دوست من Dr.Stein ، اگر میخواین انجمنتون بگیره باید سریعا یه فکری به حال لوگو و صفحه اولیه سایتتون بکنید.
آخه بنفش و سبز چه ارتباطی بهم دارن؟
با تشکر از نظرتون .
به نظر بنده گرفتن انجمن بسته به مباحث داخلش هست نه به ظاهرش . چوب مباحث کلا کامپیوتری هستند و کسانی که کارشون با مباحث کامپیوتری هست اکثرا درون نگر هستند . ولی حرف شما هم درسته چون انجمن نوپا هست و در طی ساخت آموزش ها هستیم کمی آهسته پیش میریم ولی در اولین وقت رسیدگی خواهیم کرد
.
طراحی سایت فوقالعاده است. فقط مشکلش اینه که یکم تیره و قاطی پاتیه. با دکمه های بالا و پایین هم میشه صفحه رو جابهجا کرد که فکر کنم زیاد خوب نباشه.
ممنونم از نظرتون .
بله درسته ما صفحه ورود را با html5,css3 طراحی کردیم تا روند جدید داده باشیم به بحث طراحی ها و ظاهری متفاوتی رو ایجاد کنیم .
سلام
خردههای زیادی میشه به این انجمن گرفت که یکی از مهمترین این موارد این است که شما که از XenForo استفاده میکنید
1- به احتمال زیاد از نسخهی نال شده دارید استفاده میکنید دیگه؟ درسته؟
2- و مطلعید که XenForo غیرآزاد محسوب میشه؟
و سوالی که برای من پیش اومده این است که زنفورو چه برتریهایی نسبت به سایر انجمنسازها داره؟(جهت آگاهی بیشتر)
با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز .
انجمن خرده ریزه زیادی داره قبول دارم و همانطور که گفته بودم تازه تاسیس شده و طی روند کاملتر میشه .
1)بله در حال حاضر از نسخه نال شده استفاده می کنیم ولی در آینده قصد خریدش رو داریم .
2)بله کاملا مطلع هستم.
دلیل انتخاب انجمن ساز زنفورو به این خاطر بوده که ما نیازی به یک انجمن ساز حجیم نداریم یعنی نمیخوایم انجمن بزرگی داشته باشیم که همه چیز درونش باشه خواسته ما فقط یک مکانیه که آموزش ها رو قرار بدیم (فقط مربوط به مسائل کامپیوتری) و کاربران استفاده کنند و بتونن نظراته خودشونو ثبت کنن . و دلیل دیگر کاربر پسند بودن زنفورو هست که کاملا ajax هست و کاربران می تونن استفاده راحتی داشته باشند .
اگر بنده دلیل این همه مقاومت با پروژههای نوپا رو میفهمیدم خوب میشد. فک کنم اصلا ذات جامعهی لینوکس اینه.
دوستان ایشون یه انجمن راه انداخته و داره با اشتیاق کار میکنه. میخواید بگید خیلی باسواد و اطلاعات هستید که این همه انتقاد بلدید بکنید؟ اگر حس میکنید مشکلی هست که بهشون کمک کنید رفع بشه. اگر هم نمیخواید کمک کنید لااقل تو ذوقشون نزنید.
یه جا خوندم اگه آنجلینا جولی ایرانی بود اطرافیانش بهش یه چیزی تو مایههای لبشتری میگفتن و اعتماد به نفسشو داغون میکردن و الان منشی یا پرستار شده بود :|
ممنون از شما دوست عزیز جهت حمایتتون .
بنده انجمن رو فقط در جوامع لینوکسی معرفی کردم تا با کمک شما بتونم انجمن رو کامل کنیم و یک روند جدید به بحث آموزشی بدیم . نظرات شما برای بنده عزیز هست در صورتی که نظرتونطوری باشه که افرادی که در حال فعالیت هستند در انجمن و آموزش های بسیار زیبا رو با تصویر وصوت قرار می دن اشتیاقی به ادامه دادن پیدا کنند .
=========================================================================
ممنونم به خاطر نظراتتون.