انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

سن استفاده  کنندگان لینوکس در ایران

زیر 10 سال هستم
0 (0%)
بین 10 تا 15 سال دارم
8 (6.8%)
بین 15 تا 20 سال دارم
26 (22%)
بین 20 تا 25 سال دارم
53 (44.9%)
بین 25 تا 30 سال دارم
21 (17.8%)
بین 30 تا 35 سال دارم
7 (5.9%)
35 سال به بالا
3 (2.5%)

مجموع آرای اعضا: 118

نویسنده موضوع: سن استفاده کنندگان لینوکس در ایران با معرفی(دوستان میشه در نظر سنجی شرکت کنین؟)  (دفعات بازدید: 12823 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 321
    • سیستم مدیریت محتوا گیلان ( بزودی )
سلام به همه دوستان گل

اول از هر چیز سال نو همه مبارک

علی رضا هستم متولد 71

درست یادم نیست ولی از 10 سالگی شروع به کار با کامپیوتر کردم.

اوایل سال 80 کامپیوتر گرفتم.

حتی قبل از کار با کامپیوتر به هک و امنیت و برنامه نویسی علاقه داشتم.
از سال 85 به اینور با لینوکس کار می کنم. ( در کنار ویندوز بخاطر بعضی برنامه ها و شلوغی خونه )

به ترتیب fedora, CentOS, Ubuntu ولی از Ubuntu بیشتر لذت میبرم.

با ویندوز چشم بسته کار میکنم. ولی فقط و فقط و فقط بخاطر ویروسهای زیاد ازش متنفرم.

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
    • shgn.ir
بنده هم شاهچراغیان هستم.
۶۴ مشهد. کامپیوتر نرم افزار.
لینوکس را از ۸۷ شروع کردم ولی از ۸۹ به عنوان سیستم عامل اصلی دارم ازش استفاده می کنم.
فقط یه تجربه که شاید خیلی ها گزرونده باشنش.
اول که شروع کار با لینوکس می کنید ممکنه ازش دلسر شوید. ولی استقامت کنید. بعد عاشقش میشید.
www.shgn.ir
www.shgn.ir/category/linux

In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!

آفلاین myusac

• Full Member
  • *
  • ارسال: 128
من که خودمو تا حالا معرفی نکردم تو این فروم  :)
مـهـیـار هستم
از تهران

درست یادم نیست ولی تقریبا اولین سیستمی که داشتم برا 12 سال پیش بود ویندوز ME یادش بخیر  ;D
البته خوب اون موقع بیشتر برا بازی و ور رفتن بود (چقدر ترکوندمش)
چند سال پیش با اوبونتو آشنا شدم یه تستی زدم و بعد چند هفته بیخیالش شدم
منتها الان دوباره شروع کردم به استفاده البته نسخه opensuse (تنها دلیلی هم که اومدم سراغ لینوکس اینه که دوست دارم با یه چیزی که ازش خیلی نمیدونم ور برم اگر مک قیمتش معقول تر بود قطعا اونم میگرفتم) به نظرم opensuse خوبه حداقل بیشتر از اوبونتو احساس راحتی میکنم
امــــا به هیچ وجه سیستم عامل پیش فرضم نمیتونم بکنمش به 2 دلیل یک اینکه نرم افزارهای مورد استفاده من در لینوکس نیستن
دوم اینکه لینوکس باید دلیل های بیشتری از کدباز بودن و رایگان بودن به من بده تا از ویندوز مهاجرت کنم

پس تا اون موقع VIVA WINDOWS 7
من نمیفهمم چرا یکسری از دوستان به ویندوز و جامعه گسترده کاربرانش توهین میکنن یه جورایی انگار رسم شده این رفتار
از مسخره کردن بگیرید تا بی‌سواد خواندن کاربران ویندوز
دوستان هرچیزی که ساخته دست انسان هست ایراد داره پس بهتره همیشه به انتخاب هم احترام بگذاریم

آفلاین sanaderi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
    • پروژه کیوت فارسی
سلام،من به شخصه از طرف همه اونایی که توهین می کنن معذرت می خوام!من خودم لینوکسی هستم ولی هرگز قدرت ویندوز هم  قابل انکار نیست!امادوست من در مورد اینکه لینوکس فقط اپن سورس بودنش مطرحه سخت در اشتباه هستید !شما بیشتر مطالعه کنید،(البته نمی گم اطلاعات شما کمه،در واقع می گم در مورد لینوکس کمه!)
پس به زبان شیرین پارسی زنده باد فرهنگ  گنو/لینوکس
باران باش و ببار ونپرس کاسه های خالی ازآن کیست!کورش کبیر

