انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: وب سایت فارسی GetDeb فعالیت خود را از امروز آغاز کرد !  (دفعات بازدید: 11056 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
تبریک و آرزوی موفقیت :)
البته من شخصا حلقه رو به سه‌ضلعی ترجیح میدم ;)

واقعیت اینه که راه‌اندازی سایت خیلی ساده است در مقابل نگهداریش و گردآوری Community گرد اون! مشابه این سایت و با  هدف معرفی نرم‌افزارهای متن‌باز تو این چند ساله اخیر حداقل ۷ یا ۸ مورد وجود داشته که بعضیشون مقالات خیلی خیلی خوبی هم داشتن ولی خوب متاسفانه کمتر از ۱ سال دوام داشتن... من صمیمانه امیدوارم که بتونید این کار خوب رو بالا نگه دارید...

به نظرم بد نیست هر چند وقت یه Digest از آخرین نوشته‌های سایتتون رو منتشر کنید تا کاربران در جریان آخرین مطالب سایتتون باشن...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
یه فکری هم برای گزارش اشتباهات یا مشکلات احتمالی بکنید :)
قسمت نظری یا چیزی :)
بلاخره پیش میاد ( حتی تایپی :) )
مثل FREEBSD

http://getdeb.ir/fa/fullmode/posts/1387/4/31/brasero.html

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
سلام. خوب گفته یه پیشنهاد که هم کارش کمه (راحت میشه این کار رو انجام داد) و هم خیلی به پیشفرت سایت کمک می کنه.
امکان ارسال مطلب توسط میهمان یا کاربر رو اضافه کنید تا بتونن مطلب رو ارسال کنند. بعد مدیران فقط کافیه یه نگاهی بندازن ببینن مشکلی نداشته باشه پست و بعد پابلیش!
خیلی راحت، با استفاده از تجربه، امکانات، و علاقه افراد دیگه سایت رو خیلی پربار کرد!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین deprecated

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 99
وب سایت توووپی زدی ;D (حدود 1 ماه  :-X عقب هستم!) من که بسیار خوشحال شدم، وجود سایتی که معرف هر چه بهتر نرم افزارهای لینوکسی باشه، برای کاربران لینوکس و لینوکس کار بسیار خوشحال کننده است. امیدوارم که در کارتون موفق باشید و به قول آقای Mehdi در اداره و ادامه دادن به فعالیت سایت همچنان موفق و با انگیزه باشید.

یک پیشنهاد خیلی ساده (و البته بسیار کم اهمیت  ::) ) هم دارم، اون اینه که وقتی در سایت به برنامه ها و فایلهای deb و غیره، لینک می دهید، بهتر است به جای:
نقل‌قول
( توجه داشته باشید لینک ۱ نسخه ۳۲ بیتی و لینک ۲ نسخه ۶۴ بیتی این نرم افزار است )

لینک 1 :: لینک 2

بهتر است که اینطور بنویسید چون خواندن آن راحت تر است:
نقل‌قول
دریافت نسخه 32 بیتی
دریافت نسخه 64 بیتی
دریافت Source Code

من که با ورود به سایتتون جدا خوشحال شدم، از این نوع سایت ها زیاد وجود نداره ولی سایتهایی که نرم افزارهای ک.ر - ک.ی رو معرفی میکنند حدود 1000 تایی هستند! به امید آنکه از این دست سایت ها (مثل سایت شما) بیشتر باشد.  ;) موفق باشید...

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
خواهش می کنم . متاسفانه یک هفته ای هست که فعالیت سایت به دلیل مشکلات سرور و مسدود شدن Cpanel متوقف شده . از دوستان عذر خواهی می کنم به خاطر این وقفه ۱۰ روزه !!! طبق قول هایی که مدیر سرور و اسپانسر هاستینگ این سایت بهمون دادن قرار شده که تا شنبه این مشکل رفع بشه .
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
سلام. خوب گفته یه پیشنهاد که هم کارش کمه (راحت میشه این کار رو انجام داد) و هم خیلی به پیشفرت سایت کمک می کنه.
امکان ارسال مطلب توسط میهمان یا کاربر رو اضافه کنید تا بتونن مطلب رو ارسال کنند. بعد مدیران فقط کافیه یه نگاهی بندازن ببینن مشکلی نداشته باشه پست و بعد پابلیش!
خیلی راحت، با استفاده از تجربه، امکانات، و علاقه افراد دیگه سایت رو خیلی پربار کرد!
امیدوارم روی این نظر من هم یه مقدار فکر کنید!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
به خاطر اینکه CMS سایت اختصاصی هستتش این قابلیت در موقع برنامه نویسی اون لحاظ نشده بود .

این قابلیت در دستور کار هست و به زودی این قابلیت رو اضافه می کنیم ;)
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
درود

می‌شه virtualbox 1.6 رو اضافه کنید تا کاربرای ایرانی که دسترسی به دریافت از sun ندارن بدون درد سر از سایت شما دریافت کنن؟

مرسی!!!!!
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
درود

می‌شه virtualbox 1.6 رو اضافه کنید تا کاربرای ایرانی که دسترسی به دریافت از sun ندارن بدون درد سر از سایت شما دریافت کنن؟

مرسی!!!!!
نسخه 1.6.6

http://rapidshare.com/files/142295665/virtualbox_1.6.6-35336_Ubuntu_hardy_i386.deb

دو هفته پیش کار می کرد الان امتحان کن

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
نسخه 1.6.6

http://rapidshare.com/files/142295665/virtualbox_1.6.6-35336_Ubuntu_hardy_i386.deb

دو هفته پیش کار می کرد الان امتحان کن

مرسی گرگدن جان نسخه‌ی ۲ رو گرفتم و نصب کردم.

بازم ممنون...
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"