انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: انجمن رازبنفش  (دفعات بازدید: 5741 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
پاسخ : انجمن رازبنفش
« پاسخ #15 : 23 بهمن 1391، 10:27 ق‌ظ »
اگر بنده دلیل این همه مقاومت با پروژه‌های نوپا رو می‌فهمیدم خوب می‌شد. فک کنم اصلا ذات جامعه‌ی لینوکس اینه.
دوستان ایشون یه انجمن راه انداخته و داره با اشتیاق کار می‌کنه. می‌خواید بگید خیلی باسواد و اطلاعات هستید که این همه انتقاد بلدید بکنید؟ اگر حس می‌کنید مشکلی هست که بهشون کمک کنید رفع بشه. اگر هم نمی‌خواید کمک کنید لااقل تو ذوقشون نزنید.
یه جا خوندم اگه آنجلینا جولی ایرانی بود اطرافیانش بهش یه چیزی تو مایه‌های لب‌شتری می‌گفتن و اعتماد به نفسشو داغون می‌کردن و الان منشی یا پرستار شده بود :|
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #16 : 23 بهمن 1391، 10:57 ق‌ظ »
اگر بنده دلیل این همه مقاومت با پروژه‌های نوپا رو می‌فهمیدم خوب می‌شد. فک کنم اصلا ذات جامعه‌ی لینوکس اینه.
چون این پروژه ها (همین بنفش یا جبیر) با ذات جامعه لینوکس تضاد داره! ذات جامعه لینوکس اختراع کردن دوباره چرخ نیست

نقل‌قول
دوستان ایشون یه انجمن راه انداخته و داره با اشتیاق کار می‌کنه. می‌خواید بگید خیلی باسواد و اطلاعات هستید که این همه انتقاد بلدید بکنید؟ اگر حس می‌کنید مشکلی هست که بهشون کمک کنید رفع بشه.
شما میگی انتقاد نکن ولی اگر مشکلی هست بگو رفع بشه ::) یعنی چی؟

نقل‌قول
اگر هم نمی‌خواید کمک کنید لااقل تو ذوقشون نزنید.
اگر آدمیه که تو ذوقش می خوره همون بهتر انجمن راه نندازه

بهش میگم لوگوییی که ساختی نه اصول اویه طراحی توش رعایت شده نه با اصول زیبایی شناسی میخونه، میگه: شما در کل همه چیزو ول کردی به لوگو گیر دادی برادر

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #17 : 23 بهمن 1391، 11:10 ق‌ظ »
چون این پروژه ها (همین بنفش یا جبیر) با ذات جامعه لینوکس تضاد داره! ذات جامعه لینوکس اختراع کردن دوباره چرخ نیست
معذرت می‌خوام اولا کی گفته ذات جامعه‌ی لینوکس با اختراع دوباره‌ی چرخ مخالفه؟ کجا اینو نوشته؟ لینک خدمتتون هست؟ امکانش هست هر وقت عشقتون کشید چیزی به ناف لینوکس نبندید؟
ثانیا اصلا ساخت این آموزش‌های تصویری به زبان فارسی اختراع دوباره‌ی چرخه؟ بر فرض که در این موضوعات آموزش‌هایی موجود بوده باشه از قبل. باز هم لزومی نداره آموزش جدیدی ضبط نکنیم. نتیجه‌ی کار که صددرصد که مشابه قبلی‌ها از آب در نمی‌اد.

خوبه عین نوشته‌ی بنده رو هم نقل قول فرمودید. اگر دقیقا جمله‌ی بنده رو بخونید خواهید دید هیچ کجاش کلمه‌ی «بگو» وجود نداره. اگر دقیق می‌خوندید می‌دیدید که نوشته‌ام «بهشون کمک کنید». کمک کردن خیلی با گفتن فرق داره.

فقط می‌تونم بگم متاسفم واستون. البته تقصیر خودتونم نیست. ایرانی جماعت باید این طوری بار بیاد.