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
  • *
    • shgn.ir
نقل‌قول
من نمیفهمم چرا یکسری از دوستان به ویندوز و جامعه گسترده کاربرانش توهین میکنن یه جورایی انگار رسم شده این رفتار
دوستان هرچیزی که ساخته دست انسان هست ایراد داره پس بهتره همیشه به انتخاب هم احترام بگذاریم
  • جناب myusac، شما اصلا با لینوکس آشنایی دارید یا ویندوز دارید؟
  • همونطور که همه می دانند گنو/لینوکس متعلق به جامعه متن باز بوده و آزاد هست، پس مایملک فرد حقیقی یا حقوقی خاصی نیست که بخواد از آن دفاع کنه و این کار عمل هیچ سودی برای کسی نداره.
  • گستردگی جامعه ویندوزی به خاطر راحتی استفاده از آن و استفاده اطرافیان از آن (در اغلب موارد).
  • یکی از دلایلی که خیلی ها از لینوکس استفاده می کنند و حقیقت opensource را درک کرده اند برای رعایت حق کپی رایت و رعایت حقوق نرم افزاری است، اما افرادی که ویندوز کار می کنند، برای سیستم عاملشان شاید و فقط شاید هزینه یه cd یا dvd را بدهند و برای استفاده از نرم افزارهای آن هم همش دنبال سریال و کی جن از این جور چیزا هستند.
  • افرادی که ویندوز استفاده می کنند، فقط می توانند بین ویندوز۷ و ۸ xp جابجا بشن ولی افرادی که لینوکس کار می کنند، با همه چیز کار می کنند.
  • یه تجربه از خودم: تا بحال کسی که لینوکس کار می کند را ندیدم که نتونه از پس ویندوز بر بیاد ولی هرکس که ویندوز کار می کنه نمی تونه از پس لینوکس بر بیاد.
  • در لینوکس شما آنچه را که دوست دارید، دارید؛ ولی در ویندوز شما فقط چیزهایی را دارید که امکانش را دارید.
  • قدرتی که لینوکس به شما می دهد ویندوز نمی دهد
نهایتا هم باید بگم، دوست عزیز بعضی وقت ها واقعیت ناراحت کننده است برای بعضی ها و چون ناراحت می شوند احساس می کنند به آنها توهین شده است.
اما این موضوع که کسی که با ویندوز کار میکنه بی سواده نه به این معنی که جاهله. ممکنه یه دکتری روی کامپیوترش ویندوز داشته باشد، این به معنی بی سوادی او نیست، بلکه منظور از بی سواد، سواد و دانش فنی تخصصی کامپیوتر است.
حالا می خوام دلیل اینکه چرا ویندوز کاربرش را بی سواد ترتبیت می کند را بگم که شما خودت حتما درکش می کنی چون ویندوز استفاده می کنی.
اون هم اینه که شما توی ویندوز هر کاری که بخواهید بکنید یک کلیک می زنید و انجام میشه ولی شما متوجه نمی شوید که چی شد ولی توی لینوکس وقتی یک کلیک را می زنید می تونید ببینید که به کیه؟ چی به چیه؟ درکش می کنید.
امید وارم که سؤ تفاهم براتون پیش نیاد قصد توهین نداشتم. اینها همه تجربیات و دیده هایم بود.
در ضمن از بقیه دوستان هم می خوام که اگر اشکال در این موضوعات می بینند گوشزد کنند تا بنده هم با سوادتر بشم.
www.shgn.ir

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
داریوش 19 ساله
از نسخه 6.06 اوبونتو اوفتادن تو حچلم شروع شد که معلم ریاضی خوبم آقای کریمی بخاطر شوق گیک گونم بهم هدیه داد
هنوز دارمش از کنونیکال فرستاده بودن
I love you pmc ;D
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین myusac

• Full Member
  • *
    سلام،من به شخصه از طرف همه اونایی که توهین می کنن معذرت می خوام!من خودم لینوکسی هستم ولی هرگز قدرت ویندوز هم  قابل انکار نیست!امادوست من در مورد اینکه لینوکس فقط اپن سورس بودنش مطرحه سخت در اشتباه هستید !شما بیشتر مطالعه کنید،(البته نمی گم اطلاعات شما کمه،در واقع می گم در مورد لینوکس کمه!)
    پس به زبان شیرین پارسی زنده باد فرهنگ  گنو/لینوکس

نه دوست عزیز شما لطف داری ولی خوب این رفتار شایسته نیست
    درمورد اطلاعات من از لینوکس من بارها گفتم که اطلاعات من کمه اما اون 2 دلیلی که مطرح کردم از بزرگترین دلایل هستن مطمئنن دلایل بیشتری هم داره اما به کاره من نمیاد یا حداقل تا حالا نیومده  :)

• جناب myusac، شما اصلا با لینوکس آشنایی دارید یا ویندوز دارید؟
    • همونطور که همه می دانند گنو/لینوکس متعلق به جامعه متن باز بوده و آزاد هست، پس مایملک فرد حقیقی یا حقوقی خاصی نیست که بخواد از آن دفاع کنه و این کار عمل هیچ سودی برای کسی نداره.
    • گستردگی جامعه ویندوزی به خاطر راحتی استفاده از آن و استفاده اطرافیان از آن (در اغلب موارد).
    • یکی از دلایلی که خیلی ها از لینوکس استفاده می کنند و حقیقت opensource را درک کرده اند برای رعایت حق کپی رایت و رعایت حقوق نرم افزاری است، اما افرادی که ویندوز کار می کنند، برای سیستم عاملشان شاید و فقط شاید هزینه یه cd یا dvd را بدهند و برای استفاده از نرم افزارهای آن هم همش دنبال سریال و کی جن از این جور چیزا هستند.
    • افرادی که ویندوز استفاده می کنند، فقط می توانند بین ویندوز۷ و ۸ xp جابجا بشن ولی افرادی که لینوکس کار می کنند، با همه چیز کار می کنند.
    • یه تجربه از خودم: تا بحال کسی که لینوکس کار می کند را ندیدم که نتونه از پس ویندوز بر بیاد ولی هرکس که ویندوز کار می کنه نمی تونه از پس لینوکس بر بیاد.
    • در لینوکس شما آنچه را که دوست دارید، دارید؛ ولی در ویندوز شما فقط چیزهایی را دارید که امکانش را دارید.
    • قدرتی که لینوکس به شما می دهد ویندوز نمی دهد
    نهایتا هم باید بگم، دوست عزیز بعضی وقت ها واقعیت ناراحت کننده است برای بعضی ها و چون ناراحت می شوند احساس می کنند به آنها توهین شده است.
    اما این موضوع که کسی که با ویندوز کار میکنه بی سواده نه به این معنی که جاهله. ممکنه یه دکتری روی کامپیوترش ویندوز داشته باشد، این به معنی بی سوادی او نیست، بلکه منظور از بی سواد، سواد و دانش فنی تخصصی کامپیوتر است.
    حالا می خوام دلیل اینکه چرا ویندوز کاربرش را بی سواد ترتبیت می کند را بگم که شما خودت حتما درکش می کنی چون ویندوز استفاده می کنی.
    اون هم اینه که شما توی ویندوز هر کاری که بخواهید بکنید یک کلیک می زنید و انجام میشه ولی شما متوجه نمی شوید که چی شد ولی توی لینوکس وقتی یک کلیک را می زنید می تونید ببینید که به کیه؟ چی به چیه؟ درکش می کنید.
    امید وارم که سؤ تفاهم براتون پیش نیاد قصد توهین نداشتم. اینها همه تجربیات و دیده هایم بود.
    در ضمن از بقیه دوستان هم می خوام که اگر اشکال در این موضوعات می بینند گوشزد کنند تا بنده هم با سوادتر بشم.

