انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کسب درآمد از توزیع ، به چه قیمت؟  (دفعات بازدید: 9454 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
کسب درآمد از توزیع ، به چه قیمت؟
« : 26 بهمن 1391، 11:41 ق‌ظ »
درور بر همگی.

تاپیکی رو دیدم که در اون گفته شده بود قاصدک ۶۰۰ میلیون تومان دریافت کرده بوده به عنوان بودجه. کمی در فکر فرو رفتم! واقعا برای چی انقدر دریافت کرده؟ کاری که خب همه بطور عادی میتونند انجام بدند (نصب کوبونتو + افزودن چند برنامه و نهایتا ریمستر گرفتن) و مثلا توزیعی برای تاسیسات هسته ای ایجاد نکرده که انقدر بودجه لازم داشته باشه. اگر هم هدفش فارسی سازی و بومی سازی هست که خود شورای عالی اتفورماتیک چنین پروژه ای رو داشت!

بگذریم! شرکتهایی هستند که پول خوبی از طریق توزیعشون در میارند! مثل ردهت یا اوراکل که سیستم عامل رایگان با پشتیبانی پولی میدن. از همه مهم تر با همین مدل توسعه آزاد رسیدند به سرمایه های میلیارد دلاری !

سوال (یا بهتر بگم ابهام) من در این هست که آیا شورای عالی انفورماتیک ۲-۳ تا متخصص نداره تا پروژه ای رو بازبینی کنند؟ مثلا همین قاصدک ! با یکی دو میلیون تومن یا خیلی خوشبینانه ۱۰ میلیون مگه کارش راه نمیفته؟ یه ریمستر عمده خرجش پول اینترنت، خرج سرور و هاستینگ و این چیزاشه!

خوشحال میشم در این بحث شرکت کنید!
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : کسب درآمد از توزیع ، به چه قیمت؟
« پاسخ #1 : 26 بهمن 1391، 11:46 ق‌ظ »
مشکلی نداره شرکت میکنیم ولی خب احتمال داره بحث همه دوستان به یه جایی برسه که فروم شیلتر !  بشه
ولی به نظر من جوابش خیلی سادست
پارتی! و مدیران نا کارامد
که تو همه زمینه ها هم کم نیستند و فقط شامل این قضیه نمیشه

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #2 : 26 بهمن 1391، 11:53 ق‌ظ »
امام علی علیه السلام فرمودند «فاصله بین حق و باطل چهار انگشت است»(فاصله بین چشم و گوش چهار انگشته)
تا وقتی چیزی رو خودت ندیدی و یا از فرد قابل اعتمادی نشنیدی باور نکن. ;)
هر چند اینجور کارا تو مملکتی که پراید بیست میلیون تومنه چندان دور از ذهن نیست.
« آخرین ویرایش: 26 بهمن 1391، 11:57 ق‌ظ توسط mohsen-rashidi »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #3 : 26 بهمن 1391، 12:47 ب‌ظ »
عزیزم شرکت قاصدک نگرفته بوده. طرح لینوکس ملی گرفته بوده. آیا واقعا خروجیشون هم به این اندازه بوده؟

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 26 بهمن 1391، 12:50 ب‌ظ »
من اصلا با پروژه، شرکت و حتی این مبلغ مشکلی ندارم! نوش جونشون! فقط حرفم اینه که چرا مثلا به ما که دانش آموزیم کمک نمیشه؟ از مهر پارسال ! قرار بوده نیم میلیون به کل مدرسه کمک بشه برای طرحها (که تازه ۳ تا بودیم که به خوارزمی هم رسیدیم! یکیمون تو استانی موند و دو تای دیگه کشوری شدیم!) ولی هنوز میگن که نمیدونم میخوایم بیت المال هدر نره و این حرفا! از هر دری هم که بگید وارد شدیم! پژوهشسرای دانش آموزی، دانشگاه آزاد، صدا و سیما و ... ! ولی اگر شما یک ریال از دست آموزش پرورش دریافت کردید ما هم گرفتیم!  ](*,)

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #5 : 26 بهمن 1391، 01:01 ب‌ظ »
همونطور که بچه ها گفتن یا باید پارتی خیلی خفن داشته باشی که توی ۳ سوت کارت حل بشه و بودجه بگیری یا یه مدیر خوب ولی جو گیر پیدا کنی که طرحت واسش خیلی جذاب باشه و کمک کنه !
دوستم از یه وزارت خونه ای (نام نمیبرم!)  ۱۰-۱۵ تومن واسه یه طرح گرفته بود پارسال که خود من با کمتر از ۵۰۰ هزارتومن میتونم واستون اون سیستم رو درست کنم که در نهایت هم هیچ کارایی ای نداره !

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #6 : 26 بهمن 1391، 02:18 ب‌ظ »
... این هم بگذرد ...
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 26 بهمن 1391، 02:41 ب‌ظ »
... این هم بگذرد ...
کلاً این امثال و حکم فارسی، اعم از سنّتی و مدرن، فقط به درد این می‌خورن که همه‌شون رو روی یه رول بزرگ بنویسی، بعد ازش به عنوان دستمال توالت استفاده کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 26 بهمن 1391، 02:52 ب‌ظ »
... این هم بگذرد ...

متاسفانه نمیگذره!

