انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست کمک برای رفع هنگ کردن اوبونتو ( حل شد )  (دفعات بازدید: 8351 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
پاسخ : درخواست کمک برای رفع هنگ کردن اوبونتو
« پاسخ #15 : 01 اسفند 1391، 09:49 ب‌ظ »
دورودی دوباره
عزیز اون کد رو من زدم و جواب این بود :
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation Mobile 4 Series Chipset Integrated Graphics Controller (rev 07)
ممنون میشم اگه بگید چی به چیه ؟ من ۱۲.۰۴ رو انتخاب کردم چون lts بود و دیگر هیچ .
در ضمن اگه صلاح میدونید که مینت رو نصب کنم آیا لینکی یا آدرسی میدونید که دانلود کنم چون یه بار به سایتش رفتم ولی خیلی شولوغ بود ندونستم که کدوم برام خوبه ؟
از همکاریتون ممنان و مچکر
پیشنهاد میکنم این رو دانلود کنید منابع جالبی داره
http://parsix.org/

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #16 : 01 اسفند 1391، 10:03 ب‌ظ »
ممنانم از سرعتت
من شنیده بودم که پارسیکس ایرانیه ولی مثل اینکه اون سایت خارجیه !!!؟؟؟ درست گفتم ؟
منظورت از منابع چیه ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟ چه فرقی دارن ؟ در مورد اون پیغام ترمینال که نوشتم چیزی متوجه شدی ؟
ممنان
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #17 : 01 اسفند 1391، 10:06 ب‌ظ »
۱. کلمه‌ای با عنوان ممنان وجود نداره، درستش ممنونه. همون‌طور که میمان وجود نداره و درستش میمونه، یا ماکارانی وجود نداره و درستش ماکارونیه
۲. پارسیکس یکی از بهترین توزیع‌های ایرانیه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #18 : 01 اسفند 1391، 10:22 ب‌ظ »
مینت۱۴- ۳۲ بیت با دسکتاپ محبوب Cinnamon
http://www.linuxmint.com/edition.php?id=117

مینت۱۴- ۶۴ بیت با دسکتاپ محبوب Cinnamon
http://www.linuxmint.com/edition.php?id=118

توی اون لینک ها کلی لینک واسه دانلود از سرورهای مختلف وجود داره هرکدوم سرعتش واستون بیشتر بود رو بگیرین (من از کره جنوبی گرفتم خوب بود :) )

واسه انجمن هم همینجا عالیه !
چون هر چیزی که روی اوبونتو جواب بده روی مینت هم جواب میده و برعکس   (۹۹٪)

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #19 : 01 اسفند 1391، 10:38 ب‌ظ »
بازم دورود
لطف کردید اونم خیلی زیاد . جسارتا اون پیغام ترمینال رو خوندی ؟ چیزی متوجه شدی ؟
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #20 : 01 اسفند 1391، 11:01 ب‌ظ »
اون کدی گه دادم نشون میده که سخت افزار کارت گرافیک رو میشناسه یا نه ، الان که نوشت اینتل ، لپ تاپ دارین ؟ بی زحمت مدلشو بگین ببینم درست شناخته یا اینکه گرافیک دیگه ای هم دارین و به دلایلی نشناخته !

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #21 : 01 اسفند 1391، 11:40 ب‌ظ »
تا جایی که من امتحان کردم مشکل از دبیان هست !
منم قدیما فکر میکردم اوبونتو مشکل داره !
ولی مشکل از دبیان تستینگ هست
کلا رو هر توزیع دیگه که بر پایه دبیان هست برید هنگ میکنه فقط
اگه میخواین دبیان کار کنید هنگ نکنید ! باید دبیان استیبل بگیرید نصب کنید و باپکیج های ۴-۵ سال پیش حال کنید
اگر میخواید توزیع به روز داشته باشید و کم تر از دبیان بیس های مثلا به روز هنگ کنید
برید سراغ فدورا - آرچ - اپن سوزه
دبیان فقط استیبل ! اونم فقط برای سرور :)
( مطالب بالا نظرات شخصی و تجربی بنده هست )
« آخرین ویرایش: 02 اسفند 1391، 01:58 ق‌ظ توسط ava »
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #22 : 02 اسفند 1391، 11:14 ب‌ظ »
و بازهم دورود
بله عزیز سیستم من لپ تاپ DELL 1545 INSPIRON هست که هنگام خرید سی دی اوبونتو8 رو داشت و به گمانم یعنی که با اوبونتو مشکل نداره . حالا شما بی زحمت ببین چیجوریاس ؟ لطف میکنی

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #23 : 02 اسفند 1391، 11:31 ب‌ظ »
اوبونتو .12.04 یا 12.10 نسبت به اوبنتو 8 تغییرات زیادی کرده. اگر رم دو گیگ داری خوب جواب میده. مدل گرافیکت رو هم بگو .
البته پیشنهاد من 12.04.2 هست .
« آخرین ویرایش: 02 اسفند 1391، 11:38 ب‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #24 : 02 اسفند 1391، 11:48 ب‌ظ »
اینتل T6400 و رم 3

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #25 : 03 اسفند 1391، 12:00 ق‌ظ »
نباید مشکلی داشته باشی البته 12.04.2 کرنلش آپدیت شده.
اگر فکر میکنی برای لپ تاپت سنگین هست از دسکتاپ سبک تری استفاده کن.xfce
مینت هم خوبه که دوستان معرفی کردن .