1. همونطور که بارها در همین فروم و همین بالا هم گفتم من اطلاعاتم از لینوکس کمه لینوکس رو تازه شروع کردم اما برای یادگرفتن نه اینکه سیستم عامل پیش فرضم بکنم
    2. خوب چه ربطی داره مثلا اگر من از ویندوز که برای مایکروسافته دفاع کنم برای من سود داره؟
    3. این مزیت حساب میشه لینوکس هم تمام تلاشش اینه که به همچین جایی برسه اگرنه این همه وقت صرف رابط گرافیکی و... نمیکرد
    4. اولا این حرف شما برای ایران صادقه و نه جامعه جهانی دوما به عنوان یک کاربر ایرانی وقتی لینوکس نتونه نیازهای منو برطرف کنه برام اهمیت نداره که همه چیزو کرک میکنم (چون امکان خرید ندارم بخاطر تحریم اگر داشتم قطعا میخریدم)
    5. این حرف شما خنده داره وقتی با پلتفرم ویندوز کار میکنی فرقی نداره کدوم نسخه بازم با همش میتونی کار کنی اما لینوکس کلی پراکندگی داره کلی بیس های مختلف وجود داره (همه دستورها در ترمینال های بیس های مختلف یکسان هست؟ قطعا نه) کلی محیط های گرافیکی مختلف وجود داره
    6. این برمیگرده به شماره 3
    7. شما میفرمائید هرچیزی درسته...؟ من در لینوکس برنامه های 2013 Autodesk Architecture , Maya , AutoCAD رو میخوام (چند تابرنامه خلاصه گفتم وگرنه لیست خیلی ادامه داره) میشه راهنمایی بفرمائید از کجا میتونم تهیه کنم؟ مهمتر از کجا نسخه رایگان و کدباز رو تهیه کنم؟
    8. اگر این حرف درست بود لینوکس شماره یک سیستم عامل های دنیا بود

فکر میکنم تو این جواب هایی که دادم قسمت آخر هم جوابش مشخص باشه اما دوست عزیز من نتیجه کار رو به بهترین شکل ممکن میخوام حتی ندوم به چه شکل انجام میشه نه اینکه ببینم چجوری انجام میشه و با موفقیت انجام نشه (البته نه که همیشه لینوکس به مشکل میخوره)
    درضمن من داشتم تو همین فروم میچرخیدم گفتم یه عکس از این بذارم قطعا شما هم دیده بودی همینطور بقیه دوستان از اینگونه موارد کم نیست اینا توهینه دوسته من
    مشت نمونه خرواره

ببخشید طولانی شد
    نمیخواستم که این تاپیک به انحراف بره فقط چون دوستان بخاطر امضای من پست گذاشته بودن مجبور شدم جواب بدم

[/list]
    « آخرین ویرایش: 10 فروردین 1392، 10:42 ب‌ظ توسط myusac »

آفلاین Saeid aZm

• Full Member
    • *
    • ارسال: 131
    • سعید اعظمی هستم و ادمین ماهنامه آنلاین iHARDWARE
    با سلام و عرض ادب

سعید اعظمی هستم 23 ساله
    از سال 2007 با لینوکس آشنا شدم اولین توزیع هم فدورا بود که بعدها به Open suse کوچ کردم و از سال 2010 با ابونتو همراه شدم.
    رشته تحصیلیم سخت افزار کامپیوتر هست و و تا کنون افتخار همکاری با تعدادی از سایت های تخصصی سخت افزار داخلی و خارجی و هم چنین نشریات داخلی مرتبط در این زمینه رو داشتم .از سال 90 با کمک چندی از دوستان ماهنامه سخت افزار تحت وب iHARDWARE Magazine رو تاسیس کردیم که شکر خدا مورد توجه بسیاری از علاقه مندان به این زمینه شد اما بعد ها به دلیل مشکلاتی که از طرف برخی از گروه ها فعال (رقیبان نشریاتی ) به وجود اومد گروه منحل شد.

گلا فلسفه متن باز رو می پسندم و امیدوارم که همیشه حامیان مناسبی برای این جنبش وجود داشته باشه.

با تشکر
    چه زیباست رایگان بهتر زیستن را به دیگران بیاموزیم .به نظرم همون کاری که با دنیای متن باز میشه کرد.

