آقای بهزادی ببخشید من کلا با گوشی آنلاینم و اینترنت adsl ندارم (گوشیه)خوب تو تموم حالت ها هم وصلش کردم ولی دسترسی به فایل های سیستمی گوشی نداره (هیدن هم طبق عادت ویندوزیم همیشه فعاله و شرطم از استفاده از سیستم دیدن فایلهای سیستمیه) خوب گوشیم هم nokia n80-1هست ولی دسترسی به رامe و حافظه سیستمی z رو نداره و فقط به حافظه فلش مموری و حافظه داخلی گوشی داری (که اونم فایل سیستمی نمیبینی)
سیمبین مثلا امنیتش بالاس !
ببین دادا گوشی ها اصولا یه مدار هستن که توسط یه میکروکنترلر که برنامه ریزی شده دارن کنترل میشن ، واسه برنامه ریزیه یه میکروکنترلر از طریق یک سری پایه های اون میکرو بهش اطلاعات خاص خودشو میدن که نصب بشه ، و از طریق بقیه ی پایه ها دیگه نمیشه دسترسی واسه نوشتن روی رام رو داشت !
حالا این گوشی ساز ها میان واسه اینکه هرکی نیاد و گند نزنه به کل گوشیش (منظورم شما نبودیا الکی بهت بر نخوره ! :دی کلی گفتم !) میان این پایه ها رو یه جورایی بعد از نصب کردن سیستم عامل بیخیالش میشن و به جاهایی که میشه از اون طریق بهشون دسترسی داشت وصل نمی کنن !
خیلی بد توضیح دادم !
دادا یعنی اون پایه ها رو یه جورایی از مدار خارج میکنن !
و پشت گوشی ها (زیر دربشون منظورمه !) معمولا چند تا نقطه ی مسی دیده میشه ، اینا همون پایه ها هستن !
اینا رو فقط از طریق همون قطعه ی سخت افزاری باکس میشه بهشون دسترسی داشت و سیستم عامل رو دست کاری کرد ! (باکس فیش داره که به اینا وصل میشه)
و این روند کلی واسه تولید اکثر گوشی هاس !
مفصل تر اگه خواستی بعدا توضیح میدم