انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: لطفا به هم نخندیم.  (دفعات بازدید: 5177 بار)

0 کاربر و 10 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
پاسخ : لطفا به هم نخندیم.
« پاسخ #15 : 03 اسفند 1391، 12:13 ق‌ظ »
یه روشی که تو ask ubuntu استفاده می‌شه اینه که اگه مثلا یه سوال پرسیدی که قبلا مطرح شده، به جای این‌که بت بگن برو بابا سوالت تکراریه! لینک اون سوال قبلی رو می‌دن.
کاربرا بله ولی اگر مدیراش  ببینند (از روی گزارش کاربرا) ضرتی تاپیک رو قفل میکنند و یک پیغام duplicate میذارن زیر تاپیک!

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #16 : 03 اسفند 1391، 12:30 ق‌ظ »
یه روشی که تو ask ubuntu استفاده می‌شه اینه که اگه مثلا یه سوال پرسیدی که قبلا مطرح شده، به جای این‌که بت بگن برو بابا سوالت تکراریه! لینک اون سوال قبلی رو می‌دن.
کاربرا بله ولی اگر مدیراش  ببینند (از روی گزارش کاربرا) ضرتی تاپیک رو قفل میکنند و یک پیغام duplicate میذارن زیر تاپیک!
و زیر همون پیغام duplicate موضوع مرتبط رو لینک می‌کنن!
« آخرین ویرایش: 03 اسفند 1391، 12:35 ق‌ظ توسط Matrix.1372 »

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #17 : 03 اسفند 1391، 12:53 ق‌ظ »
ممنون از آقا سلمان بخاطر این بحث خوب.
نظرم رو خیلی کوتاه میگم : رودررو نبودن آدم‌ها نباید دلیلی برای بی‌ادبی‌شون نسبت به هم باشه.
موفق باشید...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #18 : 03 اسفند 1391، 09:27 ب‌ظ »
نظر شخصی بنده: خودتون رو گول نزنید. خانه از پای‌بست خرابه.
ملت مریضن. از جای دیگه پرن. میان تو جوامع مجازی خودشونو خالی می‌کنن. کار از این کارا گذشته. مشخصه‌های کاربر خوب؟ :) خیلی جالب بود.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #19 : 04 اسفند 1391، 01:00 ق‌ظ »
آرمان جان من متوجه نشدم! الان موافقی شما یا ... ؟!!
-------
بازم یاد یه چیزی افتادم ، اون داستان که طرف وقتی بچه بوده میگفته من دنیا رو عوض میکنم ، بزرگتر که میشه میگه کشورم... ، شهرم ... ، محله ام ... ، ازدواج میکنه ، میگه حداقل خانواده ی خودمو عوض میکنم ... ، در نهایت متوجه میشه که باید خودشو یکم عوض کنه و بعد میبینه که همه ی اونا پشت سر هم به خاطر همین تغییر توی خودش ، تغییر کردن و بهتر شدن ...
(تا اونجا که یادم میاد یکی از رئیس جمهور های آمریکا بود ...)

منظورم این نبود که سلمان خان (!) خودشو عوض کنه همه چیز درست میشه هااا !!!!
منظورم اینه تغییر کم کم شروع میشه ، هرکی فقط یکم خودشو عوض کنه همه چیز درست میشه ...
منم اگه کسی رو ناراحت کردم شدیدا عذر میخوام :)

آفلاین molavi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
  • آمده ام برای یادگیری
« پاسخ #20 : 11 خرداد 1392، 07:41 ب‌ظ »
خیلی خوبه و خیلی هم سخت هست
زندگی روشن
lifeon.blog.ir

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #21 : 12 خرداد 1392، 11:25 ق‌ظ »
من خیلی وقت بود میخواستم اینو بگم که خیلی عصبانی میشم وقتی میبینم یکی میگه متاسفانه ما
این مشکل رو داریم اون مشکل رو داریم(الان منظورم کسی نیست ها کسی به خودش نگیره (البته فقط تو این تاپیک))اگه کسی میدونه که ما یه مشکلی داریم بره سعی کنه خودش مشکلش رو برطرف کنه که اون ما بشه من.یعنی معمولا من دیدم نصیحت میکنن ولی خودشون اجرا نمیکنن که این خیلی بده.(دوباره میگم منظورم از اینا تاپیک های دیگه بود کسی ناراحت نشه)در ضمن من از آقا سلمان تا حالا رفتار بدی ندیدم.

