انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ته لینوکس  (دفعات بازدید: 4052 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mojtabafazeli001

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
پاسخ : ته لینوکس
« پاسخ #15 : 24 بهمن 1391، 02:19 ق‌ظ »
منم اومدم که همین کار رو انجام بدم ولی دیدم جوجه ای بیش نیستم...
ولی حسن قضیه اینه که اینجا کسانی هستند که هیچ رقمه تنهات نمی ذارن
و شک نکن اگه به تهش نرسی ولی به جاهایی میرسی که حس پرواز بهت میده...
مرسی ..من ضمن مطالعه به نقل قولی از استالمن رسیدم که گفته است :
در مطلبی که در وب سایت بنیاد نرم‌افزارهای آزاد منتشر شده، ریچارد استالمن، اوبونتو را به خاطر ویژگی جست‌جوی محصولات آمازون که در نسخه آخر این توزیع معرفی شده، جاسوس افزار خوانده است.

طبق تعریف دانش‌نامه آزاد Wikipedia، جاسوس افزار، بدافزاری است که روی سیستم کاربر نصب شده و بدون اطلاع او اطلاعات شخصی جمع‌آوری میکند.

استالمن که در بین هواداران خود به پدر معنوی جنبش نرم‌افزارهای آزاد شناخته میشود، قابلیت جست‌جوی محصولات آمازون را کد نظارت خوانده و تا آنجا پیش رفته که از کاربران خواسته اوبونتو را لیست گنو / لینوکس‌های پیشنهادی خود به دوستان حذف کنند. ...
و توی نقد دیگه ای ...

اگر گنو / لینوکس را به دوستان خود پیشنهاد می‌کنید، لطفا اوبونتو را از لیست توزیع‌های پیشنهادی خود حذف کنید. اگر کوشش اوبونتو برای نصب نرم‌افزارهای غیر آزاد شما را متوقف نکرد، شاید این یکی شما را قانع کند. در گردهمایی‌های نصب و جشن آزادی نرم‌افزار، اوبونتو را نصب یا پیشنهاد نکنید. در عوض بگوید که از اوبونتو به دلیل جاسوسی دوری کنند...
هنوز شروع نکرده ..تردید منو فرا گرفت.. چه توزیع دیگه ای ؟ خوبه؟ من فلسفه ی گنو / لینوکس رو دوست دارم ... اگه اوبونتو اون رو زیر پا میذاره و در آینده بیشتر این آزادی رو سلب میکنه من دوس ندارم باهاش وارد این دنیا شم...

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
من دوس ندارم با (اوبونتو) وارد این دنیا شم
« پاسخ #16 : 24 بهمن 1391، 08:50 ق‌ظ »
تریسکل نصب کن
« آخرین ویرایش: 24 بهمن 1391، 08:51 ق‌ظ توسط کیان »

آفلاین ســـــیا (ه) وش

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
  • Ubuntu Satanic Edition
    • سپوخته
« پاسخ #17 : 24 بهمن 1391، 09:35 ق‌ظ »
منم اومدم که همین کار رو انجام بدم ولی دیدم جوجه ای بیش نیستم...
ولی حسن قضیه اینه که اینجا کسانی هستند که هیچ رقمه تنهات نمی ذارن
و شک نکن اگه به تهش نرسی ولی به جاهایی میرسی که حس پرواز بهت میده...
هنوز شروع نکرده ..تردید منو فرا گرفت.. چه توزیع دیگه ای ؟ خوبه؟ من فلسفه ی گنو / لینوکس رو دوست دارم ... اگه اوبونتو اون رو زیر پا میذاره و در آینده بیشتر این آزادی رو سلب میکنه من دوس ندارم باهاش وارد این دنیا شم...

یکی از اولین دغدغه ها در بدو ورود من به ابونتو همین موضوع جاسوس و بدافزار و ... بود. که البته شفاف سوالم رو مطرح کردم و به جواب رسیدم که اگه یه سرچ کنید جواب دوستان در این مورد رو می بینید. البته نمی خام متعصبانه از اوبونتو دفاع کنم (چون خودم تازه کارم) ولی بهتون پبشنهاد میدم مطالعاتتون رو بیشتر کنید و قبل از ناامید شدن تمام مطالب در تمام زمینه ها رو مطالعه کنید. در ضمن این امکان هست که این قابلیت به راحتی توسط کاربر غیر فعال بشه.
« آخرین ویرایش: 24 بهمن 1391، 12:35 ب‌ظ توسط Sepookhteh »
Part of the dialogue of the movie When Nietzsche Wept:
Choose between comfort and the truth.
If you want to choose the pleasure of growth,
prepare yourself for some pain.
Less pain, shrink. Go. Be part of the herd