بهش میگم لوگوییی که ساختی نه اصول اویه طراحی توش رعایت شده نه با اصول زیبایی شناسی میخونه، میگه: شما در کل همه چیزو ول کردی به لوگو گیر دادی برادر
خب؟ یعنی می‌فرمایید بد گفته‌ان؟ صددرصد تایید می‌کنم پاسخشون رو. یه انجمنی درست کرده‌ان توش دارن آموزش می‌ذارن. اصل مطلب آموزشها است. بعد شما در کل همه چیزو ول کردی به لوگو گیر دادی برادر؟؟؟ خیلی انتقادتون تخصصی بود؟ «اصول اویه طراحی»؟ «اصول زیبایی شناسی»؟ چه عبارات باکلاس و دهن‌پرکنی!

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
« پاسخ #18 : 23 بهمن 1391، 11:45 ق‌ظ »
معذرت می‌خوام اولا کی گفته ذات جامعه‌ی لینوکس با اختراع دوباره‌ی چرخ مخالفه؟ کجا اینو نوشته؟ لینک خدمتتون هست؟ امکانش هست هر وقت عشقتون کشید چیزی به ناف لینوکس نبندید؟
ثانیا اصلا ساخت این آموزش‌های تصویری به زبان فارسی اختراع دوباره‌ی چرخه؟ بر فرض که در این موضوعات آموزش‌هایی موجود بوده باشه از قبل. باز هم لزومی نداره آموزش جدیدی ضبط نکنیم. نتیجه‌ی کار که صددرصد که مشابه قبلی‌ها از آب در نمی‌اد.

خوبه عین نوشته‌ی بنده رو هم نقل قول فرمودید. اگر دقیقا جمله‌ی بنده رو بخونید خواهید دید هیچ کجاش کلمه‌ی «بگو» وجود نداره. اگر دقیق می‌خوندید می‌دیدید که نوشته‌ام «بهشون کمک کنید». کمک کردن خیلی با گفتن فرق داره.

فقط می‌تونم بگم متاسفم واستون. البته تقصیر خودتونم نیست. ایرانی جماعت باید این طوری بار بیاد.

خب؟ یعنی می‌فرمایید بد گفته‌ان؟ صددرصد تایید می‌کنم پاسخشون رو. یه انجمنی درست کرده‌ان توش دارن آموزش می‌ذارن. اصل مطلب آموزشها است. بعد شما در کل همه چیزو ول کردی به لوگو گیر دادی برادر؟؟؟ خیلی انتقادتون تخصصی بود؟ «اصول اویه طراحی»؟ «اصول زیبایی شناسی»؟ چه عبارات باکلاس و دهن‌پرکنی!
اگه ایشون فقط انتقاد کردن شما که به دعوا کشیدین بحث رو دوست من. :D
Freedom and community are important

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #19 : 23 بهمن 1391، 12:25 ب‌ظ »
بهتر نیس به جای این بحث کردن ها ، اونایی که موافق ادامه ی کار اون سایت هستن برن کمکش کنن (حداقل یه لوگو که میگین اصلا خوب نیس واسش طراحی کنیم و بفرستیم (احتمالا خودم این کارو میکنم)) و اونایی هم که میگن کار مهم تری دارن واسه انجام دادن پس وقتشونو اینجا هم تلف نکنن و برن به کارهای خودشون برسن !؟!!
« آخرین ویرایش: 23 بهمن 1391، 12:27 ب‌ظ توسط mohsenelf »

آفلاین Dr.Stein

• Full Member
  • *
  • ارسال: 129
  • Your World.Your Way
« پاسخ #20 : 23 بهمن 1391، 02:21 ب‌ظ »
دوست من Dr.Stein ، اگر میخواین انجمنتون بگیره باید سریعا یه فکری به حال لوگو و صفحه اولیه سایتتون بکنید.
آخه بنفش و سبز چه ارتباطی بهم دارن؟ ???
با تشکر از نظرتون .
به نظر بنده گرفتن انجمن بسته به مباحث داخلش هست نه به ظاهرش . چوب مباحث کلا کامپیوتری هستند و کسانی که کارشون با مباحث کامپیوتری هست اکثرا درون نگر هستند . ولی حرف شما هم درسته چون انجمن نوپا هست و در طی ساخت آموزش ها هستیم کمی آهسته پیش میریم ولی در اولین وقت رسیدگی خواهیم کرد  :).