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
    • *
      • shgn.ir
      1. همونطور که بارها در همین فروم و همین بالا هم گفتم من اطلاعاتم از لینوکس کمه لینوکس رو تازه شروع کردم اما برای یادگرفتن نه اینکه سیستم عامل پیش فرضم بکنم
      2. خوب چه ربطی داره مثلا اگر من از ویندوز که برای مایکروسافته دفاع کنم برای من سود داره؟
      3. این مزیت حساب میشه لینوکس هم تمام تلاشش اینه که به همچین جایی برسه اگرنه این همه وقت صرف رابط گرافیکی و... نمیکرد
      4. اولا این حرف شما برای ایران صادقه و نه جامعه جهانی دوما به عنوان یک کاربر ایرانی وقتی لینوکس نتونه نیازهای منو برطرف کنه برام اهمیت نداره که همه چیزو کرک میکنم (چون امکان خرید ندارم بخاطر تحریم اگر داشتم قطعا میخریدم)
      5. این حرف شما خنده داره وقتی با پلتفرم ویندوز کار میکنی فرقی نداره کدوم نسخه بازم با همش میتونی کار کنی اما لینوکس کلی پراکندگی داره کلی بیس های مختلف وجود داره (همه دستورها در ترمینال های بیس های مختلف یکسان هست؟ قطعا نه) کلی محیط های گرافیکی مختلف وجود داره
      6. این برمیگرده به شماره 3
      7. شما میفرمائید هرچیزی درسته...؟ من در لینوکس برنامه های 2013 Autodesk Architecture , Maya , AutoCAD رو میخوام (چند تابرنامه خلاصه گفتم وگرنه لیست خیلی ادامه داره) میشه راهنمایی بفرمائید از کجا میتونم تهیه کنم؟ مهمتر از کجا نسخه رایگان و کدباز رو تهیه کنم؟
      8. اگر این حرف درست بود لینوکس شماره یک سیستم عامل های دنیا بود

فکر میکنم تو این جواب هایی که دادم قسمت آخر هم جوابش مشخص باشه اما دوست عزیز من نتیجه کار رو به بهترین شکل ممکن میخوام حتی ندوم به چه شکل انجام میشه نه اینکه ببینم چجوری انجام میشه و با موفقیت انجام نشه (البته نه که همیشه لینوکس به مشکل میخوره)
      درضمن من داشتم تو همین فروم میچرخیدم گفتم یه عکس از این بذارم قطعا شما هم دیده بودی همینطور بقیه دوستان از اینگونه موارد کم نیست اینا توهینه دوسته من
      مشت نمونه خرواره
      ...
      ببخشید طولانی شد
      نمیخواستم که این تاپیک به انحراف بره فقط چون دوستان بخاطر امضای من پست گذاشته بودن مجبور شدم جواب بدم

[/list]
      آقا خیلی ازتون خوشم آمد. نمی خوام براتون سؤتفاهم  خدای نکرده پیش بیاد. بنده فقط دارم صرفا دیدگاه های خودم را بیان  می کنم و هیچ قصد ندارم که حتما شما قبول کنید. ولی دوست دارم اگر اشتباه متوجه شدم، تصحیح کنید.
      ۱-بنده خودم هم ادعایی روی لینوکس ندارم. چون هر روز که جلوتر می ری، یه موضوع جدید داره و شما می خواهی کشفش کنی ولیکن...
      ۲- نه عزیزم منظورم این بود که بعضا افرادی که از لینوکس دفاع می کنند، از یک نگرش و اندیشه دفاع می کنند. البته همانطور که شما هم گفتید کسی که از ویندوز دفاع می کنه هیچ منفعتی نداره و آن هم داره از یه اندیشه دفاع می کنه، ولی این کجا و آن کجا.
      ۳-منظورم پیش پا افتاده بودن ویندوز بود که اینقدر در دسترسش کرده.
       درضمن یه نکته: کسی که تازه می خواد کار با کامپیوتر را شروع کنه معمولا اول با ویندوز شروع می کنه، آیا این به این دلیله که ویندوز بهترینه؟ نه، چون بدبخت راه دیگه ای نداره، می بینه همه دارن ویندوز استفاده می کنند، اصلا به ذهنش خطور نمی کنه که به غیر از ویندوز سیستم عامل دیگه ای هم وجود داره.- حالا اون که چرا بقیه ویندوز استفاده می کنند بماند.
      ۴- ببخشید شما منظور مطلب را گرفتید؟ یعنی می خواهید بگویید که غیر ایرانی ها که کپی رایت دارند سمت برنامه های opensource نمی روند و پول می دهند و برنامه های closesource را می خرند؟ یک سوال، به نظر شما، و نه فقط شما، بلکه همه دوستان، آیاد درصد استفاده از لینوکس توی ایران بیشتره یا خارج از ایران؟ چرا؟ خواهش می کنم منصفانه و به خودتان جواب دهید!
      ۵- البته که این حرف بنده خنده دار است، ولی نه به این دلیل که شما گفتی، بلکه دقیقا به این دلیل که شما در ویندوز هیچ انتخابی ندارید ولی در لینوکس روی یه کرنل مشخص چندین انتخاب دارید. بیشتر توضیح می دم: شما وقتی ویندوز xp دارید، برای به روز رسانی آن به سون باید کلا سون را نصب کنید ولی در لینوکس وقتی می خواهید کرنل را به روز کنید بدون هیچ تغییری در روند کاری سیستم می توانید آن را به روز کنید و نهفق آن را بلکه پوسته های مختلف را علاوه بر اینکه در کنار هم می توانید داشته باشید، می توانید بدون هیچ تغییری در روند سیستم به روز کنید. پس حالا این خنده دار است که یه کاربر ویندوز سون فقط می تواند از سون استفاده کند و هیچ حق انتخابی ندارد.
      ۶- و ایضاً همان جواب ۳. یک سوال، در اطرافیان شما حتما کسی است که اصلا لینوکس کار نکرده باشه، لطف کنید ببریدش پای یه سیستمی که لینوکس داره و بدون هیچ مقدمه بهش بگید این کامپیوتره، مثلا برو و یه مطلبی را تایپ کن و بعد پرینت بگیر، عکس العملش را برای ما هم بیان کنید.
      ۷- برای این موضوع می توانید ار wine استفاده کنید. برای autocad http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=23660&iTestingId=67315، برای بقیه هم به همین ترتیب. شما برای این طور برنامه ها فکر نمی کنم لنگ بمونی. این همونی که می گم هر آنچه را که دوست دارید، در لینوکس دارید.
      ۸- ببخشید پس با این دیدگاه شما باید بگیم که مثلا چون همه پراید دارند پس پراید قوی است. مسلما یه بنز حتی مدلهای پایین آن قویتر هست. هر کس به فرا خور نوع نیاز و داراییش ماشین می خره. برای سیستم عامل هم همینطوره هر کس به فراخور نوع نیاز و دانشش سیستم عامل انتخاب می کنه. -البته باید این را هم بگم که یه ماهی تا وقتی توی آب هست فکر می کنه که کل زندگی و دنیاش همون آبه اما غاقل از اینکه یه خشکی ای هم هست اما چه فایده که اون موقه دیگه می میره و نمی تونه خشکی را درک کنه.
      حالا بیایید روزی را تجسم کنید که کشور ما هم بیاد قانون کپی رایت جهانی را قبول کنه و بخواد توی کشور اجرا کنه. اون موقع کی دستش جلوتره، اونهایی که ویندوز کار می کردند یا لینوکس. اون موقع قیمت یه ویندوز مثلا xp از رده خارج به دلار اون موقع چنده؟
      بنده از بابت این تصویر عذرخواهی می کنم. خیلی زننده است. ولی این ربط نداره که این تصویر یا هر گونه صحبت توی این زمینه را پای جامعه opensource بذاریم. البته می دونم که شما حتما این کار را نکرده اید. و فکر هم نمی کنم جامعه opensource این طور مسائل را بپذریند.
      آقاجون اردت
      www.shgn.ir