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #26 : 03 اسفند 1391، 02:26 ق‌ظ »
نباید مشکلی داشته باشی البته 12.04.2 کرنلش آپدیت شده.
اگر فکر میکنی برای لپ تاپت سنگین هست از دسکتاپ سبک تری استفاده کن.xfce
مینت هم خوبه که دوستان معرفی کردن .
اگر با گرافیک مشکل دارید اصلا نرید سراغ مینت :|
به نظر من هم 12.04.2 LTS رو بگیر که زیاد هنگ نکنه
شما لپ تاپت دو گرافیکه هست ؟
اگر فقط یه گرافیک داره ۱۲.۱۰ نصب کن و گرافیک غیر آزاد رو نصب کن آپدیت کن ولی گزینه دریافت پکیج های بتا رو غیر فعال کن
این گزینه pre release یعنی که دلم هنگ میخواد :|‌ با این که پکیج هاش خیلی هم بروز نیستن ولی هنگ میکنه زیاد

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #27 : 04 اسفند 1391، 09:51 ب‌ظ »
دورودی دوباره

مشخصات گرافیک : Mobile Intel(R) 45 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.1)
حالا نمیدوم چیجوریاس ؟ یه گرافیکه یا دو گرافیکه ؟
شنیده بودم که مینت خیلی روون و سبک هست حتی از اوبونتو خیلی ساده تره آیا باید برم سراغ اون یا اینکه اونم با گرافیک مشکل داره ؟ آیا مشکلات سیستم من ممکنه به بدسکتور مربوط باشه ؟ آیا هارد مشکل داره ؟
من خیلی تازه کار هستم و 12.04LTS رو بخاطر پشتیبانی زیادش انتخاب کردم که هر روز مجبور نشم ابونتوی جدید رو دانلود کنم و هنوز به این یکی آشنا نشده مجبور بشم جدید بعدی رو دانلود کنم و قصدم اینه که بتونم با طیب خاطر و بدون اضطراب و استرس ازش استفاده کنم ولی فقط دارم فایل ایزو دانلود میکنم و نصب میکنم و نمیتونم مشکلاتش رو حل و فصل کنم و مجبور میشم دوباره پاکش کنم دم به دقیقه نصب و حذف میکنم هنوز نمیدونم که اوبونتو یا چاکرا یا مینت یا X یا Y یا ... جون حاجی کمک کنید من میخوام لینوکسی بشم ولی نمیدونم چرا نمیشه که بشه ؟

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #28 : 04 اسفند 1391، 10:14 ب‌ظ »
دورودی دوباره

مشخصات گرافیک : Mobile Intel(R) 45 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.1)
حالا نمیدوم چیجوریاس ؟ یه گرافیکه یا دو گرافیکه ؟
شنیده بودم که مینت خیلی روون و سبک هست حتی از اوبونتو خیلی ساده تره آیا باید برم سراغ اون یا اینکه اونم با گرافیک مشکل داره ؟ آیا مشکلات سیستم من ممکنه به بدسکتور مربوط باشه ؟ آیا هارد مشکل داره ؟
من خیلی تازه کار هستم و 12.04LTS رو بخاطر پشتیبانی زیادش انتخاب کردم که هر روز مجبور نشم ابونتوی جدید رو دانلود کنم و هنوز به این یکی آشنا نشده مجبور بشم جدید بعدی رو دانلود کنم و قصدم اینه که بتونم با طیب خاطر و بدون اضطراب و استرس ازش استفاده کنم ولی فقط دارم فایل ایزو دانلود میکنم و نصب میکنم و نمیتونم مشکلاتش رو حل و فصل کنم و مجبور میشم دوباره پاکش کنم دم به دقیقه نصب و حذف میکنم هنوز نمیدونم که اوبونتو یا چاکرا یا مینت یا X یا Y یا ... جون حاجی کمک کنید من میخوام لینوکسی بشم ولی نمیدونم چرا نمیشه که بشه ؟
توصیه من اینه که سراغ مینت نرو مخصوصا سراغ مینت دبیان بیس که بدجور هی خراب میشه :|
شما اینایی که میپرسم جواب بدی بهتر راهنماییت میکنیم :)
میخوای میز کارت سریع باشه یا خوشگل یا حد وسط این دو تا ؟
میخوای به روز باشی و یا نرم افزار های قدیمی ولی تست شده ؟
پزندازندت از چه معماری پشتیبانی میکنه ؟‌۶۴ بیت یا ۳۲ بیت ؟ اگر هم نمیدونی بگو رمت چقدر هست
در ضمن اوبونتو ۱۲.۰۴ و ۱۲.۱۰ اینجوری نیست که همه چی عوض شده باشه و شما بیای از نو بگیری :)
شما اگه از مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم و اپرا استفاده کردی فرض کن اوبونتو هم مثل اون ها هست که کم کم پیشرفت میکنن
و این که لابد میدونی نرم افزار ها نسخه بتا و آزمایشی دارن مثلا گوگل کروم بتا و یا فایرفاکس نسخه بتا که آخرین تکنولوژی ها درش استفاده شده ولی به اندازه کافی تست نشده و ممکنه مشکل پیش بیاد و هنگ کنه ...
نسخه های مختلف یه توزیع گنو لینوکسی هم به همین صورت هست

