انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

آیا با ایجاد  لیست علاقه مندی شخصی  برای  نگهداری  لینک تاپیک های مورد علاقه خود موافق هستید ؟

بله
22 (91.7%)
خیر
0 (0%)
اهمیت ندارد
2 (8.3%)

مجموع آرای اعضا: 24

نویسنده موضوع: پیشنها د برای اضافه کردن لیست علاقه مندی های شخصی (نظر سنجی)  (دفعات بازدید: 18893 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
خوب امکان Bookmark (چوب‌الفها) اضافه شد... به کمک این امکان جدید میتونید پستهایی که دوست دارید رو تو سایتهای سوشال بوکمارکینگ بوکمارک کنید ;D
ممنون از پیشنهاداتی که میدید :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
خیلی   ممنون  !!!!   چقدر  سریع !!!   از این  به بعد  بیشتر  پیشنهاد  می دم   \\:D/

ولی   یه  سوال   ما   کجا  رو   باید  کلیک   کنیم  ؟    من  که  چیزی   نمی بینم   :(

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
پاسخ به: پیشنها د برای اضافه کردن لیست علاقه
« پاسخ #32 : 17 امرداد 1387، 12:31 ب‌ظ »
خوب امکان Bookmark (چوب‌الفها) اضافه شد... به کمک این امکان جدید میتونید پستهایی که دوست دارید رو تو سایتهای سوشال بوکمارکینگ بوکمارک کنید ;D
ممنون از پیشنهاداتی که میدید :)

قربون این مدیران که اینقدر سریع کار می‌کنن!!!!
دستتون درد نکنه  \\:D/

خیلی   ممنون  !!!!   چقدر  سریع !!!   از این  به بعد  بیشتر  پیشنهاد  می دم   \\:D/

ولی   یه  سوال   ما   کجا  رو   باید  کلیک   کنیم  ؟    من  که  چیزی   نمی بینم   :(

بهنام جان نوار بالای پست رو نگاه کن برو انتها سمت چپ ایکون نسبتا بزرگی داره!!!
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
بالای پست اولین نفر در هر صفحه. یه کادری هست ! سمت چپ اون کادر دکمه ای به نام Bookmark هست که اگر نشونگر موس بره روش یه کادر باز میشه!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
پاسخ به: پیشنها د برای اضافه کردن لیست علاقه
« پاسخ #34 : 17 امرداد 1387، 01:33 ب‌ظ »
مرسی    مرسی   ،  اپرا  رو  زوم   کرده  بودم   نشون   نداد   ولی الان  نشون  میده  ... ممنونم

خیلی   خوب  بود  1000   تا  هم   لینک  داره  ایول  ...دست  مدیرامون   درد  نکنه  واقعا  حال  کردم...
« آخرین ویرایش: 17 امرداد 1387، 01:35 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
یا علی

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
من توی فایرفاکس چیزی نمی بینم ولی اپرا نشونش میده
Mozilla Firefox 3.0.1
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
سلام من هم توی فایرفاکس۳ (دیسک زنده 8.04.1)و هم اپرا و هم فایرفاکس ۳.۰.۱  دیدم هست  ;)
مرسی

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
البته به نظر من خیلی خوبه ولی همین الانشم میشه با Bookmark کردن یه صفحه ی خاص اون رو واسه همیشه نگه داشت و فراموش نکرد به هر حال موافقم اگر مقدور باشه  ;)
سلام
در ضمن فکر کنم تا به حال اتفاق برات نیافتاده که مثلا موقعی که داری از opera استفاده می کنی دستگاه ریستارت بشه اونوقته که همه چی پاک می شه .
فکر کنم اینجوری بهتر باشه.

موفق باشید.

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
    • اُرِم
البته به نظر من خیلی خوبه ولی همین الانشم میشه با Bookmark کردن یه صفحه ی خاص اون رو واسه همیشه نگه داشت و فراموش نکرد به هر حال موافقم اگر مقدور باشه  ;)
سلام
در ضمن فکر کنم تا به حال اتفاق برات نیافتاده که مثلا موقعی که داری از opera استفاده می کنی دستگاه ریستارت بشه اونوقته که همه چی پاک می شه .

موفق باشید.

دوست عزیزم...
اتفاق که افتاده سیستم یه دفعه ری استارت بشه ولی چون اکثر مواقع از فایرفاکس استفاده می کنم و همیشه بک پشتیبان از bookmarks دارم لذا خیالی نیست.
بعدشم من نظر دادم که بعید میدونم مخالف با هیچ مقرارتی باشه...  ;D
آخر حرفام هم که گفتم موافقم...
الان هم طرح اجرایی شده به لطف دوستان. خوب همه راضی هستیم دیگه فکر نکنم نیازی باشه این بحث در این مورد کش پیدا کنه  ;)
موفق باشید @};-

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
خب همه پیشنهاد دادن منم یه پیشنهاد خوب می‌دم، اگه نیاز دارید همه‌جا به Bookmark هاتون دسترسی داشته باشید از del.icio.us استفاده کنید که امکان دسته بندی و غیره و غیره رُ داره در ضمن افزونه‌های فایرفاکس بسیار زیادی هم براش موجوده  :) بد نیست این رُ هم امتحان کنید  ;)
http://del.icio.us/

من که با سافاری می آیم چی؟
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
خب همه پیشنهاد دادن منم یه پیشنهاد خوب می‌دم، اگه نیاز دارید همه‌جا به Bookmark هاتون دسترسی داشته باشید از del.icio.us استفاده کنید که امکان دسته بندی و غیره و غیره رُ داره در ضمن افزونه‌های فایرفاکس بسیار زیادی هم براش موجوده  :) بد نیست این رُ هم امتحان کنید  ;)
http://del.icio.us/

من که با سافاری می آیم چی؟

هیچی دیگه ... خوشا به سعادتتون !
آقای حسن‌پور هم که امکان Bookmark کردن رُ به انجمن اضافه کردن  :) می‌تونید از این امکان بهره ببرید  ;)

موفق باشی !
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
ا راستم میگی من چند روزی هم میدیمش با خودم می گفتم این چیه . از کجا اومده .برای چی اومده کی اورده ؟ و خیلی سوال دیگه
ممنون
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
سلام

موفق باشید.

دوست عزیزم...
اتفاق که افتاده سیستم یه دفعه ری استارت بشه ولی چون اکثر مواقع از فایرفاکس استفاده می کنم و همیشه بک پشتیبان از bookmarks دارم لذا خیالی نیست.
بعدشم من نظر دادم که بعید میدونم مخالف با هیچ مقرارتی باشه...  ;D
آخر حرفام هم که گفتم موافقم...
الان هم طرح اجرایی شده به لطف دوستان. خوب همه راضی هستیم دیگه فکر نکنم نیازی باشه این بحث در این مورد کش پیدا کنه  ;)
موفق باشید @};-

سلام
من هم نظر دادم توهین نکردم ناراحت نشو.اما این اشگالی که توی اپرا هست.در ضمن مواضب باش روتکیت نشی backupها change بشه.
موفق باشی.

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
    • اُرِم
ناراحت نشدم اسنیک جان صحبت شما رو هم توهین تلقی نکردم  :)
مرسی از توجهی که نسبت به من داری  ;)
چشم مراقب همه چیز هستم  ;)
موفق باشی