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #9 : 26 بهمن 1391، 03:14 ب‌ظ »
سوال (یا بهتر بگم ابهام) من در این هست که آیا شورای عالی انفورماتیک ۲-۳ تا متخصص نداره تا پروژه ای رو بازبینی کنند؟ مثلا همین قاصدک ! با یکی دو میلیون تومن یا خیلی خوشبینانه ۱۰ میلیون مگه کارش راه نمیفته؟ یه ریمستر عمده خرجش پول اینترنت، خرج سرور و هاستینگ و این چیزاشه!
خیر، ۱۰ میلیون تومن پولی نیست که. فرض کنید که ۳ نفر به صورت تمام‌وقت روی یک پروژه کار کنند و هر فرد ماهی ۳ میلیون تومن حقوق بگیره، ماهی ۹ میلیون تومن هزینه این پروژه خواهد بود!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #10 : 26 بهمن 1391، 03:22 ب‌ظ »
کلاً این امثال و حکم فارسی، اعم از سنّتی و مدرن، فقط به درد این می‌خورن که همه‌شون رو روی یه رول بزرگ بنویسی، بعد ازش به عنوان دستمال توالت استفاده کنی
??WTF did I just read  ???
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #11 : 26 بهمن 1391، 03:28 ب‌ظ »
خیر، ۱۰ میلیون تومن پولی نیست که. فرض کنید که ۳ نفر به صورت تمام‌وقت روی یک پروژه کار کنند و هر فرد ماهی ۳ میلیون تومن حقوق بگیره، ماهی ۹ میلیون تومن هزینه این پروژه خواهد بود!
مگه هسته نوشتن و از اول شروع کردن به ساخت سیستم عامل که 3 میلیون بگیرن! هر چند در عصر حاضر 3 میلیون پولی نیست

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #12 : 26 بهمن 1391، 04:03 ب‌ظ »
... این هم بگذرد ...

یاد اون تبلیغ IBM Linux Commercial افتادم. اونجایی که می‌گفت:
نقل‌قول
"Poetry. There's not much glory in poetry. Only achievement."

البته آقا دانیال خیلی خشن گفتش!
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 26 بهمن 1391، 04:14 ب‌ظ »

۱۰ میلیون پولی نیست درسته :) الان نهایتا بشه یه گوشی و لپتاپ ! ولی دقت کنید یه ریمستر مگه چی داره؟ این هزینه ها :

۱- هاست و دامنه - ۱۰۰ هزار تومان نهایتا

۲- اینترنت - با ۲۵ تا ۵۰ هزار تومان در ماه

۳- اگر شخص مواد اولیه رو تهیه کنه یعنی دیسک اوبونتو بخره --> ۵ هزار تومان + ۱۱ حلقه مخزن آفلاین که قیمتش رو میگیریم ۲۰ هزار تومان!

یعنی ۲۰۰ هزار تومان تا اینجا! حالا بیان و ۱۰ میلیون کمک کنن خیلی لطف کردند! ولی دیگه ۶۰۰ میلیون! جای تامل دارد بسی :|

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #14 : 26 بهمن 1391، 06:41 ب‌ظ »
... این هم بگذرد ...
آقای بهززادی خیلی بد برخورد کردین :o انتظار همچین چیزی رو نداشتم :(

خوب اگه دوس دارین تایپیک رو ببندن خوب مشکلی نیست (حرفها را باید زد)
تو مملکتی که یه شبه طرف خوابیده می بینه پولش رو دزدیدن و فرار کردن یا طرف تو خونه خابیده میگه فردا میرم یه پراید میخرم ...    و یا فردا که بلند میشه میبینه میلیاردر شده غیر از این انتظار نمیره (داداشم اگه همه بخوان حرف بزنن که سنگ رو سنگ بند نمیشه :)) وقتی که میان از بیت المال بدون اجازه و سلاح مملکت و مردم از این جور کارا می کنن غیر از این باشه جای تعجبه!!! شما چسبیدی به 600 ملیون در حال که همین آلانی که این تایپیک رو باز کردن تا همین آلانی که من دارم اینو مینویسم 10 برابر این پول از این بلاها سرش آوردن
هر ... اینجوری بوده
(تاریخ همه چی رو بخاطر خواهد آورد هر چند که نوشته نشود!!!!!!)این ادامه حرفم بود در پست قبلی ولی سانسورش کردم (بی ربط به ... قبلی هم نیست)

اگه نخوام پستا رو سانسور کنیم باید در انجمن رو گل بگیریم و گرنه اینجا همه تقریبا با سوادن و خدا رو شکر همه هم دو دو تا چهار تا رو بلدن (حالا دو دو تا پنج تا ;D)بچرخ تا بچرخیم (البته این حرف من نیست حرفی هست که وقتی که شما خونت به جوش آمد بهت میزنن و خیلی بی تعارف سرت رو .....   می کنن)ببین زور کی بیشتره :)

در ضمن حرفتم خیلی ناپسند و زشت بود (کلاس سوم ابتدایی بهمون می گفتن: هر آنچه برای خود میپسندی ...    منو ببخش ولی حرفت رو زدی بدم زدی  :oops:  حالا هر چی دوس دارین بازم حرفاتون رو بزنین اگه دیدین یه نفر که معلوم نیست کیه نیومد در تایپیک یا انجمن رو ببنده هر چی میخواین بگین   {از من گفتن بود از شما هم گوش نکردن :)  )
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .