عجب انجمن پر باری ام هست! نصف پست ها صرف برتری دادن فدورا بر بقیه توزیع ها به خصوص اوبونتو است. انگار در گذشته بین این آقای سعیدی و اوبونتو چیزهایی گذشته که ما بی خبریم!!! هه هه
کو گجاش اینجوریه مطمعنی مسخره هم نکن!!!!
برخوردتت اصلا خوب نبود
بله مطمئن هستم و بسیار هم برای این آقا متاسفم چون خیلی بی ادب و بی فرهنگ و صد بسیار بی تربیت است. لاگ مکالمه ایشون با یکی از دوستان را در کانال اوبونتو دیدم خواندم و شرم دارم از داشتن هموطنی مانند او و بد به حال لینوکس که فردی مانند سعیدی هم در آن نقشی دارد که از دید بنده بسیار مخرب است و باید جلوی این آقا گرفته بشه چون نمود واقعی عقده در رفتار و گفتار ایشون دیده می شه که دنیای لینوکس جایی برای خالی کردن این عقده ها شده.
فردی که مدعی است اوبونتو در آفریقا تولید می شود و مکررا قانون کپی رایت و کلیه قوانین اپن سورس را نقض می کند و توسعه دهندگان اوبونتو از سایر توزیع ها دزدی می کنند و به صرف داشتن تبلیغات زیاد است که اوبونتو معروف شده! شخصی که چنین طرز فکر سطح پایینی دارد باید از دنیای لینوکس ترد شود.
کلا راجع به هیچکدوم از این موارد نظر نمیدم.ولی این یک جمله خیلی جالبه:
فردی که مدعی است اوبونتو در آفریقا تولید می شود و مکررا قانون کپی رایت و کلیه قوانین اپن سورس را نقض می کند و توسعه دهندگان اوبونتو از سایر توزیع ها دزدی می کنند و به صرف داشتن تبلیغات زیاد است که اوبونتو معروف شده! شخصی که چنین طرز فکر سطح پایینی دارد باید از دنیای لینوکس ترد شود.
۱- مکررا قانون کپیرایت و کلیه قوانین اپنسورس را نقض میکند!!!! من یه همچین حرفی زدم؟؟؟ لطفا لینک دقیقش رو بدید که خودم هم بدونم. اگر هم گفتیم در جواب بعضی از دوستان بوده که گفتند چرا مثلا mp3 بصورت پیشفرض روی فدورا نیست ما هم گفتیم به علت اینکه فدورا نمیتواند قوانین آمریکا را نقض کند مثلا mp3 لیسانس خودش رو داره. ولی توی اروپا و آفریقا این لیسانس وجود نداره. کی گفتیم که اوبونتو کپیرایت رو نقض کرده!! این فهم اشتباه شما بوده.
۲- توسعهدهندگاه اوبونتو از سایر توزیعها دزدی میکنند!!!! من یه همچین حرفی زدم؟؟؟ لطفا لینک دقیقش رو بدید که خودم هم بدونم. بحث برتری ۲ توزیع وقتی پیش میاد باید آدم واقعیات رو مطرح کنه. خیلی از مواردی که توی اوبونتو وجود داره و خیلی از لینوکسهای دیگه خروجیهای پروژههای فدورا بوده. نمونه بارزش که خیلی هم کاربر پسند هست network manager هستش. کی گفتیم اوبونتو دزدی کرده. گفتیم استفاده کرده!!! نگفتیم جرم کرده که. این هم فکر کنم در جواب یکی از دوستان بود که گفت چرا اوبونتو دیرتر از فدورا سرویس مورد نظر رو بهش قابلیت میده.
۳- اوبونتو به صرف داشتن تبلیغات زیاد است که معروف شده. این یکی رو کاملا قبول دارم.
۴- شخصی که چنین طرز فکر سطح پایینی دارد باید از دنیای لینوکس ترد شود. اولا که برادر بیسکوییت ترد رو با ت مینویسند طرد رو با ط مینویسند. این نکته اول. نکته ۲ اینکه تا حالا هیچ کس نتوانسته شخصی را از دنیای لینوکس حذف کنید تلاش کنید شاید بتوانید!!! در ضمن "طرز فکر سطح پایین" صفت بلندبالایی است که درک منظور شما رو سخت میکنه ولی در کل شما به عنوان یک بنده فقط میتونید طرز فکر خودتون رو اصلاح کنید نه اینکه رتبهبندی بفرمایید.
یک مسئلهای هم عرض کنم توی ایران همیشه آدمها با هم مشکل دارند . توی سیاست،اقتصاد، توی یه محله، شهر همه جا. همه تا خارج ایران. این فرهنگ ما هست کاریش هم نمیشه کرد. بنده هیچ موقع رهبر فدورا نبوده نه هستم. رهبر فدورا پائول هست و السلام. من یک مبلغ فدورا هستم. با سیستمعاملهایی مختلفی هم در حد خیلی زیاد مثل ویندوز، مک، فدورا، دبیان، اوبونتو، سوزی، سولاریس و فریبیاسدی هم کار دارم. حتی خیلیهاش رو تدریس کردم. خوشبختانه دید کافی روی همش دارم. اگر هم مقایسهای کردم همیشه منطبق با واقعیات بوده.
یک عده افرادی هستند که با من و یه عده از دوستانمون مشکل دارند. به من هم فحش بدید. چون من مشکلی ندارم. تک تک اون افراد رو هم میشناسم. به بچههای دیگه ما هم زیاد فحش دادین. متاسفم که انجمن تکنوتاکس و اوبونتو با تمام احترامی که واسشون قائل هستم بعضا توش شاهد فحاشی هستیم.
یک چیزی که توی انجمن ما وجود داره اینه که هیچوقت نگذاشتم توش فحاشی بشه و همیشه اخلاق مداری رو سعی کردم توی انجمن داشته باشیم.
اینها تنها افتخار ما هست. حالا شما بنشینید و تهمت بیاخلاقی و بینزاکتی بزنید. باشد که موفق باشید.
هزاران بار زمانی که انجمن فدورا افتتاح شد افراد زیادی سعی در براندازی آن داشتند ولی روزبهروز موفقتر بودیم. چون این کارها ما رو امیدوارتر میکنه.
از تمام دوستان که در انجمن فدورا هستند خواهشمند است که اینجا جوابی ندهند دیگر. مطمئن هستم مدیران عزیز این انجمن ( اقای حسنپور و سایرین) هم علاقهای به این موضوعات ندارند. امیدورام دیگه جوابی در حمایت از من داده نشه.
متشکرم
سعیدی