آفلاین myusac

• Full Member
      • *

آقا خیلی ازتون خوشم آمد. نمی خوام براتون سؤتفاهم  خدای نکرده پیش بیاد. بنده فقط دارم صرفا دیدگاه های خودم را بیان  می کنم و هیچ قصد ندارم که حتما شما قبول کنید. ولی دوست دارم اگر اشتباه متوجه شدم، تصحیح کنید.
        ۱-بنده خودم هم ادعایی روی لینوکس ندارم. چون هر روز که جلوتر می ری، یه موضوع جدید داره و شما می خواهی کشفش کنی ولیکن...
        ۲- نه عزیزم منظورم این بود که بعضا افرادی که از لینوکس دفاع می کنند، از یک نگرش و اندیشه دفاع می کنند. البته همانطور که شما هم گفتید کسی که از ویندوز دفاع می کنه هیچ منفعتی نداره و آن هم داره از یه اندیشه دفاع می کنه، ولی این کجا و آن کجا.
        ۳-منظورم پیش پا افتاده بودن ویندوز بود که اینقدر در دسترسش کرده.
         درضمن یه نکته: کسی که تازه می خواد کار با کامپیوتر را شروع کنه معمولا اول با ویندوز شروع می کنه، آیا این به این دلیله که ویندوز بهترینه؟ نه، چون بدبخت راه دیگه ای نداره، می بینه همه دارن ویندوز استفاده می کنند، اصلا به ذهنش خطور نمی کنه که به غیر از ویندوز سیستم عامل دیگه ای هم وجود داره.- حالا اون که چرا بقیه ویندوز استفاده می کنند بماند.
        ۴- ببخشید شما منظور مطلب را گرفتید؟ یعنی می خواهید بگویید که غیر ایرانی ها که کپی رایت دارند سمت برنامه های opensource نمی روند و پول می دهند و برنامه های closesource را می خرند؟ یک سوال، به نظر شما، و نه فقط شما، بلکه همه دوستان، آیاد درصد استفاده از لینوکس توی ایران بیشتره یا خارج از ایران؟ چرا؟ خواهش می کنم منصفانه و به خودتان جواب دهید!
        ۵- البته که این حرف بنده خنده دار است، ولی نه به این دلیل که شما گفتی، بلکه دقیقا به این دلیل که شما در ویندوز هیچ انتخابی ندارید ولی در لینوکس روی یه کرنل مشخص چندین انتخاب دارید. بیشتر توضیح می دم: شما وقتی ویندوز xp دارید، برای به روز رسانی آن به سون باید کلا سون را نصب کنید ولی در لینوکس وقتی می خواهید کرنل را به روز کنید بدون هیچ تغییری در روند کاری سیستم می توانید آن را به روز کنید و نهفق آن را بلکه پوسته های مختلف را علاوه بر اینکه در کنار هم می توانید داشته باشید، می توانید بدون هیچ تغییری در روند سیستم به روز کنید. پس حالا این خنده دار است که یه کاربر ویندوز سون فقط می تواند از سون استفاده کند و هیچ حق انتخابی ندارد.
        ۶- و ایضاً همان جواب ۳. یک سوال، در اطرافیان شما حتما کسی است که اصلا لینوکس کار نکرده باشه، لطف کنید ببریدش پای یه سیستمی که لینوکس داره و بدون هیچ مقدمه بهش بگید این کامپیوتره، مثلا برو و یه مطلبی را تایپ کن و بعد پرینت بگیر، عکس العملش را برای ما هم بیان کنید.
        ۷- برای این موضوع می توانید ار wine استفاده کنید. برای autocad http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=23660&iTestingId=67315، برای بقیه هم به همین ترتیب. شما برای این طور برنامه ها فکر نمی کنم لنگ بمونی. این همونی که می گم هر آنچه را که دوست دارید، در لینوکس دارید.
        ۸- ببخشید پس با این دیدگاه شما باید بگیم که مثلا چون همه پراید دارند پس پراید قوی است. مسلما یه بنز حتی مدلهای پایین آن قویتر هست. هر کس به فرا خور نوع نیاز و داراییش ماشین می خره. برای سیستم عامل هم همینطوره هر کس به فراخور نوع نیاز و دانشش سیستم عامل انتخاب می کنه. -البته باید این را هم بگم که یه ماهی تا وقتی توی آب هست فکر می کنه که کل زندگی و دنیاش همون آبه اما غاقل از اینکه یه خشکی ای هم هست اما چه فایده که اون موقه دیگه می میره و نمی تونه خشکی را درک کنه.
        حالا بیایید روزی را تجسم کنید که کشور ما هم بیاد قانون کپی رایت جهانی را قبول کنه و بخواد توی کشور اجرا کنه. اون موقع کی دستش جلوتره، اونهایی که ویندوز کار می کردند یا لینوکس. اون موقع قیمت یه ویندوز مثلا xp از رده خارج به دلار اون موقع چنده؟
        بنده از بابت این تصویر عذرخواهی می کنم. خیلی زننده است. ولی این ربط نداره که این تصویر یا هر گونه صحبت توی این زمینه را پای جامعه opensource بذاریم. البته می دونم که شما حتما این کار را نکرده اید. و فکر هم نمی کنم جامعه opensource این طور مسائل را بپذریند.
        آقاجون اردت

