انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: برای ubuntu منبع خوب پیدا نمیشه!  (دفعات بازدید: 2702 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ghreza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 58
برای ubuntu منبع خوب پیدا نمیشه!
« : 10 امرداد 1387، 03:08 ق‌ظ »
یکی از مشکلاتی که به نظر میرسه ubuntu (در برابر سایر توزیعهای لینوکس) داره، کمبود منابع
موجود برای یادگیری اون هست.
نمیدونم، شاید من خوب نمیگردم، ولی هم توی بازار ضعصیف کتاب ایران (کتابهای خارجی و ایرانی)
و هم توی ایتنرنت هرچی بخوای میتونی راجع به redhat و fedora کتاب پیدا کنی ولی
دریغ از یه کتاب واسه ubuntu و بدتر از اون kubuntu.
البته من دو تا کتاب Apress.Beginning.Ubuntu.Linux.2nd.Edition.Mar.2007 و
Wiley.Ubuntu.Linux.Bible.Jan.2007 هستش، که دومی بهتره ولی هنوز
کافی نیست. چون بیشتر بحث کتابها راجع به openoffice و multimedia هستش،
که به راحتی و بدون مطالعه منابع خیلی قوی میشه گلیمه رو از آب بیرون کشید.
کمتر راجع به مسائل اساسی لینوکس که معمولا برای هر کاربری مشکل درست میکنه بحث شده.
همین مشکلاتی که توی این forum بحث میشه، تو چه کتابی پیدا میشن.

به نظر من با اینکه لینوکس و بخصوص توزیع ubuntu خیلی عالیه و در برابر windows
خیلی سرن، ولی سختی کارکردن باهاشون و کمبود اطلاعات و منابع از بزرگترین مشکلات مهاجرت
کاربران به لینوکس هست.

اگه کتاب یا منابع مناسبی راجع به ubuntu سراغ دارید، بخصوص در زمینه برنامه نویسی C، C++،
Java، برنامه نویسی shell، نصب برنامه از طریق کامپایل کد نرم افزار، امنیت و مجوزهای
دسترسی به منابع، هک سیستم، و برنامه نویسی سیستمی.

یه مساله که هست و من متوجه نمیشم، اینه که کجای کار کردن با ubuntu ساده تر از توزیعهای
دیگه مثل redhat هست. من قبلا redhat رو استفاده کردم و نصب نرم افزار توش ساده تره
همین jbuilder یا longman dictionary یا jdk مثل آب خوردن و با یه کلیک ساده نصب
شد. ولی همین دو تا نرم افزار پدر منو در آوردن و هنوز بطور کامل نتونستم نصب کنم.
مجوزهای دسترسی ببه منابع (مثل فایلها) هم که باز توی redhat ساده تره. البته شاید من تازه کارم و مهارت
کافی رو توی ubuntu ندارم و به همین جهت از دوستان کمک میخام و تا مشکلاتم رو حل کنم.

یه سوال دیگه! آیا من درست احساس میکنم که سرعت ویندوز توی اجرای نرم افزارا و باز کردن
فایلها و اینترنت بیشتره؟؟؟ واقعا اینو توی باز کردن فایلها (مثلا pdfها) و باز کردن صفحات وب
احساس میکنم.
توی متون فارسی صفحات وب هم فکر کنم کیفیت ویندوز بهتره. من از مایکروسافت و ویندوز متنفرم
ولی از حق نباید گذشت.