طراحی سایت فوق‌العاده است. فقط مشکلش اینه که یکم تیره و قاطی پاتیه. با دکمه های بالا و پایین هم میشه صفحه رو جابه‌جا کرد که فکر کنم زیاد خوب نباشه.
ممنونم از نظرتون .
بله درسته ما صفحه ورود را با html5,css3 طراحی کردیم تا روند جدید داده باشیم به بحث طراحی ها و ظاهری متفاوتی رو ایجاد کنیم .
سلام
خرده‌های زیادی میشه به این انجمن گرفت که یکی از مهم‌ترین این موارد این است که شما که از XenForo استفاده می‌کنید
1- به احتمال زیاد از نسخه‌ی نال شده دارید استفاده می‌کنید دیگه؟ درسته؟
2- و مطلعید که XenForo غیرآزاد محسوب میشه؟
و سوالی که برای من پیش اومده این است که زنفورو چه برتری‌هایی نسبت به سایر انجمن‌سازها داره؟(جهت آگاهی بیشتر)

با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز .
انجمن خرده ریزه زیادی داره قبول دارم و همانطور که گفته بودم تازه تاسیس شده و طی روند کاملتر میشه .
1)بله در حال حاضر از نسخه نال شده استفاده می کنیم ولی در آینده قصد خریدش رو داریم .
2)بله کاملا مطلع هستم.

دلیل انتخاب انجمن ساز زنفورو به این خاطر بوده که ما نیازی به یک انجمن ساز حجیم نداریم یعنی نمیخوایم انجمن بزرگی داشته باشیم که همه چیز درونش باشه خواسته ما فقط یک مکانیه که آموزش ها رو قرار بدیم (فقط مربوط به مسائل کامپیوتری) و کاربران استفاده کنند و بتونن نظراته خودشونو ثبت کنن . و دلیل دیگر کاربر پسند بودن زنفورو هست که کاملا ajax هست و کاربران می تونن استفاده راحتی داشته باشند .
دوستان ایشون یه انجمن راه انداخته و داره با اشتیاق کار می‌کنه. می‌خواید بگید خیلی باسواد و اطلاعات هستید که این همه انتقاد بلدید بکنید؟ اگر حس می‌کنید مشکلی هست که بهشون کمک کنید رفع بشه. اگر هم نمی‌خواید کمک کنید لااقل تو ذوقشون نزنید.
یه جا خوندم اگه آنجلینا جولی ایرانی بود اطرافیانش بهش یه چیزی تو مایه‌های لب‌شتری می‌گفتن و اعتماد به نفسشو داغون می‌کردن و الان منشی یا پرستار شده بود :|

ممنون از شما دوست عزیز جهت حمایتتون .
بنده انجمن رو فقط در جوامع لینوکسی معرفی کردم تا با کمک شما بتونم انجمن رو کامل کنیم و یک روند جدید به بحث آموزشی بدیم . نظرات شما برای بنده عزیز هست در صورتی که نظرتونطوری باشه که افرادی که در حال فعالیت هستند در انجمن و آموزش های بسیار زیبا رو با تصویر وصوت قرار می دن اشتیاقی به ادامه دادن پیدا کنند .

=========================================================================

ممنونم به خاطر نظراتتون.
The Best Weapon Against An Enemy Is Another Enemy

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #21 : 23 بهمن 1391، 03:40 ب‌ظ »

اگه ایشون فقط انتقاد کردن شما که به دعوا کشیدین بحث رو دوست من. :D
کدوم دعوا؟

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #22 : 23 بهمن 1391، 04:00 ب‌ظ »
دکتر استین عزیز، فروم خیلی خوبی دارین!  :)
خیلی بهتر می‌شد اگه وجه تسمیه سایت رو به نام راز بنفش رو هم می‌گفتین.
از اون‌جا که با اجازتون بنده چند سالی هست که کارم طراحی سایته، چند تا نکته به ذهنم رسید گفتم شاید دلتون بخواد بدونین؛

نکات مثبت:
۱. طراحی خوب
۲. بک‌گراند قابل قبول
۳. رنگ‌بندی نسبتا مناسب
۴. کمی از ajax توش استفاده شده
۵. محتوای به‌دردخور

