انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا میشه برنامه های ویندوز را روی اوبونتو نصب کرد؟؟  (دفعات بازدید: 4900 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین apolon

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
بچه ها باز خراب كاري شد
من 2تا هارد اصليمو در آورده بودم
واسه نصب اوبونتو يه هارد ديگه وصل كردم تا مشكلي واسه اون 2تا پيش نياد
الان من خواستم از ويندوز يه سري اطلاعات بريزم رو فلش هارد اوبونتو رو در آوردم اون 2تا هارد رو وصل كردم ولي ويندوز ديگه بالا نمياد
ميزنه resourse grub
اينو كم داشتم كه باز به مشكلات اضافه شد
..........
 واسه دانلود از مخزن بايد بزارم شب كه سرعت نت بره بالا
.........
مشكل گوشيم اينه كه حافظه داخليش سوخته ميخوام مموري رو به عنوان حافظه داخلي بشناسونم ..طبق آموزش
« آخرین ویرایش: 22 بهمن 1391، 08:58 ب‌ظ توسط apolon »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خب پس چه احتیاجی به اون برنامه‌ای که می‌گی داری؟ در ضمن راه‌انداز گوشی‌های اندرویدی توی لینوکس هست و نیازی به نصبش نیست
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین apolon

• Jr. Member
  • *
خب پس چه احتیاجی به اون برنامه‌ای که می‌گی داری؟ در ضمن راه‌انداز گوشی‌های اندرویدی توی لینوکس هست و نیازی به نصبش نیست
منظورتون رو نفهميدم
كدوم برنامه?
اگه واين رو ميگين بخاطر درايور گوشي بود
اگه پلير رو ميگي چون ميخواستم كليپ آموزش رو دنبال كنم...

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
یه چند لحظه تفکّرات ویندزدی رو بذار کنار، نیازی به درایور نداری. برای پخش کلیپ هم روش دوبار کلیک کن، اگه با رمزنگارهای آزاد کد شده باشه (مثلا ogv باشه) خودش پخش می‌شه، اگه نه هم یه پنجره باز می‌شه که می‌گه بیا این بسته رو نصب کن تا بتونم نمایشش بدم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین apolon

• Jr. Member
  • *
یه چند لحظه تفکّرات ویندزدی رو بذار کنار، نیازی به درایور نداری.
يعني من گوشيرو وصل كنم به كامپيوتر ..اوبونتو بدون درايور گوشيزو ميشناسه??

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
99درصدآره :)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
99درصدآره :)
۱۰۰٪ آره ;)

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
آقای بهزادی ببخشید من کلا با گوشی آنلاینم و اینترنت adsl ندارم (گوشیه)خوب تو تموم حالت ها هم وصلش کردم ولی دسترسی به فایل های سیستمی گوشی نداره (هیدن هم طبق عادت ویندوزیم همیشه فعاله و شرطم از استفاده از سیستم دیدن فایلهای سیستمیه) خوب گوشیم هم nokia n80-1هست ولی دسترسی به رامe و حافظه سیستمی z  رو نداره و فقط به حافظه فلش مموری و حافظه داخلی گوشی داری (که اونم فایل سیستمی نمیبینی)
« آخرین ویرایش: 22 بهمن 1391، 10:07 ب‌ظ توسط amin7r »
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
داستان نوکیا از اندروید جداست

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
آقای بهزادی ببخشید من کلا با گوشی آنلاینم و اینترنت adsl ندارم (گوشیه)خوب تو تموم حالت ها هم وصلش کردم ولی دسترسی به فایل های سیستمی گوشی نداره (هیدن هم طبق عادت ویندوزیم همیشه فعاله و شرطم از استفاده از سیستم دیدن فایلهای سیستمیه) خوب گوشیم هم nokia n80-1هست ولی دسترسی به رامe و حافظه سیستمی z  رو نداره و فقط به حافظه فلش مموری و حافظه داخلی گوشی داری (که اونم فایل سیستمی نمیبینی)

