انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونه فلش را در فایر فاکس فعال کنم!؟(حل شد ^^)  (دفعات بازدید: 5190 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shahrzad666

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
با سلام من به تازگی با این سیستم عامل اشنا شدم و دستور هاش رو به خوبی نمیدونم
برای ورود به کلاس های انلاینم لازمه که فلش رویه فایرفاکس نصب کنم .با فرمت rmp فایل رو دانلود کردم و با alien هم نصب کردم
اما همچنان فایل flash player نصب نمیشود
ممنون میشم اگه راهنمایم کنید :)
« آخرین ویرایش: 07 اسفند 1391، 12:04 ب‌ظ توسط shahrzad666 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : چگونه فلش را در فایر فاکس فعال کنم!؟
« پاسخ #1 : 06 اسفند 1391، 06:16 ب‌ظ »
سلام. به جامعه‌ی آزاد خوش اومدی.
برای شروع زندگی در این جامعه، حالاحالاها نیازی به دستور نداری. برای اشنایی بیش‌تر با کلّیت قضیه و راه‌انداختن رایانه‌ات برای مصارف ابتدایی، این مقاله‌ی تصویری رو ببین تا دیگه اشتباهاتی مثل دانلود کردن دستی برنامه‌ها (که عادت ویندوزیه و به زودی می‌بینی که این‌جا به صورت خودکار انجام می‌شه)، اون هم با قالب rpm (که برای توزیع‌های مبتنی بر فدوراست) بر روی اوبونتو (که یه توزیع مبتنی بر دبیانه) رو انجام ندی. بعدش هم می‌تونی کتاب اوبونتو برای تازه‌واردها رو بخونی، ولی تا با اوبونتو کار نکنی، از روی کتاب نمی‌تونی کار باهاش رو یاد بگیری. در ضمن از خراب کردنش هم نترس، اوبونتو (و همه‌ی توزیع‌های دیگه‌ی سیستم‌عامل گنو/لینوکس) مثل ویندوز نیست که وقتی خراب شد، مجبور بشی دوباره نصبش کنی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین shahrzad666

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 06 اسفند 1391، 06:27 ب‌ظ »
سلام. به جامعه‌ی آزاد خوش اومدی.
برای شروع زندگی در این جامعه، حالاحالاها نیازی به دستور نداری. برای اشنایی بیش‌تر با کلّیت قضیه و راه‌انداختن رایانه‌ات برای مصارف ابتدایی، این مقاله‌ی تصویری رو ببین تا دیگه اشتباهاتی مثل دانلود کردن دستی برنامه‌ها (که عادت ویندوزیه و به زودی می‌بینی که این‌جا به صورت خودکار انجام می‌شه)، اون هم با قالب rpm (که برای توزیع‌های مبتنی بر فدوراست) بر روی اوبونتو (که یه توزیع مبتنی بر دبیانه) رو انجام ندی. بعدش هم می‌تونی کتاب اوبونتو برای تازه‌واردها رو بخونی، ولی تا با اوبونتو کار نکنی، از روی کتاب نمی‌تونی کار باهاش رو یاد بگیری. در ضمن از خراب کردنش هم نترس، اوبونتو (و همه‌ی توزیع‌های دیگه‌ی سیستم‌عامل گنو/لینوکس) مثل ویندوز نیست که وقتی خراب شد، مجبور بشی دوباره نصبش کنی.
سلام وممنون
مقاله رو خوند بودم و Ubuntu restricted Extras رو گذاشتم که دانلود بشه . :)
متاسفانه چون عجله داشتم و کلاس هام از ۳شنبه شروع میشه و نتورک سیمولیتور رو میخواستم استفاده کنم اوبونتو رو نصب کردم ولی اگه فلش کار نکنه نمیتونه از این سیستم عامل وارد کلاس بشم و خوب نمیتونم از ns هم استفاده کنم
رویه chrome  فلش بدون مشکل هستش؟ چطور میتونم نصبش کنم ؟
ممنون که راهنمایم میکنید :>

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 06 اسفند 1391، 06:40 ب‌ظ »
از اون‌جایی که سیستم‌عامل گنو/لینوکس (که اوبونتو یکی از توزیع‌های اونه) آزاده، ما دوست داریم روی اون هم تا جای ممکن فقط نرم‌افزارهای ازاد رو نصب کنیم تا خودمون رایانه رو کنترل کنیم، نه رایانه ما رو. برای همین هم به جای گوگل کروم، از کرومیوم استفاده می‌کنیم که نسخه‌ی آزاد گوگل کرومه. می‌تونی اون رو با جست‌وجو به دنبال chromium توی مرکز نرم‌افزاری اوبونتو پیدا کنی. من خودم از کرومیوم استفاده نمی‌کنم و نمی‌تونم نظر قطعی بدم، ولی مثل این که پخش‌کننده‌ی فلش رو داخل خودش داره. با این حال بهترین کار برای اطمینان از نصب فلش، همون بسته‌ی ubuntu-restricted-extras است. یادت باشه، بعد از این که بارگیری این بسته تموم شد و شروع به نصب کرد، موقع نصبشه که اقدام به بارگیری پخش‌کننده‌ی فلش و قلم‌های مایکروسافت می‌کنه، برای همین باید هنگام نصب هم به اینترنت وصل باشه و بسته به سرعت اتّصالت، نصبش هم طول می‌کشه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #4 : 06 اسفند 1391، 07:11 ب‌ظ »
گوگل کروم فلش پلیر توکار داره و کرومیوم نداره.
با تصب ubuntu-restricted-extras فلش پلیر هم نصب می‌شه که قابل استفاده در فایرفاکس، میدوری، کرومیوم و... هست.