بازم میگم نمیخوام مشکلی پیش بیاد برای تاپیک بخاطر انحرافش از موضوع اصلی
        ولی بهرحال نمیشه جواب نداد...
        اینم بگم منم مثل شما دارم دیدگاهمو میگم

1.این برای همه چیز صادقه بالاخره دست بالای دست بسیار است
        2.خوب اینو که انگار به توافق رسیدیدم بابت قسمت این کجا و آن کجاش دیگه به طرفش و طرز فکرش برمیگرده اینجا خوب و بد نداریم
        3.نه دوست عزیز اشتباه میکنی این userfrindly بودنشه که انقدر راحت کاربران میرن سراغش البته دلایلش خیلی بیشتره اما در ادامه بحث ما userfrindly بالاتر قرار میگیره
        درضمن شما خودت میگی خودتم جواب خودتو میدی وقتی اکثریت دارن از ویندوز استفاده میکنن حتما برتری داره به لینوکس
        این دلیل نمیشه که چون شما داری استفاده میکنی پس برتره همچنین برعکس
        4.من مطلب رو گرفتم الان ولش میکنم تا شما بگیریدش
        دوست عزیز همه برنامه های کدباز که لزومن لینوکس نیستن غیر اینه؟
        من خودم هم از برنامه های کدباز استفاده میکنم مثل مرورگرم
        حرف من این بود که وقتی برنامه ای یا سیستم عاملی حتی اگر رایگان باشه کدباز باشه نیازه منو برطرف نکنه برنامه ای که کدبسته هست و نیاز منو برطرف میکنه رو میخرم به طور مثال میگم 2برنامه هست 1.photoshop که کد بسته و پولی هستش 2.gimp که هم رایگان و هم کدباز وقتی گیمپ نتونه نیازه منو برطرف کنه من میرم سراغ فتوشاپ
        5.همچنان حرفتون خنده داره
        شما مثال ویندوزی میزنی منم لینوکسی شما میتونی اوبونتوی 6.10 رو به 12.04 ارتقا بدید؟ قطعا نه باید از اول نصب کنید شما میتونید اوبونتوی 12.04 رو به اپن‌سوزه 12.3 ارتقا بدید؟ قطعا نه! چرا این ها که همشون لینوکسن؟
        میبینید؟ حرف شما غیر منطقیه
        پراکندیگیه لینوکس خیلی بیشتر از این حرف هاست
        چه ویندوز چه لینوکس قابلیت آپگریت دارن به شرط اینکه فاصله نسخه ها تا یه حدی باشه نه چندین سال
        بعضی حرف های شما باعث میشه فکر کنم شما تو ویندوز خیلی ابتدایی هستید (قصد توهین ندارم)
        در ویندوز هم آپدیت ها بدون اختلال انجام میشه اکثر آپدیت ها اصلا ری‌بوت هم نمیخوان مگر اینکه آپدیت بزرگ یا حساسی باشه که اونم میپرسه از کاربر میتونی چندساعت بعد ری‌بوت کنی
        لینوکس هم بعضی آپدیت هاش ری بوت میخوان
        6.شما دنبال همچین شخصی میگردید؟ دارید باهاش صحبت میکنید منم تا چندوقتی پیش لینوکس کار نکرده بودم
        عکس العمل من رو هم که دیدید
        اما قرار نیست همه کاربرا به یک سیستم عامل مراجعه کنند هرکسی با توجه به کارش سیستم عاملش رو انتخاب میکنه
        7.نه نشد من گفتم برنامه ای که برای لینوکس نوشته شده باشه نه با مجازی سازی (یجورایی)
        درضمن کدباز باشه تا بقول شما ببینم چیکار میکنه
        با این شرایط میتونید نام ببرید
        8.دوست عزیز بنز بخاطر قیمت بالاشه که همه گیر نیست
        اگر شما بنز رو بکنی رایگان و پراید رو بکنی 1 تومان باز هم پراید رو برمیدارن؟ نه بنز رو برمیدارن
        پس با این وجود لینوکسی که رایگانه با توجه به گفته شما قدرتشم که از ویندوز خیلی بالاتره پس باید حداقل فاصلش کمتر میشد با ویندوز نه با ایـــــن فاصله پایینتر باشه

من علاقه ای ندارم برای آینده ای که معلوم نیست نظر بدم
        هرموقع اتفاق افتاد راجع بهش صحبت میکنیم

اون عکس هم برای این گذاشتم که ببینید شمایی که میگید کسی توهین نمیکنه بگم چرا میکنه اینم نمونشه بالاخره مشت نمونه خرواره

فــعــلــا
        [/list]
        « آخرین ویرایش: 11 فروردین 1392، 05:44 ب‌ظ توسط myusac »

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
        • *
          • shgn.ir
        بازم میگم نمیخوام مشکلی پیش بیاد برای تاپیک بخاطر انحرافش از موضوع اصلی
        ولی بهرحال نمیشه جواب نداد...
        اینم بگم منم مثل شما دارم دیدگاهمو میگم

1.این برای همه چیز صادقه بالاخره دست بالای دست بسیار است
        2.خوب اینو که انگار به توافق رسیدیدم بابت قسمت این کجا و آن کجاش دیگه به طرفش و طرز فکرش برمیگرده اینجا خوب و بد نداریم
        3.نه دوست عزیز اشتباه میکنی این userfrindly بودنشه که انقدر راحت کاربران میرن سراغش البته دلایلش خیلی بیشتره اما در ادامه بحث ما userfrindly بالاتر قرار میگیره
        درضمن شما خودت میگی خودتم جواب خودتو میدی وقتی اکثریت دارن از ویندوز استفاده میکنن حتما برتری داره به لینوکس
        این دلیل نمیشه که چون شما داری استفاده میکنی پس برتره همچنین برعکس
        4.من مطلب رو گرفتم الان ولش میکنم تا شما بگیریدش
        دوست عزیز همه برنامه های کدباز که لزومن لینوکس نیستن غیر اینه؟
        من خودم هم از برنامه های کدباز استفاده میکنم مثل مرورگرم
        حرف من این بود که وقتی برنامه ای یا سیستم عاملی حتی اگر رایگان باشه کدباز باشه نیازه منو برطرف نکنه برنامه ای که کدبسته هست و نیاز منو برطرف میکنه رو میخرم به طور مثال میگم 2برنامه هست 1.photoshop که کد بسته و پولی هستش 2.gimp که هم رایگان و هم کدباز وقتی گیمپ نتونه نیازه منو برطرف کنه من میرم سراغ فتوشاپ
        5.همچنان حرفتون خنده داره
        شما مثال ویندوزی میزنی منم لینوکسی شما میتونی اوبونتوی 6.10 رو به 12.04 ارتقا بدید؟ قطعا نه باید از اول نصب کنید شما میتونید اوبونتوی 12.04 رو به اپن‌سوزه 12.3 ارتقا بدید؟ قطعا نه! چرا این ها که همشون لینوکسن؟
        میبینید؟ حرف شما غیر منطقیه
        پراکندیگیه لینوکس خیلی بیشتر از این حرف هاست
        چه ویندوز چه لینوکس قابلیت آپگریت دارن به شرط اینکه فاصله نسخه ها تا یه حدی باشه نه چندین سال
        بعضی حرف های شما باعث میشه فکر کنم شما تو ویندوز خیلی ابتدایی هستید (قصد توهین ندارم)
        در ویندوز هم آپدیت ها بدون اختلال انجام میشه اکثر آپدیت ها اصلا ری‌بوت هم نمیخوان مگر اینکه آپدیت بزرگ یا حساسی باشه که اونم میپرسه از کاربر میتونی چندساعت بعد ری‌بوت کنی
        لینوکس هم بعضی آپدیت هاش ری بوت میخوان
        6.شما دنبال همچین شخصی میگردید؟ دارید باهاش صحبت میکنید منم تا چندوقتی پیش لینوکس کار نکرده بودم
        عکس العمل من رو هم که دیدید
        اما قرار نیست همه کاربرا به یک سیستم عامل مراجعه کنند هرکسی با توجه به کارش سیستم عاملش رو انتخاب میکنه
        7.نه نشد من گفتم برنامه ای که برای لینوکس نوشته شده باشه نه با مجازی سازی (یجورایی)
        درضمن کدباز باشه تا بقول شما ببینم چیکار میکنه
        با این شرایط میتونید نام ببرید
        8.دوست عزیز بنز بخاطر قیمت بالاشه که همه گیر نیست
        اگر شما بنز رو بکنی رایگان و پراید رو بکنی 1 تومان باز هم پراید رو برمیدارن؟ نه بنز رو برمیدارن
        پس با این وجود لینوکسی که رایگانه با توجه به گفته شما قدرتشم که از ویندوز خیلی بالاتره پس باید حداقل فاصلش کمتر میشد با ویندوز نه با ایـــــن فاصله پایینتر باشه

من علاقه ای ندارم برای آینده ای که معلوم نیست نظر بدم
        هرموقع اتفاق افتاد راجع بهش صحبت میکنیم

