انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لطفا به هم نخندیم.  (دفعات بازدید: 5173 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
لطفا به هم نخندیم.
« : 02 اسفند 1391، 07:52 ب‌ظ »
سلام خدمت دوستان عزیز

مدتی هست که باب شده داریم به پست‌ها و نظرات بقیه بی‌جهت می‌خندیم که کار بسیار زشتی هست.
بیایید با احترام به همدیگه نشون بدیم که روح جنبش نرم‌افزار آزاد، آزادی، احترام به همه‌ی انسان‌ها، و دوری‌گزیدن از فعالیت‌هایی است که می‌خواهند انسان‌ها را از کمک به یکدیگر بازدارند. و اگر ما به همدیگه احترام بذاریم، باعث گسترش نرم‌افزار آزاد و درنتیجه گسترش آزادی در سطح جهانی خواهیم شد.

من خودم بدتر از همتون هستم و از خودم شروع می‌کنم. من چندجا خندیدم. اگه کسی ناراحت شده عذر می‌خوام. و از این به بعد هر کی جایی دید من دارم به کسی می‌خندم، حق داره به صورت شدید بهم تذکر بده.

با آرزوی موفقیت برای همه.

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
پاسخ : لطفا به هم نخندیم.
« پاسخ #1 : 02 اسفند 1391، 08:00 ب‌ظ »
دقیقا. واقعا که کار زشتیه

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #2 : 02 اسفند 1391، 08:15 ب‌ظ »
کاش زودتر تاپیک رو ایجاد کرده بودی ، امیدوارم تاپیک شامل چرت و پرتهایی که بعضا دوستان اسمش رو نصیحت ( ](*,)) میزارن و تنها هدفشون ترولینگ هست هم بشه.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
« پاسخ #3 : 02 اسفند 1391، 08:20 ب‌ظ »
یعنی راضیم از این آزادکاران با اخلاق ;)
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #4 : 02 اسفند 1391، 08:30 ب‌ظ »
:)

آفلاین knight-rak

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
  • The blender for the next millennium
« پاسخ #5 : 02 اسفند 1391، 08:48 ب‌ظ »
خیلی پیشنهاد خوبی هستش
ببخشید ولی منم یه پیشنهاد میدم لطفن دوستانی که زحمت میشکن و توی این جامعه هدفشون راهنمایی دیگران هست کسی سوال می پرسه جواب سوال رو بدین پرتش نکنید جای دیگه بخصوص ( اینکه بگید توی گوگل سرچ کن یا اینکه از دستور Man استفاده کن ) داشتم دیشب یسری از پست هارو میخوندم دیدم اکثر کسایی که سوال کردن جواباشون از این چیزا بوده باور کنید کسی که میاد اینجا سوال می پرسه یه دلیل منطقی داره طرف بی کار نیستش که اگر جوابش سر راست توی man باشه بیاد اینجا بپرسه اگر اینطوری بود که دیگه اوبونتو فروم اصلی هم باید کنسل کنن چون دستور man  تمامی جواب ها رو میشه برای همه چیز پیدا کرد یا مثلن گوگل خب اگر قرار بود با گوگل جواب بدست بیاد دیگه انجمن فارسی به چه دردی می خورد ؟
منظورم فقط به جواب های سوال های خودم نیست کلی گفتم برای سوال های من همتون بیاید همین جواب هارو بدید من ناراحت نمیشم ولی برای دیگران این کار رو نکنید بخصوص کسایی که تازه کار هستن چون اینطوری بیشتر فراری میشن تا حد امکان هم سعی کنید جواب هارو بصورت GUI بدین اگر خودشون میخوان چون معمولن تازه کارا از کد فراری هستن و فکر میکنن کدها خیلی پیچیده هستن و باید همشون رو همون اول حفظ کنن و از این چیزا
$man troll
سر تسلیم منو خشت در میکده ها ، مدعی گر نکند فهم سخن گو سر و خشت

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
« پاسخ #6 : 02 اسفند 1391، 09:12 ب‌ظ »

انسان های بزرگ در باره عقاید سخن می گویند

انسان های متوسط در باره وقایع سخن می گویند

انسان های کوچک پشت سر دیگران سخن می گویند

———————————————————————————————————–

انسان های بزرگ عظمت دیگران را می بینند

انسان های متوسط به دنبال عظمت خود هستند

انسان های کوچک عظمت خود را در تحقیر دیگران می بینند

———————————————————————————————————–

انسان های بزرگ به دنبال کسب حکمت هستند

انسان های متوسط به دنبال کسب دانش هستند

انسان های کوچک به دنبال کسب سواد هستند

:)

و ما میطوانیم

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #7 : 02 اسفند 1391، 09:26 ب‌ظ »
کسی که میاد اینجا سوال می پرسه یه دلیل منطقی داره طرف بی کار نیستش که اگر جوابش سر راست توی man باشه بیاد اینجا بپرسه اگر اینطوری بود که دیگه اوبونتو فروم اصلی هم باید کنسل کنن
ما هم دیوونه نیستم وقتی میدونیم جواب سرراستش قبلا وجود نداشته به کسی بگیم برو سرچ کن یا man بخون
وقتی میگیم برو سرچ کن یعنی مطمئن هستیم که جواب دقیق پقیق سوال از قبل وجود داره  >:(

امیدوارم تاپیک شامل چرت و پرتهایی که بعضا دوستان اسمش رو نصیحت ( ](*,)) میزارن و تنها هدفشون ترولینگ هست هم بشه.
نرود میخ آهنین در سنگ

مدتی هست که باب شده داریم به پست‌ها و نظرات بقیه بی‌جهت می‌خندیم که کار بسیار زشتی هست.
بی جهت خندیدن کار زشتی نیست: کار پوچیه
اما باجهت خندیدن (نه مسخره کردن) خیلی خوبه!