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
« پاسخ #5 : 06 اسفند 1391، 07:17 ب‌ظ »
گوگل کروم فلش پلیر توکار داره و کرومیوم نداره.
با تصب ubuntu-restricted-extras فلش پلیر هم نصب می‌شه که قابل استفاده در فایرفاکس، میدوری، کرومیوم و... هست.
اینجا هم بعد نیست ببینید
http://jahanifard.ir
« آخرین ویرایش: 28 بهمن 1392، 08:22 ب‌ظ توسط علیرضا.ج »

آفلاین shahrzad666

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 07 اسفند 1391، 12:17 ق‌ظ »
ممنون از همگی
ببخشید سوالم ممکنه احمقانه باشه  ](*,) ubuntu-restricted-extras درصد دهیش تموم شده و داره applying changes انجام میده اگر نت قطع بشه یا سیستم خاموش بشه مشکلی ایجاد نمیشه ؟ @@ دوباره که روشن بشه از همونجای که قطع شده ادامه میده ؟ (من واقعا هیچی از لینوکس نمیدونم   :o)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 07 اسفند 1391، 12:37 ق‌ظ »
هیچ پرسشی احمقانه نیست. ندونستن و نپرسیدن احمقانه‌است ;)
اگه در مرحله‌ی بارگیری چیزی قطع بشه، مشکلی پیش نمی‌آد و بار بعدی که برای نصبش اقدام بشه از همون‌جا شروع به بارگیری ادامه‌ی بسته می‌کنه. ولی موقع نصب شدن اگه سیستم قطع بشه (و در این مورد خاص اینترنت هم همین‌طور)، ممکنه مشکلات زیادی رو پیش بیاره که خب از اون‌جا که تجربه‌ات هم زیاد نیست ممکنه رفع کردنش برات یه مقدار طولانی بشه.
و خب لینوکس (که گفتی هیچی ازش نمی‌دونی) یه نرم‌افزاره فقط که با زبان C نوشته شده. من خودم هم تقریباً چیز زیادی ازش نمی‌دونم. این چیزی که ما داریم ازش استفاده می‌کنیم یه سیستم‌عامله که اسمش هست «گنو» (GNU). لینوکس از ابتدا جزو گنو نبوده و قرار بوده جای لینوکس رو در این سیستم‌عامل، نرم‌افزار دیگه‌ای پر کنه به اسم «هرد» (HURD)، ولی بنا به دلایلی تصمیم بر این شد که به جای هرد از لینوکس (که تا حدّ زیادی همون کار رو می‌کنه) استفاده بشه، برای همین بعضی‌ها دوست دارن به این سیستم‌عامل بگن «گنو/لینوکس» تا با اون گنوی اصلی اشتباه نشه، چون توسعه‌ی «هرد» بعد از ۲۰ سال وقفه دوباره شروع شده و قراره «گنو» (نه گنو/لینوکس) تا چند سال آینده (فکر کنم حداقل پنج-شیش سال طول می‌کشه) جای گنو/لینوکس رو پر کنه، مخصوصاً این که هرد نسبت به لینوکس مزایای خیلی بیش‌تری (و خب طبیعتاً یه معایبی هم) داره.
پس خوبه که از همین الآن تمرین کنی به اوبونتو و… بگی توزیع‌های سیستم‌عامل گنو/لینوکس
« آخرین ویرایش: 07 اسفند 1391، 12:51 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
ممنون از همگی
ببخشید سوالم ممکنه احمقانه باشه  ](*,) ubuntu-restricted-extras درصد دهیش تموم شده و داره applying changes انجام میده اگر نت قطع بشه یا سیستم خاموش بشه مشکلی ایجاد نمیشه ؟ @@ دوباره که روشن بشه از همونجای که قطع شده ادامه میده ؟ (من واقعا هیچی از لینوکس نمیدونم   :o)
اون درصدش تموم شده و توی applying changes بسته فلش پلیر، و فونت‌های مایکروسافت رو دانلود می‌کنه که حدود ۱۴ مگابایت هست، ارتباط رو قطع نکنید.

آفلاین shahrzad666

• Newbie
  • *
ممنونم ^^ حل شد و الان کلاس برام اروری نمیده