انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کسب درآمد از توزیع ، به چه قیمت؟  (دفعات بازدید: 9459 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : کسب درآمد از توزیع ، به چه قیمت؟
« پاسخ #15 : 26 بهمن 1391، 08:57 ب‌ظ »
آقا من قبلش بابت آف‌تاپیک بسیار معذرت می‌خوام
ولی اشتباه نشه، من حرفم با شما نبود ها! کلّاً این امثال و حکم فارسی پر از مزخرفات و تناقض‌های فاحش هستن. البته امثال و حکم دیگر کشورها رو هم که چند مورد دیدم، کم از فارسی ندارن. مثلاً چیزی که همین الآن یادم بیاد می‌گه «گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی»، آخه کی تا حالا با صبر از غوره حلوا ساخته آخه؟ :o تا دست به عمل نبری که کاری انجام نمی‌شه. یا در نمونه‌های مدرنش می‌گه «یه روز خوب می‌آد»، خب مرد حسابی، همین‌جور بشینی سر جات که روز خوب برای چی بیاد؟ باید خودت دست به کار بشی و روز خوب رو به وجود بیاری، نه این که دست رو دست بندازی و بگی خدا بزرگه، درست می‌شه ایشاا…!
یا در جای دیگه شاعر دیوانه می‌گه «خواهی نشوی رسوا، همرنگ جماعت شو» :o چی بگم آخه؟ باید یه دوربین بیاری زل بزنی توش فقط!

این‌ها هم من اخیراً متوجّه شدم از روی جهل مردم گفته نمی‌شه، اتّفاقاً خیلی با برنامه‌ریزی دقیقی این بذرها تو ذهن بچّه‌های بی‌گناه کاشته می‌شه تا وقتی که بزرگ شدن این اراجیف هم به بار بشینن و فقط یه مشت گوسفند تو جامعه باشن که به جای اعتراض، دلشون رو به این شعر و اون حکایت خوش کنن تا آقایون هر غلطی دلشون خواست انجام بدن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #16 : 26 بهمن 1391، 09:22 ب‌ظ »
خیر، ۱۰ میلیون تومن پولی نیست که.
10 میلیون سال 79 و 80 کم پولی نبوده!؟ 600میلیون که جای خود!

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #17 : 26 بهمن 1391، 09:58 ب‌ظ »
کسب در آمد از یک توزیع به نظرتون بده؟ نه خیلی هم خوبه ! ولی چگونگیش مهمه! مثلا فروشگاه هایی مثل OSDisc.com و نمونه داخلیش سیتو از توزیع های گنو/لینوکس و BSD کسب در آمد میکنن و این درآمد رو در جامعه تزریق میکنن (ان شا الله همه با کارهایی که آقای توکلی کردند آشنا هستید!) و همچنین شرکتی مثل زمین میاد و توزیع خودش رو با پشتیبانی تجاری ارائه میکنه!

به نظرتون چه راههایی برای کسب درآمد از طریق یک توزیع مناسب هستند و موجب نفرت جامعه (نه فقط جامعه آزاد بلکه کل جوامع) نیست؟
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #18 : 26 بهمن 1391، 10:30 ب‌ظ »
اگه مثل بچه ی آدم بیان نه فقط توزیع ! کلا نرم افزار تولید کنن و به مردم ارائه کنن مشکلی نداره به نظرم هرچقدر هم خواستن میتونن روش قیمت بذارن چون مال خودشونه !
اما اینکه از بودجه های مملکت بدن به ۴نفر بیکار (!) که بخوان توی یه نرم افزار یا سیستم عامل یکم تغییرات کودکانه ایجاد کنن موجب ناراحتی میشه!
من یادمه ۳وم راهنمایی بودم واسه خودم با ۲-۳ تا نرم افزار یه ویندوز اکس پی سفارشی درست کرده بودم به هرکی سی دی شو میدادم حال میکرد ولی دلیلی نداشت بیام بگم این ویندوز خودمه بابتش کلی بیت المال رو بگیرم و بزنم به شکم مبارک !

نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا نه !

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #19 : 26 بهمن 1391، 10:33 ب‌ظ »
اگه مثل بچه ی آدم بیان نه فقط توزیع ! کلا نرم افزار تولید کنن و به مردم ارائه کنن مشکلی نداره به نظرم هرچقدر هم خواستن میتونن روش قیمت بذارن چون مال خودشونه !
اما اینکه از بودجه های مملکت بدن به ۴نفر بیکار (!) که بخوان توی یه نرم افزار یا سیستم عامل یکم تغییرات کودکانه ایجاد کنن موجب ناراحتی میشه!
من یادمه ۳وم راهنمایی بودم واسه خودم با ۲-۳ تا نرم افزار یه ویندوز اکس پی سفارشی درست کرده بودم به هرکی سی دی شو میدادم حال میکرد ولی دلیلی نداشت بیام بگم این ویندوز خودمه بابتش کلی بیت المال رو بگیرم و بزنم به شکم مبارک !

نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا نه !

خیلی خوب بود :) ببین الان توزیع های ایرانی زیادی هست ، ولی یکی دو تاش بودجه های کلان دارند! میگم چرا اینجوره؟ چرا مثلا به مهدی فتاحی بودجه نمیدن بابت آریوس؟ چرا به من نمیدن؟ چرا به بچه هایی که ریمستر میگیرن و منتشر میکنن نمیدن؟ دلیلش هم که واضحه! وگرنه این همه نرم افزار تولید داخل که از صفر کد زده شده و قیمت های خوبی هم دارند!

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #20 : 26 بهمن 1391، 11:19 ب‌ظ »
چرا مثلا به مهدی فتاحی بودجه نمیدن بابت آریوس؟ چرا به من نمیدن؟ چرا به بچه هایی که ریمستر میگیرن و منتشر میکنن نمیدن؟ دلیلش هم که واضحه! وگرنه این همه نرم افزار تولید داخل که از صفر کد زده شده و قیمت های خوبی هم دارند!
مگه تا حالا به کسی بابت ساخت توزیع، دولت پول داده؟ چرا باید دولت پول برای ساخت آریوس یا جبیر بده؟
یک xamin بوده که اون هم مخابرات پشتشه که یک شرکت خصوصیه!

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #21 : 26 بهمن 1391، 11:35 ب‌ظ »
چرا مثلا به مهدی فتاحی بودجه نمیدن بابت آریوس؟ چرا به من نمیدن؟ چرا به بچه هایی که ریمستر میگیرن و منتشر میکنن نمیدن؟ دلیلش هم که واضحه! وگرنه این همه نرم افزار تولید داخل که از صفر کد زده شده و قیمت های خوبی هم دارند!
مگه تا حالا به کسی بابت ساخت توزیع، دولت پول داده؟ چرا باید دولت پول برای ساخت آریوس یا جبیر بده؟
یک xamin بوده که اون هم مخابرات پشتشه که یک شرکت خصوصیه!

پست یک + جوابیه دانشگاه شریف رو بخون. لینوکس ملی فارسی اواخر دهه ۷۰ نزدیک ۶۰۰ میلیون دریافت کرده :|

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 26 بهمن 1391، 11:42 ب‌ظ »
پست یک + جوابیه دانشگاه شریف رو بخون. لینوکس ملی فارسی اواخر دهه ۷۰ نزدیک ۶۰۰ میلیون دریافت کرده :|
چون اون رو خوندم گفتم دولت به هیچ توزیعی مستقیم پول نداده!
توی اون دعوا راست و دروغ مشخص نیست! یک طرف دعوا میگه که پول برای فارسی سازی گرفته شده نه برای لینوکس ملی تولید کردن.

