بازم تفکرات ویندوزی؟!!!!!!!! بیخیالش شو تو رو جون جدت
با اجاز ه اساتید محترم منم یه چند کلامی یه پستی بدم (چند وقتیه کم پست میدم
)خوب شما همیشه بزرگوارین و به من رخصت میدین خیلی میخوامتون
قد یه دنیا
خوب اگه شما میخوایین تولینوکس فایلی رو بزارین تو درایو ویندوزی (حالا اینم شد کار)که کسی نتونه ببینتشون باید بریزین تو فولدی که سطح دسترسی های معمولی تو ویندوز نتونه بهش دسترسی داشته باشه (O.K)خوب لابد میخوای بدونی سطح دسترسی یعنی چه؟؟ اونم تو ویندوز ؟؟ مگه داره ؟!! (من تازه چند تا منفی بخاطر آموزش همین تو فروم گرفتم دوباره باید منفی بگیرم
اینه که میگم بیخیال شو جون جدت
)یادم نیست که کجا بود بگردین میابین من خودم یادم رفته کجا آموزشش رو دادم
چون مستقیم ننوشتم و یه پستو آف تایپیک کردم و نوشتم بهم کلی منفی دادن جاتون سبز
البته با یه سوپر اکسپلورر قدرتمند همه ترفنداتون نقش بر آب میشه (زیادی خوشحال نشین)البته باید طرفتون این کاره باشه تا بتونه فایل ها رو بیابه
خوب اگه اون آموزش رو پیدا نکردین کلک رشتی بزنین (قصد توهین به قومی رو ندارم یه ضرب المثله)لابد اینم یعنی چه؟؟
خوب شما بیاین به جای اینکه خودتون یه فولدر با سطح دسترسی پیشرفته درست کنین و فایل هاتون رو توش ذخیره کنین بیاین(هم از تو ویندوز میتونین تو روش قبلی یا همون سطح دسترسی توش فایل ذخیره کنین و خودتون ببینین و هم از تو لینوکس) و از فولدر های خود سیستم عامل ویندوز استفاده کنین (لابد میگین مگه میشه؟)مثلا فولدر سیستم ولوم اینفورمیشن (توی اون ذخیره کنین)چون این فولدر بصورت پیش فرض سطح دسترسی پیشرفته داره(ولی در این روش فقط از طریق لینوکس و یا یه سوپر اکسپلورر قدرتمند میتونین بهش تو ویندوز دسترسی داشته باشین)
خوب تا اینجا رو میدونم خوشتون آمده
در مورد حذف برنامه بازم جمله اولم رو بگم :
بازم تفکرات ویندوزی؟!!!!!!!!
شما نیازی ندارین که اون برنامه رو حذف کنین چون اون از سیستم شما سرعتی نمیگیره از طرفی شما یه بار اون رو نصب کردین و بازم ممکنه بهش نیاز پیدا کنین (اگه علاقه به شخصی سازی سیستم دارین حتما بهش نیاز پیدا میکنین)و یه نکته این که شما ترافیکتون رو بخاطرش دادین اگه حذف کنین بازم بخاطرش میخوایین ترافیک بدین؟؟؟؟؟!!!!!! این منطقی نیست اصلا
در ضمن برای کار با کامپیز بهتون پیشنهاد میکنم خیلی مواظب باشین چون با سطح اطلاعات فعلی شما ممکنه دست گل (شایدم یه باغ گل
)به آب بدین(این یه نصیت دوستانه بود)
آموزش هم اگه دیدین لینکش کنین همین جا من یادم نیست کجا دیدمش
به هر حال موفق باشید