... این هم بگذرد ...
کلاً این امثال و حکم فارسی، اعم از سنّتی و مدرن، فقط به درد این میخورن که همهشون رو روی یه رول بزرگ بنویسی، بعد ازش به عنوان دستمال توالت استفاده کنی
آقای بهززادی خیلی بد برخورد کردین
انتظار همچین چیزی رو نداشتم
خوب اگه دوس دارین تایپیک رو ببندن خوب مشکلی نیست (حرفها را باید زد)
تو مملکتی که یه شبه طرف خوابیده می بینه پولش رو دزدیدن و فرار کردن یا طرف تو خونه خابیده میگه فردا میرم یه پراید میخرم ... و یا فردا که بلند میشه میبینه میلیاردر شده غیر از این انتظار نمیره (داداشم اگه همه بخوان حرف بزنن که سنگ رو سنگ بند نمیشه
) وقتی که میان از بیت المال بدون اجازه و سلاح مملکت و مردم از این جور کارا می کنن غیر از این باشه جای تعجبه!!! شما چسبیدی به 600 ملیون در حال که همین آلانی که این تایپیک رو باز کردن تا همین آلانی که من دارم اینو مینویسم 10 برابر این پول از این بلاها سرش آوردن
هر ... اینجوری بوده
(تاریخ همه چی رو بخاطر خواهد آورد هر چند که نوشته نشود!!!!!!)این ادامه حرفم بود در پست قبلی ولی سانسورش کردم (بی ربط به ... قبلی هم نیست)
اگه نخوام پستا رو سانسور کنیم باید در انجمن رو گل بگیریم و گرنه اینجا همه تقریبا با سوادن و خدا رو شکر همه هم دو دو تا چهار تا رو بلدن (حالا دو دو تا پنج تا
)بچرخ تا بچرخیم (البته این حرف من نیست حرفی هست که وقتی که شما خونت به جوش آمد بهت میزنن و خیلی بی تعارف سرت رو ..... می کنن)ببین زور کی بیشتره
در ضمن حرفتم خیلی ناپسند و زشت بود (کلاس سوم ابتدایی بهمون می گفتن: هر آنچه برای خود میپسندی ... منو ببخش ولی حرفت رو زدی بدم زدی
حالا هر چی دوس دارین بازم حرفاتون رو بزنین اگه دیدین یه نفر که معلوم نیست کیه نیومد در تایپیک یا انجمن رو ببنده هر چی میخواین بگین {از من گفتن بود از شما هم گوش نکردن
)