آفلاین leila1992

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
« پاسخ #22 : 12 خرداد 1392، 09:18 ب‌ظ »
کاش زودتر تاپیک رو ایجاد کرده بودی ، امیدوارم تاپیک شامل چرت و پرتهایی که بعضا دوستان اسمش رو نصیحت ( ](*,)) میزارن و تنها هدفشون ترولینگ هست هم بشه.

کاملا موافقم...

آفلاین leila1992

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
« پاسخ #23 : 12 خرداد 1392، 09:22 ب‌ظ »
کسانی که فقط در جواب یک درخواستی می‌نویسند «جستجو کن» کار زیبایی نمی‌کنند و توهین تلقی می‌شه.
چرا توهین تلقی میشه؟ اصلا هم توهین نیست
در یک روز اگر 10 نفر تازه کار بپرسند گرافیک رو چجوری نصب کنم چه جوابی باید بگیرند؟

باور کنید توهینه
اگر اینقدر براتون سخته جواب ندین...

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • ٍ Everything is gonna be alright with LINUX
« پاسخ #24 : 12 خرداد 1392، 09:55 ب‌ظ »
کلا انجمن فارسی اوبونتو همش داخل حاشیه هستش مخصوصا تو این چند ماه اخیر

ما همه مادرزادي سياستمدار به دنيا اومديم اما استراتژي تک تکمون با همديگه و با تمام دنيا متفاوته براي همين در هيچ موردي باهم توافق نداريم و بازهم به هم فحش مي ديم! سه تا که ميشيم پنج نظر متفاوت داريم و هممون خيال ميکنيم حق داريم و در نهایت مسخره و خنده هم واسش میکنیم

امیدوارم دیگه شاهد اینجور بحث ها نباشیم امیدوارم...
خاموش خاطران در ناز نعمتند ای روشنی عقل تو بر ما بلا شدی
سایت شخصی :
http://purplesrc.com/

:linux study
:FB

https://www.facebook.com/linuxstudy

:+google

https://plus.google.com/u/0/communities/107142073472124864081

آفلاین Iman17

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 439
« پاسخ #25 : 12 خرداد 1392، 10:38 ب‌ظ »
من با نظر دانیال بهزادی موافقم فقط این که معرفی man هم زیاد تاثیری برای کاربر تازه وارد نداره.
من خودم قبلا که ناوارد بودم به هیچ وجه متوجه man نمی شدم ولی حالا می فهمم چیه به نظرم برای بقیه هم این طوریه.
Fedora 20 - 64 bit - Xfce 4.10

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #26 : 13 خرداد 1392، 12:24 ق‌ظ »
کسانی که فقط در جواب یک درخواستی می‌نویسند «جستجو کن» کار زیبایی نمی‌کنند و توهین تلقی می‌شه.
چرا توهین تلقی میشه؟ اصلا هم توهین نیست
در یک روز اگر 10 نفر تازه کار بپرسند گرافیک رو چجوری نصب کنم چه جوابی باید بگیرند؟

باور کنید توهینه
اگر اینقدر براتون سخته جواب ندین...
توهین بزرگ‌تر به همه‌ی ما اینه که طرف حتی به خودش زحمت یه جستجوی ساده رو هم نمی‌ده، تاپیک تکراری باز می‌کنه،با این همه از همه هم طلبکاره!
:|

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #27 : 13 خرداد 1392، 03:05 ق‌ظ »
توهین بزرگ‌تر به همه‌ی ما اینه که طرف حتی به خودش زحمت یه جستجوی ساده رو هم نمی‌ده، تاپیک تکراری باز می‌کنه،با این همه از همه هم طلبکاره!
دقیقاً. چیزی هم که خیلی آزاد دهنده هست حس طلب‌کارانه‌ای هست که بعضی‌ها دارن. و می‌گن «ناراحتی جواب نده» !

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
« پاسخ #28 : 13 خرداد 1392، 10:55 ق‌ظ »
دقیقاً. چیزی هم که خیلی آزاد دهنده هست حس طلب‌کارانه‌ای هست که بعضی‌ها دارن. و می‌گن «ناراحتی جواب نده» !