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #18 : 24 بهمن 1391، 10:52 ب‌ظ »
البته اون امکان رو می‌تونی غیرفعّال کنی، ولی برای این که روزه‌ی شک‌دار نگیری من توزیع عالی تری‌اسکل رو پیش‌نهاد می‌دم که پیاده‌سازی ۱۰۰٪ آزاد اوبونتوعه و احتمالاً تا یکی دو هفته‌ی دیگه نسخه‌ی ۶ اش می‌آد. من الآن از نسخه‌ی ۵.۵ استفاده می‌کنم و بسیار راضی‌ام ;)
پیوند: https://trisquel.info/en
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #19 : 24 بهمن 1391، 10:59 ب‌ظ »
ببخشید رو تریسکل میشه گوگل کروم رو داشت؟

آفلاین mojtabafazeli001

• Newbie
  • *
« پاسخ #20 : 24 بهمن 1391، 11:03 ب‌ظ »

البته اون امکان رو می‌تونی غیرفعّال کنی، ولی برای این که روزه‌ی شک‌دار نگیری من توزیع عالی تری‌اسکل رو پیش‌نهاد می‌دم که پیاده‌سازی ۱۰۰٪ آزاد اوبونتوعه و احتمالاً تا یکی دو هفته‌ی دیگه نسخه‌ی ۶ اش می‌آد. من الآن از نسخه‌ی ۵.۵ استفاده می‌کنم و بسیار راضی‌ام ;)
سلام ممنون ... ببینید یه چیزی به من بگید.اگه از ابونتو شروع کنم و بعد بخوام به سیستم عامل دیگه ای برم آموخته هام در اوبونتو در جای دیگه به درد میخورن؟

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #21 : 24 بهمن 1391، 11:08 ب‌ظ »
سلام ممنون ... ببینید یه چیزی به من بگید.اگه از ابونتو شروع کنم و بعد بخوام به سیستم عامل دیگه ای برم آموخته هام در اوبونتو در جای دیگه به درد میخورن؟
در همه توزیع هایی که از دبیان مشتق شدن همه اموخته هات از اوبونتو قابل استفاده است (اوبونتو خودش یک فورک قوی از دبیانه)
روی توزیهای غیردبیانی بیشتر از 90 درصد قابل استفاده است.
البته اگر به دسکتاپ گنوم-شل/یونیتی عادت کنی نباید انتظار داشته باشی که kde هم مثل گنوم باشه!
« آخرین ویرایش: 24 بهمن 1391، 11:11 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #22 : 24 بهمن 1391، 11:10 ب‌ظ »

یعنی ۳ تا اسکل ساختنش؟ :D
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین mojtabafazeli001

• Newbie
  • *
« پاسخ #23 : 24 بهمن 1391، 11:34 ب‌ظ »
لا مصب پس این دکمه ی تشکر کجاست

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #24 : 24 بهمن 1391، 11:36 ب‌ظ »
لا مصب پس این دکمه ی تشکر کجاست

نداره !
زیاد دنبالش نگرد !
به جاش اگه جایی جواب سوالی رو میدونستی حتما جواب بده :)

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #25 : 24 بهمن 1391، 11:42 ب‌ظ »

تریس+کِل تلفظش اینجوریه: TRIS+KEL

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #26 : 24 بهمن 1391، 11:46 ب‌ظ »
آره. روال کلی کار توی همه‌ی توزیع‌ها یکی هست. من خودم اول تریسکل کار کردم و بعد برای اولین بار تو عمرم اوبونتو دیدم :)

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #27 : 24 بهمن 1391، 11:47 ب‌ظ »

یک شوخی در مقابل تلفظ اشتباه بود! منظور من کلمه Oskol بود (نوعی پرنده هست ظاهرا که بخاطر بعضی رفتارهاش به انسانهای نادان هم اطلاق میشه!)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #28 : 24 بهمن 1391، 11:57 ب‌ظ »

یک شوخی در مقابل تلفظ اشتباه بود! منظور من کلمه Oskol بود (نوعی پرنده هست ظاهرا که بخاطر بعضی رفتارهاش به انسانهای نادان هم اطلاق میشه!)
نخیر پرنده نیست!
من مدت‌ها فک می‌کردم پرنده باشه ولی بعدا فهمیدم اصلا همچین پرنده‌ای وجود خارجی نداره، سعدی تو شعرهاش از کلمه اسکل زیاد استفاده کرده که اونجام دوباره همچین معنی‌ای نمی‌ده!
اون عکسی هم که به اسکل نسبت می‌دن در واقع یک نژاد از طوطی زینتی دریایی هست!

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #29 : 24 بهمن 1391، 11:59 ب‌ظ »
جدی ؟!
چه باحال !
منم فک میکردم اسم یه پرندس !
توی شبکه ۴ هم یادمه یه مستند ازش نشون میداد !
میرفت واسه زمستون غذا زیر خاک پنهون میکرد ، زمستون که میشد خودشم یادش میرفت کجا گذاشته بوده !!!! :))))))