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #29 : 04 اسفند 1391، 10:27 ب‌ظ »
سلام به همه
من ویندوز se7en-32 و اوبونتو 12.04 رو نصب کردم مخازن رو از طریق ترمینال آپدیت کردم و چندتا برنامه رو نصب کردم ولی عجیبه که بعدش دیدم اوبونتو پی در پی داره کندتر میشه بگونه ای که پس از استارت آپ در صفحه بنفش بدون لودینگ بار چند ثانیه ای قفل میکنه و یک دفعه آرم ubuntu رو در صفحه بنفش نشون میده و بازم یک دفعه میپره به صفحه دسکتاپ . اولش گفتم خودش درست میشه و کاری نکردم ولی بعد از چند روز که خبری نشد گفتم شاید چیزی رو اشتباه زدم پس منم نامردی نکردم و زدم به سیم آخر و همه چی رو پاک کردم و از اول ویندزد و اوبونتو رو دوباره نصب کردم ولی دیدم که بازم همون جوریه در ضمن در پایان نصب اوبونتو دیگه پیامهای قدیمی رو نمیده حتی نمیگه اینتر بزن تا بری مرحله بعد . چندبار نصب رو به شکلهای مختلف انجام دادم مثلا یه بار فقط ویندزد 8 یه بار فقط ویندزد xp و یه بار فقط اوبونتو و ... گفتم شاید چیزی دستکاری شده و خودم خبر ندارم و رفتم و setup سیستم رو پیشفرض گرفتم و برای بار آخر ابتدا xp و سپس se7en-32 رو نصب کردم ولی در نهایت تعجب میبینم که ویندزد xp الکی نصب شده و اصلا نمیشه باهاش کار کرد یعنی به دسکتاپ وارد میشه ولی یه دفعه قفل میشه و هیچکاری نمیشه باهاش کرد و فقط علامت دکمه ctrl که دورش حلقه میشه انجام میشه و دیگر هیچ . نهایتا مجبور میشم با دکمه پاور سیستم رو ریست کنم تا بتونم به ویندزد se7en وارد بشم .
نمیدونم پس از آپدیت اوبونتو چه اتفاقی افتاد که همه چی بهم ریخت ؟ من الان بدون اوبونتو کار میکنم نمیدونم چرا نمیشه که بشه ؟ آیا هارد ایراد پیدا کرده ؟ آیا قسمت نیست که من اوبونتویی بشم ؟ ](*,) ](*,) ](*,) >:( >:( >:( ??? ??? ???
الان این پست اولتون رو خوندم و با این که آدم نسبتا با هوشی هستم ولی خیلی به سختی فهمیدم چی شده :)
دوست عزیز !
اولا اینکه نکنه شما اوبونتو و سون رو روی یه پارتیشن نصب میکنی ؟!:|
دوم این که ویندوز ایکس پی چی هست ؟ مال ۱۲ سال پیش هست :| هر برنامه ای که روی ایکس پی اجرا میشه روی سون هم اجرا میشه
شما اگه نیاز به ویندوز داری یه ویندوز سون کافی هست و ایکس پی به هیچ کاری نمیخوره حتی تصور ظاهر ایکس پی هم نمیتونم بکنم :|
تنظیمات بایوس با نصب سیستم عامل چیزیش نمیشه که شما میری تنظیمات رو ریست میکنی اصلا ربطی نداره
اگر برات اهمیتی نداره چیز هایی که روی سیستمت هست
با پارتیشن بندی مشکلی نداری که اگه نمیتونی درست پارتیشن بندی کنی بگو تا راهنمایی کنیم
هاردت لپ تاپت چند گیگ هست ؟
بعد نصب اگه با انتخاب سیستم عامل مشکل داری و با این که چند تا سیستم عامل نصب کردی به قول خودت فرتی میپره تو یکیش باید گراب رو ریبویلد کنی و تنظیماتش رو درست کنی تا هنگام بوت بهت اجازه انتخاب بده