انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: عکس دسکتاپ  (دفعات بازدید: 9193 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین فقط ویندوز 7

• Newbie
  • *
  • ارسال: 21
عکس دسکتاپ
« : 02 اسفند 1391، 02:31 ب‌ظ »
سلام دیدم همه دارن عکس دسکتاپ میدن گفتم منم یه عکس دسکتاپ بدم ;D

توضیح: دسکتاپ ویندوز 7 همراه با نرم افزار معروف چت یاهو و داکی زیبا که البته قبل از لینوکسی شدنم ازش دارم استفاده میکنم و برنامه تولز ویزارد کری که برنامه ای برای مانیتورینگ و افزایش سرعت و خالی کردن رم و ... هست که نمونه لینوکسی براش تعریف نکردن  ;D و نرم افزار mplayer که یه چینی برای ویندوز هم زده  ;D  (کد هاش رو نوشته و نسخه 3 ریلیزش هست ;)) و واقعا عالیه ;D ;D ;D تو اجرای فایل های خراب بعد از پاور دی وی دی و جت ویدیو (نرم افزار کوون که برای ویدیو زده یا همون شرکت جت آدیو خودمون) واقعا کارش حرف نداره امکاناتش هم خوبه ;D

فقط دوس دارم قیافه بعضیا(اونایی که لینوکس دوست بودنشون گوش فلک رو کر کرده) رو وقتی که دارن اینو میبیین تصور کنیین  ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ;D ;D ;D ;D ;D از خنده میترکی ;D ;D ;D ;D ;D

این فقط برای خنده بود ;D ;D ;D ;D ;D ;D

حالا بریم سراغ تقلید های لینوکس از ویندوز 4 یا 5 مورد بود چند تاش رو میگم باقیش پیشکش \\:D/ ](*,) \\:D/
خوب ویندوز یه مسیری داره به نام C:\Users\name user که اینا خیلی فکر کردن و تغییرش دادن به /\home\name user نمیدونم چقدر این تصادفی میتونه باشه!!!!!
دومین تقلید : خوب شما تو ویندوز برای گشت و گذار در بین پنجره های باز از آلت تب یا پنجره تب استفاده میکنی تو لینوکس خیلی فکر کردن دیدن نه همون که ماکروسافت گذاشته خوبه همون رو امدن و گذاشتن ](*,) \\:D/ ](*,)
خوب وقتی که ویندوز هنگ میکنه آلت کنترل دلیت استفاده میکنن حالا وقتی که اوبونتو هنگ میکنه این رو میزنی لاگ اوت میکنی و دوباره وارد میشه چقدر اینا تصادفی هستن
جالبه هر چقدر که اوبونتو داره جلوتر میره اینها خودشون رو به ویندوز نزدیک تر میکنن مثل همین رو نمایی که داشتیم گویا هموین امکانات بود که از ایده های ماکروسافت ویندوز گرفته شده بود
یه چند تای دیگه هم آماده کرده بود دیدم خدایی خیلی بهتون فشار میاد ممکنه خودتون رو نتونین کنترل کنین این فشار کار دستتون بده زشته که آبرو ریزی بشه ;D 
البته اینها حرف من تنها نبودا همه دارن همین رو میگن ;D  اوبونتو هم شده دزد ایده ;D ;D ;D تبریک میگم بابت دزدی کونیکال ;D

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
پاسخ : عکس دسکتاپ
« پاسخ #1 : 02 اسفند 1391، 02:46 ب‌ظ »
احسنت. پیشنهاد میدم شما بیشتر بنویسی. این فروم به افرادی مثل شما نیاز داره. بهرحال موجبات شادی اعضا رو فراهم می‌کنی، و این خودش یک دنیا ارزش داره...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #2 : 02 اسفند 1391، 02:48 ب‌ظ »
احسنت. پیشنهاد میدم شما بیشتر بنویسی. این فروم به افرادی مثل شما نیاز داره. بهرحال موجبات شادی اعضا رو فراهم می‌کنی، و این خودش یک دنیا ارزش داره...
;D

آفلاین ســـــیا (ه) وش

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
  • Ubuntu Satanic Edition
    • سپوخته
« پاسخ #3 : 02 اسفند 1391، 04:11 ب‌ظ »
توی این انجمن اینقدر در مورد این چیزا بحث شده که مطمئنم کسی دیگه حال اینکه بیاد جواب شما رو بده رو نداره
بچسب به ویندوزت عزیزم و خوش باش...
Part of the dialogue of the movie When Nietzsche Wept:
Choose between comfort and the truth.
If you want to choose the pleasure of growth,
prepare yourself for some pain.
Less pain, shrink. Go. Be part of the herd

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #4 : 02 اسفند 1391، 04:24 ب‌ظ »
;D
آقا سلمان شرمنده که حرف شما رو نقل قول کردم :oops: ولی یه خنده براش کمه ;)