آقایون و خانم‌ها

من خودم یه تازه‌کارم ولی به هر حال توی انجمن گشت زدم و چیزهایی که می‌گید رو تا حدی درک می‌کنم.

هر کدوم از این دو دسته، یعنی کاربران تازه و کاربران قدیمی -که اعصابشون از دست ناشی‌بازی‌های کاربران جدید خورد شده-، به نحوی حق دارن و حرفشون درسته.

اما یه نکته‌ای رو می‌خوام بگم که شاید فکر کردن بهش بد نباشه. هر کاربر تازه‌کاری که به لینوکس اومده، ممکنه حتی در مورد کامپیوتر و اینترنت هم یک تازه‌کار باشه و با یه جستجو توی اینترنت احتمالا اولین چیزی که پیدا کرده، انجمن فارسی‌زبان اوبونتو بوده. پس یه نتیجه‌ی مهم از این قضیه این هست که یک فرد تازه‌کار احتمالا انجمن اوبونتو رو به عنوان اولین پناه‌گاه خودش در برابر مشکلات می‌دونه. من به کاربران قدیمی حق می‌دم که واقعا از دست ناشی‌بازی‌های تازه‌کارانی مثل من اعصابشون خورد بشه ولی شاید اگر اونها احتمال بدن که تازه‌کاران احتمالا در مورد استفاده از اینترنت هم ممکنه خیلی ناشی باشند، شاید دلشون به رحم بیاد و مشفقانه‌تر برخورد کنند.

البته راه حل این هست که تازه‌کاران رو مثل دانه‌های گل در نظر بگیریم و فکر کنیم که ما (منظورم افراد متخصص و مجرب هست) به عنوان باغبون‌های مهربون و گل‌دوست (!) می‌خوایم سعی کنیم این دونه‌ها رو به گل‌های سالم و زیبا تبدیل کنیم. تازه‌کاران، در انجمن اوبونتو، فقط در مورد کار با نرم‌افزارها نیست که مطلب یاد می‌گیرند، بلکه دنبال الگویی هستند که از طریق اون بفهمن رفتارشون در یک جامعه‌ی کاربری به چه شکل باید باشه. چه خوبه که کهنه‌کاران لطف کنن اونها رو طوری راهنمایی کنن که اگر روزی تجربه‌شون زیاد شد و خودشون کاربران حرفه‌ای شدند، رفتارشون با تازه‌کاران نسل‌های بعد منجر به جذب هرچه بیشتر افراد به این جامعه‌ی کاربری بشه.

اما طبیعتا اگر تازه‌کارانی هستند که تمایلی به یادگیری ندارند و فقط قصد سوء استفاده از آگاهی کاربران مجرب را دارند، باید به شکل قانونی به اونها تذکر داده بشه و در صورت نیاز مجازات بشن؛ که فکر می‌کنم چنین قوانینی از قبل تا حدی در نظر گرفته شده باشه.

من خودم به عنوان تازه‌کار اگر در جواب به اولین سوالی که پست می‌کنم بهم بگن «داداش با یه جستجو می‌تونستی پیدا کنی» (یا هر چیزی تو همین مایه) شاید انجمن رو ترک نکنم، اما لااقل احساس تشویق و انجذاب نمی‌کنم و دلگیر میشم. در چنین مواردی بهتره قوانین اخلاقی و نحوه‌ی کار با فروم رو به دوستان تازه‌کار آموزش بدیم.

در این که روزانه ممکنه با ده‌ها مورد از چنین افرادی برخورد کنیم شکی نیست و کاملا حق با کاربران مجرب هست. ولی واقعا راه حلی جز فرهنگ‌سازی فرد به فرد نیست. هر فردی که اینجا میاد نیاز داره تا اول با فرهنگ نحوه‌ی کار با اینترنت، وب، جستجو و هزاران چیز دیگه آشنا بشه. یه آغوش گرم ممکنه اون رو به این هدف برسونه و بالعکس، یه برخورد سرد می‌تونه اون رو از این مسیر برگردونه. اینجا ارتباط بین انسان و انسانه، نه بین ماشین با ماشین یا حتی ماشین با انسان.