سیمبین مثلا امنیتش بالاس !
ببین دادا گوشی ها اصولا یه مدار هستن که توسط یه میکروکنترلر که برنامه ریزی شده دارن کنترل میشن ، واسه برنامه ریزیه یه میکروکنترلر از طریق یک سری پایه های اون میکرو بهش اطلاعات خاص خودشو میدن که نصب بشه ، و از طریق بقیه ی پایه ها دیگه نمیشه دسترسی واسه نوشتن روی رام رو داشت !
حالا این گوشی ساز ها میان واسه اینکه هرکی نیاد و گند نزنه به کل گوشیش (منظورم شما نبودیا الکی بهت بر نخوره ! :دی کلی گفتم !) میان این پایه ها رو یه جورایی بعد از نصب کردن سیستم عامل بیخیالش میشن و به جاهایی که میشه از اون طریق بهشون دسترسی داشت وصل نمی کنن !
خیلی بد توضیح دادم !
دادا یعنی اون پایه ها رو یه جورایی از مدار خارج میکنن !
و پشت گوشی ها (زیر دربشون منظورمه !) معمولا چند تا نقطه ی مسی دیده میشه ، اینا همون پایه ها هستن !
اینا رو فقط از طریق همون قطعه ی سخت افزاری باکس میشه بهشون دسترسی داشت و سیستم عامل رو دست کاری کرد ! (باکس فیش داره که به اینا وصل میشه)
و این روند کلی واسه تولید اکثر گوشی هاس !
مفصل تر اگه خواستی بعدا توضیح میدم :)

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *

سیمبین مثلا امنیتش بالاس !
ببین دادا گوشی ها اصولا یه مدار هستن که توسط یه میکروکنترلر که برنامه ریزی شده دارن کنترل میشن ، واسه برنامه ریزیه یه میکروکنترلر از طریق یک سری پایه های اون میکرو بهش اطلاعات خاص خودشو میدن که نصب بشه ، و از طریق بقیه ی پایه ها دیگه نمیشه دسترسی واسه نوشتن روی رام رو داشت !
حالا این گوشی ساز ها میان واسه اینکه هرکی نیاد و گند نزنه به کل گوشیش (منظورم شما نبودیا الکی بهت بر نخوره ! :دی کلی گفتم !) میان این پایه ها رو یه جورایی بعد از نصب کردن سیستم عامل بیخیالش میشن و به جاهایی که میشه از اون طریق بهشون دسترسی داشت وصل نمی کنن !
خیلی بد توضیح دادم !
دادا یعنی اون پایه ها رو یه جورایی از مدار خارج میکنن !
و پشت گوشی ها (زیر دربشون منظورمه !) معمولا چند تا نقطه ی مسی دیده میشه ، اینا همون پایه ها هستن !
اینا رو فقط از طریق همون قطعه ی سخت افزاری باکس میشه بهشون دسترسی داشت و سیستم عامل رو دست کاری کرد ! (باکس فیش داره که به اینا وصل میشه)
و این روند کلی واسه تولید اکثر گوشی هاس !
مفصل تر اگه خواستی بعدا توضیح میدم :)
سلام آقا محسن
ممنون که اطلاعاتی رو در اختیار سایر دوستان گذاشتین
باید به عرضتون برسونم که بنده اینها رو میدونستم در ضمن بنده توسط همین کابلی که دارم باهاش به اوبونتو وصل میشم گوشیم رو فلش کردم و فریموار گوشیم رو ارتقا دادم
خوب فریم وار گوشی روی درایو z هست که تو اوبونتو ازش اصلا خبر نداره (نمیشناسه)
در ضمن اون باکسی که گفتی هم من فکر می کردم باید اون رو داشته باشم (که بشه گوشی رو فلش کرد)تا اینکه گوشی داداشم که اکسپریا x2 بود خراب شد و بردمش پیش یکی از اقوام و با کمال ناباوری بهم گفت این گوشی باکس نداره!!! پشتش رو باز کردم دیدم بنده خدا راست میگه جای باکس پشتش نداره (گوشی رو دو روز بود خریده بود ترکوندش و به تاریخ پیوست ;D)
گفتش باید از طریق کابل روش سیستم عامل ویندوز موبایل بریزی (اونجا بود که فهمیدم که با کابل میشه گوشی رو فلش کرد و بعدا خودم فریموار گوشی رو ارتقا دادم)
این قضیه یعنی اینکه فعلا اوبونتو نمیتونه این کارا رو بکنه و باید به ویندوز سپرد این جور کارا رو (حالا گفتم ویندوز غرتی بشین بهم بتوپین و منفی بدین تا خودتون رو خالی کنین) ولی متاسفانه این چیزی بود که خودم به شخصه تجربه کردم (هر چی باشه زمانی من خوره گوشی بودم :P)