;D ;D ;D ;D ;D ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ;D ;D ;D ;D ;D
 ;D ;D ;D ;D ;D ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ;D ;D ;D ;D ;D
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #5 : 02 اسفند 1391، 04:33 ب‌ظ »
حالا بریم سراغ تقلید های لینوکس از ویندوز 4 یا 5 مورد بود چند تاش رو میگم باقیش پیشکش \\:D/ ](*,) \\:D/
خوب ویندوز یه مسیری داره به نام C:\Users\name user که اینا خیلی فکر کردن و تغییرش دادن به /\home\name user نمیدونم چقدر این تصادفی میتونه باشه!!!!!
دومین تقلید : خوب شما تو ویندوز برای گشت و گذار در بین پنجره های باز از آلت تب یا پنجره تب استفاده میکنی تو لینوکس خیلی فکر کردن دیدن نه همون که ماکروسافت گذاشته خوبه همون رو امدن و گذاشتن ](*,) \\:D/ ](*,)
خوب وقتی که ویندوز هنگ میکنه آلت کنترل دلیت استفاده میکنن حالا وقتی که اوبونتو هنگ میکنه این رو میزنی لاگ اوت میکنی و دوباره وارد میشه چقدر اینا تصادفی هستن
جالبه هر چقدر که اوبونتو داره جلوتر میره اینها خودشون رو به ویندوز نزدیک تر میکنن مثل همین رو نمایی که داشتیم گویا هموین امکانات بود که از ایده های ماکروسافت ویندوز گرفته شده بود
یه چند تای دیگه هم آماده کرده بود دیدم خدایی خیلی بهتون فشار میاد ممکنه خودتون رو نتونین کنترل کنین این فشار کار دستتون بده زشته که آبرو ریزی بشه ;D 
البته اینها حرف من تنها نبودا همه دارن همین رو میگن ;D  اوبونتو هم شده دزد ایده ;D ;D ;D تبریک میگم بابت دزدی کونیکال ;D

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #6 : 02 اسفند 1391، 04:36 ب‌ظ »

این چیه گذاشتی ترکیدم از خنده ](*,) ](*,) :-\" :-\" :-\" :-\" :-\" :-\" :-\" ):P :lolflag: =D> =D> =D> =D>
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #7 : 02 اسفند 1391، 05:45 ب‌ظ »
حالا من یه سوال می پرسم. چرا از ویندوز 8 استفاده نمی کنی؟
احتمالا به خاطر تغییرات ظاهریشه. به علت نداشتن آزادی هم نمیتونی دسکتاپ ویندوز 7 رو بیاری روی 8 و هم از سکتاپ 7 استفاده کنی و هم از قابلیت های باطنی اضافه شده به 8 (که شک دارم بدونی چی هست).
در ضمن اینا چیه که به عنوان دزدی ایده نام بردی! همین copy dialog که در ویندوز 8 اضافه شده از گنو/لینوکس ایده برداری شده. خیلی چیزای دیگه هم وجود داره که تقلیدی از گنو/لینوکسه که حوصله نوشتنش رو ندارم.
در آخر هم بگم که ایده برداری اصلا مشکلی نداره و مهم چیز دیگه ای هست ، "آزادی"(بزن به افتخارش =D>)

آفلاین فقط ویندوز 7

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 02 اسفند 1391، 06:52 ب‌ظ »
حالا من یه سوال می پرسم. چرا از ویندوز 8 استفاده نمی کنی؟
احتمالا به خاطر تغییرات ظاهریشه. به علت نداشتن آزادی هم نمیتونی دسکتاپ ویندوز 7 رو بیاری روی 8 و هم از سکتاپ 7 استفاده کنی و هم از قابلیت های باطنی اضافه شده به 8 (که شک دارم بدونی چی هست).
خوب فدات شم از 8 هم دارم استفاده میکنم xp هم دارم جیگرکم ;D ;D ;D برای خودت خیال بافی نکن بخاطر تغییرات ظاهریشه بخاطر همینه که همتون از دست یونیتی نمینالین اینم بخاطر تغییرات طاهریه یا بعضیاتون از دست گنوم نمینالین و بعضیا هم که 4-5 تا دسکتاپ دارن  لابذ اینها هم بخاطر اینه که نمیخوایین قبول کنین دسکتاپ پیش فرض دیگه گنوم نیست
و البته گنوم موجود هم گنوم 2 نیست اینها همه نتیجه تغییرات ظاهریه (یه وقت از رو نریا)خوبه که به تایپیکاتون یه نگاه بندازین متوجه همه چی میشین ;D