اون عکس هم برای این گذاشتم که ببینید شمایی که میگید کسی توهین نمیکنه بگم چرا میکنه اینم نمونشه بالاخره مشت نمونه خرواره
        ۱- موافقم.
        ۲- منظروم اندیشه opensorce و closesource بود.
        ۳-اگر به user friendly بودن باشه که Mac از همه جلوتره.
        ۴-اولا که بنده همچین ادعایی نکردم که همه برنامه های متن باز لینوکسی هستند. بلکه خود گنو/لینوکس هم متن باز هست. از این نظر که نیازها خاص شما توسط برنامه های متن باز برطرف نمی شوند، خوب شما مختارید که بخرید و البته پولدار.
        ۵- بنده متأسفم که شما در یک بحث اینطوری به راحتی توهین می کنید، بعد خودتان دم از توهین به جامعه ویندوزی ها می زنید که چنین و چنان. بر همین نوع عملکرد خودتان است که می گویم این گونه توهین ها ربطی به جامعه متن باز نداره بلکه به خود اون فرد و خصائلش بر می گرده.
             اولا منظورم از آپدیت، آپدیت های معمولی و امنیتی نبود چون تقریبا در هر دو یکسان است.
             دوما همانطور که با سیسیتم عامل آشنایی داردی، پس این را هم باید بدانید که یک سیستم عامل از یک هسته و یک پوسته حالا با تفاصیلی ساخته می شود. بنده منظورم این بود که شما برای آپدیت هسته ویندوز حتما باید نسخه جدید آن را نصب کنید و تازه بعد از آن باید تمام برنامه هایی را که نصب داشتید مجدد نصب و تنظیم کنید ولی همانطور که در تاپیک قبلی هم گفتم شما در لینوکس برای آپگرید هرکدام از هسته و پوسته به راحتی این کار را می کنید بدون این که برنامه ها یا تنظیماتی را که داشته اید بخواهید تغییری دهید.
             سوما موضوع انواع توزیع های لینوکس بحثی مجزا است. بنده خودم نکرده ام ولی فکر نمی کنم حتی با فرض مثال شما (تغییر اوبونتو به زوزه یا دبیان و...) با هم برای برنامه فایلهایتان مشکل خاصی پیش بیاد.
        ۶- البته بنده هم در این زمینه با شما موافق هستم. و هیچ اصراری ندارم که شما حتما با لینوکس کار کنید. آخه ۲ موضوع هست. یکی این که شما برای انتخاب بین چند سیستم عامل مرددی(ویندوز-لینوکس-مک)، دو اینکه شما انتخابت را کردی و می خوای ویندوز استفاده کنی. در حالت دوم هر چه دلیل هم بیاریم فایده ای ندارد، چون شما تصمیمت را گرفتی.
        ۷-ببخشید بنده که ادعا نکردم به صورت متن باز. صحبت اولیه بنده را اگر دقیقتر نگاه کیند گفته بودم در لینوکس شما آنچه را که دوست دارید، دارید؛ ولی در ویندوز شما فقط چیزهایی را دارید که امکانش را دارید. این به این معنی نیست که همه چیز متن بازه. در قسمت بعدی هم بنده فقط راهیی را آرودم که این خودش یکی از قابلیت های لینوکسه که می تونه برنامه های ویندوزی را اجرا کنه ولی ویندوز اصلا این توانایی را نداره.
        ۸-آیا شما از تاریخچه پیدایش این دو سیستم عامل خبر داری؟ اگر بدانید این را هم باید بدونید که چرا درصد استفاده ویندوز نسبت به لینوکس بیشتره. از اون گذشته یکی از دلیل هاش هم اینه که مثلا توی همین ایران خودمون یه درصد بالای با ویندوز کار میکنند، چرا چون اصلا نمی دونند که سیستم عامل چیست؟ و چندتا است؟ اینطوری برایشان تداعی شده که کامپیوتر بدون ویندوز کار نمی کنه.
        این را هم بگم حتی برای خرید بنز یا پراید بنده به شخصه بنز مدل ۱۹۸۰ یا ۱۹۷۰ را حتی با قیمتی خیلی پایین تر به این پراید ۱۳۹۲ ترجیح می دم. قدرت و توانایی بنز کجا، سستی و ضعف و پراید کجا.
        در پایان، بنده هیچ وقت نگفتم توهین نمی کنه بلکه گفتم جامعه متن باز هم با این نوع رفتارها قطعا مخالف هستند و این به خود افراد و رفتار آنها باز می گردد، مثل کاری که شما در بالا کردید. به نظرم نمیاد که تا به الآن به شما توهینی کرده باشم، اگر شما جایی اینطوری احساس کردید همین جا عذر خواهی می کنم. باز هم متأسفم که می بینم شما به این راحتی قضاوت می کنید و می گویید:
        نقل‌قول

www.shgn.ir

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
        • *
        • ارسال: 3117
        • Your Future is our Past!
        دوستان عزیزم اگه دعواتون رو تموم نکنید (مخصوصا حالاکه در این تاپیک کاملا بحث بیربط هست) مجبور خواهیم شد به مدیریت گزارش بدیم.
        قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
        چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
        قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
        چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
        • *
          • shgn.ir
        دوستان همینجا بنده از همه عذر خواهی می کنم. و دیگه ادامه نخواهم داد. ما که صلواتش را فرستادیم.
        جناب آقای myusac اگر دوست داشتید برای این موضوع تاپیک جدا بزنید، مزاحمتون بشیم.
         راستی اگه اشتباده نکنم اقای محمدرضا ح. تصویر آواتار تون را تغیی دادید. اون قبلی چی بود؟
        « آخرین ویرایش: 11 فروردین 1392، 06:44 ب‌ظ توسط شاهچراغیان »
        www.shgn.ir

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
        • *
        • ارسال: 937
        • !no power geek
        احسان 1375 سوم تجربی رشتم هیچ ربطی به کامپیوتر نداره ولی یه جورایی خوره کامپیوترم.سه چهار سالی میشه کامپیوتر دارم.کرمانشاه.اولین بار تو یه یسته لورد لینوکس رو دیدم و تو همون موقع بود که با قوانین کپی رایت و این جور چیزها آشنا شدم(قبلا نمیدونستم مگه چیه؟؟ :oops: :oops: :oops: :D ;D ;D)به همین خاطر اومدم رو لینوکس اولش خیلی ازش بدم اومد ولی بعد چند وقت که به قدرت و برتریش پی بردم دیگه عاشقش شدم و قصد ندارم برگردم رو ویندزد.همین دیگه همین کوچولو