انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: پارتیشنی مناسب برای نصب توزیع اوبونتو گنو/لینوکس  (دفعات بازدید: 209500 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
راحت‌ترین راه اینه با root یک Directory در اون بسازید و Owner اون رو بکنی کاربر خودت.
ممنون کارم راه افتاد  ;)

آفلاین wolfeyesh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
کار بچه ها خیلی خوبه
« آخرین ویرایش: 19 مهر 1391، 01:22 ب‌ظ توسط wolfeyesh »
دست هایی که کمک می کنند , از دست هایی که دعا می کنند , بیشتر ارزش دارند ؛ کوروش بزرگ

آفلاین donbabak

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام خسته نباشید
یه سوال داشتم میخواستم ببینم چه تفاوتی بین فایل سیستمهای لینوکس وجود داره به عوان مثال ex3 با ex4 چه تفاوتی داره ؟ اگه ریفرنسی هست که بتونم از روش مطاله کنم و کلا با ساختار لینوکس بیشتر اشنا بشم؟
دستتون درد نکنه

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
یه سوال داشتم میخواستم ببینم چه تفاوتی بین فایل سیستمهای لینوکس وجود داره به عوان مثال ex3 با ex4 چه تفاوتی داره ؟
بصورت خلاصه اینجا کمی می‌تونید بخونید: لینک

آفلاین Mehrdad092000

• Newbie
  • *
سلام
دوستان من الان xp روی سیستمم دارم میخوام ubunto بدون دردسر داشته باششم چیکار کنم؟ از روی فلش سرعتش خوبه؟
نمیخوام پارتیشن عوض کنم یا ... وقتیم خواستم راحت پاکش کنم
ram 512
cpu 2.8 775

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
سلام
دوستان من الان xp روی سیستمم دارم میخوام ubunto بدون دردسر داشته باششم چیکار کنم؟ از روی فلش سرعتش خوبه؟
نمیخوام پارتیشن عوض کنم یا ... وقتیم خواستم راحت پاکش کنم
ram 512
cpu 2.8 775
بهتره لوبونتو نصب کنی!
چون احتمالا رمت DDR1 هست و گرافیک AGP و CPU Celeron من خودم همچین سیستمی با رم یک گیگ داشتم و لوبونتو نصب کردم خیلی هم سرعتش عالی و خوب و محیط ساده و تمیزی داره!  ;)

آفلاین Mehrdad092000

• Newbie
  • *
لوبونتو چیه دیگه؟
گرافیکم pci 16 x 8500 gt هستش
رمم 512 ddr با باس 400
cpu 2.8 با سوکت 775 با 1 میگ کش

-----------------
راستی نگفتید میشه راحت روی usb نصبید؟

آفلاین amirhosein75

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
    • مجله اینترنتی ایران من
دوستان شرمنده که من اینقدر کج فهمم  :oops:
الان این توضیحی که دادید مثل سایر سایت ها بود که اوبونتو رو در کنار ویندوز نصب میکردن بود
یا نه
یه سوال دیگه
من الان چجوری پارتیشن بندی کنم که فایل هایی رو که دارم پاک نشه
چرا همه جا نصب اوبونتو رو در کنار ویندوز یاد میده
من میخوام اوبونتو رو جایگزین ویندوز کنم و اصلا اطلاعاتی در مورد اوبونتو ندارم

آفلاین samn

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
من میخوام اوبونتو رو جایگزین ویندوز کنم و اصلا اطلاعاتی در مورد اوبونتو ندارم
بوت کن و گزینه نصب به جای ویندوز (نه Erase all) رو انتخاب کن.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
سلام به همه
من ویندوز سون و اوبونتو رو باهم دارم و درایو هوم ندارم . ایا میتونم یه درایو ویندوزی رو به هوم اوبونتو تبدیل کنم ؟ اگه میشه ایا اطلاعاتم از دست میره ؟راه حلی داره ؟
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
بازم سلام به همه
من ویندوز سون و اوبونتو رو باهم دارم و درایو هوم ندارم . ایا میتونم یه درایو ویندوزی رو به هوم اوبونتو تبدیل کنم ؟ اگه میشه ایا اطلاعاتم از دست میره ؟ راه حلی داره ؟
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
من ویندوز سون و اوبونتو رو باهم دارم و درایو هوم ندارم . ایا میتونم یه درایو ویندوزی رو به هوم اوبونتو تبدیل کنم ؟ اگه میشه ایا اطلاعاتم از دست میره ؟ راه حلی داره ؟
شدن که میشه، ولی کار درستی نیست و به درستی هم کار نخواهد کرد. بهتر هست که یک پارتیشن لینوکسی مثل Ext3 یا Ext4 رو برای Home استفاده کنید یا اینکه اگر شدنی نیست، همون / کافیه :)

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
هوم میخوای چه کار! از همون درایو ویندوزی استفاده کن. توی هر دو تا سیتم عامل هم دیده میشه. دنبال دردسر میگردی؟ ::)

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
البته بهتره تا امکان داره از طریق گنو-لینوکس تغییری توی درایوهای ویندوزی داده نشه. به دلیل اینکه اطلاعات کاملی از چگونگی توسعه اون‌ها وجود نداره، گاهی می‌تونه مشکل‌ساز بشه.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
ممنون از هردوی شما که جواب دادید ولی شنیده بودم که اگه هوم باشه بهتره تا اینکه درایو ویندوزی رو به اوبونتو معرفی کنی و البته که برعکسش که درایو لینوکسی رو به ویندوز معرفی کنی واقعا خسته کننده بود . میخواستم اگه افتخاری نصیبم شد و تونستم خوب با اوبونتو کار کنم از ویندوز بطور کامل هجرت کنم و درایوهامو به ...ext تبدیل کنم . البته منظورم از تبدیل این بود که کلا پارتیشن رو به هوم تبدیل کنم و نوع فرمت و ... هم تغییر کنه .
در هر صورت از همکاریتون ممنون و مچکر ;)

لینوکس‌ ویندوز نیست