خوب اگه من نمیتونم دسکتاپ 7 رو بیارم تو 8 (که البته میتونم و شما یه سرچ بکن بعد حرف بزن   میشه خوبم میشه برعکسش هم میشه ;D)خوب شما بگو ببینم چطوری میتونی دسکتاپ گنوم 2 و 3 رو همزمان بیاری کنار هم طوری که مشکل نداشته باشه ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D این حرفت رو اول برای خودت و لینوکس بگو بعد بیا بپر وسط معرکه ;D ;D ;D ;D ;D ;D
آزادی ببینم چقدر آزاد بودی که بتونی مزه آزادی رو بجشی و بیای دم از آزادی بزنی (سیاسیش رو بیخی)تو همین دو تا دسکتاپی که گفتم رو بیار با هم روی یه سیستم بعد بگو آزادی

ابتدا من میخواستم جوک بگم شما بخندین    ولی خدایی قضیه برعکس شد    خوب شما گفتین من خندیدم

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #9 : 02 اسفند 1391، 08:29 ب‌ظ »
عذر میخوام ، واقعا عذر میخوام ولی حقیقتا به معنی کلمه Stupid پی بردم .

فقط نمیدونم چرا 8 رو که میبینم یاد Gnome Shell می افتم ... !!!

..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین فقط ویندوز 7

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 02 اسفند 1391، 10:15 ب‌ظ »

فقط نمیدونم چرا 8 رو که میبینم یاد Gnome Shell می افتم ... !!!
متوجه نشدم میشه مشخص کنی کدوم طرفی هستی؟؟؟
در ضمن این پست شایسته یک انجمن علمی نیست !!!!!!!!!!
آدم رو متاثر میکنه و یاد حرف بعضیا میافته که خدایا ما رو .....

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #11 : 02 اسفند 1391، 10:25 ب‌ظ »
دوست عزیز، لطفا از کلمات شایسته‌تر استفاده نمایید.

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #12 : 02 اسفند 1391، 10:38 ب‌ظ »
نقل‌قول
حالا بریم سراغ تقلید های لینوکس از ویندوز 4 یا 5 مورد بود چند تاش رو میگم باقیش پیشکش   
دومین تقلید : خوب شما تو ویندوز برای گشت و گذار در بین پنجره های باز از آلت تب یا پنجره تب استفاده میکنی تو لینوکس خیلی فکر کردن دیدن نه همون که ماکروسافت گذاشته خوبه همون رو امدن و گذاشتن   

اگر به نظر شما اینا دزدیه و تقلیده پس باید بدونید که بزرگترین دزد خود مایکروسافته.چون اولین سیستم عاملی که مجهز به رابط گرافیکی کاربر شد، مکینتاش بود و ویندوز بعدا به فکر ایجاد رابط گرافیکی کاربر افتاد.(تو پرانتز برای دوستای خودم بگم که در ماهنامه شبکه،در ویژه نامه ایی که به مناسبت استعفای جابز منتشر کردن نوشته بود که مایکروسافت حاضر شد نرم افزار اکسل رو فقط تحت مکینتاش تولید کنه تا اپل بذاره رابط گرافیکی ویندوز شبیه مکینتاش بشه!!! :o).
در ضمن دوست من تنها شباهتی که بین درایو \:C و دایرکتوری home وجود داره اینه که هر دو از یک خط مورب برای جداسازی نام دایرکتوری ها استفاده می کنن.در ویندوز درایو C محلی که سیستم عامل نصبه،اما دایرکتوری home مکانی برای ذخیره اسناد،فایلها و البته تنظیمات سیستم عامل گنو لینوکسه.من هر چی فکر کردم نفهمیدم شما چه شباهتی در این دو دیدید؟
دلایل دیگه تون هم اصلا قابل بحث نیستند و شما رو به بخش اول عرایضم ارجاع میدم.
« آخرین ویرایش: 02 اسفند 1391، 10:52 ب‌ظ توسط mohsen-rashidi »

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #13 : 02 اسفند 1391، 10:44 ب‌ظ »
نقل‌قول
هر دو از بک اسلش برای جداسازی نام دایرکتوری ها استفاده می کنن
البته ویندوز از بک اسلش و گنو/لینوکس از اسلش استفاده می‌کنه.
ویندوز:
c:\users\matrixگنو/لینوکس:
/home/matrix

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
« پاسخ #14 : 02 اسفند 1391، 10:48 ب‌ظ »
نقل‌قول
چه سوتی جالبی !!! :lolflag:
عزیزم توی لینوکس از / که بهش میگن اسلش (slash) برای جداسازی دایرکتوریها استفاده میشه ولی توی ویندوز با \ که بهش میگن بک اسلش (backslash) این کار انجام میشه. توی نسخه های اخیر، ویندوز از لینوکس تقلید کرده (طبق استدلال شما) و میشه با / هم دایرکتوری ها رو جدا کرد :P چون وقتی با \ دایرکتوریها رو جدا کنی با چیزایی که توی بعضی زبونهای برنامه نویسی مثل C هست (n\ یا t\ ...) به مشکل میخوری و خوب جواب نمیده. من واسه خودم این مشکل پیش اومده.

امیدوارم شما فیلسوفی چیزی نشی، چون استدلالات خیلی زیادی منطقیه.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity