انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: توجه!توجه  (دفعات بازدید: 48753 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sorena_r

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
توجه!توجه
« : 16 امرداد 1387، 12:40 ق‌ظ »
با سلام به شما دوستان عزیز.بخصوص جامعه اوبنتو
من و گروهم که شامل 4نفر هستیم تا چندی دیگر یک سایت راه اندازی خواهیم کرد که از همه شما تقاضای همکاری داریم و قصد داریم یک سرمایه گذاری کلان در مبحث لینوکس انجام بدیم از شما و همه دوستان تقاضای همکاری داریم.منتظر پیام های بعدی باشید.از طرف گروه Adonis
ایمیل:Info_a_redsun@yahoo.com

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
پاسخ به: توجه!توجه
« پاسخ #1 : 16 امرداد 1387، 01:45 ق‌ظ »
اهداف  کلی  ،  خط  مشی  ،  ...  یه چیزی  مینوشتی ...

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #2 : 16 امرداد 1387، 02:29 ق‌ظ »
بهنام تو فهمیدی این آقاهه چی گفت ؟  ;D
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 16 امرداد 1387، 02:31 ق‌ظ »
فکر کنم  4  نفرن  بجز  خودش   میشن  3   نفر ... ظاهرا  کارای  بزرگی هم میخوان بکنن   :o

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #4 : 16 امرداد 1387، 10:00 ق‌ظ »
لطفا پست های بی محتوا نزنید!
Godisnowhere

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • و در روز هشتم دنیای مجازی را آفرید
« پاسخ #5 : 16 امرداد 1387، 11:21 ق‌ظ »
 :D  باش تا صبح دولتت بدمد.
اینجا همه خودشون  گروهن. کارای بزرگ می کنن.

بهنام فهمیدی من چی گفتم ؟
هزار بار مراجعه اما برای همیشه مرخص از دنیای واقعی

آفلاین sorena_r

• Newbie
  • *
گروهAdonis
« پاسخ #6 : 16 امرداد 1387، 11:50 ق‌ظ »
بازم سلام.ببینید من پیام های شما رو ملاحظه کردم.در بین بعضی ها از لینوکس خیلی ناراحت بودند ببینید من و گروهم عیب های تمامی نخسه های و مدل های لینوکس رو آنالیز کردیم و بیشتر اونها رو حل کردیم بزودی در سایت خودمون میبنید البته نیاز به همکاری همه شماها داریم.اینم بدونید اوبنتو رقیبای سرسختی همچون اوپن سوسه و...داره که اصلی ترین رقیب فدوراست.یکی از بزرگترین اهداف ما لذت بخش کردن کار با تمامی مدل های لینوکسه.اینو به شما قول میدم.و می بینید که لینوکس از بعضی از سیستم عامل ها سر است.لطفا با ما همکاری کنید.با تشکر گروهAdonis

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
پاسخ به: گروهAdonis
« پاسخ #7 : 16 امرداد 1387، 11:55 ق‌ظ »
بازم سلام.ببینید من پیام های شما رو ملاحظه کردم.در بین بعضی ها از لینوکس خیلی ناراحت بودند ببینید من و گروهم عیب های تمامی نخسه های و مدل های لینوکس رو آنالیز کردیم و بیشتر اونها رو حل کردیم بزودی در سایت خودمون میبنید البته نیاز به همکاری همه شماها داریم.اینم بدونید اوبنتو رقیبای سرسختی همچون اوپن سوسه و...داره که اصلی ترین رقیب فدوراست.یکی از بزرگترین اهداف ما لذت بخش کردن کار با تمامی مدل های لینوکسه.اینو به شما قول میدم.و می بینید که لینوکس از بعضی از سیستم عامل ها سر است.لطفا با ما همکاری کنید.با تشکر گروهAdonis

درود دوست عزیز

چرا ما ایرانی ها این عادت زشت رو دارم که تا یه چیزی یاد می گیرم فکر می کنیم در تمام کار ها استاد هستم و .....
اینکه این کار رو می کنید خیلی با ارزش هست ولی لطفاً در حد واقعیت صحبت کنید و الکی حرف نزنید
می شه تمام ایراد هایی که این توزیع ها با تلاش و جدیت نتونسته بودن حل کنن و ما ایرانی های پر افتخار و با سواد و... هزار تا چیز دیگه بدون کمک خارجی ها رفع کردیم رو فقط نام ببرید؟

توهم تا کی؟
مملک رو توهم گرفته

پس یعنی ما تو لینوکس هم خود کفا می شیم و توزیعی خواهیم داشت که اکثر ایراداتش رفع شده ؟:)\
« آخرین ویرایش: 16 امرداد 1387، 11:59 ق‌ظ توسط کرگدن »

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین sorena_r

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 16 امرداد 1387، 12:20 ب‌ظ »
در ضمن برای بعضی  از کاربرا متاستفیم که به جای همکاری ما رو ترور شخصیت میکنن بزودی با کارومون جواب همشون میدیدم