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #8 : 02 اسفند 1391، 10:19 ب‌ظ »
از آقای سلمان به خاطر ایجاد این تاپیک تشکر می کنم.
چه قدر بده که یه نفر به خاطر آگاهی کمتر و یا دیدگاه متفاوت و یا چیزای دیگه مسخره بشه .آدم تا خودش تو موقعیتش قرار نگیره درک نمی کنه.
منم که گاهی از سر جهل  مرتکب این کار زشت شدم ، می خوام بدونید که شرمندم :'(
امیدوارم خدا از خطایای من بگذره.

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
« پاسخ #9 : 02 اسفند 1391، 10:22 ب‌ظ »
اینکه به تازه‌کارها یادآوری کنیم که جستجو کنن خوبه، به شرطی که در همون پست جواب سوالشون رو بدیم. اما کسانی که فقط در جواب یک درخواستی می‌نویسند «جستجو کن» کار زیبایی نمی‌کنند و توهین تلقی می‌شه.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #10 : 02 اسفند 1391، 10:28 ب‌ظ »
کسانی که فقط در جواب یک درخواستی می‌نویسند «جستجو کن» کار زیبایی نمی‌کنند و توهین تلقی می‌شه.
چرا توهین تلقی میشه؟ اصلا هم توهین نیست
در یک روز اگر 10 نفر تازه کار بپرسند گرافیک رو چجوری نصب کنم چه جوابی باید بگیرند؟

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #11 : 02 اسفند 1391، 11:25 ب‌ظ »
گاهی اوقات لحنی که در تایپ کردن استفاده می کنیم غلطه.مثلا میگیم برو بگرد به جای استفاده از واژه جستجو.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 02 اسفند 1391، 11:49 ب‌ظ »
قبل از هرچیز من یه تشکّر از سلمان بکنم برای این تاپیک خوب. متأسّفانه اخیراً یه سری بداخلاقی‌ها زیاد شده توی انجمن. مخصوصاً امروز که داشتم پست‌ها رو بررسی می‌کردم به چند مورد برخوردم که خیلی ناراحتم کرد، تو این فکر بودم که بیام چنین چیزی بنویسم که سلمان عزیز پیش‌دستی کرد و تذکّر داد. خوبه که قبل از این که چیزی بگیم یا بنویسیم، خودمون رو جای اون فرد بذاریم و ببینیم اگه ما در شرایط اون بودیم و کسی چنین حرفی بهمون می‌زد چه حسّی نسبت به جامعه پیدا می‌کردیم. یه فرد تازه‌وارد، فرق آقای x و y و z رو نمی‌دونه و هرچیزی که بهش گفته می‌شه رو از چشم کلّ جامعه‌ می‌بینه. بیاین با رفتارهای سطحی دید افراد رو نسبت به جامعه‌ی خودمون بد نکنیم.

در مورد سوال‌های ساده و پیش‌پا افتاده هم بیاین یه قراری بذاریم با هم: اگه قراره فقط جواب بدیم برو سرچ کن، اصلاً جواب ندیم. این کار دوتا خاصیت خوب داره:
۱. نمی‌خوره تو ذوق تازه‌واردها
۲. افرادی که دارن کم‌کم مراحل تازه‌کاری رو پشت سر می‌ذارن این فرصت رو پیدا می‌کنن که با جواب دادن به  یکی از این سوال‌ها، هم سواد خودشون رو محک بزنن و هم با چشم خودشون ببینن که چه‌طور می‌تونن در پیشبرد جامعه‌ی آزادشون فعّالیت داشته باشن

مرسی از همه‌تون که وقت گذاشتید و این رو خوندید. امیدوارم با یک مفدار توجّه بیش‌تر، روزهای بهتری رو درکنار هم سپری کنیم ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #13 : 02 اسفند 1391، 11:59 ب‌ظ »
یه روشی که تو ask ubuntu استفاده می‌شه اینه که اگه مثلا یه سوال پرسیدی که قبلا مطرح شده، به جای این‌که بت بگن برو بابا سوالت تکراریه! لینک اون سوال قبلی رو می‌دن.
اگه انجمن یه بخش برای تاپیک‌های مورد علاقه داشت خوب بود، مثلا یه تاپیک‌هایی رو به لیست اضافه کنیم و هر وقت خواستیم دم دستمون باشه!

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #14 : 03 اسفند 1391، 12:05 ق‌ظ »
مرسی دانیال جان، مثل همیشه عالی بود.
اگه میشه یه قسمتی توی سایت ایجاد کنید مثل قسمت قوانین و این اصول رو توش بنویسین و بگین که از نظر ما یک کاربر خوب این‌جوری باید رفتار کنه. تا رویه‌های کلی مشخص بشه. مثلا اسمشو بذارین «مشخصّه‌های یک کاربر خوب».