آفلاین HessaM TNT

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • What ?
پاسخ به: برای ubuntu منبع خوب پیدا نمیشه!
« پاسخ #1 : 10 امرداد 1387، 02:21 ب‌ظ »
دوست عزیز سلام
با توجه به متن شما به نظر میرسه که جنابعالی بین توزیع های مختلف لینوکس سردرگم موندین . مشکلی که گریبانگیر خود بنده هم بوده . به نظر من راه درست اینه که شما همین الان تصمیم به استفاده از توزیعی رو بگیرید که از همه سخت تره . ولی سیستم عاملی که در حال حاضر ازش استفاده نمیکنید رو حذف نکنید . و کمی شکیبایی داشته باشید تا زمانی که به تمامی زیر و بم های سیستم عامل جدید مسلط بشین . اینکه گفتم سخت ترین توزیع یک تفکر شخصیه ( چون خودم اصولا دنبال سخت ترها میگردم تا با هم خانواده های اون مشکلی نداشته باشم ) . در مورد منابع هم نگران نباشید . کتاب تنها یک راهنما برای آشنایی اولیه می باشد . در همین انجمن جواب سوالاتی را میبینید که هرگز در هیچ کتابی نه چاپ شده و نه به چاپ خواهد رسید . و چه بهتر از اینکه اگر حتی شما سوال خود را نیافتید می توانید با طرح آن جوابش را بدست آورید . این هم از منبع .
قابل ذکر هست که تقریبا ( چون اطلاع کامل ندارم )‌ تمامی زبان های برنامه نویسی در اوبنتو پشتیبانی میشه . اونهایی که خودم در Ubuntu 8.04 - the Hardy Heron - released in April 2008
استفاده کردم : c++ بوسیله g++  – جاوا  - php
پس اگر نیازی به کامپایلر های مختلف هم دارید به هیچ وجه نگران نباشید .
نصب برنامه هم که فکر نمیکنم نیازی به توضیح خاص داشته باشد . مخزن های اوبنتو آنقدر کامل شده اند که دیگر جز اتصال به اینترنت مشکلی برای نصب نرم افزار نخواهید داشت . به عنوان مثال synaptic برنامه ای در اوبنتو که نصب برنامه ها با همان یک کلیکی که فرمودید انجام میشه . اگر به خط فرمان هم علاقه مند هستید sudo apt-get install راه حلش ... در ضمن ویکی اوبنتو http://wiki.ubuntu-ir.org/ کامل ترین مرجع برای این گونه سوالات هست و انواع نصب برنامه رو توضیح داده . جدا از اینکه انواع سوالات در مورد نصب برنامه ها بارها در این انجمن سوال شده و جواب های جامعی هم از بچه های فعال انجمن بهشون داده شده .
در مورد سرعت اجرای برنامه ها هم زیاد باهاتون موافق نیستم . در موردpdf به هیچ وجه و در مورد کیفیت تن و تصویر در اوبنتو هیچ سیستم عاملی رو قابل مقایسه باهاش نمی دونم و نه تنها فونت فارسی بلکه تمامی حالات از جمله وب کیفیتی فوق العاده داره .
در هر صورت انتخاب با خود شماست دوست عزیز .
.:: بهتره آدم بین بزرگا کوچیک باشه، تا بین کوچیکا بزرگ ::.

lomion

• مهمان
« پاسخ #2 : 10 امرداد 1387، 06:00 ب‌ظ »
به اوبونتو خوش اومدید

به نظر من،
«سادگی زیباست... برای این ماه را دوست دارم.»

ساده ترین سیستم گنو/لینوکس برای شما، بهترین گزینه هست تا اینکه با سختی گنو/لینوکس مواجه بشید. به ویکی مراجعه کنید تا پایه رو ببینید. توی انجمن جستجو کنید. چون شاید سوال شما قبلا پرسیده شده و بهترین منبع سایت اصلی اوبونتو و انجمن اصلی اوبونتو هست.

موفق باشید. :)

پ.ن. اگه هنوز تازه با اوبونتو آشنا شدید، می تونید هم توی انجمن تازه کاران راحت پست کنید. اونجا جایی هست که کاربران باسابقه تر، ساده تر به سوالات شما جواب میدن. :)

آفلاین ghreza

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 15 امرداد 1387، 01:15 ق‌ظ »
من گفتم منبع برای ubuntu پیدا نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب اشتباه کردم. یه دو گشتم سایت زیر رو پیدا کردم.
http://www.netbks.com/programming/general-programming-programming/a-practical-guide-to-ubuntu-linux-2_7032.html
هشت تا کتاب ناب راجع به ubuntu داره بعلاوه دو تا کتاب که بالا گفتم. دارم.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #4 : 15 امرداد 1387، 10:35 ق‌ظ »
دوستان عزیز فقط مراقب لینکهایی که تو انجمن میگذارید باشید تا خدای نکرده حقی از کسی ضایع نشه... میتونید کتاب معرفی کنید ولی اگر از مجوز انتشارش مطمئن نیستید لطفا لینک دانلود ندید :)
در مورد کتابهایی که حق‌نشر آزاد دارند لینک دانلود ایرادی نداره...
نقل‌قول
۲. شما توافق میکنید که هیچ‌گونه ارسال ناقض قوانین حق نشر و طبع (Copyright) بدون اجازه رسمی از صاحبان آن حق نخواهید داشت.
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
« پاسخ #5 : 15 امرداد 1387، 12:06 ب‌ظ »
سلام
گرچه در مورد اوبونتو کتاب های اموزش خیلی کم هستند اما باید بدونی این نسخه از لینوکس بیشترین support از طرف نویسنده ها داره اگه یه مشکلی توی لینوکس (هر مدلی) رو search کنی اول forum های اوبونتو میان من که فوق العاده راضیم.
در ضمن می تونی یه نگاهی هم به این training  بندازی
https://wiki.ubuntu.com/Training

