سلام hajagha جان
ببین اون قسمت ادیشنال درایور سورس رو که گذاشتی درسته و تغییرش نده اگه اوبونتو رو آپدیت نکردی یه آپدیتی هم بکن ببین وضعیت بهتر میشه یا نه
cpu ات ضعیفه! برای پخش چنین رزولوشنی نیاز به cpu و کارت گرافیک و ram بالا است. البته به بیت ریت هم بستگی داره هرچه بالاتر باشه نیاز به سخت افزار قوی تره
ایشون درست میگن ولی نه با این سخت افزار مشکل در واقع گرافیکتونه (ببین کلا پلیر ها در رندر کردن فرمت MKV مشکل دارن و اگه شما فرمت فایل رو غوض کنین همه چی درست میشه)
سخت افزارتون تا اینجا که دادین بدک نیست (البیته چنگی به دل نمیزنه ولی برای پخش این جور فیلم ها جواب میده)فقط اگه رمتون بالای 2 گیگ هست خوبه و در کل سخت افزارتون مشکلی نداره
خوب راه حل های جدیدی میگم
1- فایلتون رو تغییر فرمت بدین مثلا به MP4 و یا avi و یا ... نمیدونم یه فرمت خوب توجه کن خوب و معمول تر از mkv
2- روش سوم رو ادامه بدین و برین توی قسمت پروفورمنس پلیرتون و خروجی رو از کیفیتش بکاهید (البته بعد از پخش درستش کنین)مثلا کیفیت خروجی و کشی که براش در نظر گرفته شده و بیت ریدز رو کم کنین (مثلا نصف)
3- بی خیالش بشین
ارزشش رو نداره
اگه خیلی مهم هست روش بعدی
4- سیستمتون رو ارتقا بدیدن اول هم گرافیکتون رو ارتقا بدین مثلا اگه تمایل دارین ATI بگیرین یه 7850 بگیرین با رم 2 گیگ 2 DDR5 باشه !!!! کلا DDR3 نباشه و یا انودیا GTX560 , GTX660 با رم DDR5 بگیرن (البته توجه داشته باشین این کارت گرافیک ها براتون عمری کار میکنن ولی وضعیت CPU تون بد نیست ولی گرافیکتون ببخشید آشغاله!! متاسفم)
* راه چهارم خرج داره و باید مشخصات بیشتری بهم بدین مثلا قدرت پاورتون چقدره ؟؟ و مادر بردتون چیه ؟؟ و از این دست سوالات
** راه چهارم رو میتونین نبینین (چون بازار خرابه و خیلی گرون پاتون می افته)شتر دیدی ندیدی
یه راه دیگه هم هست سیستم رو بندازش بیرون
بدرد نمیخوره
(شوخی بود)ولی من با کانفیگ خیلی پایین تر از شما فیلم فول اچ دی باز کردم
فقط باید یکم با سیستم ور برین و اون نخ کار بیاد دستت که آلان اینجوری شد چیکارش کنم همین نگران نباش مشکل خاصی نیست