کنی که چه‌قدر منابع سامانه به ماشی مجازی اختصاص داده بشه
۲. همون جواب بالایی
۳. نه. ماشین مجازی مستقل از میزبانه
۴. پارتیشن ابتدایی واقعا یه قسمت فیزیکی از دیسکه. ولی پارتیشن منطقی می‌آد یه قسمت از دیسک رو به چند قسمت منطقی تبدیل می‌کنه و فرض می‌کنه که هر کدوم از این‌ها یه پارتیشن هستن. در عمل اون‌چنان تفاوتی نداره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
میشه بیشتر توضیح بدید که کدوم یک از نوع پارتیشن ابتدایی و منطقی عملکرد بهتری دارن و مثال ساده از خوبی و بدیشون بزنید که منم متوجه شم.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
۱. در مجازی‌سازی خودت می‌تونی مشخّص کنی که چه‌قدر منابع سامانه به ماشی مجازی اختصاص داده بشه
خب مثلا اگه من یه مقدار خاصی رو به ماشین دادم آیا این مقدار داده شده موقع استفاده (نشدن) از ماشین در اختیار اوبونتو قرار میگیره یا برای همیشه به ماشین اختصاص داده میشه.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
۲. چرا. می‌تونی از شاخه‌ی /var/cache/apt/archive/ پشتیبان بگیری و بعد دوباره رونوشت کنی همون‌جا
میشه بهم بگید چطوری باید بکاپ بگیرم؟
داخل قسمت system setting برنامه ای هست بنام Backaup و میشه از این برنامه استفاده کرد و اگه میشه یک آموزش مختصر بدید لطفا.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
میشه بیشتر توضیح بدید که کدوم یک از نوع پارتیشن ابتدایی و منطقی عملکرد بهتری دارن و مثال ساده از خوبی و بدیشون بزنید که منم متوجه شم.
در عمل هیچ فرقی ندارن

خب مثلا اگه من یه مقدار خاصی رو به ماشین دادم آیا این مقدار داده شده موقع استفاده (نشدن) از ماشین در اختیار اوبونتو قرار میگیره یا برای همیشه به ماشین اختصاص داده میشه.
وقتی ماشین مجازی خاموش باشه در اختیار اوبونتو قرار می‌گیره

میشه بهم بگید چطوری باید بکاپ بگیرم؟
داخل قسمت system setting برنامه ای هست بنام Backaup و میشه از این برنامه استفاده کرد و اگه میشه یک آموزش مختصر بدید لطفا.
نه. نیازی به اون کارهای سخت نیست. یه فلش وصل می‌کنی و اون شاخه رو روش کپی می‌کنی. از هربرنامه‌ای هم بهتر برات پشتیبان می‌گیره ;)

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
الان یکی از دوستان گفت انتظار نداشته باش ویندوزی که بطور عادی نصب میکنی همونی باشه که با ماشین نصب میکنی و گفت بیشتر جنبه آموزشی داره و برای استفاده از بازی (مثلا Pes2012) و نرم افزار های سنگین اصلا جواب نمیده.
نظر شما چیه؟
من لپ تاپ hp دارم و ۴ گیگابایت Ram و CPU ۴ هسته ای i5 و کارت گرافیک AMD یک گیگابایت DDR5
با توچه به این مشخصات و نیاز هایی که گفتم بگید که ویندوز رو به طور عادی نصب کنم یا در اوبونتو با ویرچوال؟
« آخرین ویرایش: 17 مهر 1391، 09:08 ب‌ظ توسط علیرضا غریب »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
والّا من خیلی‌ها رو دیدم که سنگین‌ترین بازی‌ها رو هم روی VBox بدون مشکل بازی می‌کنن. شما هم با این سیستمت نباید چندان مشکلی داشته باشی.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
والّا من خیلی‌ها رو دیدم که سنگین‌ترین بازی‌ها رو هم روی VBox بدون مشکل بازی می‌کنن. شما هم با این سیستمت نباید چندان مشکلی داشته باشی.
بازی روی ویرچوال؟!  ???
ممکنه اون بازی (مثلا WoW) بیشتر پردازش منطقی داشته باشه تا گرافیکی!
چون ویرچوال باکس و کلا سیستم‌های مجازی نمی‌تونن از توانایی کامل کارت گرافیک استفاده کنن دلیلشم معلومه چون خودش یه آداپتور گرافیک مجازی ساخته که بیشتر بارش روی سی پی یو هستش و قدرت چندانی نداره!
مگه این‌که سی‌پی‌یو خیلی خدا باشه!
شما می‌تونین بگین چه بازی‌هایی کردن این دوستانتون؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
چون ویرچوال باکس و کلا سیستم‌های مجازی نمی‌تونن از توانایی کامل کارت گرافیک استفاده کنن دلیلشم معلومه چون خودش یه آداپتور گرافیک مجازی ساخته که بیشتر بارش روی سی پی یو هستش و قدرت چندانی نداره!
وقتی که Hardware Accelerated Support فعال باشه، بجای CPU از GPU استفاده میشه.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
وقتی که Hardware Accelerated Support فعال باشه، بجای CPU از GPU استفاده میشه.
++
ممنون از راهنمایی!  :)

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
سلام
یک سوال درمورد پارتیشن بندی داشتم.
من ۲ تا هارد دارم یکی ۱۶۰ و یکی ۵۰۰  :)
هر دوی اونها رو فرمت کردم پارتیشن ها رو پاک کردم و هارد ۱۶۰ رو پارتیشنبندی کردم و کوبونتو نصب کردم.
حالا مشکل اینجاست وقتی هارد ۵۰۰ رو پارتیشن بندی می کنم درایو ها رو تو دولفین (فایل منیجر کوبونتو) میبینم و میتونم ماونت کنم ولی نمیتونم چیزی روشون بریزم و یا فولدر توشون ایجاد کنم.
چرا به اونها دسترسی ندارم در حالی که خودم اونها رو ایجاد و فرمت کردم؟
راستی تمام درایو ها نوع ext4 هستن.
این مشکل رو چه طور حل کنم؟  ???

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
در حالت عادی در mount کردن یک پارتیشن، تنها root حق نوشتن در ریشه اون رو داره، غیر از اینکه یک Directory در اون با مجوز آزاد وجود داشته باشه یا با یک پارامتر خاص mount بشه. راحت‌ترین راه اینه با root یک Directory در اون بسازید و Owner اون رو بکنی کاربر خودت.