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
نقل‌قول
این قضیه یعنی اینکه فعلا اوبونتو نمیتونه این کارا رو بکنه و باید به ویندوز سپرد
یاد بگیریم اگر در مورد چیزی اطلاع دقیق نداریم، قاطعانه اظهار نظر نکنیم! :)
بنده خودم چندین گوشی اندروید رو سوپریوزر، آنلاک بوت لودر و فلش کردم، اگه کسی نمی‌تونه دلیل بر این نیست که نمیشه!

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
اندروید رو بچه ها گفتن که میشه من و امین گوشیمون سیمبینه و ظاهرا اینو یکم لینوکس باهاش مشکل داره !

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
apolon@
اگه شما دنبال درایور برای گوشی میگردی، گوشی رو وصل کن به کامپیوتر و بعد اون یکی mode که data transfer نیست رو انتخاب کن. (اسمش یادم نیست ;D) بعد دستور lsusb رو بزن. اگه شناخته باشه اونجا لیست میشه. حالا برو از additional drivers درایور مورد نظر گوشی رو اگه پیدا کنه نصب کن. راستی توی تنظیمات گوشی، در قسمت developer اون تیک اولی که مال usb هست رو بزار.
اما اگه بدون درایور و با یه نرم افزار خاص میشه به چیزی که میخوای برسی، صبر کن تا بچه ها اسم نرم افزارشو بگن.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
نقل‌قول
این قضیه یعنی اینکه فعلا اوبونتو نمیتونه این کارا رو بکنه و باید به ویندوز سپرد
یاد بگیریم اگر در مورد چیزی اطلاع دقیق نداریم، قاطعانه اظهار نظر نکنیم! :)
بنده خودم چندین گوشی اندروید رو سوپریوزر، آنلاک بوت لودر و فلش کردم، اگه کسی نمی‌تونه دلیل بر این نیست که نمیشه!
ماتریکس جان من که گفتم
نقل‌قول
حالا گفتم ویندوز غرتی بشین بهم بتوپین
عزیز دلم بنده گفتم گوشیم
نقل‌قول
گوشیم هم nokia n80-1هست ولی دسترسی به رامe و حافظه سیستمی z  رو نداره و فقط به حافظه فلش مموری و حافظه داخلی گوشی داری (که اونم فایل سیستمی نمیبینی)
و
داستان نوکیا از اندروید جداست
اینو هم آقای بهزادی گفتن خوب اینو هم بگم که آقا محسن هم گفتن (چون خودم قبلش نگفتم ولی معلوم هم هست)گوشی من سیمبینه و من اصلا اسمی از اندروید نیاورم

خواهش میکنم من از شما انتظار بیشتری نسبت بقیه دارم که یکم منطقی عمل کنن (هر چی باشه شما تو لینوکس از ما سرترین و یه جورایی استاد مایین) در ضمن این جمله رو کامل تر می زارم
نقل‌قول
(حالا گفتم ویندوز غرتی بشین بهم بتوپین و منفی بدین تا خودتون رو خالی کنین) ولی متاسفانه این چیزی بود که خودم به شخصه تجربه کردم (هر چی باشه زمانی من خوره گوشی بودم )
وبازم میگم بنده قدیما (2 - 3 سال قبل خوره گوشی بودم)و بنده تجربه 7 سال کار کردن با گوشی سیمبین در انواع ورژن سیستم عامل هاش رو دارم (تو دانشگاه دوستان بهم میگفتن آقای نرم افزار)

خوب مجید جان من این روش شما متاسفانه درایوری برای گوشی من اضافه نمیکنه و چند تا مدیریت گوشم هم که تو مخزن بوده رو نصب کردم هیچ کدومشون جواب نداد!!!! اون روش لیست lsusb هم رفتم (تو یه سایت خارجی دیدم)ولی آلان یادم نیست چکار کردم (ولی میدونم جواب نداد  البته دقیق یادم نیست اگه اصرار دارین یه بار دیگه انجامش میدم و بهتون خبر میدم)
« آخرین ویرایش: 22 بهمن 1391، 11:55 ب‌ظ توسط amin7r »