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 16 امرداد 1387، 12:26 ب‌ظ »
در ضمن برای بعضی  از کاربرا متاستفیم که به جای همکاری ما رو ترور شخصیت میکنن بزودی با کارومون جواب همشون میدیدم

کسی به جز خودتون خودتون رو ترور شخصیتی نمی کنه
اگر اون جمله رو به کار نمی بردید اتفاقی می افتاد؟ ( من اون جمله رو تا زمانی که برای صحبتتون دلیلی ارائه ندید یک توهین به کاربران می دونم که اونها رو نفهم و ساده در نظر گرفتید)

من همچنان منتظرم بدونم کدوم ایراد ها رو رفع کردید تا مشتاقانه باهاتون همکاری کنم

و این موضوع رو بدونید از اینکه من اشتباه کرده باشم خوشحال تر میشم تا اینکه درست گفته باشم
بنده هم خیلی دوست دارم در این مملکت جوان ها کنار هم جمع بشن و با همکاری کاری رو انجام بدند

ولی از بس دروغ و توهم در این مملکت دیدم که با سواد نما ترین افراد ها در عمل چیزی برای انجام ندارند و ادعا هاشون بیشتر از دانسته ها و کار هاشون هست ،
نمی تونم اعتماد کنم

واقعاً امید وارم اشتباه از بنده باشه و شما درست گفته باشید :)
« آخرین ویرایش: 16 امرداد 1387، 12:37 ب‌ظ توسط کرگدن »

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 16 امرداد 1387، 12:52 ب‌ظ »
من  هم  با  کرگدن  موافقم  ،  لطفا   مختصری از  کارهایی  که  انجام  دادید   و  کارهایی  که  قرار  هست  انجام  بدید   و   اینکه   هدفتون  از  این   کار  واقعا  چیه   و...  رو  بگید ...

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #11 : 16 امرداد 1387، 01:43 ب‌ظ »
adonis-it.com
فکر کنم ی ربطی ب این لینک داشته باشند! هرچند که از google/cache هم چیزی در نیامد! ;)

اما یکمی واقع نگری من رو هم به سمت کرگدن متمایل می کنه!
@};-
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #12 : 16 امرداد 1387، 01:45 ب‌ظ »
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=5854.msg43516#msg43516

مشتاق شده ام که ببینم منظور این دوست عزیز مون چی هست! و ای کاش مثل آگهی های بازرگانی یکم یکم تبلیغات نمی کرد!
چون فکر کنم تبلیغات با قوانین انجمن تناقض داره! :P
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 16 امرداد 1387، 02:02 ب‌ظ »
adonissystem.ir

اینجا بیشتر می خوره :)
چند موضوع در مورد نرم افزار های آزاد داره

البته بنده چیزی نگفتم و با ایشون هیچ مشکلی ندارم
ولی با این جمله اساسی مشکل دارم

نقل‌قول
من و گروهم عیب های تمامی نخسه های و مدل های لینوکس رو آنالیز کردیم و بیشتر اونها رو حل کردیم

و نمی تونم بپذیرم کسی با لینوکس آشنا باشه و نحوه گزارش کردن باگ و رفع اونها توسط توزیع ها رو بدونه و ادعا کنه گروهی در ایران داره که تمامی توزیع ها رو تست کرده و تمام ایراد های اونها رو شناسایی کرده و بیشتر اونها رو حل کرده
اونم زودتر از گروه توسعه اون توزیع و تمام توزیع ها ( چی می تونم بگم؟ )

البته امیدوارم اشتباه از من باشه و واقعاً جوانان ایران انقدر توانا باشند :)

اگر ایشون اسم تمام توزیع ها و پلتفرمهایی که براش ریلیز میشن رو فقط یکجا می نوشت و شروع به نصب می کرد و حداقل ۳ ساعت با هر کدومشون کار می کرد
حداقل ۳ هزار ساعت وقتش رو می گرفت ( اگر ۳۰۰ توزیع در نظر بگیریم و هر کدوم رو برای ۳ پلتفرم بدونم )
حالا رفع اشکالاتشون بماند
اگر این کار رو می کرد توزیع ها ریلیز جدیدی می دادند و حتی وقت نمی کردن تا ریلیز جدید این کار رو انجام بدن
چه برسه به رفع اشکال اونها و......

اینجا ایرانه :)
« آخرین ویرایش: 16 امرداد 1387، 02:12 ب‌ظ توسط کرگدن »

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
« پاسخ #14 : 16 امرداد 1387، 03:44 ب‌ظ »
سلام
بابا بیخیال تبلیغات مگه غیر مجاز نیست.
کار بزرگ خواستی بکنب برو یه بازی واسه اوبونتو بنویس کلی دعات کنیم.

موفق باشی

Linux is not a word,It's a SPRITE