پست یک
کجا خوندی که قاصدک 600,000,000 پول گرفته؟
« آخرین ویرایش: 26 بهمن 1391، 11:45 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #23 : 27 بهمن 1391، 06:59 ق‌ظ »
چرا مثلا به مهدی فتاحی بودجه نمیدن بابت آریوس؟ چرا به من نمیدن؟ چرا به بچه هایی که ریمستر میگیرن و منتشر میکنن نمیدن؟
خیلی بی‌تجربه به این مسائل نگاه می‌کنید که به عنوان یک دانش‌آموز کاملا عادی هستش. با ۲۰۰ هزارتومن یا ۱ میلیون تومن هم نمی‌تونید در ابعاد دولتی حتی یک توزیع اوبونتو که فقط اسمش عوض شده رو داشته باشید. برای بررسی این موارد باید اول کمی آشنایی با روند کارهای اداری و کارهای دولتی داشته باشید. هر چیزی راهی داره!

خوب دولت به شخص نمی‌تونه کمک بکنه! برای این کار باید یک شرکت بزنید. خوب دولت همینطوری هم نمی‌تونه هر شرکتی رو پشتیبانی بکنه. باید شرکتتون مورد تایید شورای عالی انفورماتیک باشه و رتبه خوبی در اونجا داشته باشه. بعد اگر این شرکت طرح خوبی داشته باشه، می‌تونه به دولت ارائه بکنه و در صورت مورد قبول بودن اون طرح توسط دولت (با توجه به بررسی‌هایی که مشاورهای این حوزه انجام می‌دن)، می‌تونه انتظار پشتیبانی مالی رو داشته باشه.

این قضیه تنها مال ایران نیست، تقریبا توی همه کشورها همینه.

در ضمن، این طرح هم ساخت یک توزیع گنو-لینوکس نبوده! نگاهی به اینجا بندازید: لینک
تنها یک قسمت از این طرح ساخت یک توزیع زنده برای نمایش تغییرات انجام شده بود، به نام شبدیکس، که اون هم آنچنان بودجه بالایی نداشت. پروژه‌های دیگه‌ای هم از جمله xfardic توسط همین طرح پشتیبانی مالی شد، چون از راه درست وارد شدند.

البته هدف دفاع از این طرح نیست، مقدار بسیار زیادی از این بودجه هم هدر رفت و این پروژه می‌تونست خیلی بهتر پیش بره. تنها هدف من برای بیان این موضوعات آگاهی دادن در مورد روند کار و این پروژه بود.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #24 : 27 بهمن 1391، 09:59 ق‌ظ »
در ضمن، این طرح هم ساخت یک توزیع گنو-لینوکس نبوده! نگاهی به اینجا بندازید: لینک
وای چقدر پول خرج شده. من نمی‌دونستم که پای اینقدر پول وسط بوده!  ](*,)
یه چیز باحال! توی اون فایل سه مورد آخر نوشته‌ که هزینه‌ی موارد زیر نامعلوم است!
۱. همایش سالانه‌ی انجمن نرم‌افزارهای منبع‌آزاد
۲. همایش منظقه‌ای انجمن نرم‌اقزارهای منبع‌آزاد
۳. حمایت از پروژه‌های دانشگاهی در حوزه‌ی Open Source

