منم اومدم که همین کار رو انجام بدم ولی دیدم جوجه ای بیش نیستم...
ولی حسن قضیه اینه که اینجا کسانی هستند که هیچ رقمه تنهات نمی ذارن
و شک نکن اگه به تهش نرسی ولی به جاهایی میرسی که حس پرواز بهت میده...
مرسی ..من ضمن مطالعه به نقل قولی از استالمن رسیدم که گفته است :
در مطلبی که در وب سایت بنیاد نرمافزارهای آزاد منتشر شده، ریچارد استالمن، اوبونتو را به خاطر ویژگی جستجوی محصولات آمازون که در نسخه آخر این توزیع معرفی شده، جاسوس افزار خوانده است.
طبق تعریف دانشنامه آزاد Wikipedia، جاسوس افزار، بدافزاری است که روی سیستم کاربر نصب شده و بدون اطلاع او اطلاعات شخصی جمعآوری میکند.
استالمن که در بین هواداران خود به پدر معنوی جنبش نرمافزارهای آزاد شناخته میشود، قابلیت جستجوی محصولات آمازون را کد نظارت خوانده و تا آنجا پیش رفته که از کاربران خواسته اوبونتو را لیست گنو / لینوکسهای پیشنهادی خود به دوستان حذف کنند. ...
و توی نقد دیگه ای ...
اگر گنو / لینوکس را به دوستان خود پیشنهاد میکنید، لطفا اوبونتو را از لیست توزیعهای پیشنهادی خود حذف کنید. اگر کوشش اوبونتو برای نصب نرمافزارهای غیر آزاد شما را متوقف نکرد، شاید این یکی شما را قانع کند. در گردهماییهای نصب و جشن آزادی نرمافزار، اوبونتو را نصب یا پیشنهاد نکنید. در عوض بگوید که از اوبونتو به دلیل جاسوسی دوری کنند...
هنوز شروع نکرده ..تردید منو فرا گرفت.. چه توزیع دیگه ای ؟ خوبه؟ من فلسفه ی گنو / لینوکس رو دوست دارم ... اگه اوبونتو اون رو زیر پا میذاره و در آینده بیشتر این آزادی رو سلب میکنه من دوس ندارم باهاش وارد این دنیا شم...