نکات قابل بحث:
۱. اول این‌که استایل box-shadow که به متن دادین مخصوصا لینک‌های کاربرا، خیلی تو چشم می‌زنه! در درجه اول شما بایستی مخاطب رو به سمت محتوا سوق بدین تا پروفایل کاربران.
۲. کلید ثبت نام رو می‌تونید بردارین و به‌جاش بلوک ورود کاربر رو اضافه کنید با یک لینک برای ثبت‌نام
۳. از یک وب‌فونت استاندارد فارسی استفاده کنید تا خوندن متن راحت‌تر باشه (اگه نیاز داشتین بگین تا ایمیل کنم)
۴. نوار افقی دوم (بالای breadcrumb) فکر می‌کنم اضافی باشه، یک پیوند کلا داره با عنوان آخرین ارسال‌ها که اونم از بلوک اول صفحه اصلی قابل دسترسی هست.
۵. دامین رو مستقیم ریدایرکت کنید روی فروم! چون صفحه اصلی تقریبا هیچ چیز به درد خوری نداره که ارزش دیدن داشته باشه، به جای استفاده از یک پیوند به فروم، بهتره که دامین رو کلا ریدایرکت کنید.

این‌ها چیزایی بودن که به عقل ناقص بنده رسید، امیدوارم روز به روز موفق‌تر باشین!  :)
« آخرین ویرایش: 23 بهمن 1391، 04:02 ب‌ظ توسط Matrix.1372 »

آفلاین Dr.Stein

• Full Member
  • *
  • ارسال: 129
  • Your World.Your Way
« پاسخ #23 : 24 بهمن 1391، 04:00 ق‌ظ »
دکتر استین عزیز، فروم خیلی خوبی دارین!  :)
خیلی بهتر می‌شد اگه وجه تسمیه سایت رو به نام راز بنفش رو هم می‌گفتین.
از اون‌جا که با اجازتون بنده چند سالی هست که کارم طراحی سایته، چند تا نکته به ذهنم رسید گفتم شاید دلتون بخواد بدونین؛

نکات مثبت:
۱. طراحی خوب
۲. بک‌گراند قابل قبول
۳. رنگ‌بندی نسبتا مناسب
۴. کمی از ajax توش استفاده شده
۵. محتوای به‌دردخور

نکات قابل بحث:
۱. اول این‌که استایل box-shadow که به متن دادین مخصوصا لینک‌های کاربرا، خیلی تو چشم می‌زنه! در درجه اول شما بایستی مخاطب رو به سمت محتوا سوق بدین تا پروفایل کاربران.
۲. کلید ثبت نام رو می‌تونید بردارین و به‌جاش بلوک ورود کاربر رو اضافه کنید با یک لینک برای ثبت‌نام
۳. از یک وب‌فونت استاندارد فارسی استفاده کنید تا خوندن متن راحت‌تر باشه (اگه نیاز داشتین بگین تا ایمیل کنم)
۴. نوار افقی دوم (بالای breadcrumb) فکر می‌کنم اضافی باشه، یک پیوند کلا داره با عنوان آخرین ارسال‌ها که اونم از بلوک اول صفحه اصلی قابل دسترسی هست.
۵. دامین رو مستقیم ریدایرکت کنید روی فروم! چون صفحه اصلی تقریبا هیچ چیز به درد خوری نداره که ارزش دیدن داشته باشه، به جای استفاده از یک پیوند به فروم، بهتره که دامین رو کلا ریدایرکت کنید.

این‌ها چیزایی بودن که به عقل ناقص بنده رسید، امیدوارم روز به روز موفق‌تر باشین!  :)
سلام دوست عزیز .

ممنون از نظرتون .
مواردی که ذکر کردین رو مد نظر قرار خواهیم داد و رسیدگی خواهد شد .

با تشکر
The Best Weapon Against An Enemy Is Another Enemy

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #24 : 24 بهمن 1391، 03:13 ب‌ظ »
بابا بیخیال
محتوی رو ول کردید گیر دادید به اسم و لوگو و رنگ ؟
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]