با تشکر

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین ghreza

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 20 امرداد 1387، 11:00 ق‌ظ »
آقا مهدی حق با شماست و حق ناشر محفوظه. ولی من فقط یه سایت کتاب معرفی کردم و لینک مستقیم به کتاب
نذاشتم و مسئولیتش به عهده کسائی هستن که کتاب رو توی rapidshare میزارن.
از طرف دیگه اگه ما بخایم یه کتاب رو از amazon بخریم، این چطور ممکنه در حالیکه ما توی ایرانیم؟
تقصیر کشورهای ناشرهاست که ما رو تحریم اطلاعاتی کردن و نیز دولت خودمون. اگه نخایم این کتابها رو دانلود کنیم
باید منتظر آقای جعفر نژاد قمی بشینیم. بعد پول بدیم به کتاب و کتاب رو بندازیم دور.
ولی باز هم میگم حق با شماست.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #7 : 20 امرداد 1387، 11:48 ق‌ظ »
ممنونم ازتون که به هم احترام میگذارید و حقوق همدیگر رو رعایت میکنید :)
قطعا ما با جامعه آرمانی بسیار فاصله داریم ولی فکر میکنم قدم به قدم با صبر و حوصله و آهسته و پیوسته میتونیم به نتایج خوبی برسیم...
ما به عنوان کسانی که از نبود منابع خوب با مجوز انتشار مناسب رنج میبریم باید آستین بالا بزنیم و هر کس به اندازه وسعش ;)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 20 امرداد 1387، 12:01 ب‌ظ »
آقا مهدی حق با شماست و حق ناشر محفوظه. ولی من فقط یه سایت کتاب معرفی کردم و لینک مستقیم به کتاب
نذاشتم و مسئولیتش به عهده کسائی هستن که کتاب رو توی rapidshare میزارن.
از طرف دیگه اگه ما بخایم یه کتاب رو از amazon بخریم، این چطور ممکنه در حالیکه ما توی ایرانیم؟
تقصیر کشورهای ناشرهاست که ما رو تحریم اطلاعاتی کردن و نیز دولت خودمون. اگه نخایم این کتابها رو دانلود کنیم
باید منتظر آقای جعفر نژاد قمی بشینیم. بعد پول بدیم به کتاب و کتاب رو بندازیم دور.
ولی باز هم میگم حق با شماست.

سلام
من نمی دونم چرا اینقدر ماذ وقت داریم ۲ ساعت توی اینترنت دنبال نسخه های کپی بگردیم اما اینقدر حال نداریم یه virtual visa crad بخریم (الان تو ایران هست) بعد باهاش از آمازون خرید کنیم.
در ضمن یه سری سایت خرید هست که هنوز تحریم نیست.

+( خوب شد ایران تحریم شد یه توجیحی برای این کارها هست)
++(در ضمن کتا C جعفر نژاد قمی اگرچه جمع آوری منابع هست اما به نظر من کامل کامله )
موفق باشی

آفلاین ghreza

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 23 امرداد 1387، 04:39 ب‌ظ »
شوخی میکنید. جعفر نژاد و کتاب کامل ???
بجز کتاب برنامه نویسی به زبان C (چاپ قدیم) کتابی که بشه گفت کتاب نداره. اسم کاغذ باطله براشون بهتره ;)
حالا اون خوبه انتشارات ناقوس رو بگو با اون اصلاحای عجیب و غریبشون در راستای پاس داشتن فارسی. :D
انگلیسی کتابها رو بخونید کاملا منو درک میکنید.

در مورد virtual card من یه چیزیائی شنیدم ولی خودم ندیدم و استفاده نکردم.

اینها (تحریم) بهونه نیس واقعیته. بیشترش هم از طرف دولت خودمونه.

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 23 امرداد 1387، 04:47 ب‌ظ »
شوخی میکنید. جعفر نژاد و کتاب کامل ???
بجز کتاب برنامه نویسی به زبان C (چاپ قدیم) کتابی که بشه گفت کتاب نداره. اسم کاغذ باطله براشون بهتره ;)
حالا اون خوبه انتشارات ناقوس رو بگو با اون اصلاحای عجیب و غریبشون در راستای پاس داشتن فارسی. :D
انگلیسی کتابها رو بخونید کاملا منو درک میکنید.

در مورد virtual card من یه چیزیائی شنیدم ولی خودم ندیدم و استفاده نکردم.

اینها (تحریم) بهونه نیس واقعیته. بیشترش هم از طرف دولت خودمونه.

سلام
من که اون کتاب c قدیمیشو دوست دارم.
در ضمن من خودم یه بار از همین کارت های مجازی استفاده کردم و یه کتاب خریدم.
مشکلی نداشت.
معمولا می فرستن با پست دبی و بعد ایران.می رسه مشکلی نداره.
در ضمن باید بدونی برای کتابهای دیجیتال چند تا سایت تو ایران هم هستند که فعالیت دارند ولی پولی کار می کنن.
می تونی اول بری سراغ اونها.
بعد هم offset بیشتر کتابها رو می شه از تهران تهیه کرد.
اگرم نشد نمایشکاه کتاب هر سال می شه رفت آدرس ناشرو گرفت مستقیمنا باهاش کار کرد.
حالا این تحریم ها هم تموم می شه ببینیم چی می شه.
در ضمن باهات موافقم در مورد معادلات فارسی کتابهای چاپ ناقوس.
واقعا مزخرفه بیشتر وقتها مجبورم زیر صفحرو نگاه کنم ببینم انگلیسش چطوره.

موفق باشی