یعنی اینقدر اون‌جا بی در و پیکر بوده که دوتا همایش برگزار کردن و نفهمیدن که چقدر خرجش شده؟ من که برام غیرقابل باور هست. حیف که این‌جا یه محیط عمومی هست وگرنه می‌دونستم که چی بگم. خب حالا میگیم که همایش بوده، یکی اومده به جای یه دونه کیک، دوتا کیک خورده حسابش از دستشون درد رفته! حمایت از پروژه‌های دانشگاهی چی؟ یعنی یه دفتر ۱۰۰ برگ اونجا نبوده که هر پولی رو که به استادها (دانشجوها) میدن توش یادداشت کنن؟ بگن آقا/خانم فلانی از فلان دانشگاه این‌قدر بودجه گرفت؟ مگه این کارها بچه بازی هست که حسابشون از دستشون در بره؟
« آخرین ویرایش: 27 بهمن 1391، 10:13 ق‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #25 : 27 بهمن 1391، 11:55 ق‌ظ »
واسه منم اونهمه نامعلوم ها واقعا ابهام بزرگی بود !!!
اما یعنی همه ی اینها رو دولت هزینه کرده واسه لینوکس‌ ؟!  دمش گرم !!! اما کاش روش مدیریت میکردن که ببینین حداقل کی خورد و کی برد و چقدرش واقعا صرف این شد که پروژه ها پیش بره ......
« آخرین ویرایش: 27 بهمن 1391، 12:11 ب‌ظ توسط محسن ح. »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #26 : 27 بهمن 1391، 12:14 ب‌ظ »
البته بگم که هزینه‌ی کل رو همون خط اول نوشته، بقیه‌ی هزینه‌ها، توضیح هست که خرج‌های بالادستی چی بودن. بنظر میرسه با اون چیزی که اون پی‌دی‌اف رو تولید کردن، راست‌به‌چپ ساپورت نمی‌کرده! برای همین قاطی پاطی شده! جاهایی که فارسی-انگلیسی هست هم پس و پیش شده!
نزدیک یک میلیارد تومن پول گرفتن برای فارسی‌سازی و غیره ولی نرم‌افزاری که استفاده کردن راست‌به‌چپ ساپورت نمی‌کرده‌ !!!!!!!!!!!!! یا بدتر از اون، ساپورت می‌کرده و این‌ها استفاده نکردن!

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #27 : 27 بهمن 1391، 12:22 ب‌ظ »
نزدیک یک میلیارد تومن پول گرفتن برای فارسی‌سازی و غیره ولی نرم‌افزاری که استفاده کردن راست‌به‌چپ ساپورت نمی‌کرده‌ !!!!!!!!!!!!! یا بدتر از اون، ساپورت می‌کرده و این‌ها استفاده نکردن!

نشد جلوی خودمو بگیرم ! :))))))))))
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
.
.
.
البته نمیدونم باید بخندم یا گریه کنم .... ???

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #28 : 27 بهمن 1391، 12:58 ب‌ظ »

نشد جلوی خودمو بگیرم ! :))))))))))
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
.
.
.
البته نمیدونم باید بخندم یا گریه کنم .... ???

هم خنده هم گریه! اگه با نوت پد هم درستش میکردن RTL باید درست میشد!  :o ](*,)

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #29 : 27 بهمن 1391، 01:20 ب‌ظ »
اگه دوباره آقا دانیال نیاد و بگه ضرب‌المثل فارسی خوب نیست باید خدمت حضرات گرام عارض شوم که با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمی‌شه. آقایون تا وقتی که بزرگترین هنرتون اینه که بیاید فروم اوبونتوی فارسی و ادای بزرگان رو در بیارید و بحث و انتقاد و حسابگری بکنید چیزی درست نمی‌شه. اونایی که بودجه گیرشون اومده یا اونایی که بودجه می‌دن اقلا دو زار تجربه دارن تو کارشون و می‌دونن چی به چیه و کی به کیه. اقلا یه کاری کرده‌ان. اقلا استارت کارا رو زده‌ان. اون آقایون مدیر پروژه که بهشون کمک میلیونی شده تمام وقتشونو به الافی و ولگردی تو اینترنت و گشت و گذار تو انجمن و سایت‌های لینوکسی و انجام پروژه‌های کوچیک و پایین‌دستی و غیره و ذالک صرف نکرده‌اند. بیاین با خودمون دیگه روراست باشیم لااقل. فعال بودن تو انجمن اوبونتو ایران ذره‌ای اعتبار برامون دست و پا نمی‌کنه که هیچ، اگه کسی بهمون بگه الاف هم کم بیراه نگفته. حالا هر چقدر هم که قشنگ انتقاد بکنیم.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92