سلام به همه
من ویندوز se7en-32 و اوبونتو 12.04 رو نصب کردم مخازن رو از طریق ترمینال آپدیت کردم و چندتا برنامه رو نصب کردم ولی عجیبه که بعدش دیدم اوبونتو پی در پی داره کندتر میشه بگونه ای که پس از استارت آپ در صفحه بنفش بدون لودینگ بار چند ثانیه ای قفل میکنه و یک دفعه آرم ubuntu رو در صفحه بنفش نشون میده و بازم یک دفعه میپره به صفحه دسکتاپ . اولش گفتم خودش درست میشه و کاری نکردم ولی بعد از چند روز که خبری نشد گفتم شاید چیزی رو اشتباه زدم پس منم نامردی نکردم و زدم به سیم آخر و همه چی رو پاک کردم و از اول ویندزد و اوبونتو رو دوباره نصب کردم ولی دیدم که بازم همون جوریه در ضمن در پایان نصب اوبونتو دیگه پیامهای قدیمی رو نمیده حتی نمیگه اینتر بزن تا بری مرحله بعد . چندبار نصب رو به شکلهای مختلف انجام دادم مثلا یه بار فقط ویندزد 8 یه بار فقط ویندزد xp و یه بار فقط اوبونتو و ... گفتم شاید چیزی دستکاری شده و خودم خبر ندارم و رفتم و setup سیستم رو پیشفرض گرفتم و برای بار آخر ابتدا xp و سپس se7en-32 رو نصب کردم ولی در نهایت تعجب میبینم که ویندزد xp الکی نصب شده و اصلا نمیشه باهاش کار کرد یعنی به دسکتاپ وارد میشه ولی یه دفعه قفل میشه و هیچکاری نمیشه باهاش کرد و فقط علامت دکمه ctrl که دورش حلقه میشه انجام میشه و دیگر هیچ . نهایتا مجبور میشم با دکمه پاور سیستم رو ریست کنم تا بتونم به ویندزد se7en وارد بشم .
نمیدونم پس از آپدیت اوبونتو چه اتفاقی افتاد که همه چی بهم ریخت ؟ من الان بدون اوبونتو کار میکنم نمیدونم چرا نمیشه که بشه ؟ آیا هارد ایراد پیدا کرده ؟ آیا قسمت نیست که من اوبونتویی بشم ؟
الان این پست اولتون رو خوندم و با این که آدم نسبتا با هوشی هستم ولی خیلی به سختی فهمیدم چی شده
دوست عزیز !
اولا اینکه نکنه شما اوبونتو و سون رو روی یه پارتیشن نصب میکنی ؟!:|
دوم این که ویندوز ایکس پی چی هست ؟ مال ۱۲ سال پیش هست :| هر برنامه ای که روی ایکس پی اجرا میشه روی سون هم اجرا میشه
شما اگه نیاز به ویندوز داری یه ویندوز سون کافی هست و ایکس پی به هیچ کاری نمیخوره حتی تصور ظاهر ایکس پی هم نمیتونم بکنم :|
تنظیمات بایوس با نصب سیستم عامل چیزیش نمیشه که شما میری تنظیمات رو ریست میکنی اصلا ربطی نداره
اگر برات اهمیتی نداره چیز هایی که روی سیستمت هست
با پارتیشن بندی مشکلی نداری که اگه نمیتونی درست پارتیشن بندی کنی بگو تا راهنمایی کنیم
هاردت لپ تاپت چند گیگ هست ؟
بعد نصب اگه با انتخاب سیستم عامل مشکل داری و با این که چند تا سیستم عامل نصب کردی به قول خودت فرتی میپره تو یکیش باید گراب رو ریبویلد کنی و تنظیماتش رو درست کنی تا هنگام بوت بهت اجازه انتخاب بده